Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-23, 18:29   #3241
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Izuś widzę postanowiła trzymać nas w napięciu

czekoladko, pomysł ekstra! Szkoda że dzisiaj nie mam za grosz weny, tak mnie to wstrętne choróbsko męczy
I dalej nie mam zdjęć, brat nawet nie ma czasu mi chociaż z jednego przysłać

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:34   #3242
kotekk81
Zakorzenienie

a ja tez moge chciec ta ksiazke??

p.s. juz trzeci raz to pisze i nie chce sie wyslac wiec chyba ta ksiazka jest mi nie pisana

w razie potrzeby przesle maila na priva

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:35   #3243
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Zyczenia przed kościołem od gości obecnych tylko na ślubie, usadzenie przez świadkow gosci w innych autach i juz jedziemy na salę...Zyczenia zyczenia zyczenia. Komplementy... Mój uśmiech i poddenerwowanie. Tłuczenie kieliszkow- ja głuptas chwyciłam za szczotkęCudownie pyszny obiad na pięknie ozdobionych stołach...
Piewszy taniec- zapatrzeni w siebie tańczymy, nic innego nie istnieje
Weselicho....
Cudowne tańce, szaleństwo od pierwszych chwil, raciborska ekipa daje popis- miedzyzdrojaki młodzi patrza z zadziwieniem...
Impreza super udana, tance hulanki swawole, leca nasze dedykacje dla babć, dla Warszawiaków, dla tych co mają rocznice ślubu...REWELACJA. Piosenka dla przyjaciół która ułożyłam odśpiewana dwa razy, wódka wjeżdzająca na stoły budzi zachwyt bo zrobilismy zawieszki z cytatami o małżenstwie, i kazdy cytat pojawia sie tylko 2 razy czyli jest 50 cytatow. Goście zabierają je na pamiątkę
Dedykacja dla rodziców: albumy robia furorę, Rodzice wzruszeni, goście chwalą... Dostajemy zlecenia na wykonanie czegoś poobnego dla kogoś na urodziny, dla innych na rocznicę ślubu...
Impreza do 3 nad ranem. Przyjechala rodzina skłócona z rodzicami Kamila- wspólny taniec taty Kamila z siostrą z która zamilkły kontakty. Cudownie... Goście pod wrażeniem menu, najedzeni szczęśliwi... Komplementów ciąg dalszy. Zespół po wszystkim powiedzial ze impreza najlepsza na jakiej byli- kazdy dowartosciowany, oni najedzeni zamiast z boku w przerwach dołaczyliśmy ich do towarzystwa. Na parkiecie nie baluje tylko babcia ze złamaną nogą i moja niepelnosprawna ciocia...
Stary 2008-09-23, 18:38   #3244
kotekk81
Zakorzenienie

Milli dziekuje za komplementa a kociak wabil sie...Masz Masz (u weta mial w kartotece wpisane M.A.S.H-M.A.S.H )albo poprostu Pan Kotek...niestety byl bardzo chory i od ponad roku jest w kocim raju

Stary 2008-09-23, 18:47   #3245
monai
Rozeznanie

GG do monai

ojacie Iza ale fajne relacja aż żałuję, że nie byłam gratulację

czekoladkowa ja nie umiem wymyślać ale gdzieś coś widziałam na ten temat... jak sobie przypomnę to dam znać jak po rozmowie dr?
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:48   #3246
dzasta110
Wtajemniczenie

Daguś dziękować i nie smutaj się

Izazusia Twoje relacja jest rewelacyjna można sobie wszystko wyobrazić... nie wiem jak inni, ale ja "byłam" na Twoim weselu

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:49   #3247
LilStar
Wtajemniczenie

kotekk czy na avku jest Twój kociak?-wiesz miałam taką Rudą pięknotkę Fionkę-też jest w kocim niebie

izazusiu cudna ta Twoja relacja-ciarki przechodzą jak się czytajeszcze raz wszystkiego co najlepsze Kochana

Miliz tym czyszczeniem to nie wiem, ale myślę że nie będzie problemu-przecież płaci się.
widzę, że tak jak Kinusia i Martawozisz się beemkąa z tymi pasami to rzeczywiście Mąż ma rację-Jego argument jest nie do przebicia

Dzastunia-mam w ebooku kilka-podaj maila

Agunniu jutro wyjazd?
Dagecik czasem trzeba Panie z urzędu uświadomić-skąd ja to znam

A gdzie nasza Kasienka i Katia???????????????????? ????????????????????????t ęsknię

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 18:58   #3248
agunia82
Zakorzenienie

Liluś chyba tak, póki co brat jeszcze zawalony robotą i nie jest mi w stanie powiedzieć czy przyjedzie dzisiaj do nas czy jutro. Ale mam nadzieję, że tak czy inaczej jutro wyruszymy

Stary 2008-09-23, 19:06   #3249
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

reszta juz jutro
Stary 2008-09-23, 19:57   #3250
czekoladka79
Zadomowienie

ok ok dziewczny czekam na pomysły od Was ... myślcie intensywnie
A tak przy okazji szukając jakiś piosenek trafiłam w swoich zbiorach na fajny utwór jako damską odpowiedż na "Baśkę" i nie mogłam się Wam tym nie pochwalić .... przesłuchajcie do końca
http://www.wrzuta.pl/audio/cQ4qIOpvp...wiedz_na_baske
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 20:21   #3251
LilStar
Wtajemniczenie

Czekoladko szukam ale narazie nic nie mogę znaleźć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 20:34   #3252
kotekk81
Zakorzenienie

Lilus niestety ta ruda pieknosc nie jest moim kotkiem ale po powrocie do kraju napewno bede miec rudego koteczka a moze nawet i czarnego

p.s. moj kotecek byl w poprzednim avatarku

Stary 2008-09-23, 20:46   #3253
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
ok ok dziewczny czekam na pomysły od Was ... myślcie intensywnie
A tak przy okazji szukając jakiś piosenek trafiłam w swoich zbiorach na fajny utwór jako damską odpowiedż na "Baśkę" i nie mogłam się Wam tym nie pochwalić .... przesłuchajcie do końca
ale się uśmiałam

Stary 2008-09-23, 21:10   #3254
LilStar
Wtajemniczenie

aca kotekk

o proszę dzasta-tu wypisujesz a mi na gy gy to co????????????

Monaijak tam?
Stary 2008-09-23, 21:28   #3255
Kakusia
Zakorzenienie

Izazusia - ladnie opowiedzialas Wasz dzien
Widze ze rozmowy o autku... tak tak, my tez na etapie kupna Poza autkiem rownie wazne bedzie odlozenie pieniazkow na pierwszy semestr mojego SUMu, telewizor lcd, garderoba, zestaw wypoczynkowy... no i kuchnia
W piatek mam umowiona slubna fryzure probna, jutro zelowanie paznokci, bukiet i dekoracja autka zamowiona (180zl bukiet i 200-250zl dekoracja samochodu zachcialo mi sie tak jak chce no to cene mam ), wodka kupiona, bialy zakiecik z kozuszkiem wypozyczony, tablice rejestracyjne odebrane, kotyliony kupione, podwiazka zalatwiona, zielenina na dekoracje klatki zamowiona.
Jeszcze ponczochy musze kupic balony, material jakis satynowy na ozdobienie klatki, musze w szpilkach potrenowac (butow jeszcze nie wystawilam ), sukienke przymierzyc czy nie za dluga, jutro rozmowa z orkiestra, jutro spisanie protokolu, no i najwazniejsze - kurowanie - bo chorobsko idzie wielkimi krokami
Ooo o solarium zapomnialam kompletnie pojde jutro w czwartek i piatek
Yyyy jeszcze cos???

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 21:34   #3256
LilStar
Wtajemniczenie

Kakusiu w piątek już nie idź na solarium.
Stary 2008-09-23, 21:37   #3257
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
popieram przedmowczynie.... Nawet sie nie waz.... Skora musi nabrac kolorytu i nie moze byc podrazniona....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 22:07   #3258
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja się powoli z Wami żegnam do niedzieli, jutro z samego rana wyruszamy nad morze

Buziaki i bądźcie grzeczne

Zdjęcia ze ślubu postaram się pokazać po powrocie

Stary 2008-09-23, 22:07   #3259
katia0117
Zadomowienie

Heloł

No przylazłam na chwilencję,bo małż się kąpie,więc przynajmniej nie łypie mi do kompa
Co by was nie zanudzać powiem tylko tyle,ze to była impreza mojego zycia
Mimo beznadziejnej pogody wszystko było pieknie
Zdjec narazie nie mam,sama żadnego nie widziałam,więc i Wy musicie poczekać
Jak znajdę chwile to napisze cosik więcej a póki co idę w komono,bo padam pocałym dniu sprzątania naszego kąta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 22:23   #3260
kotekk81
Zakorzenienie

a to Wy se wypisujecie cosie na gy gy no to i ja poprosze a co

Stary 2008-09-23, 22:26   #3261
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja się powoli z Wami żegnam do niedzieli, jutro z samego rana wyruszamy nad morze

zdjęcia ze ślubu postaram się pokazać po powrocie
miłej podróży

Cytat:
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
popieram przedmowczynie.... Nawet sie nie waz.... Skora musi nabrac kolorytu i nie moze byc podrazniona....
też jestem tego zdania Kakusiu

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Heloł

No przylazłam na chwilencję,bo małż się kąpie,więc przynajmniej nie łypie mi do kompa
Co by was nie zanudzać powiem tylko tyle,ze to była impreza mojego zycia
Mimo beznadziejnej pogody wszystko było pieknie
Zdjec narazie nie mam,sama żadnego nie widziałam,więc i Wy musicie poczekać
Jak znajdę chwile to napisze cosik więcej a póki co idę w komono,bo padam pocałym dniu sprzątania naszego kąta
pogoda jest w takim dniu na drugim planie, ale nie słuchałyście
poczekamy, poczekamy oby niezadługo

Stary 2008-09-24, 00:04   #3262
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Witam moje kwiatuszki...p
amięta mnie tu ktoś jeszcze??
...byliśmy w Zakopcu po ślubie, w niedzielę wróciliśmy...było deszczowo, ale użyliśmy gór jak trzeba...na Kasprowym mega śnieżek...bałwanka lepiliśmy..
CIchopkowej ślub obskoczyliśmy,a Hotel mieli ulicę dalej...ogólnie wrażenia super... mąż wraca z pracy, wiec pędzę ..lęcę do "jego" domku...ale zanim pojadę, to śmigam fociaki do dowodu zrobić..
Tęskniłam
Nie wyrabiam się z ...nawet nie wiem jak niektóre wyglądałyście w dniu ślubu, bo nie zdążyłam wątku nadrobić...
jasne, że pamiętamy widzę, że wypad był udany

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Buziaki i bądźcie grzeczne

Zdjęcia ze ślubu postaram się pokazać po powrocie
to udanego wypadu nad morze i czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Zyczenia przed kościołem od gości obecnych tylko na ślubie, usadzenie przez świadkow gosci w innych autach i juz jedziemy na salę...Zyczenia zyczenia zyczenia. Komplementy... Mój uśmiech i poddenerwowanie. Tłuczenie kieliszkow- ja głuptas chwyciłam za szczotkęCudownie pyszny obiad na pięknie ozdobionych stołach...
Piewszy taniec- zapatrzeni w siebie tańczymy, nic innego nie istnieje
Weselicho....
Cudowne tańce, szaleństwo od pierwszych chwil, raciborska ekipa daje popis- miedzyzdrojaki młodzi patrza z zadziwieniem...
Impreza super udana, tance hulanki swawole, leca nasze dedykacje dla babć, dla Warszawiaków, dla tych co mają rocznice ślubu...REWELACJA. Piosenka dla przyjaciół która ułożyłam odśpiewana dwa razy, wódka wjeżdzająca na stoły budzi zachwyt bo zrobilismy zawieszki z cytatami o małżenstwie, i kazdy cytat pojawia sie tylko 2 razy czyli jest 50 cytatow. Goście zabierają je na pamiątkę
Dedykacja dla rodziców: albumy robia furorę, Rodzice wzruszeni, goście chwalą... Dostajemy zlecenia na wykonanie czegoś poobnego dla kogoś na urodziny, dla innych na rocznicę ślubu...
Impreza do 3 nad ranem. Przyjechala rodzina skłócona z rodzicami Kamila- wspólny taniec taty Kamila z siostrą z która zamilkły kontakty. Cudownie... Goście pod wrażeniem menu, najedzeni szczęśliwi... Komplementów ciąg dalszy. Zespół po wszystkim powiedzial ze impreza najlepsza na jakiej byli- kazdy dowartosciowany, oni najedzeni zamiast z boku w przerwach dołaczyliśmy ich do towarzystwa. Na parkiecie nie baluje tylko babcia ze złamaną nogą i moja niepelnosprawna ciocia...
jeszcze raz gratulacje

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
tak się zaczęłam śmiać, że aż mój mąż przyszedł z drugiego pokoju sprawdzić co ze mną
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 06:59   #3263
sanetka
Zakorzenienie

czesc.

niech ta pogoda sie poprawi do soboty bo bedzie problem. przy takiej jak teraz cieknie po scianach na sali tam gdzie okna (wiadomo, roznica temperatur, na dworze zimno i wilgotno, w sali sie nagrzeje i klopot murowany).
na dodatek akurat tam od sciany sa przewidziane lawki (zeby sie o sciane opierac). dzis bede kombinowac zeby odsunac stoly i wstawic tam krzesla

zespol tez mnie wkurzyl. cale spotkanie i ustalanie trwalo jakies 5 min.
-piosenki na 1 taniec sie nie naucza bo za malo czasu(sami kazali dopiero dzis przyjsc) ale puszcza z plyty wiec moze to i lepiej
-uczepili sie meczyc swiadkow, nie zumieli ze nie i koniec
-zabawy oczepinowe tez tylko takie jak oni robia, nie chceli tego co my (czyli karety). nawet nie wiemy co dokladnie zrobia, stwierdzili ze zobacza jak goscie beda sie bawic. ale szlag mnie trafia na jakies oblesne tanczenia z bananem itp

ide zaraz na fryz i makijaz probny-moze nei bedize zle

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 07:02   #3264
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Gosiu-nas też czeka remont ale najprędzej po nowym rokua autko było potrzebne żeby Mężuś mógł szybciej do mnie przyjeżdżać i później odjeżdżać
za remont
i choróbsko przepędzam
Hmm u nas remont na pierwszym miejscu bo czekamy na to własne miejsce jak na zbawienie Myslę, że jeszcze zatęsknimy za mamusiowymi domkami ale póki co chcemy pobyć sami.
Samochód użytkujemy teściów bo aktualnie teść wyjechał więc nie jest im potrzebny ale do nowego roku musimy mieć swój własny, więc kolejny wydatek i kolejna bieganina nas czeka.
Tylko, że prawda jest taka, że ja tak narzekam narzekam na to wszystko a tak naprawdę to chyba nudno by mi było gdybysmy nic do załatwiania nie mieli taki odwrotek ze mnie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
nooo nie moge to ja wam tu kawusie z pianka serwuje patrze a tu internet padli cooo???? i pianka opadla a paczki i tak niezbyt dobre: za slodkie i takie....za angielskie bleee
dobrze, że nie były dobre zazdrościłam Ci tych pączków (żart oczywiście)

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!!!!!

auto, którym mieliśmy jechac do ślubu - zepsuło sie - jeden wielki kibel - teraz na gwałt szukamy nowego czegoś. eh
A co tam autko. Jak nie to to inne Nie martw się i tak będzie pięknie.

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Hejka . A ja się odzwyczaiłam pić kawę, w ogóle wzięłam się za siebie, bo mi się przytyło i widać to tylko po brzuchu i wadze. Moja mama jak mnie widzi to się pyta czy ja w ciąży nie jestem . Zrezygnowałam ze smażonych potraw, kawy, chipsów i innych przegryzek, żelków, smakowych napoi gazowanych (czasem mi się zdarzyło wypić) itp. Szkoda tylko, że nie mam motywacji do ćwiczeń. A skok wagi zauważyłam po ślubie, fakt podczas podróży poślubnej szaleliśmy z jedzeniem, nie żałowałam sobie winka, sytych dań i teraz mam za swoje.
Ale masz silną wolę, u mnie najwyżej zrezygnowanie z kolacji wchodzi w grę. Zresztą kolacji jako takich nie jadam w ogóle, chyba już się do tego przyzwyczaiłam.
Też zauważyłam skok wagi podczas podróży poślubnej gdzie również nie żałowaliśmy sobie jedzenia jednak po powrocie, ze względu na moje ciągłe dolegliwości żołądkowe, utrzymujące się od powrotu wszystko już ze mnie zleciało Poza tym chyba już dzisiaj polecę na aerobic, no chyba że znowu coś z załatwianiem do mieszkania wyniknie to wtedy dopiero w poniedziałek.
Jeżeli chcesz to mogę Cię "gonić" do ćwiczeń (wirtualnie oczywiście) i ciągle Ci o nich przypominać bo czego jak czego, ale zapału do ćwiczeń jest u mnie pod dostatkiem
Cytat:
Przyjechałam do domu w niedzielę wraz z dziewczynami po panieńskim weekendzie. Narzeczony zdał egzamin w Szczecinie , w sobotę wrócił do Obornik ale ze względu na to że na czas nie doszły zdjęcia do albumu dla Rodziców został tam na poniedziałek.
W poniedziałek on przyjechał z wydrukowanymi tekstami na zawieszki na alkohol,karteczkami na podziekowania dla gości i wydrukowanymi srodkami śpiewników, kartkami na okładki, pustymi albumami dla rodzinki itp. We wtorek byliśmy podać ostateczną liste gości w restauracji,umawialam kwiatki zamówiłam też okulary nowe, byłam też u lekarza medycyny pracy. W środę narzeczony raniutko wsiadł w pociąg i pojechał w strone Szczecina zahaczając o Oborniki Śląskie po resztę rzeczy które spóźnione podochodziły jednocześnie jadąc przez Wrocław złożył mi papiery na uczelnię a ja w tym dniu miałam fryz próbny. W czwartek Kamil był w Szczecinie )650 km od miejsca zaślubin ) złożyć swój indeks a ja zatrudniłam paczke przyjaciół do wycinania karteczek robienia śpiewników itp przedtem byłam na próbnym makijażu W czwartek też korzystając z uprzejmości mamy kolegi wymyślałam teksty do albumu dla Rodziców, które przesłałam mailem Kamowi a on je wydrukował.Wrócił do mnie w czwartek o 22. Jeszcze mnie nastraszył bo byłam na dworcu z naszym świadkiem pociag odjechał a Kamila nie ma. Dzwonię do niego a on mi gada ze sie rozmyślił- w rzeczywistości nam się schował jak my bieglismy za podróznymi- ot tak zeby mnie poddenerwować.
W piatek od rana nerwowka- poszlismy na spowiedz- miałam serce w gardle, brzuch scisniety masakrycznie- ale no- spa pomogla. Potem o 7.45 rano Kamila rodzice przyjechali na próbę śpiewania psalmu. odwieźli m nie do domu na 10.00 bylam u krawcowej bo mi sie welon spierniczyl i ona go naprawiala. O 11 manicure. W domu ok 13... Z Kamilem robiliśmy winietki,zawieszki, dołączyła do nas mama i ciocia a następnie pakowałam prezenciki dla gości .O 15 odbiór sukienki Ok 18 pojechalismuy na nasza sale i tam juz Kamil zostal na noc. Ja ze swiadkiem udalam sie ustroić auto. O 20 świadek Juro odwiózł mnie na kręcenie wałków bo z fryzjerka ustalilam fryzurkę w domu ( zamiast 90 zł zaplacilam 50.
O 21 w domu , dowiedzialam sie z4e Kamil z jego tata szukaja grzejnikow bo nasi goscie dostali jakies trefne domki. Nerwy nerwy nerwyale udało się załagodzić sytuację

W nocy nie umiałam spać...
Niezły kocioł...

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, kochane!

Jestem tylko na chwilkę. W czwartek zaczęam pracę i teraz nie mam na nic czasu. I ochoty na siedzenie przed monitorem, w końcu cały czas w pracy spędzam przy komputerze.
Gratuluje pracy!!!

Cytat:
Sobota rano- wstalam o 6.00 z łóżka- w sumie pobudka co 2 h z nerwów ale dałam radę się zwlec. Do 9.30 robiłam albumy dla Rodziców o 10. 20 przyjechala kumpela zawieźć mnie na makijaż o 11.10 byłam w domu a tam juz czekala fryzjerka
Do 12 upinała mi włosy. Potem się ubralam w sukienkę- trochę się lużna zrobiła ale mama mocno spięła gorset
Przybył pan Młody , wyszłam ... musze przyznać że zrobiłam na wszystkich wrazenie... Dostałam mój cudny bukiet, otrzymalismy błogosławieństwo. Chciało mi sie śmiać i płakać jednocześnie.Udaliśmy się do Kościoła.
Kamil rozdał śpiewniki, ja patrzyłam jak goście wchodzą... Potem zaślubiny.Czytania pieknie wykonane przez brata przyjaciółki- kleryka, psalm przez Rodziców Kamila
Denerwowałam sie niezmiernie ale poszło gładko... chciało mi się śmiać ale się powstrzymalam. Przy ofiarowaniu mialam isc naokolo ołtarza, pomyliłam strony, nie zabrałam świecAle to taki mały szczegół. Trochę padalo ale bylo mi wszystko jedno. W kosciele na zaslubinach byla moja wychowawczyni ze sredniej szkoly, oraz przyjaciolka z dzieciństwa...
Izunia gratulacje i dużo dużo szczęścia na przyszłość!!!!!
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 07:08   #3265
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam w deszczowy poranek... Ktora nagrzeszyla ze tak pada?????
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a to Wy se wypisujecie cosie na gy gy no to i ja poprosze a co
Alez prosze.... tylko sie pokaz hihih
Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
czesc.

niech ta pogoda sie poprawi do soboty bo bedzie problem. przy takiej jak teraz cieknie po scianach na sali tam gdzie okna (wiadomo, roznica temperatur, na dworze zimno i wilgotno, w sali sie nagrzeje i klopot murowany).
na dodatek akurat tam od sciany sa przewidziane lawki (zeby sie o sciane opierac). dzis bede kombinowac zeby odsunac stoly i wstawic tam krzesla

zespol tez mnie wkurzyl. cale spotkanie i ustalanie trwalo jakies 5 min.
-piosenki na 1 taniec sie nie naucza bo za malo czasu(sami kazali dopiero dzis przyjsc) ale puszcza z plyty wiec moze to i lepiej
-uczepili sie meczyc swiadkow, nie zumieli ze nie i koniec
-zabawy oczepinowe tez tylko takie jak oni robia, nie chceli tego co my (czyli karety). nawet nie wiemy co dokladnie zrobia, stwierdzili ze zobacza jak goscie beda sie bawic. ale szlag mnie trafia na jakies oblesne tanczenia z bananem itp

ide zaraz na fryz i makijaz probny-moze nei bedize zle
Senetko masz prawo wymagac za to im placisz. Jesli sie nie sprawdza na weselu to pewnie nikomu ich nie polecisz nie stresuj sie nimi tak bardzo... W ostatecznosci wygon ich z sali miotla

Tak Was czytam i czytam i mysle na temat tej wagi i sie zastanawiam, bo jako mlode mezatki powinnyscie wiedziec co jest najlepsze na zrzucenie wagi..... <mysli> Najdziwniejsze ze w ogole zescie nalapaly kilogramow w podrozach poslubnych....

Trzymam za fryz i makijaz

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-09-24 o 07:13 Powód: Bo dziewczyny przytyly w podrozy poslubnej....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 07:12   #3266
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Senetko masz prawo wymagac za to im placisz. Jesli sie nie sprawdza na weselu to pewnie nikomu ich nie polecisz nie stresuj sie nimi tak bardzo... W ostatecznosci wygon ich z sali miotla

Trzymam za fryz i makijaz
wiem ze mam prawo wymagac .
inna sprawa ze sa polecani przez znajomych, na forach internetowych itp. wiec nie moze byc zle.

dzieki za kciuki.planowany czas makijazu i fryza to 4 godziny-nie wysiedze tyle

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 08:02   #3267
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:

Tak Was czytam i czytam i mysle na temat tej wagi i sie zastanawiam, bo jako mlode mezatki powinnyscie wiedziec co jest najlepsze na zrzucenie wagi..... <mysli> Najdziwniejsze ze w ogole zescie nalapaly kilogramow w podrozach poslubnych....
) Widać jedzenia było u nas więcej niż ćwiczenia
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 08:14   #3268
kina2807
Zakorzenienie

Izazusiu serdeczne gratulacje
Świetna relacja , wesele musiało być piękne

Wszystkiego najlepszego dla Was

Ja dziś dalej walczę z przeprowadzką firmy

buziaki dziewczyny

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 08:50   #3269
katarzinka
Wtajemniczenie

Izazusia piękna relacja no i jeszcze raz wszsytkiego dobrego

kurcze dziewczyny każda po kolei wzruszyła mnie na maksa swoją relacją - niby wszystkie brałyście udział w tej samej dokładnie uroczystości, a każda troszeczkę inna i każda jednakowo piękna

całuski moje kochane

od wczoraj, żeby poczytać muszę z 5 razy stronę odświeżać, bo mi się net tak muli, że otworzy pół strony, a potem chyba zapomina co dalej

a tak przy okazji to dzień doberek wszsytkim i miłego dnia
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 09:09   #3270
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Hmmmm to tylko dwa razy pojde ?? Noo dobraa Wasze arde bezcenne to poslucham

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości