|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w ogóle to w sobotę próbny fryzjer - jestem ciekawa jak będę wyglądać ![]() miłego dnia wszsytkim PS. ja też po włączeniu kompa jakoś odruchowo odpalam wizaż - to chyba zaraźliwa choroba ![]()
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-09-25 o 08:13 Powód: coś się przypomniało |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() ostatnio mam strasznie mało czasu na wizaż ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zdrówka życzę Kochana ![]() ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Liluś ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jeszcze raz serdeczne gratulacje ![]() zmykam pakować segregatory do kartonów ![]() miłego dnia Kobietki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Wtajemniczenie
|
Helo
![]() to ja poszłam spać a Wy takie poważne rozmowy toczycie ![]() Kakusiu ja powiem Ci szczerze jak czytam Twoje posty to nie wiem co mam CI napisaćbo one mnie po prostu przerastają i przerażają. łatwo jest radzić Komuś nie będąc w Jego sytuacji-ale proszę CIę przemyśl to po tysiąckroć-bo z z Twoich wypowiedzi wyczytuję że ten ślub to z tego powodu że Rodzice nalegają, że On odejdzie jeśłi przełożycie...to nie są motywy i powody dla których wstępuję się w związek małżeński-przynajmniej ja bym nie wstąpiła. przecież to decyzja na całe życie a nie kaprys który można odwołać po tygodniu jak nie będzie się układać. życzę Ci wszystkiego co najlepsze ale prosze podejmij mądrą i świadomą decyzję. ![]() i powem CI że w mojej prafii takie spisywanie protokołu by nie przeszło-u nas spisuje Proboszcz-mądry człowiek z którym odbywają się nauki. na prawdę dla Niego spisanie protokołu to nie formalność tylko faktyczna rozmowa uświadamiająca wiele spraw. smutno mi się robi jak czytam-myślałam że jak ostatnio napisałaś że bierzecie śłub to jesteście i siebie i tego pewni w 100%.a dalej jesteś w rozterce ![]() miłego dzionka Laski Kinusia ![]() ![]() Dzasta odsypiasz? ![]() Daget ![]() Monai ![]() Marta Mili gdzie jesteście jak Was nie ma ![]() Kasienko przyzywam CIę ![]() Toverku ale ubaw z tym usadzaniem ![]() Katarzinka a pokażesz zdjątka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
![]() Z moim brzuszkiem już lepiej więc może od jutra znowu będę mogła z wami kawusie popijać bo dzisiaj to jeszcze tylko herbatką się raczę. Wczoraj wybierałam kraniki i sofe, normalnie mam po dziurki w nosie internetu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że się pogodziliście. Zobacz ile stres wnosi niepotrzebnych nerwów i ile bezsensownych, ale raniących słów pada w gniewie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Wtajemniczenie
|
Gosiu też tęsknię za rodzinką-a teraz moja Sis jest we Francji 3 tyg i już się nie mogę doczekać powrotu-normalnie mi brak tego Szoszonika
![]() cieszę się że czujesz się lepiej ![]() Sanetko fajnie, że pogodziłaś się z tatą-zobaczysz jaki będzie z Ciebie dumny w sobotę ![]() Daget a mama z bratem już są? ![]() Agatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() izazusia też tęskniłam, wracaj prędko ![]() dzasta110 gratuluję pracy ![]() ![]() daget ![]() ![]() ![]() ![]() Katia - wyglądałaś zjawiskowo pięknie! suknia na Tobie rewelacyjna, o wiele piękniejsza niż na modelce z katalogu, a dodatki najlepsze jakie mogły być. Gratulacje ![]() Kakusiu może zabrzmi to mocno, aleczytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie, że terroryzujesz ![]() ![]() toverek83 pogoda zapowiada się coraz lepsza, więc na pewno będziesz zadowolona ![]() katarzinka koniecznie bierz aparat na próbby fryz ![]() Liluś ![]() uciekam na pół dnia hen hen aż na Ursynów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam Was Królewny
![]() Cytat:
![]() też nad tym myślałam, tylko gorzej z internetem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oczywiście, póki mogę spać do woli ![]() Cytat:
![]() hehe... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Wtajemniczenie
|
i co Dzastuś nie bałaś się iść do łazienki wczoraj
![]() ![]() będziesz wieczorkiem?bo jak Sz. przyjedzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jeszcze nie wiem kiedy Sz. przyjedzie, wieczorkiem się okaże ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kakuś jeśli nie jesteś całkiem pewna to nie wiem czy to dobry pomysł - chcesz teraz wesela,a za rok czy dwa cichego rozwodu???? może lepiej jak poczekacie i dojrzejecie do tej decyzji ![]() u nas decyzja o ślubie była całkowicie wspólna i po porstu przyszedł etap, ze jesteśmy pewni i to jest oczywiste, że chcemy wziąść ślub teraz. wcześniej wiedzieliśmy, że będzie ale nie było wiadomo kiedy, a potem jeden wieczór na którym oboje powiedzieliśmy no to ślub w listopadzie i jest fajnie a jak nie wiesz czy tak czy nie to moze odpuść???? dajcie sobie jeszcze czas, ale to tylko moje zdanie
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja obudziłam psa ![]() mój B przyjedzie we wtorek ![]() ![]() Katarzinka u nas podbnie-wpólne plany bliżej nieokreślone ale wspólne a potem decyzja TERAZ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Wtajemniczenie
|
![]() mojego Męża we wtorek pewnie już nie będzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a u mnie mała zmiana planów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie
![]() Tym którym jest pod górkę, na pewno bedzie z górki już niebawem. My tez mieliśmy pod górkę przed weselem. Mój maż rozwalił samochód tydzień przed weselem, pozyczył od mojego ojca samochód, który też się popsuł. A jak wiadomo teraz bez samochodu to nie bardzo. Poza tym co chwila coś mu ginęło, klucze od domu, dokumenty. Po weselu wszystko zaczęło się naprawiać. Rozwalony samochód sprzedał, kupiliśmy powiedzmy nowy. ![]() Jesli chodzi o księdza, to nie wiem jakie pytania Wam zadawał - Kakusiu. Nam tylko takie powiedziałabym podstawowe z 5 chyba ich było i tyle. Nie wiem od czego to zależy. ![]() Napiszę Wam: Koleżanki siostra rodzona wychodzi za mąż 4 października. Poszła do wydawałoby się że dobrego fryzjera na próbną fryzurę. Do domu wróciła z płaczem. Uczesały ją jak starą babę. Nie wiem jak ona wyglądała, ale była wściekła i oczywiście nie będzie się tam czesać do ślubu. Wcisnęła ją inna fryzjerka, na zwykłą jakąś tam fryzurkę, bo nie będzie miała czasu jej czesać fikuśnie. Ale jak ja byłam u fryzjera to fryzjerka mnie czesała upinała a ja mówiłam czy mi sie podoba czy nie, a ta widocznie nic nie mówiła i potem był płacz. ![]()
#3315 |
Rozeznanie
|
Dageciku! oglądam zdjęcia Twojej sukni na wątku o szyciu ślubnej i jestem pod wrażeniem - spisała Ci się krawcowa na medal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tam nikomu się nie dam zabrać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() monai a gdzie ten wątek?? też z chęcią bym obejrzała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zadomowienie
|
![]()
Moja fryzura była taka z tyłu
Noi z przodu i sukienka przy okazji ![]() ![]()
#3318 |
Wtajemniczenie
|
Dzastuś całe 8 dni będzie
![]() ![]() ale wieczorkami pewnie i tak będę plotkować ![]() Monai ![]() ![]() wypierdów ![]() Dzastuś na już po-Ile kosztowałły Wasze sukiennki-sama się tam śliniłam dzisiaj ![]() p.s Dzastuś pooglądaj sobie hostel i takie tam inne wynalazki ![]() ja sobie dzisiaj wypożyczyłam sypiąc z wrogiem-bez reklam i na pewno nie usnę ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-25 o 11:26 Powód: bo mi się podfora poszmyrgały:) |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() może i dasz radę obejrzeć ![]() step up 2 oglądałam całkiem niedawno ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Rozeznanie
|
ja Was tez kobitki
![]() ![]() Buziolki ![]() ![]() ![]()
#3321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzastinko-za mocno?ja stęskniona także różnie może być ![]() ![]() ze względu na te tańce go chcę oblookać bo fabuła jak w każdym.... ale polecam Plac Zbawiciela-uwielbiam-mądry film choć z tragicznym finałem niestety ![]() a tamten film obejrzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zadomowienie
|
![]()
Jeszcze welon chciałam pokazać jaki miałam, był dosyć ciężki, bo haftowany
![]()
#3323 |
Wtajemniczenie
|
pytanko takie troche z innej beczki
![]() wszyscy mi mowili, że przed ślubem na pewno schudnę , krawcowa 3 tygodnie przed chce mnie widzieć najwcześniej na przymiarki i poprawki,a ja sobie myślałam,ze eee tam, w końcu ćwiczę regulrnie, jem normalnie, nie da rady i co chyba zaczynam chudnąć, a tu jeszcze niecałe dwa miesiące Wy też pochudłyście???? dużo???? żeby to się kurde na moim zdrowiu nie odbiło, bo po ślubie chcemy przejśc do dziela w kwestii maleństwa, więc muszę być zdrowa.
![]() |
#3324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najważniejsze żebyć jadła racjonalnie i zdrowo-co nie zawsze się udaje.ale dużo witamin, owoców,na pewno będzie wszystko ok. mi lekarz powiedział, że dużo dziewczyn przed ślubem chudnie-wiadomo stres-taka reakcja ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | |||
Rozeznanie
|
Dzastinkuś wątek o cenach sukni - są linki do zdjęć Dagetcika https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141593&page=11
ech rozpisałam się wcześniej o filmach ale mi mozilla padła ;/ a teraz mam ogrniczone ruchy ba upaćkałam paluchy placuszkami ze śliwka węgierką i czekoladą gorzką ![]() ![]() no... tak... przez zamulony net zdążyłam już je zjeść ;] soł... Cytat:
![]() Lilkuś nie oglądałam "Plac Zbawiciela" ale mi mąż polecał kiedyś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ten o tańcu tez bym obejrzała ;p znowu się rozpisałam o filmach ;] Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Wtajemniczenie
|
Monai zapisałam tytuły-będę łowić na weekend
![]() ![]() moja mamuśka podobnie mówi.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | ||
Zakorzenienie
|
Pisalam posta jakies 3 godz temu i mi go zzarlo, a ze zajelam sie wyplata dla administracji to nie widzialam co tu sie dzieje a tu prosze...
Widze ze jak mnie nie bylo to ktos tu o mnie rozmawial... Ach... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kakusiu ja aktualnie pracuje w ksiegowosci i jestem referentem ds. płac. Zajmuje sie zusami, podatkami, komornikami, potraceniami, przelewami i wszystkimi innymi *******ami zwiazanymi z wynagrodzeniami nauczycieli i administracji oraz obslugi. Widze dziewuszki ze wy tu nocne seanse urzadzacie.... Osobiscie polecam kilka Czekolada, Jaśminium, Kto nigdy nie żył |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za wypowiedzi o wadze, więc może nie schudne tak że mnie nie będzie widać, co przy moim 152 cm wzrostu czasem się zdaża
![]() i nie będę musiała kimonka przerabiać (bo jako pani instruktorka muszę zawsze wyglądać dobrze,a w za dużym to bym się zgubiła ) ja strasznych filmow nie polecę, bo takowych nie lubię po prostu, ale gust jak to gust, ale parę fajnych mogę zaproponowac - tylko musze tytuły sprawdzić, bo do tego nie mam w ogóle głowy, co powoduje nieustanną radość mojego TŻ, bo jak już powiem coś na temat filmu to najczęściej z jednego zrobię trzy ![]()
![]() |
#3329 |
Wtajemniczenie
|
Monai Ty to jesteś Czarodziejka bo ja widze naszą Czekoladkę na dole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Liluś już wcześniej mi wyjaśniła, gdzie są ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.