|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Ja własnie się pakuję, bo zaraz jedziemy do rodziów z tym całym tobołem. Muszę jeszcze mojego włochatego królinia spakowac ![]() Dostałam się na studia doktorackie !!! ![]() Wczoraj mieliśmy mix kawalerskiego i panieńskiego i normalnie szczeka mnie boli od smiechu - trzech "powaznych" doktorantów śpiewających FASOLKI - wspomnienia bezcenne !!! ![]() Spałam całe dwie godziny, bo po imprezce kończyłam lepić alumy dla rodziców - wyszły rewelacyjnie. Będę się odzywała co jakiś czas, i trzymajcie za mnie kciukasy w sobotę o 16-tej - a potem za pierwszy taniec ![]() P.S. A odnośnie pogodny to czy nie mówiłam że głupi to ma szcęście? (mówiłam o sobie) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Rozeznanie
|
ooo Jaśminum to ja chcę obejrzeć od zawsze ale jakoś się nie przytrafiło
![]() ![]() ![]() tutaj ciekawe cytaty z tej książki może kogoś zachęci ![]() Liluś a Czekoladka kurcze była i się zmyła widzę ![]() ![]() edit: a nieeeeeee, juz jest.. y była? w każdym razie gratuluję studiów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a po 2 jasne, że będziemy blisko myślami ![]() Jasminum oglądałam-rewelacja:!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i w takim razie wszsytkiego najlepszego na tę nową drogę życia a kciki trzymam ![]() a ja wymyśliłam sobie jaki chcę bukiet ![]() bordowy, chyba z różyczek i niezbyt wielki, bo przy moim "gigantycznym" wzroście by mnie mógł bukiet zasłonić (no chyba, że trzymałby go mój TŻ, a on jest wysoki to sie nie zgubiłby za nim), zobaczymy co mi pani kwiaciarka zaoferuje na to moje życzenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem wiem sroka jestem Dagecik Ty 67?nigdy bym nie pomyślała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na razie cieszę się, że już wymyśliłam a nie będę się stresić i na szybko decydować - zresztą tak nie lubię, musze mieć wszystko uporządkowane, takiego mam swojego schiza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najważniejsze żeby Tobie się podobał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zadomowienie
|
Ta co jej nie widać a ciągle jest mówi papa bo jedzie z całym majdanem
![]() ![]() ![]() Wszystkim z 27ego życzę duuuużo wspaniałych chwil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Kurze ale ten wizaz mi szwnakuje juz 2 raz mi sie zbiesil.....
Cytat:
No widzisz Lilus malo kto wierzy ze bylo mnie troszke wiecej. Ale moj Skarb juz mi zapowiedzial ze po slubie sie mna zajmie i nie pozwoli aby mama jego corki chodzila niedozywiona ... hihih ![]() Katarzinka lubie poukladanych ludzi ![]() Sofferko wielki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-25 o 12:58 Powód: bo Sofferka wyjezdza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale zeby bylo jasne - decyzja jest Nasza. Nie jestem jej przekonana do konca i chyba tak naprawde nie zdaje sobie sprawy w co sie pakuje (bez przekonania w cos na cale zycie...) ale podjelismy ja wspolnie z narzeczonym ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Rozwod cichy to raczej nigdy w rodzinie nie bedzie - moj kuzyn rozwodzi sie teraz po 4 latach malzenstwa, sila rzeczy wiadomosc musiala sie rozejsc po rodzinie. Na szczescie delikatniei dyskretnie by kuzyn nie musial sie czuc nieswojo podczas reakcji rodziny. Juz dosc swoje przechodzi ![]() Cytat:
![]() Ja po moich wielkich chudnieciach chyba stanelam w miejscu - takze jak ubylo jakies 7kg tak mysle ze wiecej nie, ubrania wszystkie na tylku wisza, ale w pasie juz ciasniej ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: Chcialam jeszcze dodac ze zawieszki w postaci krawacikow i podwiazek doszly - ale ku mojemy zaskoczeniu - one sa taaakie malutkie! A druga wiadomosc - dostalam okresu ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Wtajemniczenie
|
Sofferko
![]() ![]() Dagecik-niedożywiona ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do poukładania hmmmm wiem, że to czasem bywa uciązlliwe dla otoczenia, ale jakbym czegoś nie poplanowała, to bym chyba ze stresu umarła robiąc coś na ostatnią chwilę. najważniejsze, ze mój TŻ juz się przyzwyczaił, w końcu nie łatwo chyba jest życ z kimś pod jednym dachem, kto bez przerwy coś planuje ![]() Cytat:
![]() a co do Ciebie trudna sprawa przed Tobą, ale trzymam kciuki i życzę jak najlepiej z całego serca Cytat:
![]() ![]() a co od odżywiania to staram się, regularne treningi wymagają sensownego jedzonka, bo gdybym jadła byle jak to prędko by się zemściło
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi to jedno zdanie powiedziało wszystko Kakusiu- oczywiście życzę Ci jak najlepiej. ![]() ale to co myślę zostawię dla siebie ![]() tylko podkreślam że to nie jest zabawa z której w każdej chwili można spakować zabawki i odejść jak sytuacja przerośnie. i masz Mądrą Ciocię ![]() Katarzinko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
odnosnie sytuacji Kakusi:
jak my spisywalismy protokol to ksiadz sie pytal czy jej jakies przeciwskazanie do slubu (np. czy z wlasnej woli a nie z musu, czy jakies ukryte choroby, czy nieporozumienia itp). ze niby jak bysmy chcieli w przyszlosci uniewaznic slub koscielny a takie cos jest wpisane w protokole to jest latwiej. zrobilam tipsy. prawie 3 godziny-myslalam ze mnie skreci ![]() ja niestety przytylam troche. chociaz...waga tego nie pokazuje ale ja sie czuje jak balon. to przez tabsy ktore zaczelam brac .a na dodatek nie zrobilam przerwy tylko od razu 2 opakowanie zeby @ na slubie nie miec
#3347 |
Wtajemniczenie
|
"mi to jedno zdanie powiedziało wszystko Kakusiu"
uważam jak Liluś - dlatego napisałam ,że trudna sprawa i mnie to troszkę przeraziło i zasmuciło buziaki kochane dziołszki, idę do dentysty ![]()
![]() |
#3348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i nie zapomnij aparatu Sanetko nie martw się-Każda PM wygląda cudniez uśmiechem na twarzy i miłością w oczach ![]() ![]() a co CI się nie podoba w tipsiorkach? jeśli chodzi o spisywanie protokołu-brać ślub i myśleć co zawrzeć w protokole żeby łatwo go było unieważnić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ło matko a co to jest ten wypierdów? Cytat:
Cytat:
Fajnie, że się panieńsko-kawalerski udał. Uwielbiam tego typu imprezki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Spadam do domku. Dzisiaj wizyta w sklepie z materiałami sanitarnymi, w sklepie meblowym i u stolarza przede mną ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Wtajemniczenie
|
Gosia u mnie fiesta w poniedziałek
![]() ![]() ![]() i powodzenia na zakupach ![]() Dagecik oglądałam te fotki z wczoraj-pięknie to wymyśliliście z tą Dziewczynką i Chłopczykiem i ta brama-milutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Lilus alez ja sie nie martwie
![]() hmmm...to nawet nie o podobanie chodzi. cale zycie obgryzalam wiec moje palce i paznokcie sa troche zdeforowane (jesli moge to tak ujac) ![]() ciezko mi sie tak przyzwyczaic do takich. a moj kochany TZ wczoraj mnie wypytywal jaka bedzie suknia na gorze. podniecaja go odkryte ramiona i plecy-a ja takie mam. stwierdzil ze ciezko mu bedzie sie powstrzymac ![]()
#3352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To jak juz Gosienko bedziesz na tych zakupach to poszukaj tez cos dla nas, sklepy w sam raz nam sie przydadza hihhi... Lilus czyzby szefa nie bylo ze Ciebie dzisiaj tak duzo z nami?... fju fju fju ![]() Kakusia a czym zajmuje sie Twoj TZ? Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-25 o 14:09 Powód: bo Kakusi mezczyzna jest z mojej branzy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wizja mnie mdlejacej pod oltarzem, nic nie jedzacej i nie pijacej na weselu to tez niefajnie. ![]() ale odstawiam to zaraz po slubie ![]()
![]() |
#3354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pazurkami się nie przejmuj-przyzwyczaisz się ![]() co do uśmiechu-może powinnaś poprosić o maźnięcie jej brokatem-ukryje wszystkie niedoskonałości ![]() i ![]() ![]() Dagecik jakbyś zgadła ![]() ![]() a w wypierdowie to pieski szczekają tylną częścią ciała i bociany zawracają ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-25 o 14:10 Powód: dla Dagecika:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to ja sie zbieram do domku.... i 3 dni wolnego hihihi ... Oglaszam wszem i wobec ze jutro mam urlop ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeden problem ze swoim ciałem- wzdęcia. ![]() Wyobraź sobie, że kilka dni przed ślubem mój brzuch niecodziennie napuchł. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do fryzjera nie ładnie tak się zachowali. Rzeczywiście powinni poinformować Ciebie o tym fakcie i spytać czy nie byłoby problemu, gdyby Ciebie uczesała inna fryzjerka. Z własnego doświadczenia już wiem, że próbna fryzura to muss!!! Główka do góry ![]() Cytat:
![]() Póki mi towarzyszy ta silna wolna, korzystam z niej ile się da. ![]() Widzisz jestem taka zabiegana, że nawet nie mam jak spokojnie poplotkować, ale poprawię się obiecuje. ![]() Cytat:
![]() Bardzo ładnie wyglądałaś ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-25 o 14:57 Powód: literówka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Wtajemniczenie
|
Marta trzymam za słówko
![]() ![]() co do Kamerzystki to wyobrażam sobie jak musiało być Jej głupiopo Twoich wyjaśnieniach-ale tak to jest jak się nie trzyma języka za zębami. może powinnaś pójśc sprawdzić co jest z Twoim brzusiem-mojej Koleżanki piła kiedyś taki napar z siemienia lnianego i przeszły jej takie dolegliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz poważnie o tym naparze?Poczytam o tym troszkę na necie i jakby co jutro sobie kupie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Rozeznanie
|
uf
![]() katarzinka bukiecik bordo może też fajnie wyglądać z perełkami ![]() Gosia wypierdów jest wszędzie na obrzerzach Warszawy - czyli i tam gdzie mieszkam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobra idę lepić pulpety bo jak nie będzie pachniało na klatce to jeszcze mi mąż do domu nie trafi po pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.