Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 07:38   #421
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
fotki zrobiłam, ale nie mam siły wkleić!
Moro pastelowe zielono- czerwone na frenczyku.
Takie tam skromniachne.
Buźka miśki, idę się powylegiwać...
na pewno jest pięknie
a jak brzuszek? mam nadzieję, że już nie boli

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Już jestem zmęczona, niewyspana, ale cała i zdrowa Jeszcze tylko jutro do pracy i wolne aż do września

Kawy nie pijam, ale właśnie moje kochanie zrobiło mi gorącą herbatkę.
Nam ogólnie wyszło 50 osób dorosłych, 3 dzieci i 4 osoby z obsługi
Jestem po drugiej przymiarce I za Waszą radą zmieniałam welon na taki bez lamówki i na dodatek na dłuższy na 1,60 cm, a sama mam 1,50 cm wzrostu ale jury ( siostra - świadkowa i mama) miało takie miny jak pani mi go nałożyła i zasłoniła nim twarz że się zdecydowałam, bo sama się też troszeńkę wzruszyłam na swój widok
wow Malutka, czekamy w takim razie na fotki ze ślubu
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Otóż Młodzi przed ceremonią poszli do zakrystii podpisać papiery, wręczyć OBRĄCZKI i takie tam. Po załatwieniu wszystkiego wyszli i wrócili na początek Kościoła. Kiedy zaczęła się ceremonia Ksiądz wyszedł po Młodych, razem przeszli pod ołtarz i zaczęła się msza. (...) Nadeszła chwila składania przysięgi i zakładania obrączek. Pomocnik Księdza podchodzi do tacy i robi się cały blady. Ksiądz pośpiesza go, żeby szybciej podszedł, a chłopak mówi:" Obrączki zniknęły".
ło matko, ktoś miał tupet
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Wlasnie sie zapytalam mojego A. ( idac za waszymi doswiadczeniami) czy chcialby jakies maseczki, peelingi na buzke przed slubem a ten: TAK! i juz na nie napalony
ja też mojemu TŻtowi ostatnio robiłam maseczki i pewnie jeszcze na kilka przed ślubem się załapie
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wracam dopiero w środę bo jutro jadę zapraszać- atak Kluczbork
powodzenia i do zobaczenia Izuś

a ja idę sobie kawkę strzelić i śniadanko wszamać

miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 07:39   #422
sanetka
Zakorzenienie

ale mamy przeboje z samochodem do slubu chce cos zalatwic po znajomosci (bo nie mam zamiaru placic 500zl). juz prawie byl ugadamy mercedes ale facet sie nie zgodzil. w miedzy czasie TZa siostra ugadala jakies inne (nie wypasione ale zawsze). jak bylam prosic wujka to powiedzial ze cos wykombinuje. i dzis dzwonil ze zalatwil mi jak to powiedzial wypasionego merca. jakis chlopak z ktorym pracuje wozi na wesela i powiedzial ze nas zawiezie. za darmo, stwierdzil ze wypija z wujkiem flaszke moze sie do slubu nie rozmysli a ja mu dam te 100zl za benzyne zeby nie bylo

i bylam u gina-zaczynam brac tabletki zeby nie miec okresu na slub

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 07:43   #423
kasienka1985
Zakorzenienie

Helooooł!
Ja podobnie jak Gosieńka już jestem po kawce i <niestety nie drożdzówce> a kromeczce chlebka orkiszowego z almette chrzanowym

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A ja mam doła przez tą aferę z mamą, nikt z najbliższych się nie odzywa, nawet mój brat (zresztą on zawsze miał mnie w d... i nigdy się nie odzywał) ....nie chce mi się już tych przygotowań i tego całego weselicha ....najchętniej to bym wzięła ślub i zwiała w podróż poślubną, gdzieś bardzo bardzo daleko i już nie wróciła

Co do zazdrości o lafiryndy przy rurze to w moim przypadku totalny luz, natomiast mój TŻ jest koszmarnie zazdrosny .... tuż przed ślubem jadę do Krakowa na dwudniowe szkolenie i stwierdziłam że tam ze znajomymi z pracy zrobimy mega wieczór panieński - to usłyszałam że TŻ jedzie ze mną
Kochana nie smutaj się proszę...
I nie pisz tak, że masz już dość przygotować i wesela.
Wiesz przecież, że to nie prawda!
Musisz zacisnąć zębiska i jakoś to przetrwać!!!
Niedługo wszystko się wyklaruje!
Nie łam się! Buźka

A z TZa-

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
A co do kawalerskiego, to mój ostatnio wpadł na pomysł, żeby wybić nad jeziorko do domków...hm...i nie wątpię, ze będą tam jakieś laski, wiec jego wspaniali troskliwi koledzy nie będą mieli problemów z zaproszeniem jakiejś... uffam mu, ale nie ufam innym kobietom i jego sympatycznym kolegom...po prostu stresuje sie jego kawalerskim, bo jego kumpel "X" miał taką jedna cizię, która dawała na lewo i prawo...koledzy załatwili
a mojego akurat wtedy nie było na kawalerskim "X", bo byliśmy na weselu...i całe szczęście... Ufać ufam fakt! Wolę po prostu nie kusić losu...nie chcę u niego żadnych lasek...i jush!
Ja też sobie tak to tłumaczę, ale wiem że trochę braku zaufania w tym jest!!!

Widgeciku- kochanie dziękuję Ci za propozycję grajkową!!!
Rzeczywiście szkoda, że to tak daleko...

Izazusiu- czekamy na Ciebie z utęsknieniem!
Dziękuję za wczorajszy koment do fotki... aż zaniemówiłam

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 07:59   #424
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Dziendoberek Najpiekniejsze
Cytat:
Widgeciku- kochanie dziękuję Ci za propozycję grajkową!!!
Rzeczywiście szkoda, że to tak daleko...
Och Kasienko to nie tak daleko, bo do Wroclawia mam ok 80 km ale fakt na dojazd zespolu z instrumentami bez auta to juz jest wyprawa hihihih Ale szukaj pewnie cos znajdziesz....

Zescie mnie zainspirowaly tymi maseczkami dla mezczyzn, pogadam ze swoim czy aby nie chce takiej kuracji sprobowac

Noo ja juz po kawce i jak zawsze bez sniadania ...

Aaaa pochwale sie moja mama mi wczoraj przytachala spodnie ciazowki bo gdzies na wyprzedazy znalazla... I smiejemy sie z moim Skarbem ze teraz zaczyna sie czekanie na bociana hihihih

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-08-12 o 07:59 Powód: zapomnialam sie przywitac :]
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 08:25   #425
LilStar
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny

dalej czekam na telefon z salonu
jeszcze wkurzyła mnie wczoraj siostra mojego TŻ. Przyjechały moje koleżanki które organizują mój panieński i zaprosiły ją, a ona że o takich rzeczach informuje się wcześniej i nie przyjdzie bo ma plany. Dodam że wiedziała od miesiąca kiedy to będzie-tylko godzina była do uzgodnienia.
Poraz kolejny się zawiodłam, i jestem zła na siebie bo kolejny raz to ja wyciągnęłam rękę do niej-choć nic jej złego nie zrobiłam-wiecznie ona ma fochy i jak jej pierwsza cześć nie powiem to udaje że mnie nie widzi.
przepraszam za offa

miłego dnia

zapomniałam dodać że B. się troszkę na nią zdenerwował i chciał do niej dzwonić ale po namyślr stwierdzilismy że nie warto. niech nie myśli że będę ją prosić
Stary 2008-08-12, 08:42   #426
biedronka19876
Rozeznanie

Witam

Ja juz po herbatce i po sniadanku: bułeczka z pomidorkiem Mniam

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Monai w poprzedniej części wątku mówiłaś coś o peelingu z Ziaji, zakupiłam ale ogórkowy w kremie. Na początek wypróbowałam na sobie, zapaszek całkiem przyjemny później tylko zamienia się w coś co daje woń metalu (?). Jak się po tym czułam, mhm porządnie wymasowana . Ale te cacko kupiłam partnerowi i zrobię mu przed ślubem ot tak pobawię się w prywatną kosmetyczkę
M.a.r.t.a jak mozesz to napisz ile płaciłaś za ten peeling? No i jak myslicie dostane go kupić np. w kauflandzie?

Dziewczyny jak sobie dzisiaj tak rano wstałam, i pomyslalam, że slub juz w przyszłym tygodniu to az serce mi mocniej zabilo. Chyba sie mi pomału stres udziela

/11 dni/
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 08:51   #427
soffera
Zadomowienie

Hej hej
Daget spodnie ciążówki Nie ma to jak mała sugestia

Liluś szczerze to ja bym ją olała, i dobrze że jej nie bedzie na Twoim panienskim bo i po co Ci tam ona, zeby fochy strzelała?
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 08:53   #428
wiiniii
Rozeznanie

cześć dziewczyny

kto mieszka w Krakowie?

wybieram sie i moze jakies podpowiedzi gdzie warto zajecha i co zobaczyc?
oprócz oczywistych rzeczy ktore sa do zobaczenia moze krysje sie cos co warto zobaczyc?
pozdrawiam wszystkie PM2008
buziaki-----miłego dnia!!!!!
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 08:54   #429
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

dalej czekam na telefon z salonu
jeszcze wkurzyła mnie wczoraj siostra mojego TŻ. Przyjechały moje koleżanki które organizują mój panieński i zaprosiły ją, a ona że o takich rzeczach informuje się wcześniej i nie przyjdzie bo ma plany. Dodam że wiedziała od miesiąca kiedy to będzie-tylko godzina była do uzgodnienia.
Poraz kolejny się zawiodłam, i jestem zła na siebie bo kolejny raz to ja wyciągnęłam rękę do niej-choć nic jej złego nie zrobiłam-wiecznie ona ma fochy i jak jej pierwsza cześć nie powiem to udaje że mnie nie widzi.
przepraszam za offa

miłego dnia

zapomniałam dodać że B. się troszkę na nią zdenerwował i chciał do niej dzwonić ale po namyślr stwierdzilismy że nie warto. niech nie myśli że będę ją prosić
Nie martw się. Ja też mam problemy ze szwagierką. Ale chyba musi być jakaś równowaga, bo z teściową żyje mi się fantastycznie

wiiniii ja nie mieszkam, ale nieco znam Kraków, bo to w części moje rodzinne miasto. Nie wiem tylko, jakie "klimaty" lubisz, jeśli chodzi o miejsca do zwiedzania.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 08:58   #430
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Hej hej

Liluś szczerze to ja bym ją olała, i dobrze że jej nie bedzie na Twoim panienskim bo i po co Ci tam ona, zeby fochy strzelała?
może 30 sierpnia też będzie miała "inne plany"
buziak Sofferka

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Nie martw się. Ja też mam problemy ze szwagierką. Ale chyba musi być jakaś równowaga, bo z teściową żyje mi się fantastycznie
u mnie różnie-dopóki sięz nią zgadzam ok
gorzej jak mam, mamy inne zdanie
super malinże Wam się dobrze układa

Daget to do dzieła
Stary 2008-08-12, 09:07   #431
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Spokojnie dziewczynki na razie to gromadze garderobe na tenze okres w zyciu kobiety ... Choc nie powiem coraz bardziej sie nam chce

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

kto mieszka w Krakowie?

wybieram sie i moze jakies podpowiedzi gdzie warto zajecha i co zobaczyc?
oprócz oczywistych rzeczy ktore sa do zobaczenia moze krysje sie cos co warto zobaczyc?
pozdrawiam wszystkie PM2008
buziaki-----miłego dnia!!!!!
Wiinniii mysmy w marcu zwiedzali Krakow.... I wszystko zalezy od tego co lubisz jak slusznie zauwazyla Malin. Naszym obowiazkowym punktem zwiedzania byla Kopalnia Soli w Wieliczce (bilety drogie bo 50zl za osobe ale na prawde warto), Punkt widokowy na nocna panorame Krakowa z Lagiewnik i Wawel. A reszta wedle uznania.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 09:11   #432
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
oooo to tuz przed andrzejkamifajnie
a sukienkę wybrałaś?
sukienka juz jest
w ogóle staramy się na maksa wszystko przez wakacje pozałatwiać, bo ze względu na moją pracę po wakacjach będzie ciężko :/
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 09:18   #433
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Naszym obowiazkowym punktem zwiedzania byla Kopalnia Soli w Wieliczce (bilety drogie bo 50zl za osobe ale na prawde warto), Punkt widokowy na nocna panorame Krakowa z Lagiewnik i Wawel. A reszta wedle uznania.
daget, a ten bilet w kopalni jest na samą trasę, czy na trasę plus muzeum żup? Bo jak byłam kilka lat temu, to do muzeum trzeba było wykupić dodatkowy bilet, a teraz patrzę na cennik i zgłupiałam...
Stary 2008-08-12, 09:30   #434
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
daget, a ten bilet w kopalni jest na samą trasę, czy na trasę plus muzeum żup? Bo jak byłam kilka lat temu, to do muzeum trzeba było wykupić dodatkowy bilet, a teraz patrzę na cennik i zgłupiałam...
Zabij mnie , ale nie pamietam... Chociaz bardzo mocno wytężam swoje komórki mózgowe

Ja bylam tam po 11letniej przerwie i normalnie jestem zachwycona. Moj Skarb byl tam pierwszy raz i powiedzial, ze nie zaluje ze go tam zaciagnelam
Stary 2008-08-12, 09:32   #435
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Zabij mnie , ale nie pamietam... Chociaz bardzo mocno wytężam swoje komórki mózgowe

Ja bylam tam po 11letniej przerwie i normalnie jestem zachwycona. Moj Skarb byl tam pierwszy raz i powiedzial, ze nie zaluje ze go tam zaciagnelam
Ja też chyba tyle lat temu byłam tam po raz pierwszy. Po raz drugi dokładnie za 3 tygodnie
Stary 2008-08-12, 09:33   #436
katarzinka
Wtajemniczenie

jeszcze raz dzięki tym co mnie tu tak miło przywitały
jak sobie poczytałam o snach, jakie miała m.a.r.t.a. to mi się uświadomiło, że ja zazwyczaj też przeżywam wszystko na śpiąco, więc chyba się muszę nastawić na cięzkie noce, ale myślę, że dam radę
a że kobietki są ciekawskie to wiadomo nie od dziś, więc już odpowiadam :
mamy w planach przyjęcie na około 20 osób - to są ludzie z którymi chcemy naprawdę wtedy być i wierzymy, że będzie wspaniale - potańczymy, poszalejemy i będzie wszystko dobrze
Stary 2008-08-12, 09:38   #437
katia0117
Zadomowienie

Dziewczyny w ogóle za wami nie zadążam...Ciagle jestem NIE w temacie

CDo do tematu wieczorów panieńskich i kawalerskich to ogólnie mam do tego jakiś taki olewczy stosunek.Mojego Tż'ta nie rajcują raczej żadne striptizerki,jego kumpli też,więc tu jest luzik...

Dzis jadę zamówic torta-ciągle nie wiem jaki ma być(jaki smak)
No i może przy okazji zapiszę sie na pazury,bo bujam sie z tym tematem już ponad miesiąc-masakra...

Poza tym idziemy dziś do księdza z takim świstkiem z zapowiedzi z parafii mojego Tż'ta i przy okazji pozbędziemy sie kolejnych zaproszeń.Zostanie juz tylko kilka ostatnich i koniec...

Zostało mi 1 miesiąc,1 tydzień i 1 dzień wolności...
Stary 2008-08-12, 09:50   #438
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

ufff... jestem i witam

wieczor panienski po prostu super... dziewczyny sie sposaly na megal
dostalam 3 komplety bieknej bielizny... kajdanki ... cukierki w ksztalcie siusiaka... takie cosik czego nie moglysmy zidentyfikowac ale kupa smiechu przy tym... pilota na faceta (guziki min: pierdzenie off, opusci deske, orgazm replay )
i koszulke z napisami z przodu: moj wieczor panienski a z tylu ratunku wychodze za maż
mialam zadania do spelnienia i dziewczyny mnie ocenialy np: popros jakiegokolwiek pana o prezerwatywe i dmuchaj tak dlugo az peknie (faceci nie nosza gumek!!! jednego tylko znalazlam)
Musialam znalezc 8 facetow i zrobic sobie zdjecia (obok byl czyjs kawalerski wiec nie mialam problemu )
musialam dosciasc sie do jakiego wybranego przez dziewczyny kolesia i podrywac tak dlugo az postawi mi drinka
plakalysmy ze smiechu
ufff polecam

fotki mam na nk jakby ktoras chciala zobaczyc

u TŻa spokojnie... dostal majtki z siusiakiem i chlopaki mu wiecie co robili... faceci...

dziewczyny /11/ dni aaaaa....

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Witam Was drogie Panny Mlode!

Jak obiecalam zalacze pare zdjec ze swojego slubu, ktorego relacje pisalam wczesniej Troche mi sie z tym zeszlo no ale w koncu udalo sie !
Mam nadzieje ze zrozumiecie tez ze twarze zakrylam

A tak wogole jakis czas mnie nie bylo a tu juz nowa czesc Do przeczytania mnustwo stron, rosna w piorunujacym tepie ;P

i jeszcze dwa

Pozdrawiam Was goraco i trzymam kciuki
mmm... gratulacions najs fotencje

Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny to już jest koniec
K. jutro jedzie złożyć pozew o rozwód. Któraś pisała że do miesiąca to wygląda inaczej, coś z uprawomocnieniem... napiszcie mi prosze na czym to polega... nie mam już siły na nic...
kejti dziubasku nasz koffany
moze lepiej sie rozwiesc niz cierpiec wiecznie... troszke szybko ale ja uwazam ze nie ma tego zlego co by na dobre kiedys nie wyszlo
Badz silna

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Witam
dołączam sie do wątku, bo i ja zaliczam się do tego grona. a wypełnia mnie radość z powodu tego wielkiego wydarzenia, że aż chce mi się o tym krzyczeć do wielkiego dnia zostało 103 dni czyli, że niebawem STUDNIÓWKA
ściskam serdecznie
witamy i o zdjecia sukni prosimy

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
UWAGA UWAGA
własnie pozbyłam sie OSTATNIEGO zaproszenia na nasze wesele
trzeba to opić
może być i kawka w Waszym towarzystwie
jak juz zaczelam to skonczyc nie moge
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 09:51   #439
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:

wiiniii ja nie mieszkam, ale nieco znam Kraków, bo to w części moje rodzinne miasto. Nie wiem tylko, jakie "klimaty" lubisz, jeśli chodzi o miejsca do zwiedzania.

lubie klimaty i nowoczesne i starodawne
moze znasz jakies miejsce do spanie dobre?
dziekuje za odpowiedź

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 09:53   #440
katarzinka
Wtajemniczenie

zdjęcia sukni - chwilowo niedostępne, bo suknia czeka na drobne poprawki u krawcowej ale jak już będzie taka możliwość to zaraz się będę chwalić - obiecuję
Stary 2008-08-12, 09:55   #441
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ufff... jestem i witam

dostalam 3 komplety bieknej bielizny... kajdanki ... cukierki w ksztalcie siusiaka... takie cosik czego nie moglysmy zidentyfikowac ale kupa smiechu przy tym... pilota na faceta (guziki min: pierdzenie off, opusci deske, orgazm replay )
i koszulke z napisami z przodu: moj wieczor panienski a z tylu ratunku wychodze za maż
mialam zadania do spelnienia i dziewczyny mnie ocenialy np: popros jakiegokolwiek pana o prezerwatywe i dmuchaj tak dlugo az peknie (faceci nie nosza gumek!!! jednego tylko znalazlam)
Musialam znalezc 8 facetow i zrobic sobie zdjecia (obok byl czyjs kawalerski wiec nie mialam problemu )
musialam dosciasc sie do jakiego wybranego przez dziewczyny kolesia i podrywac tak dlugo az postawi mi drinka
plakalysmy ze smiechu
ufff polecam

u TŻa spokojnie... dostal majtki z siusiakiem i chlopaki mu wiecie co robili... faceci...
no to ekstra miałaś ubaw , super

Mąż i żona...
Stary 2008-08-12, 10:06   #442
wiiniii
Rozeznanie

[quote=Agata R;8559005]ufff... jestem i witam

plakalysmy ze smiechu
ufff polecam

super sprawa!!!! świetny panienski brawo!!!!
Stary 2008-08-12, 10:06   #443
Kakusia
Zakorzenienie

Ja tylko na momencik!!
Winnii - co do Krakowa - wieze widokowe sa godne polecenia - jesli tylko Wam dopisze pogoda, to widoczki super
I ja ze swojej strony polecam znalezienie tego beztroskiego czasu na spacer wzdluz Wisly naprawde potrafi zrelaksowac
Ja znam Krakow troszke z innej strony - raczej nie jako turystka, jako stala bywalczyni codziennego zycia - czyli nie zwiedzac a łazic (3 lata studiowania zmusilo mnie to chodzenia po tym miescie ale mimo ze mieszkam tylko 46 km od Krakowa na zwiedzanie czasu nie bylo) i co uwielbialam to chodzic wzdluz Wisly i rozmyslac

No i lece na mieszkanie remontowac

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 10:06   #444
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
lubie klimaty i nowoczesne i starodawne
moze znasz jakies miejsce do spanie dobre?
dziekuje za odpowiedź
My nocujemy w akademiku Akademii Ekonomicznej (blisko do centrum i tanio - 20 zł od osoby).
Co do miejsc wartych zobaczenia, to oprócz tych oklepanych, ciekawe są dzielnice Krakowa - Kazimierz i Podgórze, ZOO (fajnie położone - w lesie), muzeum w Bronowicach (to słynne miejsce z "Wesela"), centrum kultury japońskiej "Manga". Z miejsc poza Krakowem - Wieliczka, Ojcowski Park Narodowy i zamek w Pieskowej Skale.
Stary 2008-08-12, 10:09   #445
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
na pewno jest pięknie
a jak brzuszek? mam nadzieję, że już nie boli
Dzięki dziobeczku!
Już jest dobrze...
Potrzebny był mi sen...

Cytat:
Och Kasienko to nie tak daleko, bo do Wroclawia mam ok 80 km ale fakt na dojazd zespolu z instrumentami bez auta to juz jest wyprawa hihihih Ale szukaj pewnie cos znajdziesz..

Aaaa pochwale sie moja mama mi wczoraj przytachala spodnie ciazowki bo gdzies na wyprzedazy znalazla... I smiejemy sie z moim Skarbem ze teraz zaczyna sie czekanie na bociana hihihih
Ad.1- mam nadzieję, jestem w trakcie nakręcania organisty!
Ad.2- no to mamuśka zaszalała!!!

Cytat:
jeszcze wkurzyła mnie wczoraj siostra mojego TŻ.
Hej słonko
Mam być szczera??
Olej ją!!!
Nie znoszę ludzi, którym trzeba za przeproszeniem "włazić w " i się przed nimi płaszczyć!
I niech to będzie nawet matka Teresa!
Nie powinnaś się nią wcale przejmować i zwyczajnie ją ignorować!
To najlepszy sposób na takie gadziny!!! <nie obrażając gadów>
Znam to z obdukcji... moja bratowa jest 1000 razy gorsza!!!

Cytat:
Byłam tam 2 lata temu i wszystko było w cenie 1 biletu!
A kopalnię polecam najmocniej, bo jest tam wypaśnie!!!

Cytat:

Ad.1- Gratulacje za takie cudaczne kuleżanki
Ad.2- Widziałam!!! Czad malina
Ad.3- Zaciekawiło mnie to baaardzo... uchyl rąbka...

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
zdjęcia sukni - chwilowo niedostępne, bo suknia czeka na drobne poprawki u krawcowej ale jak już będzie taka możliwość to zaraz się będę chwalić - obiecuję
Ja również czekam na fotki sukienki, lub co lepsze- Ciebie w sukience!!

Dziewczynki mam dziś wstrętną alergię!
Kicham jak opętana!
Byłam przed chwilką w aptece, wzięłam lek... i średnio mi to przechodzi...
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Ładnie u mnie... słonko świeci.
Dziś jadę polookać za sukieną poprawinową!
Trzymcie kciukasy!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-08-12, 10:14   #446
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Ad.1- Gratulacje za takie cudaczne kuleżanki
Ad.2- Widziałam!!! Czad malina
Ad.3- Zaciekawiło mnie to baaardzo... uchyl rąbka...

Trzymcie kciukasy!
ad 1
ad 2
ad 3 lody lody

ad 4
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:15   #447
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki

ja tylko na chwilkę przywitać się bo jadę załatwiać weselne sprawy, dziś pierwszy raz rozbolał mnie żołądek z nerwów

Agata musiało być superowo, a fotki widziałam

Liluś na świecie są ludzie i taborety, Twoja bratowa należy chyba do tej drugiej kategorii (oczywiście nie obrażając )

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:17   #448
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki mam dziś wstrętną alergię!
Kicham jak opętana!
Byłam przed chwilką w aptece, wzięłam lek... i średnio mi to przechodzi...
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Ładnie u mnie... słonko świeci.
Trzymcie kciukasy!
odpędzam alergię :tasa czek:

kciukasy już się trzymią, tylko jak ja teraz będę pracować

Mąż i żona...
Stary 2008-08-12, 10:22   #449
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
ad 1
ad 2
ad 3 lody lody

ad 4
Ad.3- że co??

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Liluś na świecie są ludzie i taborety, Twoja bratowa należy chyba do tej drugiej kategorii (oczywiście nie obrażając )
hehehehehehe
chyba za późno <nie martw sie- należało jej się>

Mój Ty króliczku playboya

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
odpędzam alergię :tasa czek:

kciukasy już się trzymią, tylko jak ja teraz będę pracować
Dzięki kotek

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-08-12, 10:22   #450
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
plakalysmy ze smiechu
ufff polecam
Super panieński, nie ma jak to dziewczyny, tylko my potrafimy takie "głupoty" wymyślać i śmiać się z tego jak wariatki.

Cytat:
przepraszam za offa
Że tak powiem brzydko olej ją!!! W sumie to nie za nią wychodzisz a jak nie chce to na panieński niech nie przychodzi, jej strata
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości