![]() |
#421 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() a jak brzuszek? mam nadzieję, że już nie boli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() powodzenia i do zobaczenia Izuś ![]() a ja idę sobie kawkę strzelić i śniadanko wszamać ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
ale mamy przeboje z samochodem do slubu
![]() ![]() ![]() i bylam u gina-zaczynam brac tabletki zeby nie miec okresu na slub
#423 | ||
Zakorzenienie
|
Helooooł!
![]() Ja podobnie jak Gosieńka już jestem po kawce i <niestety nie drożdzówce> a kromeczce chlebka orkiszowego z almette chrzanowym ![]() Cytat:
![]() I nie pisz tak, że masz już dość przygotować i wesela. Wiesz przecież, że to nie prawda! ![]() Musisz zacisnąć zębiska i jakoś to przetrwać!!! Niedługo wszystko się wyklaruje! Nie łam się! Buźka ![]() A z TZa- ![]() Cytat:
![]() Widgeciku- kochanie dziękuję Ci za propozycję grajkową!!! ![]() ![]() ![]() Rzeczywiście szkoda, że to tak daleko... ![]() Izazusiu- czekamy na Ciebie z utęsknieniem! ![]() Dziękuję za wczorajszy koment do fotki... aż zaniemówiłam ![]() ![]()
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Dziendoberek Najpiekniejsze
![]() Cytat:
![]() ![]() Zescie mnie zainspirowaly tymi maseczkami dla mezczyzn, pogadam ze swoim czy aby nie chce takiej kuracji sprobowac ![]() Noo ja juz po kawce i jak zawsze bez sniadania ![]() Aaaa pochwale sie moja mama mi wczoraj przytachala spodnie ciazowki ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-12 o 07:59 Powód: zapomnialam sie przywitac :] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() dalej czekam na telefon z salonu ![]() jeszcze wkurzyła mnie wczoraj siostra mojego TŻ. Przyjechały moje koleżanki które organizują mój panieński i zaprosiły ją, a ona że o takich rzeczach informuje się wcześniej i nie przyjdzie bo ma plany. Dodam że wiedziała od miesiąca kiedy to będzie-tylko godzina była do uzgodnienia. Poraz kolejny się zawiodłam, i jestem zła na siebie bo kolejny raz to ja wyciągnęłam rękę do niej-choć nic jej złego nie zrobiłam-wiecznie ona ma fochy i jak jej pierwsza cześć nie powiem to udaje że mnie nie widzi. przepraszam za offa miłego dnia ![]() zapomniałam dodać że B. się troszkę na nią zdenerwował i chciał do niej dzwonić ale po namyślr stwierdzilismy że nie warto. niech nie myśli że będę ją prosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja juz po herbatce i po sniadanku: bułeczka z pomidorkiem ![]() Cytat:
Dziewczyny jak sobie dzisiaj tak rano wstałam, i pomyslalam, że slub juz w przyszłym tygodniu to az serce mi mocniej zabilo. Chyba sie mi pomału stres udziela ![]() /11 dni/
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Daget spodnie ciążówki ![]() ![]() Liluś szczerze to ja bym ją olała, i dobrze że jej nie bedzie na Twoim panienskim bo i po co Ci tam ona, zeby fochy strzelała? |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
kto mieszka w Krakowie? wybieram sie i moze jakies podpowiedzi gdzie warto zajecha i co zobaczyc? oprócz oczywistych rzeczy ktore sa do zobaczenia moze krysje sie cos co warto zobaczyc? pozdrawiam wszystkie PM2008 buziaki-----miłego dnia!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiiniii ja nie mieszkam, ale nieco znam Kraków, bo to w części moje rodzinne miasto. Nie wiem tylko, jakie "klimaty" lubisz, jeśli chodzi o miejsca do zwiedzania.
![]() |
#430 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() buziak Sofferka Cytat:
![]() gorzej jak mam, mamy inne zdanie ![]() super malin ![]() Daget to do dzieła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Spokojnie dziewczynki na razie to gromadze garderobe
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
daget, a ten bilet w kopalni jest na samą trasę, czy na trasę plus muzeum żup? Bo jak byłam kilka lat temu, to do muzeum trzeba było wykupić dodatkowy bilet, a teraz patrzę na cennik i zgłupiałam...
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja bylam tam po 11letniej przerwie i normalnie jestem zachwycona. Moj Skarb byl tam pierwszy raz i powiedzial, ze nie zaluje ze go tam zaciagnelam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze raz dzięki tym co mnie tu tak miło przywitały
![]() jak sobie poczytałam o snach, jakie miała m.a.r.t.a. to mi się uświadomiło, że ja zazwyczaj też przeżywam wszystko na śpiąco, więc chyba się muszę nastawić na cięzkie noce, ale myślę, że dam radę ![]() a że kobietki są ciekawskie to wiadomo nie od dziś, więc już odpowiadam : mamy w planach przyjęcie na około 20 osób - to są ludzie z którymi chcemy naprawdę wtedy być i wierzymy, że będzie wspaniale - potańczymy, poszalejemy i będzie wszystko dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny w ogóle za wami nie zadążam...Ciagle jestem NIE w temacie
![]() CDo do tematu wieczorów panieńskich i kawalerskich to ogólnie mam do tego jakiś taki olewczy stosunek.Mojego Tż'ta nie rajcują raczej żadne striptizerki,jego kumpli też,więc tu jest luzik... Dzis jadę zamówic torta-ciągle nie wiem jaki ma być(jaki smak) ![]() No i może przy okazji zapiszę sie na pazury,bo bujam sie z tym tematem już ponad miesiąc-masakra... Poza tym idziemy dziś do księdza z takim świstkiem z zapowiedzi z parafii mojego Tż'ta i przy okazji pozbędziemy sie kolejnych zaproszeń.Zostanie juz tylko kilka ostatnich i koniec... Zostało mi 1 miesiąc,1 tydzień i 1 dzień wolności... ![]()
#438 | ||||
Rozeznanie
|
ufff... jestem i witam
![]() ![]() wieczor panienski po prostu super... dziewczyny sie sposaly na megal ![]() dostalam 3 komplety bieknej bielizny... kajdanki ![]() ![]() i koszulke z napisami z przodu: moj wieczor panienski a z tylu ratunku wychodze za maż ![]() mialam zadania do spelnienia i dziewczyny mnie ocenialy np: popros jakiegokolwiek pana o prezerwatywe i dmuchaj tak dlugo az peknie (faceci nie nosza gumek!!! ![]() Musialam znalezc 8 facetow i zrobic sobie zdjecia (obok byl czyjs kawalerski wiec nie mialam problemu ![]() musialam dosciasc sie do jakiego wybranego przez dziewczyny kolesia i podrywac tak dlugo az postawi mi drinka ![]() plakalysmy ze smiechu ![]() ufff polecam fotki mam na nk jakby ktoras chciala zobaczyc ![]() u TŻa spokojnie... dostal majtki z siusiakiem i chlopaki mu wiecie co robili... faceci... ![]() dziewczyny /11/ dni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moze lepiej sie rozwiesc niz cierpiec wiecznie... troszke szybko ale ja uwazam ze nie ma tego zlego co by na dobre kiedys nie wyszlo ![]() Badz silna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
lubie klimaty i nowoczesne i starodawne moze znasz jakies miejsce do spanie dobre? dziekuje za odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
zdjęcia sukni - chwilowo niedostępne, bo suknia czeka na drobne poprawki u krawcowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
[quote=Agata R;8559005]ufff... jestem i witam
![]() ![]() wieczor panienski po prostu super... dziewczyny sie sposaly na megal ![]() dostalam 3 komplety bieknej bielizny... kajdanki ![]() ![]() i koszulke z napisami z przodu: moj wieczor panienski a z tylu ratunku wychodze za maż ![]() mialam zadania do spelnienia i dziewczyny mnie ocenialy np: popros jakiegokolwiek pana o prezerwatywe i dmuchaj tak dlugo az peknie (faceci nie nosza gumek!!! ![]() Musialam znalezc 8 facetow i zrobic sobie zdjecia (obok byl czyjs kawalerski wiec nie mialam problemu ![]() musialam dosciasc sie do jakiego wybranego przez dziewczyny kolesia i podrywac tak dlugo az postawi mi drinka ![]() plakalysmy ze smiechu ![]() ufff polecam fotki mam na nk jakby ktoras chciala zobaczyc ![]() u TŻa spokojnie... dostal majtki z siusiakiem i chlopaki mu wiecie co robili... faceci... ![]() super sprawa!!!! świetny panienski brawo!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na momencik!!
![]() Winnii - co do Krakowa - wieze widokowe sa godne polecenia - jesli tylko Wam dopisze pogoda, to widoczki super ![]() I ja ze swojej strony polecam znalezienie tego beztroskiego czasu na spacer wzdluz Wisly ![]() ![]() Ja znam Krakow troszke z innej strony - raczej nie jako turystka, jako stala bywalczyni codziennego zycia - czyli nie zwiedzac a łazic ![]() ![]() ![]() No i lece na mieszkanie remontowac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do miejsc wartych zobaczenia, to oprócz tych oklepanych, ciekawe są dzielnice Krakowa - Kazimierz i Podgórze, ZOO (fajnie położone - w lesie), muzeum w Bronowicach (to słynne miejsce z "Wesela"), centrum kultury japońskiej "Manga". Z miejsc poza Krakowem - Wieliczka, Ojcowski Park Narodowy i zamek w Pieskowej Skale.
![]() |
#445 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzięki dziobeczku!
Już jest dobrze... Potrzebny był mi sen... ![]() Cytat:
![]() Ad.2- no to mamuśka zaszalała!!! ![]() Hej słonko ![]() Mam być szczera?? Olej ją!!! Nie znoszę ludzi, którym trzeba za przeproszeniem "włazić w ![]() I niech to będzie nawet matka Teresa! Nie powinnaś się nią wcale przejmować i zwyczajnie ją ignorować! To najlepszy sposób na takie gadziny!!! <nie obrażając gadów> Znam to z obdukcji... moja bratowa jest 1000 razy gorsza!!! ![]() Cytat:
A kopalnię polecam najmocniej, bo jest tam wypaśnie!!! ![]() Cytat:
![]() Ad.2- Widziałam!!! Czad malina ![]() Ad.3- Zaciekawiło mnie to baaardzo... uchyl rąbka... ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczynki mam dziś wstrętną alergię! Kicham jak opętana! Byłam przed chwilką w aptece, wzięłam lek... i średnio mi to przechodzi... Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Ładnie u mnie... słonko świeci. Dziś jadę polookać za sukieną poprawinową! Trzymcie kciukasy! ![]()
![]() |
#446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ad 2 ![]() ad 3 ![]() ad 4 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() ja tylko na chwilkę przywitać się ![]() ![]() ![]() Agata musiało być superowo, a fotki widziałam ![]() Liluś na świecie są ludzie i taborety, Twoja bratowa należy chyba do tej drugiej kategorii (oczywiście nie obrażając ![]()
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kciukasy już się trzymią, tylko jak ja teraz będę pracować ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | ||
Zakorzenienie
|
Ad.3- że co??
![]() ![]() ![]() Cytat:
chyba za późno ![]() Mój Ty króliczku playboya ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#450 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.