|
|
#421 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
a jak brzuszek? mam nadzieję, że już nie boli Cytat:
Cytat:
, ktoś miał tupet![]() Cytat:
![]() powodzenia i do zobaczenia Izuś a ja idę sobie kawkę strzelić i śniadanko wszamać miłego dnia |
||||
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
ale mamy przeboje z samochodem do slubu
chce cos zalatwic po znajomosci (bo nie mam zamiaru placic 500zl). juz prawie byl ugadamy mercedes ale facet sie nie zgodzil. w miedzy czasie TZa siostra ugadala jakies inne (nie wypasione ale zawsze). jak bylam prosic wujka to powiedzial ze cos wykombinuje. i dzis dzwonil ze zalatwil mi jak to powiedzial wypasionego merca . jakis chlopak z ktorym pracuje wozi na wesela i powiedzial ze nas zawiezie. za darmo, stwierdzil ze wypija z wujkiem flaszke moze sie do slubu nie rozmysli a ja mu dam te 100zl za benzyne zeby nie byloi bylam u gina-zaczynam brac tabletki zeby nie miec okresu na slub
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Helooooł!
Ja podobnie jak Gosieńka już jestem po kawce i <niestety nie drożdzówce> a kromeczce chlebka orkiszowego z almette chrzanowym Cytat:
I nie pisz tak, że masz już dość przygotować i wesela. Wiesz przecież, że to nie prawda! Musisz zacisnąć zębiska i jakoś to przetrwać!!! Niedługo wszystko się wyklaruje! Nie łam się! Buźka A z TZa- ![]() Cytat:
![]() Widgeciku- kochanie dziękuję Ci za propozycję grajkową!!! Rzeczywiście szkoda, że to tak daleko... ![]() Izazusiu- czekamy na Ciebie z utęsknieniem! Dziękuję za wczorajszy koment do fotki... aż zaniemówiłam
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek Najpiekniejsze
![]() Cytat:
Ale szukaj pewnie cos znajdziesz....Zescie mnie zainspirowaly tymi maseczkami dla mezczyzn, pogadam ze swoim czy aby nie chce takiej kuracji sprobowac ![]() Noo ja juz po kawce i jak zawsze bez sniadania ...Aaaa pochwale sie moja mama mi wczoraj przytachala spodnie ciazowki
Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-12 o 08:59 Powód: zapomnialam sie przywitac :] |
|
|
|
|
#425 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() dalej czekam na telefon z salonu ![]() jeszcze wkurzyła mnie wczoraj siostra mojego TŻ. Przyjechały moje koleżanki które organizują mój panieński i zaprosiły ją, a ona że o takich rzeczach informuje się wcześniej i nie przyjdzie bo ma plany. Dodam że wiedziała od miesiąca kiedy to będzie-tylko godzina była do uzgodnienia. Poraz kolejny się zawiodłam, i jestem zła na siebie bo kolejny raz to ja wyciągnęłam rękę do niej-choć nic jej złego nie zrobiłam-wiecznie ona ma fochy i jak jej pierwsza cześć nie powiem to udaje że mnie nie widzi. przepraszam za offa miłego dnia ![]() zapomniałam dodać że B. się troszkę na nią zdenerwował i chciał do niej dzwonić ale po namyślr stwierdzilismy że nie warto. niech nie myśli że będę ją prosić
|
|
|
|
#426 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja juz po herbatce i po sniadanku: bułeczka z pomidorkiem Mniam Cytat:
Dziewczyny jak sobie dzisiaj tak rano wstałam, i pomyslalam, że slub juz w przyszłym tygodniu to az serce mi mocniej zabilo. Chyba sie mi pomału stres udziela ![]() /11 dni/
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Daget spodnie ciążówki ![]() Liluś szczerze to ja bym ją olała, i dobrze że jej nie bedzie na Twoim panienskim bo i po co Ci tam ona, zeby fochy strzelała? |
|
|
|
#428 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
kto mieszka w Krakowie? wybieram sie i moze jakies podpowiedzi gdzie warto zajecha i co zobaczyc? oprócz oczywistych rzeczy ktore sa do zobaczenia moze krysje sie cos co warto zobaczyc? pozdrawiam wszystkie PM2008 buziaki-----miłego dnia!!!!! |
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiiniii ja nie mieszkam, ale nieco znam Kraków, bo to w części moje rodzinne miasto. Nie wiem tylko, jakie "klimaty" lubisz, jeśli chodzi o miejsca do zwiedzania.
|
|
#430 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() buziak Sofferka Cytat:
![]() gorzej jak mam, mamy inne zdanie ![]() super malin że Wam się dobrze układaDaget to do dzieła
|
||
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie dziewczynki na razie to gromadze garderobe
na tenze okres w zyciu kobiety ... Choc nie powiem coraz bardziej sie nam chce ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
daget, a ten bilet w kopalni jest na samą trasę, czy na trasę plus muzeum żup? Bo jak byłam kilka lat temu, to do muzeum trzeba było wykupić dodatkowy bilet, a teraz patrzę na cennik i zgłupiałam...
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz bardzo mocno wytężam swoje komórki mózgowe ![]() Ja bylam tam po 11letniej przerwie i normalnie jestem zachwycona. Moj Skarb byl tam pierwszy raz i powiedzial, ze nie zaluje ze go tam zaciagnelam |
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze raz dzięki tym co mnie tu tak miło przywitały
jak sobie poczytałam o snach, jakie miała m.a.r.t.a. to mi się uświadomiło, że ja zazwyczaj też przeżywam wszystko na śpiąco, więc chyba się muszę nastawić na cięzkie noce, ale myślę, że dam radę a że kobietki są ciekawskie to wiadomo nie od dziś, więc już odpowiadam : mamy w planach przyjęcie na około 20 osób - to są ludzie z którymi chcemy naprawdę wtedy być i wierzymy, że będzie wspaniale - potańczymy, poszalejemy i będzie wszystko dobrze
|
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny w ogóle za wami nie zadążam...Ciagle jestem NIE w temacie
![]() CDo do tematu wieczorów panieńskich i kawalerskich to ogólnie mam do tego jakiś taki olewczy stosunek.Mojego Tż'ta nie rajcują raczej żadne striptizerki,jego kumpli też,więc tu jest luzik... Dzis jadę zamówic torta-ciągle nie wiem jaki ma być(jaki smak) No i może przy okazji zapiszę sie na pazury,bo bujam sie z tym tematem już ponad miesiąc-masakra... Poza tym idziemy dziś do księdza z takim świstkiem z zapowiedzi z parafii mojego Tż'ta i przy okazji pozbędziemy sie kolejnych zaproszeń.Zostanie juz tylko kilka ostatnich i koniec... Zostało mi 1 miesiąc,1 tydzień i 1 dzień wolności...
|
#438 | ||||
|
Rozeznanie
|
ufff... jestem i witam
wieczor panienski po prostu super... dziewczyny sie sposaly na megal ![]() dostalam 3 komplety bieknej bielizny... kajdanki ... cukierki w ksztalcie siusiaka... takie cosik czego nie moglysmy zidentyfikowac ale kupa smiechu przy tym... pilota na faceta (guziki min: pierdzenie off, opusci deske, orgazm replay )i koszulke z napisami z przodu: moj wieczor panienski a z tylu ratunku wychodze za maż ![]() mialam zadania do spelnienia i dziewczyny mnie ocenialy np: popros jakiegokolwiek pana o prezerwatywe i dmuchaj tak dlugo az peknie (faceci nie nosza gumek!!! jednego tylko znalazlam)Musialam znalezc 8 facetow i zrobic sobie zdjecia (obok byl czyjs kawalerski wiec nie mialam problemu )musialam dosciasc sie do jakiego wybranego przez dziewczyny kolesia i podrywac tak dlugo az postawi mi drinka ![]() plakalysmy ze smiechu ![]() ufff polecam fotki mam na nk jakby ktoras chciala zobaczyc ![]() u TŻa spokojnie... dostal majtki z siusiakiem i chlopaki mu wiecie co robili... faceci... ![]() dziewczyny /11/ dni aaaaa....Cytat:
najs fotencje ![]() Cytat:
moze lepiej sie rozwiesc niz cierpiec wiecznie... troszke szybko ale ja uwazam ze nie ma tego zlego co by na dobre kiedys nie wyszlo Badz silna Cytat:
Cytat:
jak juz zaczelam to skonczyc nie moge
|
|
|
#439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lubie klimaty i nowoczesne i starodawne moze znasz jakies miejsce do spanie dobre? dziekuje za odpowiedź
|
|
|
|
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
zdjęcia sukni - chwilowo niedostępne, bo suknia czeka na drobne poprawki u krawcowej
ale jak już będzie taka możliwość to zaraz się będę chwalić - obiecuję
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ekstra miałaś ubaw , super |
|
|
|
|
#442 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Agata R;8559005]ufff... jestem i witam
wieczor panienski po prostu super... dziewczyny sie sposaly na megal ![]() dostalam 3 komplety bieknej bielizny... kajdanki ... cukierki w ksztalcie siusiaka... takie cosik czego nie moglysmy zidentyfikowac ale kupa smiechu przy tym... pilota na faceta (guziki min: pierdzenie off, opusci deske, orgazm replay )i koszulke z napisami z przodu: moj wieczor panienski a z tylu ratunku wychodze za maż ![]() mialam zadania do spelnienia i dziewczyny mnie ocenialy np: popros jakiegokolwiek pana o prezerwatywe i dmuchaj tak dlugo az peknie (faceci nie nosza gumek!!! jednego tylko znalazlam)Musialam znalezc 8 facetow i zrobic sobie zdjecia (obok byl czyjs kawalerski wiec nie mialam problemu )musialam dosciasc sie do jakiego wybranego przez dziewczyny kolesia i podrywac tak dlugo az postawi mi drinka ![]() plakalysmy ze smiechu ![]() ufff polecam fotki mam na nk jakby ktoras chciala zobaczyc ![]() u TŻa spokojnie... dostal majtki z siusiakiem i chlopaki mu wiecie co robili... faceci... ![]() super sprawa!!!! świetny panienski brawo!!!! |
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na momencik!!
Winnii - co do Krakowa - wieze widokowe sa godne polecenia - jesli tylko Wam dopisze pogoda, to widoczki super I ja ze swojej strony polecam znalezienie tego beztroskiego czasu na spacer wzdluz Wisly naprawde potrafi zrelaksowac ![]() Ja znam Krakow troszke z innej strony - raczej nie jako turystka, jako stala bywalczyni codziennego zycia - czyli nie zwiedzac a łazic (3 lata studiowania zmusilo mnie to chodzenia po tym miescie ale mimo ze mieszkam tylko 46 km od Krakowa na zwiedzanie czasu nie bylo ) i co uwielbialam to chodzic wzdluz Wisly i rozmyslac No i lece na mieszkanie remontowac |
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do miejsc wartych zobaczenia, to oprócz tych oklepanych, ciekawe są dzielnice Krakowa - Kazimierz i Podgórze, ZOO (fajnie położone - w lesie), muzeum w Bronowicach (to słynne miejsce z "Wesela"), centrum kultury japońskiej "Manga". Z miejsc poza Krakowem - Wieliczka, Ojcowski Park Narodowy i zamek w Pieskowej Skale.
|
|
#445 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziobeczku!
Już jest dobrze... Potrzebny był mi sen... ![]() Cytat:
Ad.2- no to mamuśka zaszalała!!! ![]() Hej słonko Mam być szczera?? Olej ją!!! Nie znoszę ludzi, którym trzeba za przeproszeniem "włazić w I niech to będzie nawet matka Teresa! Nie powinnaś się nią wcale przejmować i zwyczajnie ją ignorować! To najlepszy sposób na takie gadziny!!! <nie obrażając gadów> Znam to z obdukcji... moja bratowa jest 1000 razy gorsza!!! ![]() Cytat:
A kopalnię polecam najmocniej, bo jest tam wypaśnie!!! Cytat:
Ad.2- Widziałam!!! Czad malina Ad.3- Zaciekawiło mnie to baaardzo... uchyl rąbka... ![]() Cytat:
![]() Dziewczynki mam dziś wstrętną alergię! Kicham jak opętana! Byłam przed chwilką w aptece, wzięłam lek... i średnio mi to przechodzi... Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Ładnie u mnie... słonko świeci. Dziś jadę polookać za sukieną poprawinową! Trzymcie kciukasy!
|
|
#446 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ad 2 ![]() ad 3 lody lodyad 4 ![]() ![]()
|
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
ja tylko na chwilkę przywitać się bo jadę załatwiać weselne sprawy, dziś pierwszy raz rozbolał mnie żołądek z nerwów Agata musiało być superowo, a fotki widziałam ![]() Liluś na świecie są ludzie i taborety, Twoja bratowa należy chyba do tej drugiej kategorii (oczywiście nie obrażając )
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :tasa czek: ![]() kciukasy już się trzymią, tylko jak ja teraz będę pracować ![]()
|
|
|
|
|
#449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ad.3- że co??
![]() Cytat:
chyba za późno <nie martw sie- należało jej się>Mój Ty króliczku playboya Cytat:
|
|
#450 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

Jeszcze tylko jutro do pracy i wolne aż do września
ale jury (
że się zdecydowałam, bo sama się też troszeńkę wzruszyłam na swój widok 

chce cos zalatwic po znajomosci (bo nie mam zamiaru placic 500zl). juz prawie byl ugadamy mercedes ale facet sie nie zgodzil. w miedzy czasie TZa siostra ugadala jakies inne (nie wypasione ale zawsze). jak bylam prosic wujka to powiedzial ze cos wykombinuje. i dzis dzwonil ze zalatwil mi jak to powiedzial wypasionego merca

pewnie cos znajdziesz....
hand-made: urodzinowo na 40tkę

jak juz zaczelam to skonczyc nie moge