![]() |
#4801 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Mi w sumie też
![]() ![]() Cytat:
Z kurtkami zgadzam się w 100%, może to dlatego, że już nie ma takich mroźnych zim, może dlatego ubrania są cieńsze. Chciałam kupić kurtko- płaszczyk, ale taki trochę ocieplany, to nie bardzo miałam w czym wybierać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale trzymam kciuki za dobry wybór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png Edytowane przez niuniuniau Czas edycji: 2008-10-27 o 12:19 Powód: jak zwykle literówki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki. Wiem, że o tym musimy zdecydować sami, ale to akurat mnie nie przeraża, wybierzemy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Znośnie? Nigdy w życiu bym tyle nie dała. Wolałabym już taką kasę wydać na co innego. Zawsze kozaki kupowałam do połowy łydki do 200 zł i za chiny nie mogę znaleźć teraz podobnych.
![]() |
#4808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zadomowienie
|
Asiuk slicznie wygladałas-gratulejszyn normalnie
![]() A jak taam się suknia sprawowała-wszystko było ok?
#4810 |
Wtajemniczenie
|
Ja też się zgadzam- za dobre buty mogę zapłacić
![]() Teraz pewnie pojadę tam na 11 listopada więc szykuję już miejsce na nowe obuwie ![]() Ja mam taki problem ze nóżkę mam chudą w pęcinie i kozaczki sę tam marszczą- na szczupłe łydki też trudno znaleźć- ja moze jakis chudzielców nie mam ale mam długie kości piszczelowe i łydka zaczyna mi się wysoko dlatego nic nie mogę znaleźć.
#4811 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do lasencji... To dziekuje za takie ochy i achy, ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Wtajemniczenie
|
Figurka jak ta lala
![]() ![]() ![]() Dziewczyny spotkanie w Wawie, Krakowie myślę że odpada. Wy w tych miastach macie zapewniony nocleg a reszta... chyba zdajecie sobie sprawę z cen noclegów w stolicy czy Krakowie. Sądzę że mozna zrobic spis chętnych na spotkanie i poszukac miejsca mniej wiecej w polowie trasy- i to w miejscowosci w ktorej znajdziemy dosc tani nocleg. Oczywiscie uwzględniam dojazdy. Przemyślcie sprawę ![]()
#4813 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kozaki/buty raczej mocno drogich butów nie kupuję, wychodzę z założenia, że wolę mieć 3 pary butów po 100 zł niż jedne za 300 zł ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Co tu tak ciuchutko...? Wpadam się przywitać bo jestem tak zmeczona po weekendzie, który spędziłam na zjeździe..... Radosna nowina: kupiliśmy auto ![]() ![]() Znikam w objecia meza bo dzis mamy miesiecznice ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
soffera miłego tulanka
![]() Mnie głowa zaczęła boleć. Dzisiaj byłam w banku m in. zaktualizować swoje dane. Na szczęście nie było kolejek. ![]() Miłego wieczora dziewczyny lecę do męża!!!
![]() |
#4816 | |||
Zakorzenienie
|
Ale mnie zmoglo, oczywiscie przez zoladek.... Przespalam 4 godz.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ach ale wam dobrze z tymi meskimi objeciami ![]() A na koniec chcialabym wszystkie PMki pozdrowic od naszej Liloszki, niestety szefunio w pracy nad nia stoi i pilnuje zeby nie wizazowala ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczyny!! My jeszcze bez zaręczyn, ale planujemy nasz ślub na połowę 2010. Sale już jedna mam na oku. Nawet wysylałam do nich meila z zapytaniem o wolne miejsca, powiedzieli ze u nich rezerwuje sie na około rok przed weselem wiec puki co mogę spać spokojnie.
Tak sie finansowo składa że raczej nie będzie fety na tysiac osób, bo rodzice mojego chłopaka nam nie pomoga, moich nie chce bardzo wszystkim obciązać, a sami zdziałamy tyle ile zdziałamy... W jakim klimacie chcecie wyprawic swoje wesele?? Ja marze o takim staropolskiej, swojskiej, biesiadzie z ludowymi tradycjami, przyśpiewkami i najbardzije polskim jedzeniem jakie mozna sobie wyobrazic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć! Wcinam chocapicki i piję kawkę. Mmmmm pycha, od samego rana miałam na to ochotę.
Na samym początku muszę podziękować kochanej izuni. Zrobiłam shoarmę na kolację z winkiem i przy świecach. Było superzaście ![]() Wybrałam już materiał na wypoczynek, teraz pozostał mi juz tylko model. Wiem, że napewno z firmy Wajnert. Cytat:
Ochy i achy zasłużone, sama prawda ![]() Cytat:
Pochwal się autkiem. Cytat:
Cytat:
My już w większości jesteśmy po weselach, kasia jeszcze została przed. Moje wesele było zupełnie normalne z DJ-em zamiast zespołu. Klimaty staropolskie zupełnie mnie nie kręcą. Nie wyprawiłabym takiego wesela. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() właśnie wszamałam parowkę na śniadanko ![]() ![]() no to super ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Wtajemniczenie
|
Ja też wolę kupić jedne porządne buty zamiast kilku par kiepskich
![]() Preferuję polskie buty- Eksbut, Łukasz, Ryłko, Wojas ![]() Gino Rossi to też polska firma( ze Słupska)chociaż wiele klientek daje się nabrać na włosko brzmiącą nazwę Już tak mam, że jak się przyzwyczaje do obuwia to nie lubię go wyrzucać zatem solidna skóra to jest to, co lubię ![]() Z tym że min marża detalisty w przemyśle obuwniczym to 50% (np but u producenta kosztuje 80zł do tego 22%Vat czyli juz kolo 100 zł plus marża 50%ceny z podatkiem i na sklepie butki kosztują min 150 zł ![]() Ps. Gosieńko ty mi nie dziękuj- powtarzam po raz enty- ja tylko znalazłam kiedyś przepis w którym sie zakochalam i podzieliłam się nim z Wami ![]()
#4823 |
Zakorzenienie
|
"Wyrok zapadł 20 września 2008 r
![]() ![]() Izus ty to masz ten podpis.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Wtajemniczenie
|
Tak, Dageciku odstresowanie wskazane
![]() choć teraz to się bardziej stresuję konferencją w przyszłym tygodniu niż ślubem, więc póki co luzik ![]() ale daje radę ![]() jak zaczne panikować to proszę Was wszsytkie o jakieś uspokojenie ![]() w końcu Wy dałyście wszsytkie radę to czemu ja mam być gorsza, co nie???? buziak na dobry dzień ![]()
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() przywitam się tylko z Wami i biegnę pracować ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() czy ci szewce maja tylko jedna forme ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
PS. dla tych co w domu siedza zaraz na TVN bedzie o tym dlaczego warto przed slubem zrobic probny makijaz ![]()
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=223705 (niedługo będzie utworzona II cz. tego wątku), bo jak już wiele dziewczyn napisało my tu już żonkami jesteśmy ![]() Ja miałam ślub z orkiestrą, z tradycyjnym jedzeniem jakie jest serwowane na dolnym śląsku. ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-28 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | ||
Wtajemniczenie
|
A swoją mamę właśnie tego uczę
![]() Cytat:
Gino Rossi jak dla mnie robi butki dla "starszych pań" ![]() A podziękować i tak trzeba, bo jak byś stronki z przepisem na wizaż nie wrzuciła to by potrawy nie było. Tak na marginesie to powiedziałam mężowi, że to od koleżanki z wizażu ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Wtajemniczenie
|
Widzę Gosiu po tych firmach że lubisz centra handlowe
![]() Ja za Gino też nie przepadama z męskich butów wyjściowych pierwsze skrzypce gra dla mnie Pilpol a z takich codziennych Kacper. Lubie patrzeć na buty niekoniecznie je kupując.Nie wszystkie są dla mnie bo mam wąską stopę i wiele wyskakuje ![]() Jestem z tych , które kupuja bielizne koszulki i takie tam na allegro by było taniej a przy kwestii butów rzucaja się na to co im się podoba ![]() Z tym ze obiektywnie rzecz ujmując ja za butki skórzane płacę tyle co normalny klient za takie z tworzywa ![]() ![]()
#4830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze Ci, że masz butowe możliwości rozwoju. Moje zakupy są raczej przemyślane. Jeżeli już płacę to chciałabym, żeby buciki trochę mi posłużyły. Tylko czasami pozwalam sobie na spontaniczne zakupki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.