![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() odzywaj się, jak tylko znajdziesz czas ![]() życzę udanej imprezki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
monai nie zapominamy i tęsknimy też za Tobą!
Za obiadek trzymam ![]()
#4773 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
m.a.r.t.a moje włoski naturalnie się skrecają w loczki, ale teraz są strasznie długie a do tego gęste i ciężkie i pod tym ciężarem się trochę prostują .... dlatego fryzjerka nakręcała mi pasemeczko po pasemeczku na taką bardzo cienką lokówkę .... tylko 4 godziny i efekt był suuuper. Ta fryzjerka to moja dobra znajoma (swego czasu pomagałam jej pozałatwiać wszystkie dokumenty aby otworzyć ten zakład i dodawałam otuchy że się uda) i o dziwo zakład bardzo dobrze funkcjonuje już z 10 lat .... no i właśnie ona namówiła mnie, żeby mi zrobiła makijaż dziewczyna, która u niej pracuje i jak stwierdziła na pewno nie pożałuję ( a miałam się malować sama .... całą baterię kryolana, art deco i revlona zakupiłam) no i dałam się namówić tak w ciemno .... bez próby .... i efekt był powalający .... ta makijarzystka to prawdziwa ARTYSTKA .... pracuje na jeszcze lepszych kosmetykach niż te które ja zakupiłam a zapłaciłam za 1,5 h tapetowanie .... 50 zł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() katarzinka czy ja mogę prosić o fotkę tego zdechłego ślimaka pod nosem .... chętnie obejrzę ![]() malutka_24 poczułam się już ciocia tej słodkiej fasoleczki ![]() monai bardzo proszę nie walić głową w mur .... takie życie .... ja też haruję jak wół i zaglądam tu tylko wieczorkami bo w pracy śledzi mnie bankowe oko wielkiego brata ![]() ![]() ![]() Co do spotkania w Berlinie to spokojnie też się dopisuję ponieważ niedługo mój mężulek wyjeżdża na 1,5 miesiaca do Drezna (będę słomianą wdową i uszy mi odpoczną ![]() ![]() Dobra idę do wanny bo siedzę z farbą na łbie ( siwizna zaawansowana ) a jeszcze muszę się ogolić bo wolniutko zaczynam przypominać szympansa ![]() Buziaki i miłego weekendu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daguś pomysł super, żeby zabrać szanownych małżonków, a mó Mężuś też śpioch więc im będzie potrzebna duża ilość łóżek, a nam... duża ilość winka, piwka i zakąsek ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. oj różne te zboczenia, różne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. jak tak można ![]() ![]() no dobra lecę się ubierać i jadę na uczelnie, bo za 2 minuty zaczynam wykład ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |||||
Rozeznanie
|
Cześć i czołem
![]() tak migiem wpadlam bo juz muszem leciec na zakupy bo mi bułki wszystkie wykupia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nic dodac nic ujac... Para Mloda jak trza ![]() foteczki super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fasolka cudna taka... fasolkowa ![]() ![]() egh... to bede uciekac... myslalam ze po subie bez pracy bede miec wiecj czasu na wizaz a tu pranie sprzatanie gotowanie i totalnie brak czasu... Jak Wy to robicie?? Czas najwyzszy znalezc prace przy kompie ![]() Buziole dla WAS ![]()
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Aaaaaaaaaaale tu cisza dzisiaj. W sumie to się nie dziwię. Agatko, ja też nie pracuje i mam mnóstwoooo czasu na wizaż. Trzeba sobie lepiej obowiązki domowe rozpracować. Albo... mniej sprzątać ![]() Czekoladko, jak zwykle po Twoim poście spadłam z krzesła ze śmiechu. Zaglądaj do nas jak najczęściej iskiereczko
#4777 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Monai proszę przekazać spóźnione życzenia imieninowe dla męża ![]() Cytat:
![]() ![]() i udanego wesela ![]() Cytat:
![]() A teraz przyznać się bez bicia, która mnie zaraziła ![]() Boli mnie głowa, gardło, mam katar i jeszcze nie wiem co ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Mam nadzieje, że nie zapomniałyście przestawić zegarków, bo ja zapomniałam, ale jaka byłam szczęśliwa, kiedy dano mi jeszcze jedną godzinkę snu za darmo
![]() ![]()
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Marta gratuluję bojownika ![]()
![]() |
#4781 | |||
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczeta tego pieknego slonecznego choc jesiennego dnia.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mysmy wczoraj w domku imprezowali. Imieniny mamy. 17 osob qw jednym pokoju. Oczywiscie musialam wyjsc aby policzyc do 10 bo moja chrzestna mnie z rownowagi wyprowadzila. BO ona chce zobaczyc wesele i juz, mamy jej nagrac i zdjeca tez. To nic ze wszystko jest w wersji roboczej i nie chcielismy jeszcze tego przegrywac. A potem zaczela mnie uswiadamiac jak ona malo zarabiabo na reke dostaje tyle a tyle. Wiec usiwadmiam ja ze nikogo placa netto nie obchodzi. wazna jest stawka brutto, bo od tego licza sie wszystkie potracenia. Ale ona madrzejsza ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tobie także miłego weekendu ![]() u nas dzisiaj dalej szaro, buro i ponuro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Popijam właśnie parującą czekoladę, mąż właśnie połowę na siebie wylał ![]() ![]() Jestem dumna z mojego niestandardowego związku: w czasie, gdy mąż robił obiad na jutro (polędwiczki wieprzowe z grzybami - bez żadnych sosów ze słoików czy torebek), ja skręcałam krzesła do kuchni ![]() Kupiliśmy dziś nowe wc i jakieś bibeloty do łazienki, we wtorek przywiozą nam pralkę. Powoli rozkręcamy nasze małżeńskie życie ![]() Muszę w tym tygodniu odebrać odpis aktu małżeństwa i złożyć wniosek o dowód. No i pójść z którymś z teściów zameldować się. |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widze, ze u nas dzisiaj pustki, ale rozumiem weekend. No dziewczeta naciagnelam meza na sukienke dzianinowa, ooo taka http://www.allegro.pl/item449505881_...iwersalny.html ![]() A z tego co pamietam kiedys obiecalam pewne zdjecia... Zdjecie nr 1 specjalnie dla Sofferki, to sa moje ostatnio nabyte czulenka. Zdjecia nr 2. Tak wygladalam jkiedy moj maz zrobil tak ![]() ![]() ![]() ![]() No to do jutra kobitki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej Misiunie
![]() też by mi się taka przydała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Daguś zauważyłaś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ależ Ty jesteś LASKA!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
![]() Widzę, że w weekend leniuchowałyście ![]() Weekend był ok. Panele czy deska barlinecka, deska barlinecka czy panele oto moje dylematy po wekendzie. Aha i zdecydowaliśmy się na krwisto czerwony kolor wypoczynku, tylko wypoczynek trzeba wybrać (jeden z czterech ![]() Poza tym ko kupiłam kozaczki ![]() Malutka wypiłam w piątek za Ciebie i to tyle, że do końca życia będziesz zdrowa ![]() ![]() Cytat:
![]() Kuzynką się nie przejmuj jak byłam młodsza to u mnie na podwórku mówiło się "są ludzie i parapety..." Cytat:
![]() Powtórzę, że ślicznie wyglądałaś. Twoją sukienkę inaczej sobie wyobrażałam, inaczej wyglądała na zdjęciu z modelką i mimi, że nie lubię takich szerokich to Ty wyglądałaś w niej zjawiskowo!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() Sukienka dzianinowa super. Krój nie dla mnie, bo mimi, że jestem szczupła mam szersze biodra po mamie, dlatego takie obciślaki odpadają ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Poważne zboczone, bo jak w przyszłości będziemy chcieli zapewnić mu samiczkę w celu rozrodu to trzeba mu min 3 młodych rybek. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do butków lubię tego typu (taki obcas, zakończone w szpic), tyle że bardziej zabudowane z boku stopy. Miłego dnia!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie kobitki z rana. Zapraszam na herbatke. No to zaczelam ostatni tydzien pracy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wypoczynek będzie z materiału. Początkowo miała być skóra, ale nie damy rady, za droga. Tyle jeszcze przed nami do kupienia, że musimy wybierać rozwiązania pośrednie. Podoba nam się komplet: bolero z firmy dąb gdynia, eureka i nobila (chyba nobila) z firmy wajnert. Któryś z tych weźmiemy. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Hej dziubeczki
![]() Dalej umieram... nie byłam u lekarza i coś czuję, że sama się nie wyleczę... Trzeba będzie się dziś wybrać do jakiegoś konowała, bo to przynajmniej zapalenie oskrzeli ![]() Ehhh... Zdrówka Wam życzę prosiaczki moje słodziutkie!!! ![]() ![]() ![]() Monisiu ja też tęsknię ![]() Czekoladzinko- wariatuńcio ![]()
#4791 | |
Zakorzenienie
|
My wczoraj też trochę popiliśmy. Był u nas kolega i w trójkę spędziliśmy resztki weekendu. Wypiłam tylko dwa piwa i czułam już dosyt. Chłopaki miały większe gardła.
![]() Cytat:
Co do tego uczulenia co kieeedyś opisywałam, miałam je na buzi. Uporałam się z nim dopiero teraz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Ja juz po kawce i czas sie zabrac do solidnej pracy. Weekend zleciał jak zawsze migiem, w sobote w domku a w niedziele u tesciów. Ale ten tydzień zaczął sie super bo mój brat, który był 6 miesięcy na misji w Libanie dziasiaj wraca do domu, juz jest w Polsce ![]() Malutka śliczna fasolka. daget śliczna sukienka niedziwie sie ze mąż dał sie przekonac na takie cudo. Miłego dnia dziewczyny
#4793 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że małżeństwo Wam służy ![]() Cytat:
![]() butki też, choć ja wolę z bardziej okrągłymi czubkami ![]() ależ z Ciebie lasencja ![]() Cytat:
![]() super, że kozaczki zakupiłaś i kurtkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam Was wszsytkie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Malutka fasolka mały cud ![]() a ja w łykend KULTowo miałam - koncert Kultu w spodku zaliczyliśmy - ostatnie szaleństwo przed ślubem, teraz już przygotowania na maksa i powoli adrenalinka rośnie ![]() Buziaki dla wszystkich na ten nowy tydzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do zakupów to pomyśl, że wcale nie chcesz kurtki i butów, wtedy napewno sie pojawią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Hej dziubki
Ja wpadłam się na jakiś czas z Wami pożegnać. Wczoraj z mężem pogadaliśmy w końcu, ale dopiero po solidnej awanturze. Zbyt solidnej... Skrzywdził mnie dodatkowo czymś bardzo, więc jadę do moich rodziców (dzisiaj albo jutro, ale na wizażowanie sił i tak brak ![]() ![]()
#4797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
agunia82
![]()
![]() |
#4799 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się bolero i nobila ![]() Cytat:
![]() czekamy tu na Ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() idem wysuszyc glowe i na zakupki... wiecie jak ciezko jest zlalezc kozaczki ZIMOWE a nie jesienne na chuda lydke?? wrecz NIEMOZLIWE!!! wrrr... a kurtki ziomowe robia dzisiaj jakies takie nie zimowe... cieniutkie takie liche takie... egh...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.