![]() |
#511 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() u mnie tez bylo 8 dziewczyn ![]() ![]() ![]() TAAAAAK MEGA WKURZA!!!! ![]()
![]() |
#512 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no mi tez co pokazałam sie podobaja tak zdrowo i schludnie wygladaja ciekawi mnie ta koronka musi byc efektowna hmm trzeba poszukac pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
i długośc odpowiednia prawda? a te? http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura14279.htm bardzo podobne do porzednich a te jakie smiechowe!!! http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura1512.htm i tez niezłe sa: http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura7513.htm a te trroche smutne ale niczego sobie http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura12048.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zadomowienie
|
Chyba jednak zdecyduje sie na french na paznokciach co prawda wstepnie mialam plany aby zaszalec i miec ostry roz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Wtajemniczenie
|
wiiniii te są przecudaczne:
http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura14279.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
super super sa a te jakie metaliczne hehe: http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura40603.htm jest na tej stronie w galerii 3570 malowań |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mozesz wkleic swoja suknie prosze? ja tez chcialm zaszalec i zrobic czerwone ale robie french jak znajde te koronki to wkleje znalazłam na razie jakas siatke - moze to to? http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura35429.htm a tu wersja zimowa hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Tak koronka, siatka o takie coś mi chodzi...
![]() Wklejam dla przykładu pazurzyska z siateczkami. Tylko te są takie naciapane, a ja chcę delikatne! ![]() 1- koronka 2- siateczka Ja już mam zakupioną siateczkę taką delikatną złociuchną prawie przeźroczystą. No i koronkę, ale nie wiem jeszcze na co się zdecyduje... Tymczasem zmykam po kieckę, poźniej do kucharki i do domku! Buzki ![]()
![]() |
#522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aha juz wiem ale french ładniejszy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zadomowienie
|
wiinii pojdzie na PW żeby moj A. jej nie dojrzał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie french żeby był sam, musi być zrobiony idealnie!
![]() Zrobiony kijowo mnie w żaden sposób nie zachwyca!! no, ale to kwestia gustu ![]() np. to bez tych ozdów byłoby dla mnie ideałem http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura44602.htm poza tym , trzeba pamiętac o tym, że nie każdy ma tak piękne paznokcie jak np. ta modelka ![]() a to np jak dla mnie <upa> http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura39878.htm tragedia: http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura37813.htm
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-08-12 o 14:02 Powód: bo znalazłam jeden z ideałów :] |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Kasieńko do zobaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Rozeznanie
|
spryciula dzieki kasienka1985 masz racje musi byc ideal zrobiony |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki!
![]() Naprawdę za Wami nie nadążam ![]() ![]() Muszę przemyśleć sprawę naszych wieczorów panieńsko-kawalerskich. Zapytam T., czy będzie coś takiego miał (pewnie tak, choć nie jestem pewna), a jeśli tak, to czy kumple planują zamówić jakąś panienkę ![]() Do mojego ślubu pozostały 2 miesiące i parę dni, a mam już zamówionego fryzjera i makijażystkę. Nie wiem, kiedy zamawiać bukiet i dekorację na samochód ![]() Zamówiłam sobie fixator Kryolana ![]() ![]() Agatko, świetny panieński, choć ja bym sie wstydziła tak podchodzić do obcych facetów i prosić o prezerwatywę ![]() Kejti, odezwij się. Też myślę o tym wszystkim i nadal nie mieści mi się w głowie cała sprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasieńka papatki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
Kochane, dopiero teraz mogę coś napisac, bo jestem zalatana, poza tym koleżanka z pracy zachorowała, a druga jest na urlopie, więc same rozumiecie... ale się rozpisałyście! Chyba nie dam rady nadrobić
![]() Napisze tylko tyle, ze wieczór panieński mam za sobą, wszystko się udało ![]() ![]()
#532 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Widze, ze sie pazurkowo zrobiło u nas...
To i ja wstawie kilka fociaków...a i jedno z moimi obecnymi... ![]() Nie wiem czy chcę żeby były wszystkie te, które mam na myśli i głupio nie zaprosić jednej, która też należy do paczki naszej, ale cóż, powiedzmy że nie będę zwracać na to uwagi..bo nic mi nie zrobiło... ![]() ![]() A lotto dostanie zaraz ode mnie po pupce! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
01.jpg ![]() wm_normal_37.jpg ze złotem są cudne... wm_normal_kbk_vk.jpg ang.jpg 1.jpg 7317497l.jpg Pierwsze i drugie bajeczne jak dla mnie...te pierwsze klasyczne, ale bardzo mi sie podobają... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak, te metaliczne takie zimne sa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() melduję się po przerwie ![]() zgadzam sięco do kwestii, że french musi być idealnie zrobiony-piękny uśmiech ,krzywa c, wolny brze, dobrze wypiłowane boki-nie żadne łopatki i nie za długie ![]() ale i tak kocham moje śliwkowe i brokatowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skubana ta reklama. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie nie chodziłam zawsze mi w kwiaciarni mówiono, że max tydzień przed. ja zamówiłam 2,5 tygodnia przed ślubem (dokładnie 7 dni temu). Już się nie mogę doczekać swojej wiązanki ![]() Dokładnie też jestem ciekawa co u Kejti85 ![]() Cytat:
![]() Solar i mój nowy nabytek- fundnęłam sobie dzisiaj przyspieszać do opalania, który stosuje się za równo na słońce jak i solarium. Jest z firmy Kolastyna w sprayu. I postanowiłam, że zrobię taką akcję, będę się nim smarowała tylko na dekolt i ręce. A jutro z ciekawości pójdę na balkon się poopalać i zobaczymy czy mnie słonko mocniej chapnie! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Wtajemniczenie
|
m.a.r.t.a nie słyszałam o takim kosmetyku-i na słońce i na solarium. daj znać jak się sprawuje
![]() ja zaczynam akcję solarium od poniedziałku-idę na stojące z bryzą ![]() dzisiaj znów nie zadzwonili z tego salonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z suknią do domu, i jakoś nie pałam zachwytem, sukienka mi się bardzo podoba, tylko bolerko które mi pani uszyła masakra, dobrze że była ze mną druhna bo bym chyba tam płakała, nie taki materiał jaki chcialam, i wyszlo teraz że mam bolerko z rękawkiem do łokcia i nie będzie rękawiczek bo już nie pasują. Miałam kupić komplet kwiatek na szyje i włosy ale już mi sie to nie podobało, i kupiłam komplet z cyrkoni na szyje, kolczyki i brązoletka.
I ja dzisiaj byłam na solarium kupiłam jakiś dobry wspomagacz zobaczymy czy efekt będzie lepszy.
#538 |
Zakorzenienie
|
LilStar jak na razie mogę powiedzieć, że ładnie pachnie kakaem choć F. uważa że śmierdzi
Aniago25 a no widzisz z tymi krawcowymi tak bywa, sama coś wiem na ten temat ![]()
![]() |
#539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aniago25, a dlaczego nie powiedziałaś, że nie umawiałaś się na takie bolerko?Przecież krawcowa musiała sobie zapisywać jak ma byc uszyte. nie smuć się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrobiłam mojemu A. pol godziny pieknosci, maseczka, masaz ![]() ![]() Aniago masz jeszcze czas do slubu niech poprawi bolerko i tyle skoro jest inne niz mialo byc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.