![]() |
#481 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() panienskie to swietna sprawa... sama sie denerwowalam jak nie wiem co a bylo super i z checia bym to powtorzyla ![]() warto ![]() Cytat:
ja nawet nie wiem na ktora jestmn umowiona do fryzjera ![]() i u nie niedopuszczalne jest opoznienie w kosciele bo zaraz po mnie ma kolezanka slub... i nie wiem czy wam mowilam ale zgadalam sie z nia w kwiaciarni i mamy takie same kiece ![]() ![]()
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze miałam już iść! Więc idę, ahoj piracia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko ja tu na wizażu znajduję co chwilę coś mi się podoba, jeszcze mam w kwiaciarni pooglądać albumy
![]() ![]() ![]() Agatka te 5 min przesunięcia nie dotyczą kościoła ![]() na pewno wyglądasz o całe niebo lepiej w swojej ![]() papa m.a.r.t.a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I za pomysł!!! ![]() ![]() Ale zespół to inna bajka <bynajmniej w moim przypadku> i będę szukała po kościołach. ![]() Cytat:
To mi się przypomniało... Wszystko zależy od "stanu" paznokci, a poza tym <czy żel czy tipsy> i tak płytka będzie zniszczona! Jeśli Madziczku nie planujesz kontynuować żelowania to lepiej nie psuj sobie swojej płyteczki!!! ![]() Nie znam się na rodzajach żeli... ale mi nie pękają! ![]() A mam żelowane. Do ślubu będę robiła tipsy clearowe i wtapiała koronera! ![]() ![]()
![]() |
#485 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
robimy ostatnio sobie spotkanko co tydzień, teraz będzie następne...co myślicie?? Może one coś wymyśla... Cytat:
![]() Ahoj akrobatko Marto! ![]() Mam CIę Agato R... ![]() ![]() Fociaki za***i@...szcze... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka jeśli chce się utwardzić swoje-bez przedłużania na formie czy tipsie należy stosować żel silikonowy
![]() ![]() podpytałam mojej kosmetyczki i sprawdziłam na forum paznokciowym ![]() buziak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zadomowienie
|
Kasienka co bedziesz wczepiac? koronera
![]() ![]() Włąsnie wypilam pyszny mix: truskawki plus banany, lekko chłodne ![]() Lil myśle ze 3 canta. plus kokardy to nie jest za duzo o ile nie przesadzisz z wielkoscia kokard, candt. jest b. elagancka i skromna. My mamy tylko ozdobe na maske bo A. nie chce kokard. |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poproszę koktajl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcę te takie tuby <wiesz o jakie mi chodzi??> z różami w środku pod kolor bukietu ułożone na przedniej masce w wachlarz. I po obu stronach na drzwiach auta po jednej takiej. I myślę, że będzie to bardzo oryginalne i pięęękne. Cytat:
Jeśli słyszę żel, to myślę o tym żelu który ja mam na pazurkach. Nie słyszałam o innym ![]() No, ale się dziś obijam!!! O zgrozo ![]()
![]() |
#490 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak Sofferko koronkę w pazurki!! Na przeźroczyste tipsiaki kładziesz koroneczkę wyciętą i wygląda to badzo exclusive ![]()
![]() |
#492 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to kolezanki zapedzaj... taka okazja sie juz nigdy nie powtorzy!!! ![]()
![]() |
#493 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zadomowienie
|
Kasienka o matka ale ja zacofana....
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ona chciała imprezkę w klubie (sama zarezerwowała) i tancerza (zrzuciłysmy się na niego). Ja załatwiłąm przebranie dla siostry (kapelusz, długaśne rękawiczki - za łokieć i tiulową spódniczkę: wszystko w rózówym kolorze (ulubiony siostry)) i dziewczyn (różki - czarne) i kupiłam 100 balonikow które napompowałyśmy i obwiesiłysmy salę, przez co zrobiło się bardziej przytulnie. Najważniejsze, że siostra była bardzo zadowolona i dobrze sie bawiła Ja bym wolała coś bardziej spokojnego - myśle o wynajęciu jakiegoś domku (nad Zalewem), zrobieniu grillika i zabawie-tańcach, ploteczkach itp. do białego rana. W domu odpada, bo nasze mieszkanko jest malutkie i nie zmieściłybyśmy się wszystkie i napewno o tańcach nie byłoby mowy. Cytat:
(chyba, że byłyby tam jakieś wizazanki, które na takie rzeczy zwaracają uwagę i znają większość ofertowanych modeli sukni ![]() juz sam kolor zmienia wyglad sukni, a do tego dochodzi figurka, fryzurka itd. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja tipsów nie chce - własnie ze wzgędu na niszczenie płytki, no i jan ie jestem przyzwyczajona do długich paznokci i nie chciałąbym żeby one ograniczały mi "swobodę ruchów". Ja mam dużą (długą) płytke paznokciową i jak mam paznokcie do opuszków palców to juz wygladają na długie. Kiedyś mialam żel na paznokciach, ale to było na zasadzie prawie takiej jak odżywka (forma nakładnia). Potem wyrównywałam (piłowałam) sobie ten żel jak odrastał do momentu aż "wyrósł" ![]() ![]() Nie wiedziałam jednak że nie każdy żel sie do tego nadaje. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem mniej więcej jak te tuby wyglądają ![]() bardzo mi się podobają bukiet wachlarze I DO CIEBIE TAKI PASUJE ![]() ja też w kwestii żeli byłam laik ale troszkę pytam czytam bo marzy mi się kurs ![]() a jak przeprowadzę się do B to będzie jak znalazł ![]() nie jesteś sama w tym obijaniu ![]() a dziękuję ![]() Cytat:
![]() eee nie zacofana-troszkę niewtajemniczona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a gdzie nasza MILI ![]() ![]() i oczywiście buziaki dla Nieobecnych ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
eee tam od razu zacofana!
zobacz jakie to jest boskie <choć to nie koroner> http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura28582.htm chcem takie, kto mi zrobi?? ![]() Cytat:
Już sama nie wiem nic... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#498 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale postawię na swoim zaproponowano mi bukiet z białych storczyków taki wydłużony-co jak później czytałam i podpytywałam florystów nie jest dobre dla mojej sukienki i dla mnie ![]() główka do góry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#499 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty masz sie po protu swietnie bawic ![]() Cytat:
I dzieki temu wieczorkowi poznaly sie dziewczyny i jak same powiedzialy nie beda sie czuc obco na weselu ![]() ja chcialam zrobic u siebie na dzilce i teraz bardzo sie ciesze ze ak nie zrobilam... ![]() a z ta kolezanka prawdopodobnie bede sie widziec bo mi goscie beda skladac zyczeniaa ona bedzie wchodzila do kosciola dopiero... ale dla mnie to nie porazka... dobrze ze mamy inne kolory tych kiecek ![]()
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wlasnie tez sie zastanawiam nad swoimi pazurkami, bede malowac sama ale jeszcze nie do konca wiem co... Pewnie jakis wyrazniejszy francuz, nie lubie mdlych mazidel... ![]() A co do bukietu, to fakt czerwone roze sa same w sobie ciezkie z wygladu... dlatego osobiscie uwielbiam biale.... ![]() W ogole to mam problem dziewczyny.... Wy jako skarbnica wiedzy zapewne pomozecie.. 1. Kogo zapraszalyscie i zapraszacie na swoje panienskie... 2. Jak pozbyc sie zadziorow kolo paznokci. Moj mezczyzna ma takie straszne te skorki ze mu sie az rany robia.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kasienka1985 a masz moze jakas fotke z białym serem? bo ten zółty to lipnie wyglada masz moze jakies fotki koronki jak to wyglada? bo ten zółty ser dopada http://ikf.com.pl/paznokcie/fryzura12720.htm a moze takie pazurki tylko bez kwatków? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapraszam koleżanki, ktyóre będą na weselu oraz takie z którymi pracowałam-mają zapro do kościoła, siostrę, kuzynkę, bratową B. ad.2 skórki odsuwać-pomaga płyn do skórek np joko.trzeba systematycznie stosować. zadziorki które już są potraktować delikatnie cążkami ![]() oprócz tego dobry krem do rąk-ja mam garniera tego czerwonego-dobrze się rozsmarowuje i wsiąka szybko. i do prac trzeba rękawiczki wkładać co u mojego B jest ciężko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Ale mam teraz myśli w głowie, zaczynam planować panieński , a co! ![]() Może jakieś konkursy sie zrobi...hm... kasienka1985 te kwiatuszki, które wkleiłaś na bukietowym są cudne i widzę, ze mamy podobny gust, ale też wątpliwości nie mam rozwianych, tylko więcej pytać.. 1. marzyły mi sie krótkie cantedeskie i najlepiej dużo, a odwrotnie mi pasują... max 5 ![]() 2. wachlarz z herbacianych mi sie podoba i taki tez doradziła mi florystka, która będzie mi bukiet robić, ale nadal nie wiem jakie jeszcze fajnie by zgrywały ![]() 3. chcę koniecznie kwiatucha we włosach, ale jak doczytałam, ze Tobie proponowano bez, to sie wystrachałam okrutnie, bo marzy mi sie kwiatuch!! Że niby do wachlarza nie pasuje, ze za dużo, czy o co chodzi?? ![]() EDYCJON daget ja chce zaprosić siostry TŻ-ta, kuleżanki chyba 6 i tyle...może 8 osób będzie, a u Was z liczebnością jak Kobitki?? Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-08-12 o 12:59 Powód: bo daget dopisałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Wtajemniczenie
|
czy Was wkurza to latające LOTTO
![]() Kejti ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-12 o 13:02 Powód: Kejti |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Ewalena napisala Kasience ze czerwona roza i welon sie gryza.... Czyli albo jedno albo drugie, gdyz jedno przytlacza drugie...
![]() dzieki dziewczyny za odp. Powiedzcie mi tylko czy to sa panienki czy mezatki tez ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-12 o 13:05 Powód: bo doczytalam |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ojj i to jak wkurza... ![]() ![]() U mnie na panieńskim byłyby 3 żony mężów swoich! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
i mnie też
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ważne żeby to były bliskie Ci osoby ![]() nie zapraszam na swój wszystkich Dziewczyn, które będą na weselu-np osób towarzyszących od moich znajomych-znam je, ale nie tak dobrze ![]() ![]() wyjątek dla Sis B.-i nagrodę dostałam ![]() jest jeszcze dziewczyna mojego Brata z wyboru-która jest o mnie zazdrosna i ma focha na mnie-też stwierdziła że ma plany na 30.08 i też nie dostała zapro na panieński ![]() ![]() Kinusia Izka łączę się w walcez LOTTO ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-12 o 13:13 Powód: Kinusia i Izka napisały o tym poszmyrganym lotto |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
Daget mam zaproszonych 6 osób, 2 z nich to męzatki i one beda tez na weselu. Reszta to moje kolezanki z liceum i 1 ze studiow - nie zapraszam ich bo mamy sale do 60 osob i nie da rady wiecej... Chce im to tez po trochu wynagrodzic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czy Wy sobie pomyślałyście, że chciałabym te serki do ślubu?? ![]() ![]() ![]() mnie się one podobają , gdyby nie było tych dziurek zrobionych, a to żółte to byłby właśnie taki materiał z dziurkami! ![]() Na lato ekstra! Tyle, że troszkę za długie! Winii te pazurki co pokazałaś są piękne i to właśnie z tymi kwiatkami, piękna linia uśmiechu ![]() A koronki szukam, ale znaleźć nie mogę... ![]() Ja też o niej myślę ![]() ![]() A z lotto: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.