|
|
#1561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
czytałam Kasieńko czytałam!!!!! Dziękuję również i Tobie
Może żeby Cię "odfoszyć" przekupię cię wierszykiem:Kasieńka dobrych rad udziela Odnośnie ślubu i wesela Choć sama ma to jeszcze przed sobą Dzielnie nas wspiera swoją osobą ![]() Czasem marszczy swój nosek śliczny Gdy kwiat z materiału na sukience błyszczy Lecz gdy coś ładnego widzi nasza Kasia entuzjazmem i radością nas wszystkie zaraża
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
i za rada Izazusi pomacham raczkami . I moze jakies tableteczki jak pisze Agunia ale nie wiem czy to dobry pomysl na moj zoladek, gdyz odpowiadajac na pytanie Gosi - tak, mam z nim problemy. Mam zdiagnozowany refluks jelitowo-zoladkowy i zoladkowo-przelykowy. ![]() Asiuk moj fixator tez sie sprawdzil.... Wyprobowalam go na panienskim i jestem baaardzo zadowolona. A co do bukietu to mam podobne zdanie jak Ty, mezczyzna moze zamowic ale ja bym mu nie pozwolila wybrac samemu wszak bukiet musi wspolgrac z PM . U nas swiadkowa bedzie tez miala bukiecik a swiadek butonierke , a cala reszta gosci zwykle przypinki .... A ja chyba nie mam Dzastinki na NK ![]()
|
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słonko te ziołowe nie powinny Ci zaszkodzić, ale możesz przecież w aptece dopytać, na pewno będą wiedzieć co przy Twoich problemach żołądkowych można a co nie. Ja sama dzisiaj chyba jakiś persen kupie czy coś, bo ostatnio też chodzę jakaś poddenerwowana i krzyczę z byle powodu, sama siebie mam dość momentami
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lof lof lof Cytat:
I pogody ducha! Pamiętaj, że Twój najszczęśliwszy dzień się zbliża!!! Musisz być uśmiechnięta i śliczna i promienna!!! Buziak 4U
|
|
#1565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty się sama malujesz na ślub? Ja na początku planowałam, ale mogę się za bardzo zdenerwować
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
No gdzie ten Agacior polazł??????????????????
|
#1568 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia zgrywa
Ma tylko jedną mp3 1 GB a zdjęć 4 GB. Cierpliwości Kasiu
|
#1569 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa i komentarze na NK
no i oczywiście dziękuję za życzenia obiecuję, że nie zniknę z wątku daget ja Ciebie też nie mam na nk
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale Ty sie Misiek nie denerwuj..... Moze tabletke ziolowa na uspokojenie ?
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po prostu się nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!! ![]() A Ty cóż mnie tak podglądasz na nk?? Podobam Ci się ?? :-P buzi
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-08-26 o 10:51 Powód: Mam szpiega na nk :] :* |
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
dzastus cudnie wyglądałaś, ale wiesz że te zdjątka co na nk i to jedno tutaj nas nie zadowoli
Czekamy oczywiście na więcej.Ja za niedługo Was na troszkę dzisiaj opuszczę, bo idę się umówić na fryz próbny W końcu się zebrałam
|
#1573 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was ja meżatka
Buziolki dla wszystkich za zyczonka i pamiec oto relacja: sobota: rano fryzjer makijaz... zero stresu fryzka wyszla miakijaz tez...tak jak chcialam... wrocilysmy z mama do domu na spokojnie (byla 2) ani fotografa ani kamerzysty... luuuzik... i dzwonek wpada dwoch foto i sajgon... zdjecia z kazdej strony ze az glupio... kamerzysta miedzyczasie wpadl i tez reportaz... wszystko wycykane i nagrane czekam na TŻa... podjerzdza... wchodzi... mina jego niedopopisania ![]() przypiecie butonierki...ja dostaje kwiaty (takie o jakich marzylam) blogoslawienstwo (bylam twarda chociaz bylo cieko) wyjscie... zobaczenie wszystkich znajomych usmiechnietych po prostu bajka uczucie... wejcie do kosciola widok wszystkich patrzacych swietny zero krepacji i stresu o dziwo tylko niesamowita radosc... w kosciele sie caly czas chichralam (widac na fotce) nie moglam przestac sie smiac taka bylam szczesliwa przy pzysiedze nie wytrzymalam i praskalm smiechem bo ksiadz (chrzesny TŻa) byl tak zestresowany ze podszedl do Kuby i mowi: Kuba ty perszy powtarzaj za mna: ja Agata... ja tak patrze Kuba tez i mowi: NO MOW! JA AGATA ... nie wytrzymalam... pozniej jeszcze ja na koncy przysiegi sie zajaklam ale wyszlo i tak super... zero stresu zero ![]() ludzi w kosciele bylo bardzo duzo...caly kosciol... niesamowite... otem sala i zabawa... nasz pierwszy taniec wyszedllepiej niz na probach dostalismy ogromne oklaski (obsluga z sali mowi ze dawno tutaj takich nie bylo) tym tancem bylismy zestresowani bardziej niz slubem i to nasze podziekowanie rodzicom tez wyszlo bosko ta prezentacja...jedyny moment w ktorym beczalam... nie moglam sie powstrzymac... goscie byli zachwyceni... mowili ze n takim weselu to jeszcze nie byli... ![]() zabawa super... znajomi... swiadkowie... poprostu idealnie juz nie bede opowiadac zabawy bo i tak juz duzo nasmolilam... i fotka z 2-go dnia ![]() Dziewczyny nie ma sie czego obawiac cieszyc sie trzeba w wyjdzie super
|
|
#1574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musicie być cierpliwe, bo narazie mam tylko kilka zdjęć ![]() Agatko śliczności relacja super
|
|
|
#1575 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatko zazdroszczę Ci urody
Jesteś śliczna. Pierwsze zdjęcie cudowne. Slicznie się to komponowało. No i ten piękny wystrój domu![]() Slicznie się śmiejesz więc bardzo dobrze prezentujesz sie podczas przysięgi ![]() A ksiądz nie mniej zestresowany od Was
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Ach bo szpiegowalam i szukalam Dzastinki ....
Cytat:
Jak tak na Was patrze to nie moge doczekac sie soboty.... A sukienki chyba z zalu nie sciagne przez caly tydzien hihihih |
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
dzista i agata
pieknie wygladalyscie i super relacje oby u mnie tez tak bylo![]() gratulacje raz jeszcze
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko super relacja, wzruszyłam się i popłakałam ze śmiechu czytając ją
A na zdjęciach- sama radość, że aż ciężka do opisania Gratulacje pięknoto!
|
#1579 | |||
|
Zadomowienie
|
Kochane moje...
gdybym miała fociaka z włoskami to bym wkleiła z prędkością...już tu wczoraj sobie sesje zrobiłam, bo miałam "szwagierki " pstryczek, a TZ mi mówi, żebym wzieła, bo od razu o0ddamy....nio i szybko szybko i nie miałam kiedy zgrać ich, a fotki skasowałam, bo by sobie pomyśleli, ze jakaś dziwna ta "bratówka " ![]() ![]() ale tak mniej więcej, to miałam taki myszkowaty ciemny blond... a teraz mam brąz z poświatą złotego i pasemeczka blondo-złote..takie malusieńkie chciałam, cieniutkie...i nie za wiele...rozświetlają tylko... co by to nie było, to do mojej sukienki miały być "pasujące"... Cytat:
Co do buciorków, to chyba też w jednym miejscu będą się buntować... Zgadałam sie z fryzjerką(ta sama co mnie farbowała) że fryzurka ślubna potrwa 1,5 godzinki, a ja myslałam, że około godzinki, a teraz mi nie zgrywa makijerka i mam dylemat... ![]() Cytat:
Miluś trzymam w taki razie wielgachne kciukaski, takie ogromniaste, jak mój stres przed pójściem na pierwsze farbowanko... :kci uki:![]() Wczoraj właśnie jak ze szwagierka rozmawiałam, to ona tez mi to powiedziała, ze już po raz setny " farbuje, a ciągle ma obawy jak to będzie wyglądać..heh Buziakus Cytat:
, u nas też tak..........a stresujecie sie już?? -ktosie ..........ja mówię, nie jeszcze, nie myślę tak o tym.. ![]() ..........TŻ mówi...nie!, a myśli i do mnie mówi...ciekawe jak to będzie? ![]() kasienka Ukaże się jak najszybciej będę mogła.. To ja sobie będę dziś Cypiskiem... Dzasta piękna relacja... |
|||
|
|
|
#1580 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale umilkło)
No Dzasta i Agata piękne kobietki dały boskie fotki Czekamy jeszcze na zameldowanie się naszej pani moderator![]() Hmm idę na zakupki żywieniowe Nie mam pomyślu na obiad![]() Chyba zrobię po najmniejszej linii oporu- paróweczki w cieście francuskim Do tego jakiś czosnkowy dip, sałateczka i tyle. Dziewczynki chcę zasięgnąć porady- czy na poprawiny do koleżanki mogę ubrać białą bluzkę z bawełenki?? Do tego spódniczka brązowa, brązowe butki?? I jasnokremowy żakiet?? Na pierwszy dzień mam sukienkę a na drugi- nie pomyślałam wcześniej i trochę lipa
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to było z tymi podziękowaniami dla rodziców?
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspaniała relacja, jeszcze raz gratuluję z całego serducha (i widzę, że welon ślicznie wyglądał , więc pewnie u mnie też tak będzie )
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Wtajemniczenie
|
UUUU Pani moderator nas podgląda
|
#1584 |
|
Zadomowienie
|
Agaciorek wyglądaliście przepięknie...
![]() On Agata-czy ja dobrze zrozumiałam?? ![]() Fajnie to opisałaś.. Dzasta , Agaciorek Niech no ja sie dostane na nk...to dzasta Cie tak"wypodgląduję", ze aż coś... Agatkę już wypodgladowiłam... Edycja M.a.r.t.a nas?? ...podgląda?? Szybko dziewczyny...poprawić włoski... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-08-26 o 11:49 Powód: jakaś mina mi sie wstawiła nie teges |
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny witam Was już jako mężatka.
Powiem jedno, ślub to wspaniałe przeżycie zwłaszcza jak się widzi, że partner wzruszony mówi do nas te najważniejsze słowa przysięgi. Całą relację opiszę Wam jak wrócimy, bo być może już jutro gdzieś wywędrujemy. Ślub jak i wesele odbyło się bez większych wpadek, orkiestra dopisała na 6+, goście bawili się świetnie i dziękowali nam za super zabawę, niektóre osoby tańczyły nawet na boso tak muzycy dali im popalić. Tort był przepyszny, oczepiny przepełnione dozą humoru, a najwspanialsze jest to, że prawie wszyscy goście (90%) zostali do samego końca do 5.00. A co do pogody zapowiadali ulewne deszcze, zero szans na pojawienie się słońca i niską temperaturę, nie wiem kto zamieszał w pogodzie, że mieliśmy niebo bezchmurne i około 25 stopni. Przy zachodzie słońca mamy zrobiony mały plener. Jestem taka szczęśliwa, że wszystko się udało, że mam wspaniałego męża. ![]() Pozdrawiam Was serdecznie!
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale się zamyśliłam... , ciekawe jak mój będzie mówił..![]() W pogodzie namieszał ktoś??? ![]() ![]() Czekamy z niecierpliwością na resztę... buziuchna i miłego, romantycznego spędzania czasu... przy zachodzie....marzenie... gratuluję |
|
|
|
|
#1589 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta:) Supero relacja
![]() Do pogody wmieszały się obie Izy , ale ja czarowałam z Obornik więc to pewnie moje czary zadziałały na Wrocław Jak poczytasz sobie zaległe posty to zobaczysz Izka to główna czarownica która nas pogoniła więc się udało![]() Cudnie że wszystko się udało- gości miałaś wytrwałych I to bardzo
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
martunia słońce moje, wspaniale że wszystko się udało, gratuluje!
Cytat:
Ja też czarowałam!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Może żeby Cię "odfoszyć" przekupię cię wierszykiem:
i za rada Izazusi pomacham raczkami
. I moze jakies tableteczki jak pisze Agunia ale nie wiem czy to dobry pomysl na moj zoladek, gdyz odpowiadajac na pytanie Gosi - tak, mam z nim problemy. Mam zdiagnozowany refluks jelitowo-zoladkowy i zoladkowo-przelykowy. 
hand-made: urodzinowo na 40tkę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Czekamy oczywiście na więcej.
ja tak patrze Kuba tez i mowi: NO MOW! JA AGATA ... nie wytrzymalam... pozniej jeszcze ja na koncy przysiegi sie zajaklam ale wyszlo i tak super... zero stresu zero
relacja super 
Jak jestes zadowolona to 100 % sukcesu
:kci uki: