![]() |
#1561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
czytałam Kasieńko czytałam!!!!! Dziękuję również i Tobie
![]() Kasieńka dobrych rad udziela Odnośnie ślubu i wesela Choć sama ma to jeszcze przed sobą Dzielnie nas wspiera swoją osobą ![]() Czasem marszczy swój nosek śliczny Gdy kwiat z materiału na sukience błyszczy Lecz gdy coś ładnego widzi nasza Kasia entuzjazmem i radością nas wszystkie zaraża ![]()
#1562 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiuk moj fixator tez sie sprawdzil.... Wyprobowalam go na panienskim i jestem baaardzo zadowolona. A co do bukietu to mam podobne zdanie jak Ty, mezczyzna moze zamowic ale ja bym mu nie pozwolila wybrac samemu wszak bukiet musi wspolgrac z PM ![]() ![]() A ja chyba nie mam Dzastinki na NK ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
słonko te ziołowe nie powinny Ci zaszkodzić, ale możesz przecież w aptece dopytać, na pewno będą wiedzieć co przy Twoich problemach żołądkowych można a co nie. Ja sama dzisiaj chyba jakiś persen kupie czy coś, bo ostatnio też chodzę jakaś poddenerwowana i krzyczę z byle powodu, sama siebie mam dość momentami ![]()
![]() |
#1564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
lof lof lof ![]() Cytat:
![]() I pogody ducha! Pamiętaj, że Twój najszczęśliwszy dzień się zbliża!!! Musisz być uśmiechnięta i śliczna i promienna!!! Buziak 4U ![]()
![]() |
#1565 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty się sama malujesz na ślub? Ja na początku planowałam, ale mogę się za bardzo zdenerwować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
No gdzie ten Agacior polazł??????????????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1568 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia zgrywa
![]() ![]()
#1569 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa i komentarze na NK
![]() ![]() no i oczywiście dziękuję za życzenia ![]() ![]() ![]() obiecuję, że nie zniknę z wątku ![]() daget ja Ciebie też nie mam na nk ![]()
![]() |
#1570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ty sie Misiek nie denerwuj..... Moze tabletke ziolowa na uspokojenie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po prostu się nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!! ![]() A Ty cóż mnie tak podglądasz na nk?? Podobam Ci się ?? :-P buzi ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-08-26 o 09:51 Powód: Mam szpiega na nk :] :* |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
dzastus cudnie wyglądałaś, ale wiesz że te zdjątka co na nk i to jedno tutaj nas nie zadowoli
![]() Ja za niedługo Was na troszkę dzisiaj opuszczę, bo idę się umówić na fryz próbny ![]() ![]()
#1573 |
Rozeznanie
|
Witam Was ja meżatka
![]() Buziolki dla wszystkich za zyczonka i pamiec ![]() oto relacja: sobota: rano fryzjer makijaz... zero stresu fryzka wyszla miakijaz tez...tak jak chcialam... wrocilysmy z mama do domu na spokojnie (byla 2) ani fotografa ani kamerzysty... luuuzik... i dzwonek wpada dwoch foto i sajgon... zdjecia z kazdej strony ze az glupio... kamerzysta miedzyczasie wpadl i tez reportaz... wszystko wycykane i nagrane czekam na TŻa... podjerzdza... wchodzi... mina jego niedopopisania ![]() przypiecie butonierki...ja dostaje kwiaty (takie o jakich marzylam) blogoslawienstwo (bylam twarda chociaz bylo cieko) wyjscie... zobaczenie wszystkich znajomych usmiechnietych po prostu bajka uczucie... wejcie do kosciola widok wszystkich patrzacych swietny zero krepacji i stresu o dziwo tylko niesamowita radosc... w kosciele sie caly czas chichralam (widac na fotce) nie moglam przestac sie smiac taka bylam szczesliwa przy pzysiedze nie wytrzymalam i praskalm smiechem bo ksiadz (chrzesny TŻa) byl tak zestresowany ze podszedl do Kuby i mowi: Kuba ty perszy powtarzaj za mna: ja Agata... ![]() ![]() ludzi w kosciele bylo bardzo duzo...caly kosciol... niesamowite... otem sala i zabawa... nasz pierwszy taniec wyszedllepiej niz na probach dostalismy ogromne oklaski (obsluga z sali mowi ze dawno tutaj takich nie bylo) tym tancem bylismy zestresowani bardziej niz slubem i to nasze podziekowanie rodzicom tez wyszlo bosko ta prezentacja...jedyny moment w ktorym beczalam... nie moglam sie powstrzymac... goscie byli zachwyceni... mowili ze n takim weselu to jeszcze nie byli... ![]() zabawa super... znajomi... swiadkowie... poprostu idealnie ![]() juz nie bede opowiadac zabawy bo i tak juz duzo nasmolilam... i fotka z 2-go dnia ![]() Dziewczyny nie ma sie czego obawiac cieszyc sie trzeba w wyjdzie super ![]()
#1574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() musicie być cierpliwe, bo narazie mam tylko kilka zdjęć ![]() Agatko śliczności ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Wtajemniczenie
|
Agatko zazdroszczę Ci urody
![]() ![]() Slicznie się śmiejesz więc bardzo dobrze prezentujesz sie podczas przysięgi ![]() A ksiądz nie mniej zestresowany od Was ![]()
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Ach bo szpiegowalam i szukalam Dzastinki ....
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak tak na Was patrze to nie moge doczekac sie soboty.... A sukienki chyba z zalu nie sciagne przez caly tydzien hihihih |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
dzista i agata
pieknie wygladalyscie i super relacje ![]() ![]() gratulacje raz jeszcze
#1578 |
Zakorzenienie
|
Agatko super relacja, wzruszyłam się i popłakałam ze śmiechu czytając ją
![]() A na zdjęciach- sama radość, że aż ciężka do opisania Gratulacje pięknoto!
#1579 | |||
Zadomowienie
|
![]()
Kochane moje...
gdybym miała fociaka z włoskami to bym wkleiła z prędkością...już tu wczoraj sobie sesje zrobiłam, bo miałam "szwagierki " pstryczek, a TZ mi mówi, żebym wzieła, bo od razu o0ddamy....nio i szybko szybko i nie miałam kiedy zgrać ich, a fotki skasowałam, bo by sobie pomyśleli, ze jakaś dziwna ta "bratówka " ![]() ![]() ale tak mniej więcej, to miałam taki myszkowaty ciemny blond... a teraz mam brąz z poświatą złotego i pasemeczka blondo-złote..takie malusieńkie chciałam, cieniutkie...i nie za wiele...rozświetlają tylko... co by to nie było, to do mojej sukienki miały być "pasujące"... ![]() Cytat:
Co do buciorków, to chyba też w jednym miejscu będą się buntować... Zgadałam sie z fryzjerką(ta sama co mnie farbowała) że fryzurka ślubna potrwa 1,5 godzinki, a ja myslałam, że około godzinki, a teraz mi nie zgrywa makijerka i mam dylemat... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miluś trzymam w taki razie wielgachne kciukaski, takie ogromniaste, jak mój stres przed pójściem na pierwsze farbowanko... ![]() ![]() Wczoraj właśnie jak ze szwagierka rozmawiałam, to ona tez mi to powiedziała, ze już po raz setny " farbuje, a ciągle ma obawy jak to będzie wyglądać..heh ![]() Buziakus Cytat:
![]() ..........a stresujecie sie już?? -ktosie ..........ja mówię, nie jeszcze, nie myślę tak o tym.. ![]() ..........TŻ mówi...nie!, a myśli i do mnie mówi...ciekawe jak to będzie? ![]() kasienka Ukaże się jak najszybciej będę mogła.. To ja sobie będę dziś Cypiskiem... ![]() ![]() Dzasta piękna relacja... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Wtajemniczenie
|
Ale umilkło)
No Dzasta i Agata piękne kobietki dały boskie fotki ![]() ![]() Hmm idę na zakupki żywieniowe ![]() ![]() Chyba zrobię po najmniejszej linii oporu- paróweczki w cieście francuskim Do tego jakiś czosnkowy dip, sałateczka i tyle. Dziewczynki chcę zasięgnąć porady- czy na poprawiny do koleżanki mogę ubrać białą bluzkę z bawełenki?? Do tego spódniczka brązowa, brązowe butki?? I jasnokremowy żakiet?? Na pierwszy dzień mam sukienkę a na drugi- nie pomyślałam wcześniej i trochę lipa
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wspaniała relacja, jeszcze raz gratuluję z całego serducha (i widzę, że welon ślicznie wyglądał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Wtajemniczenie
|
UUUU Pani moderator nas podgląda
![]()
#1584 |
Zadomowienie
|
![]()
Agaciorek wyglądaliście przepięknie...
![]() On Agata-czy ja dobrze zrozumiałam?? ![]() ![]() Fajnie to opisałaś.. Dzasta , Agaciorek ![]() ![]() Niech no ja sie dostane na nk...to dzasta Cie tak"wypodgląduję", ze aż coś... Agatkę już wypodgladowiłam... Edycja M.a.r.t.a nas?? ...podgląda?? Szybko dziewczyny...poprawić włoski... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-08-26 o 10:49 Powód: jakaś mina mi sie wstawiła nie teges |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny witam Was już jako mężatka.
![]() Ślub jak i wesele odbyło się bez większych wpadek, orkiestra dopisała na 6+, goście bawili się świetnie i dziękowali nam za super zabawę, niektóre osoby tańczyły nawet na boso tak muzycy dali im popalić. Tort był przepyszny, oczepiny przepełnione dozą humoru, a najwspanialsze jest to, że prawie wszyscy goście (90%) zostali do samego końca do 5.00. A co do pogody zapowiadali ulewne deszcze, zero szans na pojawienie się słońca i niską temperaturę, nie wiem kto zamieszał w pogodzie, że mieliśmy niebo bezchmurne i około 25 stopni. Przy zachodzie słońca mamy zrobiony mały plener. Jestem taka szczęśliwa, że wszystko się udało, że mam wspaniałego męża. ![]() Pozdrawiam Was serdecznie!
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W pogodzie namieszał ktoś??? ![]() ![]() Czekamy z niecierpliwością na resztę... ![]() buziuchna i miłego, romantycznego spędzania czasu... ![]() przy zachodzie....marzenie... gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Wtajemniczenie
|
Marta:) Supero relacja
![]() Do pogody wmieszały się obie Izy , ale ja czarowałam z Obornik więc to pewnie moje czary zadziałały na Wrocław ![]() ![]() ![]() Cudnie że wszystko się udało- gości miałaś wytrwałych ![]() ![]()
#1590 | |
Zakorzenienie
|
martunia słońce moje, wspaniale że wszystko się udało, gratuluje!
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.