|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Dziewczyny mam pytanie. Kupiłam na iperfumach Baby doll Yves Saint Laurent 100 ml edt.
I niepokoi mnie jedna rzecz. Mianowicie butelka nie jest różowa tylko biała/przeźroczysta. Nie wiem co myśleć ![]() ![]() Zapach za to wydaje sie być w porządku. ![]()
#3122 |
Zakorzenienie
|
butelka ma być przezroczysta
![]() a płyn chyba różowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
a mój płyn nie jest różowy
![]() ![]()
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także bez obaw, ja mam tylko odlewkę Baby Doll ze wspólnych zakupów u Nas i kolor jest jakby zielonkowaty ![]() ![]() wina składników, czy tam barwników ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda buteleczka ma plastikową zawieszkę. Napisy są złote, wyczuwalnie wklęsłe (foto zbd1 i zbd2). Po odwróceniu zawieszki te napisy są srebrne - nie białe, nie czarne, ani nie złote. Płyn teoretycznie powinien być różowy, ale szybko blaknie lub zmienia kolor (moja najstarsza resztka jest żółta), nawet dobrze przechowywany. Butelki a tym bardziej nadruki są różne. Zachowałam sobie kilka flakoników dla porównania. Jakość kiepska, ale chyba widać różnice. Wrzucam razem z opisami - może komuś się przydadzą. bd1 - góra flakonika przezroczysta, spód matowy, szkło białe. Napisy: Baby Doll złoty, Yves Saint Laurent - biały, Paris z logo YSL - biały. bd2 - cały flakonik przezroczysty, szkło białe. Napisy: Baby Doll, Yves Saint Laurent, Paris z logo YSL - wszystkie są złote. bd3 - cały flakonik przezroczysty, szkło różowe. Napisy: Baby Doll z logo YSL i Yves Saint Laurent - złote. bd4 - cały flakonik przezroczysty, szkło białe. Jest tylko jeden napis: Baby Doll z logo YSL i jest on złoty. W niej jest jeszcze płyn i jak widać jest już lekko różowy. Na początku był zdecydowanie bardziej różowy. Wszystkie są oryginalne. 1-3 kupione w perfumeriach stacjonarnych, 4 w merlinie.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie: gdzie są zazwyczaj podane terminy ważności o których mówicie? Mam flakon in2u i obsession night i nie orientuję się za bardzo... na flakonie in2u mam tylko nr 1024 a na obsession night 933101. Co to znaczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
BAN stały
|
Dziewczyny zna moze ktoś tą perfumerie??
http://allegro.pl/gucci-gucci-by-guc...628494649.html chce kupić perfumki ale nie wiem czy beda oryginalne |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() na wstępie od razu pisze,że wyszukiwarki uzyłam lecz nic nie znalazłam tak więc pytam się tutaj ![]() czy słyszałyście/korzystałyście z ww.galaxyperfume.co.uk ?? Od dłuższego czasu marzy mi sie hermes eau des merveilles - niestety u mnie w pobliżu nie mam możliwości zakupu w żadnej perfumerii dlatego po długich poszukiwaniach znalazłam tą stronę i hermes tu jakos podejrzanie tanio jest ![]() Czy któraś z dziewczyn może mi pomóc ? bo ja jestem kompletnie zielona ..
#3132 |
Rozeznanie
|
co się dzieje ze stroną pedet.pl? Też pojawia Wam się tylko jakiś link?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Organizatorka :)
|
Też się zastanawiam nad skorzystaniem z tej perfumerii
![]() Tylko dziwi mnie tak niska cena setki Ralph'ów na którą właśnie mam ochotę ![]() http://sanoe.pl/p/pl/3360377009363/r...toaletowa.html Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2011-06-04 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Rozeznanie
|
ewidentnie coś jest nie tak, nie rozumiem czy perfumeria działa teraz pod inna nazwa i innym adresem www czy co
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
martunia-w wcale nie takie najniższe te ceny
ani tym bardziej jakieś podejrzane w niektórych polecanych perfumeriach są niższe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Organizatorka :)
|
Cytat:
![]() Ale skoro mówisz że ceny nie są podejrzane to chyba je kliknę ![]() Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
BAN stały
|
hej, ja dwa razy zamawiałam z perfumeria.pl i jestem zadowolona. Ceny nie są podejrzanie niskie, a dostawa mega szybka. Miało być za 2-3 dni. Było nazajutrz. I jak na razie pachnie wszystko ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
Z powodu, że w najbliższych dniach spodziewam się potomka nie mam czasu nadrobić wątku i zorientować się czy temat był podnoszony, na szybko w wyszukiwarce sprawdziłam i wydaje mi się, że nie. Chciałabym Was ostrzec przed użytkownikiem doorisa z allegro, wcześniej u niej kupowałam euphorię i było oki, teraz zakupiłam zegnę z i najprawdopodobniej to podróbka, ale baaaardzo dobrze zrobiona, jeśli chodzi o opakowanie, choć z innego materiału jest ta czarna guma, i część pod nakrętką, taka srebrna, jest na całej szerokości taka sama, a w sephorowych po bokach jest węższa. Nie chciałabym nikogo oczerniać bezpodstawnie, ale zakupy były dla taty który używa tych samych perfum od kilku lat ![]() Do tego wzięłam moschino funny i dość, że kartonik był bez folii to perfumy też nie są oryginalne. Czuć czymś ostrym, spirytusowym, a nie letnim funny. Zastanawiam się dlaczego doorisa ma tyle pozytywnych komentarzy, nikt inny wcześniej się nie zorientował? A może wysyła podróbki i oryginały, normalnie odechciało mi się robić zakupy perfum przez internet. Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2011-06-07 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co sądzicie o perfumerii domzapachów.pl? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Możliwe, że na tym etapie mój nos nie działa jak należy, ale tata również uważa, że z jego perfumami nie wszystko ok. Bardzo lubi ten zapach, a że w sephorze powiedzieli mu, że został wycofany to zaryzykował i zamówił na perfumy-perfumeria.pl porównamy te dwa egzemplarze i damy znać jak się sprawy mają. Jeśli są to podróbki to naprawdę bardzo dobrze zrobione. Dam znać po kolejnym eksperymencie ![]() evelle współczuję posiadania największego brzucholka w upały. W ciąży przybyło mnie ponad 20 kg plus ogromne obrzęki, więc wiem co to znaczy. Ale zobaczysz jak ten czas szybciutko minie, mnie jedynie dłuży się ostatni tydzień kiedy to już nie mogę doczekać się Synka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3143 |
BAN stały
|
Zamówiłam dzisiaj kolejne perfumki
![]() ![]() tym razem zakupiłam takie http://www.iperfumeria.pl/product-po...l-damskie.html szczerze mówiąc kupiłam trochę w ciemno bo nie znam jeszcze tego zapachu. ale kiedyś używałam paco rabanne tylko że ultrafiolet i baaardzo mi się podobały, dlatego teraz zamówiłam czerwone i zobaczymy. a może któraś z Was miała te czerwone ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja również życzę wam wszystkiego dobrego i przede wszystkim bezbolesnego porodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Raczkowanie
|
ostatnio w perfumerii crystaline zakupiłam dkny pure...na początku pachną ok ale po 2 h już w ogóle ich nie czuje nawet na ubraniach...a jest to edp. może macie ten zapach i możecie coś powiedziec?
#3146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam zastrzeżeń, choć zawsze na początku panikuję, że coś jest nie tak - ale trzymają się dobrze i czuć ok.4-6 godzin. Przez pierwsze 3 godziny są na tyle intensywne, że dostaję za nie dużo komplementów, a potem trzymają się blisko skóry, i trzeba się zbliżyć, żeby je poczuć, ale jednak są ![]()
![]() |
#3147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
polecam e-glamour.pl
bardzo fajna perfumeria, do każdego zamówienia dodają lusterko firmowe i próbki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Raczkowanie
|
ale ja sobie na nadgarstek psiknę i potem wącham, to zupełnie nic nie czuć...ten sam zapach w testerze na ubraniu dwa dni czułam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.