![]() |
#4291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Ja przeważnie kupuje w Tagomago oraz w aleperfumeria.pl polecam sprawdzone. Przesyłki idealne zapakowane,produkt 100% oryginalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
Zdanie mamy takie, że zanim wdamy się z Tobą w jakąkolwiek polemikę na temat tych perfum, musisz się zapoznać z tym wątkiem: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67734
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zadomowienie
|
szukam Cool Water Game Davidoff w okazyjnej cenie
![]() Nie znalazłam tego sklepu w rozpisce na pierwszej stronie, dlatego chciałam zapytać czy macie jakieś doświadczenia z tym sklepem? Będę wdzięczna za wszelkie opinie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Niektóre marki - np. Salvador Dali - oferują testery z zatyczkami i w oryginalnych pudełkach opatrzonych naklejką tester. Nie ma w tym niczego dziwnego. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Pozdrawiam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy znacie może perfumerię fumeria.pl? Wyszukiwarka nic mi nie pokazała a zastanawiam się nad zamówieniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, czy ktoś ostatnio zamawiał perfumy na BELMEA.PL??? Chciałam zamówić u nich PURE POISON diora, bo ma super cenę, ale właśnie ta cena mnie zastanawia - 248zł za 100ml i to w dodatku nie jest tester, tylko fabrycznie pakowana fiolka. Mam rację, że coś podejrzewam, czy to możliwe, że tak tanio mają???
![]() |
#4298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiele razy próbowałam coś tam zamówić, ale z mizernym skutkiem. I ponoć oferta na stronie bywa nieaktualna... Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Przyczajenie
|
Osobiście niedawno zamawiałam perfumy z Emiku dla siebie. Nie mam żadnych zarzutów. Wszytko przyszło oryginalnie zapakowane. Używam tych perfum już kilka tygodni i zapewniam, że nie są to podróbki. Świetny towar. Polecam!
#4300 |
Przyczajenie
|
Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić Wam sklep ambras.pl Sama od czasu do czasu kupuję tam perfumy, także sklep sprawdzony. Duży wybór towarów, szybka dostawa. No i ceny atrakcyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry,
Czy perfumeria http://avcosmetics.pl/ jest Wam znana? Co o niej sądzicie? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Pań zna http://www.fumeria.pl/ ?
Strona zaczęła mi wyskakiwać przy googlowaniu Man Bvlgariego, robił ktoś tam zakupy? pozdr... |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Przyczajenie
|
Hej czy ktoś zna aleperfumeria.pl i robił tam zakupy? Ja mam blisko żeby odebrać osobiście i myślałam, że bym tam kupiła ale nie wiem co sądzić. Już raz zawiodłam się na innej perfumerii i teraz wole być ostrożna. Proszę pomóżcie, robił ktoś tam zakupy albo ktoś poleca jakaś inną perfumerie w śródmieściu w Warszawie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Wtajemniczenie
|
Edytowałam post.
Już niepotrzebny. Znalazłam już to co chciałam, właśnie w tym wątku ![]() Edytowane przez Sylwia1900r Czas edycji: 2012-06-13 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
iperfumy chyba nie sa najgorsze
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Przyczajenie
|
czy zna ktoś perfumerie
aromagallery.home.pl perfumis.pl fumeria.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Konto usunięte
|
Dobry wieczór/Dzień dobry,
Proszę Was o opinie n/t neofix.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zadomowienie
|
Mam niepowtarzalną okazję spełnienia swojego marzenia od dwóch lat od kiedy skończyłam swoją flaszkę o Coco mademoiselle.
Czy bezpieczne będzie kupić je tutaj : http://www.pachnidelko.pl/product-po...100ml-edt.html albo tutaj: http://www.perfumyplaza.pl/chanel-co...ay-100-ml.html ![]() niestety w wyszukiwarce jaet bardzo mało na ten temat... może ktoś wie coś nowego, ktoś coś kupował tam ostatnio ? ![]() Edytowane przez megi.3 Czas edycji: 2012-06-30 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (nazwisko osoby prowadzącej tą perfumerię kojarzy mi się bardzo z pachnij.pl - jakieś koligacje rodzinne? ![]() po regonie znalazłam tą samą osobę na allegro pod nickiem pachnidelko55 (obecnie jak widać sprzedaży brak) a także "klony" http://www.e-perfumex.pl oraz http://perfumeria2.pl/ będę wdzięczna za info ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- sprzedają też na all pod nickiem PERFUMY-2009 , ale nic u nich jeszcze nie kupowałam ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobietki
![]() Od dawna czaje się na perfumy Lanvin Eclat d'arpege, szukałam najtańszej ceny w podanych na początku wątku perfumeriach i najtaniej jest chyba na pedet.pl. Na pewno ta perfumeria jest wiarygodna? I chciałabym się zwrócić do Was o poradę, otóż 100 ml kosztuje tam prawie 123 zł, ale tester tej samej pojemności tylko 108 zł, powiedzcie mi czy na pewno tester jest taki sam jak oryginał, chodzi mi o zapach? Czy nie jest słabszy jeśli chodzi o trwałość zapachu? Są to perfumy dla mnie, więc myślę, że pudełko czy korek nie będzie mi potrzebny, czy jednak grzechem byłoby nie kupić oryginału? W sumie i tak nie będą stały w kartoniku, tylko czy bez korka, nie będą wietrzały szybciej? Doradźcie mi proszę ![]() Edit: A i znalazłam jeszcze w perfumerii perfumesco.pl oryginał za 115 zł, ale przeglądając wątek zauważyłam różne opinie? To gdzie i co w końcu zamówić? ![]() Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2012-07-07 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątków z odpowiedziami na Twoje wątpliwości jest wiele ![]() W skrócie - tester to ten sam produkt tylko bez kartonika i korka (zazwyczaj) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Przyczajenie
|
Witajcie drogie Panie....szukam sprawdzonej perfumerii internetowej z zagranicy. chcę uzupelnić brakujace zapasy no i postanowiłem poszukac czegoś za granicą, goownie z uwagi na nizsza cene i pewność, że zamówiony towar będzie oryginalny ( w polsce różnie to z tym bywa, u nas przekręt goni przekręt...) Kiedyś zamówiłem perfum z fragrance.net (2008 r) towar wysłano pocztą amerykanska za 10$ i to bylo w porządku (stosunek ceny towaru do ceny dostawy). Wczoraj probowale zrobic zamowienie i niemiła niespodzianka...jest tylko opcja dostawy drogą morska za 31 $ gdzie cena flakonu mojej w.toaletowej to16$...więc taki biznes traci sens. Druga perfumeria do strawberrynet.com, tam ceny dostawy sa juz bardziej przystępne, jednak cena produktów powala (niegatywnie)Taniej mozna kupic w Polsce, wiec również nie ma sensu zamawiać (też 2 razy zamawiałem, wszytko doszlo, ale to bylo w 2008-2009, później problemy z akceptacją kart mBanku).
Amazon.com z tego co wiem, nie wysyła do polski perfum (ani zadnych innych interesujących wiekszosc towarów). Czy znacie jakies pewne, sprawdzone no i wysyłające do polski perfumerie internetowe z zagranicy, gdzie mozna kupic produkty w atrakcyjnych cenach a koszt przesylki jest "normalny". Będę wdzięczny za pomoc i podpowiedź... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można trafić niedrogie zapachy, kosmetyki, a przesyłka też tania. Kosmetyki free, perfumy 10% wartości zamówienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | ||
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Cytat:
![]() w polecanych perfumeriach spokojnie mozna kupic oryginał ![]() ![]()
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.