Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 08:50   #4291
Drozdowianka
Raczkowanie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Ja przeważnie kupuje w Tagomago oraz w aleperfumeria.pl polecam sprawdzone. Przesyłki idealne zapakowane,produkt 100% oryginalne.
Stary 2012-06-01, 15:41   #4292
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Napisane przez cmykle Pokaż wiadomość
Ja kupuję w pachnij.pl, zaszalałam i kupiłam Chanel Coco Mademoiselle. Zbierałam długo i w końcu mam swoją wymarzoną perfumę. Podoba się Wam ten zapach? Jakie macie o nim zdanie?

Zdanie mamy takie, że zanim wdamy się z Tobą w jakąkolwiek polemikę na temat tych perfum, musisz się zapoznać z tym wątkiem:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67734

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 16:02   #4293
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
Zdanie mamy takie, że zanim wdamy się z Tobą w jakąkolwiek polemikę na temat tych perfum, musisz się zapoznać z tym wątkiem:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67734
Święta racja...

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 19:27   #4294
sympathy
Zadomowienie

szukam Cool Water Game Davidoff w okazyjnej cenie najtaniej znalazłam w sklepie electro.pl
Nie znalazłam tego sklepu w rozpisce na pierwszej stronie, dlatego chciałam zapytać czy macie jakieś doświadczenia z tym sklepem? Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
sympathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 16:03   #4295
201605091004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Wsjo rawno ja akurat lubie perfumerie duzo rzeczy tam zamawialam i nigdy nie mialam problemu. Ale bierz tam gdzie taniej
Mam bardzo dobre zdanie o perfumeria.pl.
Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez fryta13 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Mam pytanie odnośnie perfumeri Perfumeria.pl wiem ,że jest na liście polecanych ,ale dziwi mnie fakt taki : Zamawiałam u nich pare razy tester jakiejś wody ,a dwukrotnie dostałam pełno wartościowy produkt zamiast testera ,tylko na pudełku nalepili naklejke tester -Więc o co chodzi może mi ktoś wytłumaczy Czy ktoś też tak miał
Jeszcze dodam ,że jak składałam zamówienie pytałam sie czy tester jest z korkiem -pani powiedziała ,że nie a tu proszę z korkiem i w oryginalnym pudełku
Z mojego doświadczenia - jest to sklep bardzo solidny.

Niektóre marki - np. Salvador Dali - oferują testery z zatyczkami i w oryginalnych pudełkach opatrzonych naklejką tester. Nie ma w tym niczego dziwnego.

Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez vilka80 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Mam taki problem i chciałabym zasięgnąć Waszej rady.
Wczoraj kupiłam w perfumerii e-glamour m.in. perfumy alien sunessence d`ambre.Dziś dostałam przesyłkę. Z tego co czytałąm perfumeria wielokrotnie sprawdzona i chwalona ale mam zastrzeżenia, bo: po pierwsze na naklejce na spodzie perfum nie ma żadnego numeru (takiego jaki wybity jest na pudełku), na flakonie z tyłu na szkle w 1/3 wysokości od dołu jest tylko wybity znak W6, którego na pudełku się nie dopatrzyłam. Druga rzecz, która mnie straaaasznie denerwuje to górna część flakonu, można powiedzieć ten przezroczysto-złoty korek - rusza się na boki i skrzypi. Czy to normalne że w alienach te korki chodzą na boki czy powinne być nieruchome? I czy powinien on być plastikowy? No martwię się trochę, bo perfumeria sprawdzona a tu taka zgryzota mnie naszła. Proszę Was żebyście pomogły mi rozwiać te wątpliwości, będę bardzo wdzięczna.
Wszystko jest w porządku, bądź spokojna.

Pozdrawiam.
201605091004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:32   #4296
piratte
Zadomowienie

Dziewczyny, czy znacie może perfumerię fumeria.pl? Wyszukiwarka nic mi nie pokazała a zastanawiam się nad zamówieniem
piratte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:58   #4297
metice
Rozeznanie

dziewczyny, czy ktoś ostatnio zamawiał perfumy na BELMEA.PL??? Chciałam zamówić u nich PURE POISON diora, bo ma super cenę, ale właśnie ta cena mnie zastanawia - 248zł za 100ml i to w dodatku nie jest tester, tylko fabrycznie pakowana fiolka. Mam rację, że coś podejrzewam, czy to możliwe, że tak tanio mają???

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 12:47   #4298
sandalina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metice Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy ktoś ostatnio zamawiał perfumy na BELMEA.PL??? Chciałam zamówić u nich PURE POISON diora, bo ma super cenę, ale właśnie ta cena mnie zastanawia - 248zł za 100ml i to w dodatku nie jest tester, tylko fabrycznie pakowana fiolka. Mam rację, że coś podejrzewam, czy to możliwe, że tak tanio mają???
Co do zasady ta perfumeria jest na liście wiarygodnych. Inna sprawa to trudności techniczne jakie pojawiają się gdy zaczniesz składać zamówienie. No chyba, że problem ten tyczy się tylko mnie (opatrzność czuwa ).
Wiele razy próbowałam coś tam zamówić, ale z mizernym skutkiem.
I ponoć oferta na stronie bywa nieaktualna...

Powodzenia
Stary 2012-06-08, 08:00   #4299
Elcia789
Przyczajenie

Osobiście niedawno zamawiałam perfumy z Emiku dla siebie. Nie mam żadnych zarzutów. Wszytko przyszło oryginalnie zapakowane. Używam tych perfum już kilka tygodni i zapewniam, że nie są to podróbki. Świetny towar. Polecam!
Elcia789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 10:29   #4300
AndoraGG
Przyczajenie

Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić Wam sklep ambras.pl Sama od czasu do czasu kupuję tam perfumy, także sklep sprawdzony. Duży wybór towarów, szybka dostawa. No i ceny atrakcyjne Czasem są znacznie niższe niż w innych sklepach. Zresztą możecie zerknąć same.
AndoraGG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 12:11   #4301
201605091004
Konto usunięte

Dzień dobry,

Czy perfumeria http://avcosmetics.pl/ jest Wam znana? Co o niej sądzicie?

Pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 06:56   #4302
jaceknik
Raczkowanie

Czy któraś z Pań zna http://www.fumeria.pl/ ?
Strona zaczęła mi wyskakiwać przy googlowaniu Man Bvlgariego, robił ktoś tam zakupy? pozdr...
jaceknik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:13   #4303
olivkaa1
Przyczajenie

Hej czy ktoś zna aleperfumeria.pl i robił tam zakupy? Ja mam blisko żeby odebrać osobiście i myślałam, że bym tam kupiła ale nie wiem co sądzić. Już raz zawiodłam się na innej perfumerii i teraz wole być ostrożna. Proszę pomóżcie, robił ktoś tam zakupy albo ktoś poleca jakaś inną perfumerie w śródmieściu w Warszawie?
olivkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:19   #4304
sandalina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olivkaa1 Pokaż wiadomość
Hej czy ktoś zna aleperfumeria.pl i robił tam zakupy? Ja mam blisko żeby odebrać osobiście i myślałam, że bym tam kupiła ale nie wiem co sądzić. Już raz zawiodłam się na innej perfumerii i teraz wole być ostrożna. Proszę pomóżcie, robił ktoś tam zakupy albo ktoś poleca jakaś inną perfumerie w śródmieściu w Warszawie?
na Jana Pawła II iPerfumy.pl
Stary 2012-06-13, 06:44   #4305
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Edytowałam post.
Już niepotrzebny.
Znalazłam już to co chciałam, właśnie w tym wątku

Edytowane przez Sylwia1900r
Czas edycji: 2012-06-13 o 15:48
Sylwia1900r jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-25, 12:33   #4306
Aleksandra06
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

iperfumy chyba nie sa najgorsze
Aleksandra06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 07:57   #4307
NoName1
Przyczajenie

czy zna ktoś perfumerie
aromagallery.home.pl
perfumis.pl
fumeria.pl
NoName1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:32   #4308
201605091004
Konto usunięte

Dobry wieczór/Dzień dobry,
Proszę Was o opinie n/t neofix.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Stary 2012-06-26, 22:45   #4309
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Witam, prosze o opinię nt
COCOPERFUMY.pl

Dziekuje bardzo

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:52   #4310
megi.3
Zadomowienie

Mam niepowtarzalną okazję spełnienia swojego marzenia od dwóch lat od kiedy skończyłam swoją flaszkę o Coco mademoiselle.

Czy bezpieczne będzie kupić je tutaj :

http://www.pachnidelko.pl/product-po...100ml-edt.html
albo tutaj:
http://www.perfumyplaza.pl/chanel-co...ay-100-ml.html

niestety w wyszukiwarce jaet bardzo mało na ten temat... może ktoś wie coś nowego, ktoś coś kupował tam ostatnio ?

Edytowane przez megi.3
Czas edycji: 2012-06-30 o 12:53
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 19:23   #4311
kawaarabska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Hej, pare razy widzialam pytania dotyczące pachnidełko.pl
Ja tam kupowalam, ostatnio nawet Diora J'adore (do najblizszej rozbiorki) i wszystko w najlepszym porzadku. Oryginaly są
polecam
Czy ktoś jeszcze może się pochwalić udanym zakupem w tym sklepie, zaczajam się na Coco Chanel a przyznam że cena Chanel Coco 100ml edp za 352 zł wydaje mi się nader atrakcyjna

(nazwisko osoby prowadzącej tą perfumerię kojarzy mi się bardzo z pachnij.pl - jakieś koligacje rodzinne? )

po regonie znalazłam tą samą osobę na allegro pod nickiem pachnidelko55 (obecnie jak widać sprzedaży brak)

a także "klony" http://www.e-perfumex.pl oraz
http://perfumeria2.pl/

będę wdzięczna za info

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Witam, prosze o opinię nt
COCOPERFUMY.pl

Dziekuje bardzo
sprzedają też na all pod nickiem PERFUMY-2009 , ale nic u nich jeszcze nie kupowałam ( można zerknąć na treść komentarzy w każdym bądź razie)

MÓJ BLOG książkowy

WYMIANKA wszystkowątek nowy
Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy
kawaarabska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 12:08   #4312
syylwuska
Zakorzenienie

Witajcie Kobietki
Od dawna czaje się na perfumy Lanvin Eclat d'arpege, szukałam najtańszej ceny w podanych na początku wątku perfumeriach i najtaniej jest chyba na pedet.pl. Na pewno ta perfumeria jest wiarygodna? I chciałabym się zwrócić do Was o poradę, otóż 100 ml kosztuje tam prawie 123 zł, ale tester tej samej pojemności tylko 108 zł, powiedzcie mi czy na pewno tester jest taki sam jak oryginał, chodzi mi o zapach? Czy nie jest słabszy jeśli chodzi o trwałość zapachu? Są to perfumy dla mnie, więc myślę, że pudełko czy korek nie będzie mi potrzebny, czy jednak grzechem byłoby nie kupić oryginału? W sumie i tak nie będą stały w kartoniku, tylko czy bez korka, nie będą wietrzały szybciej? Doradźcie mi proszę

Edit: A i znalazłam jeszcze w perfumerii perfumesco.pl oryginał za 115 zł, ale przeglądając wątek zauważyłam różne opinie? To gdzie i co w końcu zamówić?

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2012-07-07 o 12:18
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 13:07   #4313
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Witajcie Kobietki
Od dawna czaje się na perfumy Lanvin Eclat d'arpege, szukałam najtańszej ceny w podanych na początku wątku perfumeriach i najtaniej jest chyba na pedet.pl. Na pewno ta perfumeria jest wiarygodna? I chciałabym się zwrócić do Was o poradę, otóż 100 ml kosztuje tam prawie 123 zł, ale tester tej samej pojemności tylko 108 zł, powiedzcie mi czy na pewno tester jest taki sam jak oryginał, chodzi mi o zapach? Czy nie jest słabszy jeśli chodzi o trwałość zapachu? Są to perfumy dla mnie, więc myślę, że pudełko czy korek nie będzie mi potrzebny, czy jednak grzechem byłoby nie kupić oryginału? W sumie i tak nie będą stały w kartoniku, tylko czy bez korka, nie będą wietrzały szybciej? Doradźcie mi proszę

Edit: A i znalazłam jeszcze w perfumerii perfumesco.pl oryginał za 115 zł, ale przeglądając wątek zauważyłam różne opinie? To gdzie i co w końcu zamówić?
Może tu http://www.e-glamour.pl/product-pol-...na-Tester.html

Wątków z odpowiedziami na Twoje wątpliwości jest wiele
W skrócie - tester to ten sam produkt tylko bez kartonika i korka (zazwyczaj)
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 13:41   #4314
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie Kobietki

Perfumy w formie testera są dokładnie takie same jak te zafoliowane na Twoim miejscu kupiłabym właśnie w e-glamour (ze względu na cenę), ale wszystkie wymienione przez Ciebie perfumerie są wiarygodne i sprzedają oryginały
Stary 2012-07-07, 15:31   #4315
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Może tu http://www.e-glamour.pl/product-pol-...na-Tester.html

Wątków z odpowiedziami na Twoje wątpliwości jest wiele
W skrócie - tester to ten sam produkt tylko bez kartonika i korka (zazwyczaj)
Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Perfumy w formie testera są dokładnie takie same jak te zafoliowane na Twoim miejscu kupiłabym właśnie w e-glamour (ze względu na cenę), ale wszystkie wymienione przez Ciebie perfumerie są wiarygodne i sprzedają oryginały
czyli kupując sobie nie patrzyłybyście na kartonik,(bo w sumie do czego jest potrzebny) tylko wzięły tester? Nie zwietrzeją mi szybciej bez korka?? I dziękuję ślicznie, za znalezienie jeszcze tańszej okazji A i widzę, że na tej str są one akurat w promocji, czy da się jakoś sprawdzić do kiedy ona np. obowiązuje? Czy po prostu do wyczerpania? jeszcze raz dziękuję za odpowiedź
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 23:19   #4316
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
czyli kupując sobie nie patrzyłybyście na kartonik,(bo w sumie do czego jest potrzebny) tylko wzięły tester? Nie zwietrzeją mi szybciej bez korka?? I dziękuję ślicznie, za znalezienie jeszcze tańszej okazji A i widzę, że na tej str są one akurat w promocji, czy da się jakoś sprawdzić do kiedy ona np. obowiązuje? Czy po prostu do wyczerpania? jeszcze raz dziękuję za odpowiedź
Hm, można też kupić tester a o korek zapytać w tym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=82640 - może ktoś będzie miał na zbyciu
Stary 2012-07-08, 10:52   #4317
sargon27
Przyczajenie

Witajcie drogie Panie....szukam sprawdzonej perfumerii internetowej z zagranicy. chcę uzupelnić brakujace zapasy no i postanowiłem poszukac czegoś za granicą, goownie z uwagi na nizsza cene i pewność, że zamówiony towar będzie oryginalny ( w polsce różnie to z tym bywa, u nas przekręt goni przekręt...) Kiedyś zamówiłem perfum z fragrance.net (2008 r) towar wysłano pocztą amerykanska za 10$ i to bylo w porządku (stosunek ceny towaru do ceny dostawy). Wczoraj probowale zrobic zamowienie i niemiła niespodzianka...jest tylko opcja dostawy drogą morska za 31 $ gdzie cena flakonu mojej w.toaletowej to16$...więc taki biznes traci sens. Druga perfumeria do strawberrynet.com, tam ceny dostawy sa juz bardziej przystępne, jednak cena produktów powala (niegatywnie)Taniej mozna kupic w Polsce, wiec również nie ma sensu zamawiać (też 2 razy zamawiałem, wszytko doszlo, ale to bylo w 2008-2009, później problemy z akceptacją kart mBanku).
Amazon.com z tego co wiem, nie wysyła do polski perfum (ani zadnych innych interesujących wiekszosc towarów).

Czy znacie jakies pewne, sprawdzone no i wysyłające do polski perfumerie internetowe z zagranicy, gdzie mozna kupic produkty w atrakcyjnych cenach a koszt przesylki jest "normalny". Będę wdzięczny za pomoc i podpowiedź...
Pozdrawiam
sargon27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-08, 11:54   #4318
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sargon27 Pokaż wiadomość
Witajcie drogie Panie....szukam sprawdzonej perfumerii internetowej z zagranicy. chcę uzupelnić brakujace zapasy no i postanowiłem poszukac czegoś za granicą, goownie z uwagi na nizsza cene i pewność, że zamówiony towar będzie oryginalny ( w polsce różnie to z tym bywa, u nas przekręt goni przekręt...) Kiedyś zamówiłem perfum z fragrance.net (2008 r) towar wysłano pocztą amerykanska za 10$ i to bylo w porządku (stosunek ceny towaru do ceny dostawy). Wczoraj probowale zrobic zamowienie i niemiła niespodzianka...jest tylko opcja dostawy drogą morska za 31 $ gdzie cena flakonu mojej w.toaletowej to16$...więc taki biznes traci sens. Druga perfumeria do strawberrynet.com, tam ceny dostawy sa juz bardziej przystępne, jednak cena produktów powala (niegatywnie)Taniej mozna kupic w Polsce, wiec również nie ma sensu zamawiać (też 2 razy zamawiałem, wszytko doszlo, ale to bylo w 2008-2009, później problemy z akceptacją kart mBanku).
Amazon.com z tego co wiem, nie wysyła do polski perfum (ani zadnych innych interesujących wiekszosc towarów).

Czy znacie jakies pewne, sprawdzone no i wysyłające do polski perfumerie internetowe z zagranicy, gdzie mozna kupic produkty w atrakcyjnych cenach a koszt przesylki jest "normalny". Będę wdzięczny za pomoc i podpowiedź...
Pozdrawiam
strawberrynet.com znasz?
Można trafić niedrogie zapachy, kosmetyki, a przesyłka też tania. Kosmetyki free, perfumy 10% wartości zamówienia.
Stary 2012-07-08, 12:23   #4319
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez sargon27 Pokaż wiadomość

Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
strawberrynet.com znasz?
Można trafić niedrogie zapachy, kosmetyki, a przesyłka też tania. Kosmetyki free, perfumy 10% wartości zamówienia.
chyba zna

w polecanych perfumeriach spokojnie mozna kupic oryginał czy u polecanych sprzedawców na allegro...chyba ,ze jest to zapach w Polsce niedostepny to wtedy jest sens szukania w świecie

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 17:21   #4320
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
chyba zna

w polecanych perfumeriach spokojnie mozna kupic oryginał czy u polecanych sprzedawców na allegro...chyba ,ze jest to zapach w Polsce niedostepny to wtedy jest sens szukania w świecie
jak ja to czytałam...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości