![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
mam pytanie, zamawialyscie cos na dolce.pl ? Oni się w ogole odzywają ? 22 grudnia chyba - jakos przed swietami zamowilam i zaplacilam za perfumy i cisza a chyba pieniądze powinny już do nich dojsc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy złożyłam zamówienie i dokonałam płatności zadzwoniłam do nich i zapytałam, kiedy wyślą towar. Telefon miał kto z drugiej strony odebrać, a dzwoniłam chyba 2-krotnie. Raz kupowałam i nie mam żadnych zastrzeżeń co to tej perfumerii.
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odp. zaraz napiszę do nich maila czy pieniądze już dotarły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
Witajcie, zamierzam wkrótce dokonać pierwszych zakupów perfumeryjnych w sklepie internetowym
![]() ![]() Przeglądałam ten wątek i widziałam, że był już kiedyś (dawno) taki spis. Ale był w nim m.in. sklep iperfumy.pl, który ostatnio zebrał trochę negatywnych opinii. Czy możecie napisać, w jakich perfumeriach nie zdarzają się podróbki? Wielkie dzięki ![]()
ANGEL ANGEL ANGEL... Non, je ne regrette rien, ni le bien qu'on m'a fait, ni le mal, tout ça m'est bien égal! Non, je ne regrette rien! C'est payé, balayé, oublié, je me fous du passé. ![]() Edytowane przez Frania01 Czas edycji: 2008-01-02 o 23:38 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może kupował perfumy w tym sklepie ? Jeśli tak to jak to przebiegało, jaka obsługa, czas realizacji, jaka płatność itd ? Mam ochotę zamówić kilka próbek, ale nei wiem czy to pewna perfumeria itd. Będę wdzięczna za odpowiedź.
http://www.luckyscent.com
#756 |
Raczkowanie
|
dostałam odp. z dolce... mają jakiś remanent, ale wszystko jest ok, mają za kilka dni wyslac perfumy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podnosze wątek. Może ktoś coś kupował w tym sklepie ? Bardzo interesują mnie opinie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich, mam do Was pytanie. Czy ktoś z Was robił zakupy w perfumerii "goldangel"? Zastanawiam się nad zakupem w tej właśnie perfumerii a za bardzo znana niestety nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
ja jestem bardzo zadowolona z zakupów perfumerii pedet www.perfumeria.pl . wprawdzie kupowałam tam tylko raz (mieli w super promocji halloween 100ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
Polecam perfumerie Dolce,nigdy sie nie zawiodłam a ceny są zdecydowanie niższe niż w sklepowych perfumeriach
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Zadomowienie
|
ja tam kupiłam perfumy.szybko dotarła paczka bo w uwagach prosiłam o pobranie i przesyłkę kurierem (cena ok.27zł)doztałam próbkę gratis.
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Wtajemniczenie
|
www.perfumy-perfumeria.com.pl lub www.pearlshop.pl
Zamówiłam w czwartek wieczorem 30tkę Dolce Vita i zapłaciłam 130,50 razem z przesyłką pobraniową ![]() Perfumy miałam zaraz w poniedziałek, świeże i oryginalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Yolu, a w której zamawiałaś dokładnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
OH MY GOD
![]() ![]() ![]() ![]() Pooglądałam pearlshop i dalej jestem głupia. Numery inne ( bodajże warszawskie) a tam był kierunkowy do woj dolnąśląskiego. Nazwa firmy inna. Wyjaśnij mi, proszę, czemu to ta sama perfumeria, bo ja zgłupiałami ciemna masa w tej chwili ze mnie ![]() W przypadku perfumerii pearlshop wyświetla się adres www.perfumy-perfumeria.com.pl, a tam gdzie zamawiałam ja jest www.perfumy-perfumeria.pl, więc dla mnie to są różne dwie firmy, ale że chyba ja o czymś nie wiem dalej Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-01-14 o 18:43 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wymieniona przez Ciebie perfumeria nie ma "com" w adresie. To robi różnicę, mówisz więc o innej firmie. Ja nie polecałam perfumerii w której Ty zamawiałaś, sprawdź w moim poście. ![]() Perfumeria którą ją polecam (z "com" ![]() Nic dziwnego, nikt nic nie kombinuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oświadczenie firmy i właściciela domeny www.perfumy-perfumeria.pl Ponownie oficjalnie podajemy, ze nie jesteśmy właścicielem strony perfumy-perfumeria.com.pl i to jest strona konkurencyjnej firmy, która podszywa sie pod nasza firme i bazuje na naszych reklamach. Oficjalna strona firmy el nino parfum s.r.o , to strona perfumy-perfumeria.pl , która jest dostępna w sieci od 2006 roku. Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2008-01-17 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam 2 razy w perfumy-perfumeria.pl i jestem bardzo zadowolona. Dobrze sprawdzajcie adresy internetowe, a w razie wątpliwości przed zakupem pytajcie chocby mailem sklep, który jest dłużej znany czy pojawiający się nowy nalezy do nich czy nie. Tylko nigdy na odwrót
![]()
![]() |
#770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A przeciez to, że ja pochwaliłam ten jeden "sklep" nijak sie ma do tego, że druga perfumeria nie jest ok... Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-01-16 o 13:37 Powód: Dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm, masz rację.
![]() |
#772 |
BAN stały
|
Trochę się boję kupować perfumy przez neta.
Głupio spytam, ale spytam - tu, jak rozumiem, się nie natnę? http://www.iperfumy.pl/ /edit, przepraszam; zaczęłam kopać w wątku. I z nimi sobie jednak dam spokój. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
www.perfumy-perfumeria.pl i www.perfumy-perfumeria.com.pl Podobno ta druga, z końcówką com działa nie do końca uczciwie. Dla mnie sam fakt zarejestrowania identycznej nazwy już jest ewidentnym dowodem oszustwa i matactwa. Jutro postaram się o wiele dokładniej wyjaśnić tę kwestię. ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co nie znaczy, że ktoś nie był niezadowolony... może i któraś jest nieuczciwa, ale w tym zakresie który tutaj opisano hmm.... ja wykupiłam sobie domenę makijaze.com.pl bo domena makijaze.pl była już zajęta.... czy to znaczy mam identyczną jak ta druga i jestem oszustką? ![]() Mam nadzieję, że sprawa sie jakoś wyjaśni.. I mam wrażenie (a jakby co i nadzieję), że chodzi tylko o nieuczciwą konkurencję, a nie oszukiwanie klientów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Yolu jeżeli padają oskarżenia, to każdy ma prawo się bronić. Zarówno firma X jak i Y.
Wizaz jest naprawdę wielkim serwisem i w dużej mierze opiniotwórczy. Więc nie dziw się, że właściciele sklepów, szkół, chcą się również bronić przed oskarżeniami. Mimo, że kilka postów wcześniej wyjaśniałyście sobie "podobieństwa", dezinformacja ciągle jest. ![]() A dla mnie osobiście, używanie praktycznie identycznej domeny w tym samym celu jest po prostu nieuczciwe. Zwłaszcza jeśli chodzi o handel, bo tutaj na opinię pracuje się latami, a czasami wystarczy jedna wpadka, żeby tę opinię zepsuć. Nie wspomnę już o kopiowaniu treści i pomysłów ze stron. To też się często zdarza. Dla mnie to internetowe pasożytnictwo. Ale to nie jest tematem tej dyskusji. Tak jak wcześniej powiedziałam, zarówno firma X jak i Y będą miały prawo wyjaśnić swoje stanowisko, bez usuwania adresu ich strony.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
sluchajcie, czy mogę bez obaw kupowac w amour.pl ? znalazłam tam perfumki, które mnie strasznie kuszą w świetnej promocji, ale troche się waham, bo nie znam tej perfumerii...
od razu zaznaczam, ze watek czytałam, ale wole sie raz jeszcze upewnić i dostac od was kolejne potwierdzenie, ze sklep jest wiarygodny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki za informacje. Kupiłem tam YSL Opium, produkt który otrzymałem jest w 100 % oryginalny a cena super, o wiele niższa niż w innych perfumeriach. Do tego świetny kontakt i informacje na każdym etapie realizacji zlecenia. Mogę śmiało polecić www.goldangel.org |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
BAN stały
|
W którym sklepie najlepiej kupić Innocenta?
sorea.pl-169zł tagomago.pl-140zł amour.pl-122 zł za 25 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
ja polecam tagomago. sama robilam tak kilka razy zakupy. taniej jest w amour ale nie znam.....
#780 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.