Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-02, 17:11   #751
truskawkowo
Raczkowanie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

mam pytanie, zamawialyscie cos na dolce.pl ? Oni się w ogole odzywają ? 22 grudnia chyba - jakos przed swietami zamowilam i zaplacilam za perfumy i cisza a chyba pieniądze powinny już do nich dojsc.
truskawkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 17:22   #752
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowo Pokaż wiadomość
mam pytanie, zamawialyscie cos na dolce.pl ? Oni się w ogole odzywają ? 22 grudnia chyba - jakos przed swietami zamowilam i zaplacilam za perfumy i cisza a chyba pieniądze powinny już do nich dojsc.
Ja kupowałam u nich przed świętami Dior - Pure Poison. Dokonałam przlewu, dostałam od nich potwierdzenie wpływu pieniędzy i powiadomienie o przesyłce.
Gdy złożyłam zamówienie i dokonałam płatności zadzwoniłam do nich i zapytałam, kiedy wyślą towar. Telefon miał kto z drugiej strony odebrać, a dzwoniłam chyba 2-krotnie. Raz kupowałam i nie mam żadnych zastrzeżeń co to tej perfumerii.
Stary 2008-01-02, 17:35   #753
truskawkowo
Raczkowanie

Dzięki za odp. zaraz napiszę do nich maila czy pieniądze już dotarły.
Stary 2008-01-02, 21:34   #754
Frania01
Raczkowanie

Witajcie, zamierzam wkrótce dokonać pierwszych zakupów perfumeryjnych w sklepie internetowym . W związku z tym mam prośbę. Czy możecie zamieścić w tym wątku jakiś krótki spis wiarygodnych perfumerii? Tak na dzień dzisiejszy

Przeglądałam ten wątek i widziałam, że był już kiedyś (dawno) taki spis. Ale był w nim m.in. sklep iperfumy.pl, który ostatnio zebrał trochę negatywnych opinii. Czy możecie napisać, w jakich perfumeriach nie zdarzają się podróbki?
Wielkie dzięki

Non, je ne regrette rien, ni le bien qu'on m'a fait, ni le mal, tout ça m'est bien égal!
Non, je ne regrette rien! C'est payé, balayé, oublié, je me fous du passé.

Edytowane przez Frania01
Czas edycji: 2008-01-02 o 23:38 Powód: literówki
Frania01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 00:33   #755
Mariola13
Zakorzenienie

Czy ktoś może kupował perfumy w tym sklepie ? Jeśli tak to jak to przebiegało, jaka obsługa, czas realizacji, jaka płatność itd ? Mam ochotę zamówić kilka próbek, ale nei wiem czy to pewna perfumeria itd. Będę wdzięczna za odpowiedź.

http://www.luckyscent.com
Stary 2008-01-03, 10:43   #756
truskawkowo
Raczkowanie

dostałam odp. z dolce... mają jakiś remanent, ale wszystko jest ok, mają za kilka dni wyslac perfumy.
Stary 2008-01-04, 20:12   #757
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Czy ktoś może kupował perfumy w tym sklepie ? Jeśli tak to jak to przebiegało, jaka obsługa, czas realizacji, jaka płatność itd ? Mam ochotę zamówić kilka próbek, ale nei wiem czy to pewna perfumeria itd. Będę wdzięczna za odpowiedź.

http://www.luckyscent.com

Podnosze wątek. Może ktoś coś kupował w tym sklepie ? Bardzo interesują mnie opinie.
Stary 2008-01-06, 22:12   #758
dawidw21
Przyczajenie

Witam wszystkich, mam do Was pytanie. Czy ktoś z Was robił zakupy w perfumerii "goldangel"? Zastanawiam się nad zakupem w tej właśnie perfumerii a za bardzo znana niestety nie jest.
dawidw21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 10:31   #759
olik04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biank_a Pokaż wiadomość
zaryzykowałam, bo mieli promocje na moje ulubione perfumy no i mogłam odebrać osobiście. Perfumki super, tanie i oryginalne
dziękuję za odpowiedź
Stary 2008-01-09, 09:23   #760
electra
Raczkowanie

ja jestem bardzo zadowolona z zakupów perfumerii pedet www.perfumeria.pl . wprawdzie kupowałam tam tylko raz (mieli w super promocji halloween 100ml ) ale dostałam perfumy w 100% oryginalne i przesyłka dotarła do mnie kurierem w drugim dniu po zamówieniu, wiec błyskawicznie. plusem jest to, że koszt dostawy kurierem jest taki sam, jak przesyłki pocztowej, a ze płaci sie mu do rąk i nie trzeba kombinowac z przelewami, to czas realizacji zamówienia tez sie skraca
electra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 12:35   #761
sintagma
Wtajemniczenie

Polecam perfumerie Dolce,nigdy sie nie zawiodłam a ceny są zdecydowanie niższe niż w sklepowych perfumeriach
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-10, 07:54   #762
karolinqa23
Zadomowienie

GG do karolinqa23

Cytat:
Napisane przez dawidw21 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich, mam do Was pytanie. Czy ktoś z Was robił zakupy w perfumerii "goldangel"? Zastanawiam się nad zakupem w tej właśnie perfumerii a za bardzo znana niestety nie jest.
ja tam kupiłam perfumy.szybko dotarła paczka bo w uwagach prosiłam o pobranie i przesyłkę kurierem (cena ok.27zł)doztałam próbkę gratis.

karolinqa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 18:20   #763
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

www.perfumy-perfumeria.com.pl lub www.pearlshop.pl

Zamówiłam w czwartek wieczorem 30tkę Dolce Vita i zapłaciłam 130,50 razem z przesyłką pobraniową
Perfumy miałam zaraz w poniedziałek, świeże i oryginalne

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 18:25   #764
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Yolu, a w której zamawiałaś dokładnie?
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 18:29   #765
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Yolu, a w której zamawiałaś dokładnie?
Wejdź na oba linki. To ta sama

Stary 2008-01-14, 18:32   #766
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

OH MY GODNie wiedziałam Zawsze zamawiałam na www.perfumy-perfumeria.pl Zaraz sparawdzę co oni kombinują... Dzięki za info

Pooglądałam pearlshop i dalej jestem głupia. Numery inne ( bodajże warszawskie) a tam był kierunkowy do woj dolnąśląskiego. Nazwa firmy inna. Wyjaśnij mi, proszę, czemu to ta sama perfumeria, bo ja zgłupiałami ciemna masa w tej chwili ze mnie

W przypadku perfumerii pearlshop wyświetla się adres www.perfumy-perfumeria.com.pl, a tam gdzie zamawiałam ja jest www.perfumy-perfumeria.pl, więc dla mnie to są różne dwie firmy, ale że chyba ja o czymś nie wiem dalej

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-01-14 o 18:43 Powód: dopisek
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 18:51   #767
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
OH MY GODNie wiedziałam Zawsze zamawiałam na www.perfumy-perfumeria.pl Zaraz sparawdzę co oni kombinują... Dzięki za info

Pooglądałam pearlshop i dalej jestem głupia. Numery inne ( bodajże warszawskie) a tam był kierunkowy do woj dolnąśląskiego. Nazwa firmy inna. Wyjaśnij mi, proszę, czemu to ta sama perfumeria, bo ja zgłupiałami ciemna masa w tej chwili ze mnie

W przypadku perfumerii pearlshop wyświetla się adres www.perfumy-perfumeria.com.pl, a tam gdzie zamawiałam ja jest www.perfumy-perfumeria.pl, więc dla mnie to są różne dwie firmy, ale że chyba ja o czymś nie wiem dalej

Wymieniona przez Ciebie perfumeria nie ma "com" w adresie. To robi różnicę, mówisz więc o innej firmie. Ja nie polecałam perfumerii w której Ty zamawiałaś, sprawdź w moim poście.

Perfumeria którą ją polecam (z "com" ) ma dwa adresy, takie jakie wymieniłam. Jeszcze raz: www.perfumy-perfumeria.com.pl lub www.pearlshop.pl
Nic dziwnego, nikt nic nie kombinuje

Stary 2008-01-16, 10:24   #768
elnino
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Wymieniona przez Ciebie perfumeria nie ma "com" w adresie. To robi różnicę, mówisz więc o innej firmie. Ja nie polecałam perfumerii w której Ty zamawiałaś, sprawdź w moim poście.

Perfumeria którą ją polecam (z "com" ) ma dwa adresy, takie jakie wymieniłam. Jeszcze raz: www.perfumy-perfumeria.com.pl lub www.pearlshop.pl
Nic dziwnego, nikt nic nie kombinuje
-------------------------------------------------------------------------------------
Oświadczenie firmy i właściciela domeny www.perfumy-perfumeria.pl

Ponownie oficjalnie podajemy, ze nie jesteśmy właścicielem strony perfumy-perfumeria.com.pl i to jest strona konkurencyjnej firmy, która podszywa sie pod nasza firme i bazuje na naszych reklamach.
Oficjalna strona firmy el nino parfum s.r.o , to strona perfumy-perfumeria.pl , która jest dostępna w sieci od 2006 roku.

Edytowane przez AgaZ
Czas edycji: 2008-01-17 o 15:28
elnino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 12:55   #769
Mariola13
Zakorzenienie

Ja kupowałam 2 razy w perfumy-perfumeria.pl i jestem bardzo zadowolona. Dobrze sprawdzajcie adresy internetowe, a w razie wątpliwości przed zakupem pytajcie chocby mailem sklep, który jest dłużej znany czy pojawiający się nowy nalezy do nich czy nie. Tylko nigdy na odwrót
Stary 2008-01-16, 13:01   #770
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Ja kupowałam 2 razy w perfumy-perfumeria.pl i jestem bardzo zadowolona. Dobrze sprawdzajcie adresy internetowe, a w razie wątpliwości przed zakupem pytajcie chocby mailem sklep, który jest dłużej znany czy pojawiający się nowy nalezy do nich czy nie. Tylko nigdy na odwrót
A ja kupowałam w tym drugim i jestem oburzona postem powyżej. Celowo nie cytuję - już zgłosiłam do moderatora. To, że ktoś ma podobny adres, nie znaczy, że się podszywa. A tym bardziej podkupił komuś domenę..ciekawe jak ....I jak ktoś sie pomyli w adresie i wejdzie na inną stronę, a nie swojej ukochanej pefumerii to sie nie zorientuje? A jakim cudem się zaloguje w zupełnie innej ?? brak mi słów.. A jak już klient niezadowolony to znów omyłkowo trafia do Państwa.... hmm ... pewnie drzwiami i oknami

A przeciez to, że ja pochwaliłam ten jeden "sklep" nijak sie ma do tego, że druga perfumeria nie jest ok...

Edytowane przez Yola
Czas edycji: 2008-01-16 o 13:37 Powód: Dopisek
Stary 2008-01-16, 13:16   #771
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
A ja kupowałam w tym drugim i jestem oburzona postem powyżej. Celowo nie cytuję - już zgłosiłam do moderatora. To, że ktoś ma podobny adres, nie znaczy, że się podszywa. A tym bardziej podkupił komuś domenę..ciekawe jak ... brak słów...

A przeciez to, że ja pochwaliłam ten jeden "sklep" nijak sie ma do tego, że druga perfumeria nie jest ok...

Hmmm, masz rację.
Stary 2008-01-16, 18:00   #772
Hultaj
BAN stały

Trochę się boję kupować perfumy przez neta.
Głupio spytam, ale spytam - tu, jak rozumiem, się nie natnę?
http://www.iperfumy.pl/

/edit, przepraszam; zaczęłam kopać w wątku. I z nimi sobie jednak dam spokój.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 21:55   #773
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Cytat:
A ja kupowałam w tym drugim i jestem oburzona postem powyżej. Celowo nie cytuję - już zgłosiłam do moderatora. To, że ktoś ma podobny adres, nie znaczy, że się podszywa. A tym bardziej podkupił komuś domenę..ciekawe jak ....I jak ktoś sie pomyli w adresie i wejdzie na inną stronę, a nie swojej ukochanej pefumerii to sie nie zorientuje? A jakim cudem się zaloguje w zupełnie innej ?? brak mi słów.. A jak już klient niezadowolony to znów omyłkowo trafia do Państwa.... hmm ... pewnie drzwiami i oknami

Jednak doszło tutaj do jakiegoś nieporozumienia. Są dwie różne firmy:
www.perfumy-perfumeria.pl
i www.perfumy-perfumeria.com.pl

Podobno ta druga, z końcówką com działa nie do końca uczciwie. Dla mnie sam fakt zarejestrowania identycznej nazwy już jest ewidentnym dowodem oszustwa i matactwa.
Jutro postaram się o wiele dokładniej wyjaśnić tę kwestię.
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-17, 06:14   #774
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Jednak doszło tutaj do jakiegoś nieporozumienia. Są dwie różne firmy:
www.perfumy-perfumeria.pl
i www.perfumy-perfumeria.com.pl

Podobno ta druga, z końcówką com działa nie do końca uczciwie. Dla mnie sam fakt zarejestrowania identycznej nazwy już jest ewidentnym dowodem oszustwa i matactwa.
Jutro postaram się o wiele dokładniej wyjaśnić tę kwestię.
Jeżeli działa nieuczciwie potrzebne są dowody, a nie oskarżenie drugiej firmy, które tutaj padło. My wyjaśniłyśmy sobie kilka postów wcześniej, że to dwie firmy i z zakupów w obu byłyśmy zadowolone

Co nie znaczy, że ktoś nie był niezadowolony... może i któraś jest nieuczciwa, ale w tym zakresie który tutaj opisano hmm.... ja wykupiłam sobie domenę makijaze.com.pl bo domena makijaze.pl była już zajęta.... czy to znaczy mam identyczną jak ta druga i jestem oszustką?

Mam nadzieję, że sprawa sie jakoś wyjaśni.. I mam wrażenie (a jakby co i nadzieję), że chodzi tylko o nieuczciwą konkurencję, a nie oszukiwanie klientów

Stary 2008-01-17, 06:55   #775
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Yolu jeżeli padają oskarżenia, to każdy ma prawo się bronić. Zarówno firma X jak i Y.
Wizaz jest naprawdę wielkim serwisem i w dużej mierze opiniotwórczy. Więc nie dziw się, że właściciele sklepów, szkół, chcą się również bronić przed oskarżeniami. Mimo, że kilka postów wcześniej wyjaśniałyście sobie "podobieństwa", dezinformacja ciągle jest.

A dla mnie osobiście, używanie praktycznie identycznej domeny w tym samym celu jest po prostu nieuczciwe. Zwłaszcza jeśli chodzi o handel, bo tutaj na opinię pracuje się latami, a czasami wystarczy jedna wpadka, żeby tę opinię zepsuć.
Nie wspomnę już o kopiowaniu treści i pomysłów ze stron. To też się często zdarza. Dla mnie to internetowe pasożytnictwo. Ale to nie jest tematem tej dyskusji.

Tak jak wcześniej powiedziałam, zarówno firma X jak i Y będą miały prawo wyjaśnić swoje stanowisko, bez usuwania adresu ich strony.
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 20:45   #776
electra
Raczkowanie

sluchajcie, czy mogę bez obaw kupowac w amour.pl ? znalazłam tam perfumki, które mnie strasznie kuszą w świetnej promocji, ale troche się waham, bo nie znam tej perfumerii...
od razu zaznaczam, ze watek czytałam, ale wole sie raz jeszcze upewnić i dostac od was kolejne potwierdzenie, ze sklep jest wiarygodny
electra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-23, 20:24   #777
dawidw21
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karolinqa23 Pokaż wiadomość
ja tam kupiłam perfumy.szybko dotarła paczka bo w uwagach prosiłam o pobranie i przesyłkę kurierem (cena ok.27zł)doztałam próbkę gratis.

Dzięki za informacje. Kupiłem tam YSL Opium, produkt który otrzymałem jest w 100 % oryginalny a cena super, o wiele niższa niż w innych perfumeriach. Do tego świetny kontakt i informacje na każdym etapie realizacji zlecenia. Mogę śmiało polecić www.goldangel.org
dawidw21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-26, 16:19   #778
Zuziunia
BAN stały

W którym sklepie najlepiej kupić Innocenta?

sorea.pl-169zł
tagomago.pl-140zł
amour.pl-122 zł

za 25 ml.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-26, 17:18   #779
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
W którym sklepie najlepiej kupić Innocenta?

sorea.pl-169zł
tagomago.pl-140zł
amour.pl-122 zł

za 25 ml.
ja polecam tagomago. sama robilam tak kilka razy zakupy. taniej jest w amour ale nie znam.....
Stary 2008-01-26, 17:44   #780
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
ja polecam tagomago. sama robilam tak kilka razy zakupy. taniej jest w amour ale nie znam.....
Dziekuje slicznie
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości