Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-16, 10:25   #1441
wokaliza
Przyczajenie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Chciał bym was przestrzec przed perfumerią Oraza. Ja właśnie dostałam od nich paczkę w której są perfumy bez opakowania, sama butelka bez tekturowego opakowania. Byłam troszkę zdziwiona więc sprawdziłam dokładnie zamówienie i tam niby jest informacja dokładnie cytuję: Eternity for men EdT 100 ml UnBox M - Calvin Klein, ale co to jest to UnBox to nie zrozumiałam. Więc grzecznie dzwonie do sklepu, żeby zapytać czy to może nie jakiś tester. Pani z którą miałam okazję rozmawiać była bardzo zdziwiona moim pytaniem, stwierdziła że czego ja mogę oczekiwać za tak niską cenę, perfumy są bez opakowania ponieważ zamokły im przez okno dachowe... Wszystko by było ok gdyby nie fakt, że Pani była wobec mnie nie grzeczna, zaczęła na mnie krzyczeć i wymyślać po co ja w ogóle dzwonie. Szczerze mówiąc byłam zaskoczona tak niskim poziomem obsługi i tak niską kulturą osobistą tej Pani. Tak skandaliczne zachowanie i podejście do klienta moim zdanie jest nie dopuszczalne w dzisiejszych czasach. Na szczęście zapach nie był na prezent więc opakowanie nie jest mi potrzebne, ale wiem na pewno że już nigdy nie zrobię zakupów w tym sklepie i wszystkim tego odradzam.
wokaliza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 10:41   #1442
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez wokaliza Pokaż wiadomość
Chciał bym was przestrzec przed perfumerią Oraza.
Tez mialam z nimi klopot. Zamowilam Wisha turkusowego, 75 ml, a dostalam 50. Pani dosc dlugo sie upierala, ze sie myle, bo ona pakowala z cala pewnoscia 50 ml. Zmiekla dopiero, jak jej chcialam zdjecia wyslac. Koniec koncow zwrocila mi czesc pieniedzy, ale tez dosc dlugo musialam na ten zwrot czekac. Ogolne wrazenie mimo wszystko nie zostalo dobre i chyba tez tam nie wroce...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 10:47   #1443
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez wokaliza Pokaż wiadomość
Chciał bym was przestrzec przed perfumerią Oraza. Ja właśnie dostałam od nich paczkę w której są perfumy bez opakowania, sama butelka bez tekturowego opakowania. Byłam troszkę zdziwiona więc sprawdziłam dokładnie zamówienie i tam niby jest informacja dokładnie cytuję: Eternity for men EdT 100 ml UnBox M - Calvin Klein, ale co to jest to UnBox to nie zrozumiałam. Więc grzecznie dzwonie do sklepu, żeby zapytać czy to może nie jakiś tester. Pani z którą miałam okazję rozmawiać była bardzo zdziwiona moim pytaniem, stwierdziła że czego ja mogę oczekiwać za tak niską cenę, perfumy są bez opakowania ponieważ zamokły im przez okno dachowe... Wszystko by było ok gdyby nie fakt, że Pani była wobec mnie nie grzeczna, zaczęła na mnie krzyczeć i wymyślać po co ja w ogóle dzwonie. Szczerze mówiąc byłam zaskoczona tak niskim poziomem obsługi i tak niską kulturą osobistą tej Pani. Tak skandaliczne zachowanie i podejście do klienta moim zdanie jest nie dopuszczalne w dzisiejszych czasach. Na szczęście zapach nie był na prezent więc opakowanie nie jest mi potrzebne, ale wiem na pewno że już nigdy nie zrobię zakupów w tym sklepie i wszystkim tego odradzam.
wokalizo, abstrahujac od tego, ze oczywiscie, pani nie powinna byla tak niegrzecznie sie do Ciebie odniesc, to jednak wydaje mi sie, ze skoro w zamowieniu w opisie bylo napisane "UnBox", to jednak poinformowano Cie przed zakupem, ze produkt bedzie bez pudelka. rozumiem, ze nie wiedzialas, co ow zapis oznacza - ale w takim razie, trzeba bylo to wyjasnic, zanim kliknelas te perfumy^^
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 15:08   #1444
mosutatsu
Rozeznanie

Wczoraj zamówiłem Masaki Aqua mat w perfumeria.pl
Dziś perfumy przyszły super zapakowane i oryginalne.
To moje pierwsze zakupy, ale pewnie nie ostatnie (strasznie niskie ceny Masakiego! Sephroa 285... a tu 108).
mosutatsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 10:44   #1445
ania*aneczka
Wtajemniczenie

Dot.: Jaj wybrać odpowiedni sklep internetowy z perfumami?

Dziewczyny, czy kojarzycie, oprócz escentual.com, jakąś angielską perfumerię internetową?

ania*aneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 21:18   #1446
Tomasz76
Przyczajenie

Mam 3 sprawdzone internetowe perfumerie gdzie kupuję zapachy i w innych wolę nie kupować, po co się głowić czy to oryginał czy nie
Polecam:
www.perfumeria.pl
www.e-glamour.pl
www.dolce.pl
Tomasz76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 21:44   #1447
Vallentina
Raczkowanie

A na Dolce jest napisane (co do testerów):

"
Testery - prawdy i mity
  • Mamy pytania odnośnie testerów. Oto odpowiedzi:
  • Testery perfum nie są bardziej trwałe niż perfumy dostępne w sprzedaży. Chyba, że różnią się koncentracją (tester EDP będzie mocniejszy od nie-testera EDT).
  • Testery nie posiadają często pudełka oraz korka (zastępuje go tekturowa nakładka). Z tego powodu są łatwiejsze do podrobienia (i są podrabiane). "
Więc jest to jest z tymi testerami? Może mi ktoś wytłumaczyć? Dlaczego piszą tu co innego, a gdzieś tam co innego?

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Podziwiam Twoją wiarę w ludzi

A ceny się różnią,bo na Allegro muszą płacić prowizję
Właśnie tego nie rozumiem za bardzo, bo np. spotkalam się z przypadkiem, gdzie w sklepie były buty sporo droższe niż na Allegro. Znalazłam na Allegro, patrzę, że mogę odebrać osobiście, więc uradowana sprawdzam adres, a tam - sklep, w którym te buty oglądałam, przymierzałam! A przecież w sklepie muszą zapłacić podatek, tak? A na stronie internetowej, skoro wysyłają rachunek, to znaczy, że muszą miec kasę fiskalną, co także oznacza podatek. To by oznaczało, że na Allegro muszą zapłacić więcej? Raczej nie, bo kilka rzeczy o cenie zbliżonej do cen perfum sprzedawałam i ja, i znajomi. Prowizje nie były tak wysokie, jak by się sprzedawało towar w sklepie "normalnym", na kasie fiskalnej.
Vallentina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-23, 21:53   #1448
korneczka
Zadomowienie

Czy w jakiś perfumieriach dodają próbki perfum? Czy jest to zależne od ceny kupionych perfum?
Czy po prostu raz dają a raz nie..
korneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 11:32   #1449
Qualiniel
Zadomowienie

Ja mogę polecić uzytkownika Arabian_Night. Kupowiałam olejki zapachowe, sa cudowne - pięknie pachną i długo się trzymają, do tego dostałam 3 próbki róznych zapachów
Stary 2009-06-24, 12:22   #1450
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Vallentina Pokaż wiadomość
A na Dolce jest napisane (co do testerów):

"
Testery - prawdy i mity
  • Mamy pytania odnośnie testerów. Oto odpowiedzi:
  • Testery perfum nie są bardziej trwałe niż perfumy dostępne w sprzedaży. Chyba, że różnią się koncentracją (tester EDP będzie mocniejszy od nie-testera EDT).
  • Testery nie posiadają często pudełka oraz korka (zastępuje go tekturowa nakładka). Z tego powodu są łatwiejsze do podrobienia (i są podrabiane). "
Więc jest to jest z tymi testerami? Może mi ktoś wytłumaczyć? Dlaczego piszą tu co innego, a gdzieś tam co innego?
tam, gdzie jest napisane, ze testery sa silniejsze, po prostu... klamia
temat byl walkowany na lamach tego forum tysiac pincet razy, w prawie kazdy watku sprawa wyplywa raz po raz
to, co zacytowalas wyzej, jest odpowiedzia na Twoje pytanie

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Qualiniel Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić uzytkownika Arabian_Night. Kupowiałam olejki zapachowe, sa cudowne - pięknie pachną i długo się trzymają, do tego dostałam 3 próbki róznych zapachów
chyba Ci sie watki pomylily
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:02   #1451
Pin up girl
Zakorzenienie

Ja mogę polecić z czystym sumieniem dolce.pl i perfumeria.pl, nie zawiodłam się ani na jednej, ani na drugiej
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-25, 07:21   #1452
anachoda
Przyczajenie

A co z perfumerią 1001perfum.pl?
Jeśli to pytanie już padło, to z góry przepraszam,ale wyszukiwanie nic nie wyświetliło.
anachoda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 13:07   #1453
giaco
Przyczajenie

Witam mam pytanie dotyczące "Givenchy Blue Label Men Eau de Toilette spray 100 ml" otóż na stronie pedet (http://www.pedet.pl/exec.php?C=I&P=7014948&PZTA=1-0) cena wynosi około 160zł a np na stronie merlin.pl (http://merlin.pl/Givenchy-Blue-Label...19,557057.html) coś koło 312zł.
I komu tu wierzyć? Czy to możliwe żeby cena oryginału się aż tak bardzo różniła??
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
giaco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 19:41   #1454
kaiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez giaco Pokaż wiadomość
Witam mam pytanie dotyczące "Givenchy Blue Label Men Eau de Toilette spray 100 ml" otóż na stronie pedet (http://www.pedet.pl/exec.php?C=I&P=7014948&PZTA=1-0) cena wynosi około 160zł a np na stronie merlin.pl (http://merlin.pl/Givenchy-Blue-Label...19,557057.html) coś koło 312zł.
I komu tu wierzyć? Czy to możliwe żeby cena oryginału się aż tak bardzo różniła??
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Witaj, na Merlinie mają bardzo często promocje perfum, jak i kosmetyków - nawet do 50%. Cena, którą podałaś jest zaporowa i jest ona zbliżona do cen w drogeriach/ perfumeriach stacjonarnych. Niewiele osób kupi ten produkt za taką cenę. Zapewne niedługo będzie jakaś "promocja" i wówczas ten produkt będzie w bardzo dobrej cenie. Jedyny problem w tym, że nie wiadomo czy będzie to za tydzień, czy za miesiąc... Pozdrawiam
kaiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 21:09   #1455
giaco
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaiska Pokaż wiadomość
Witaj, na Merlinie mają bardzo często promocje perfum, jak i kosmetyków - nawet do 50%. Cena, którą podałaś jest zaporowa i jest ona zbliżona do cen w drogeriach/ perfumeriach stacjonarnych. Niewiele osób kupi ten produkt za taką cenę. Zapewne niedługo będzie jakaś "promocja" i wówczas ten produkt będzie w bardzo dobrej cenie. Jedyny problem w tym, że nie wiadomo czy będzie to za tydzień, czy za miesiąc... Pozdrawiam
Witam, a jakie masz zdanie na temat tych interetowych drogerii typu pedet.pl? Także uważasz, że opłaca się u nich kupować i sprzedają oryginalne produkty?

ps. dzięki za odpowiedzi
giaco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 21:20   #1456
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez giaco Pokaż wiadomość
Witam, a jakie masz zdanie na temat tych interetowych drogerii typu pedet.pl? Także uważasz, że opłaca się u nich kupować i sprzedają oryginalne produkty?

ps. dzięki za odpowiedzi
Na pedet.pl kupowalam juz nie jeden raz -wszystko w najlepszym porzadku. Naprawde wystarczy przejrzec kilka ostatnich stron watku, pedet jest co chwila przez kogos polecany, wiec calej rzeszy perfumoholiczek mozna zaufac

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 21:39   #1457
201610111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aurelka_84 Pokaż wiadomość
Czy ktoś zamawiał na www.pretty.pl i może polecić tą perfumerię?pozdrowionka
Też jestem ciekawa. Znalazłam tam perfumki które są trudno dostępne i chciałabym kupić ale nie znam tej perfumerii. Wiem tylko tyle że jest ona prowadzona przez aptekę internetową DomZdrowia z której jestem bardzo zadowolona.

Edytowane przez 201610111032
Czas edycji: 2009-06-26 o 21:47
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 00:18   #1458
teclo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zna ktos moze ta perfumerie?
http://www.ha-ro.com/index.php?AK=szukaj
Podbijam pytanie! Ja zarejestrowałam się u nich w ubiegły piątek - 18.06 i kupiłam polecaną na "Perełkach..." limitowaną edycję Kingdom oraz klasyczne EDP w przyzwoitej cenie. Problem jest tylko taki, że mimo otrzymania potwierdzenia złożenia zamówienia i dokonania wpłaty natychmiastowo, nie mam żadnej informacji zwrotnej nt. realizacji mojego zamówienia... mimo, że obiecują przeprowadzenie jej w 5 dni... Nie odpowiedzieli na moje zapytanie do biura obsługi klienta i maila. Telefon - "abonent czasowo niedostępny". Zaczynam się niepokoic
teclo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 08:39   #1459
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez teclo Pokaż wiadomość
Podbijam pytanie! Ja zarejestrowałam się u nich w ubiegły piątek - 18.06 i kupiłam polecaną na "Perełkach..." limitowaną edycję Kingdom oraz klasyczne EDP w przyzwoitej cenie. Problem jest tylko taki, że mimo otrzymania potwierdzenia złożenia zamówienia i dokonania wpłaty natychmiastowo, nie mam żadnej informacji zwrotnej nt. realizacji mojego zamówienia... mimo, że obiecują przeprowadzenie jej w 5 dni... Nie odpowiedzieli na moje zapytanie do biura obsługi klienta i maila. Telefon - "abonent czasowo niedostępny". Zaczynam się niepokoic
Potwierdzam ,ze perfumeria jest niesolidna ,uwaga na zamowienia!
Zamowienie poszlo 10.06 . zostalo potwierdzone przyjecie ,dobrze,ze wzielam za pobraniem ,do dnia dzisiejszego zamowienia nie ma,nie mozna sie dodzwonic ,nie odpowiadaja na maile ....

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-27, 12:05   #1460
teclo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Potwierdzam ,ze perfumeria jest niesolidna ,uwaga na zamowienia!
Zamowienie poszlo 10.06 . zostalo potwierdzone przyjecie ,dobrze,ze wzielam za pobraniem ,do dnia dzisiejszego zamowienia nie ma,nie mozna sie dodzwonic ,nie odpowiadaja na maile ....
Firma ta prowadzi też konto na Allegro (na ich stronie jest link), wprawdzie nie oferują tam kosmetyków, tylko akcesoria, ale lektura negatywów i neutrali może wprawic w osłupienie pocieszające jest to, że podany jest tam numer tel. kom. co onacza, że od poniedziałku będę próbowac dalej się z nimi kontaktowac.
teclo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 14:09   #1461
mmaggiee
Rozeznanie

witam
mam zamiar po raz pierwszy zlozyc zamowienie na perfumy w internecie i przeglądając ten temat wyłowiłam chyba dwie najbardziej wiarygodne firmy : www.pedet.pl i www.dolce.pl perfumy, ktore chce zamowic sa w jednym i drugim sklepie wlasciwie w takich samych cenach, dlatego zastanawiam sie w ktorym ostatecznie dokonac zakupu . czy w dolce dołączają próbki a w pedecie nie ? tu i tu placi sie za wysyłkę, ok.14 zł kurierem, ale tak chyba najlepiej zamowic, bo najszybciej otrzymam paczke tylko czy koszt wysylki jest taki sam, bez wzgledu na ilosc zamowionych produktow? mam ochote skusic sie na euphorie CK, chociaz oferowana cena w internecie wydaje mi sie chyba zbyt duzo nizsza niz ta, ktora jest np. w sephorze, ale moze moja nieufnosc wynika z racji nieobycia jeszcze z internetowymi zakupami ? oby http://www.pedet.pl/Calvin+Klein+Eup...54,1-0,i2.html czy to jest ta sama buteleczka co tutaj : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...horia-edp.html , bo wydaje mi sie,ze troche sie roznia, chyba,ze to wina zdjecia ... ? prosze o rozwiaznie watpliwosci

Edytowane przez mmaggiee
Czas edycji: 2009-06-28 o 14:12
mmaggiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 19:47   #1462
Christine Granville
Raczkowanie

http://www.realta.pl/node/836

dziewczyny jak myślicie, kupować z tej perfumerii???
Stary 2009-06-28, 19:55   #1463
201610111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mmaggiee Pokaż wiadomość
witam
mam zamiar po raz pierwszy zlozyc zamowienie na perfumy w internecie i przeglądając ten temat wyłowiłam chyba dwie najbardziej wiarygodne firmy : www.pedet.pl i www.dolce.pl perfumy, ktore chce zamowic sa w jednym i drugim sklepie wlasciwie w takich samych cenach, dlatego zastanawiam sie w ktorym ostatecznie dokonac zakupu . czy w dolce dołączają próbki a w pedecie nie ? tu i tu placi sie za wysyłkę, ok.14 zł kurierem, ale tak chyba najlepiej zamowic, bo najszybciej otrzymam paczke tylko czy koszt wysylki jest taki sam, bez wzgledu na ilosc zamowionych produktow? mam ochote skusic sie na euphorie CK, chociaz oferowana cena w internecie wydaje mi sie chyba zbyt duzo nizsza niz ta, ktora jest np. w sephorze, ale moze moja nieufnosc wynika z racji nieobycia jeszcze z internetowymi zakupami ? oby http://www.pedet.pl/Calvin+Klein+Eup...54,1-0,i2.html czy to jest ta sama buteleczka co tutaj : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...horia-edp.html , bo wydaje mi sie,ze troche sie roznia, chyba,ze to wina zdjecia ... ? prosze o rozwiaznie watpliwosci
Robiłam kilka razy zakupy na dolce.pl i za każdym razem byłam zadowolona. Wysyłali mi paczki przez Pocztę Polską przesyłką priorytetową za 12 zł (płaciłam przelewem) bez względu na ilość zamówionych rzeczy. Kurier u nich kosztuje 14 zł i powiem Ci szczerze że nie widzę różnicy w przypadku dostarczenia paczki przez kuriera a przez pocztę. Jedyna różnica jest w cenie. Za każdym razem paczki z dolce są u mnie po dwóch dniach od momentu wpłacenia. Do każdego zamówienia dorzucają jedną próbkę zapaszku a czasami zupełnie coś innego. Jak zamawiałam kosmetyki Aquoliny dorzucili mi 3 różne próbki balsamów tej firmy. Niestety nie napiszę Ci nic w sprawie pedet.pl bo jeszcze u nich nie kupowałam.
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 23:18   #1464
Natalia 1
Zakorzenienie

Zamówiłam i zrobilam przelew dwa tygodnie temu tutaj
http://e-zapachy.pl/chanel-coco-made...78735d22f0f293

do dzisiaj nic nie dostałam , nie odpowiadają na maile , w telefonie słysze : nie ma takiego numeru .

Pisze tutaj ponieważ na pierwszej stronie tego wątku , ta perfumeria jest polecana , dalej już nie czytałam . Dzisiaj jestem już prawie pewna , że nie otrzymam moich perfum , ponieważ na stronie , do które podałam link , pojawiły się dzisiaj recenzje , że to są oszuści .
Najbardziej jest mi przykro , że reklama tej perfumerii , nadal jest na WIZAZU , i pewnie wiele osób się jeszcze oszukają .

Perfumeriae- zapachy już nie jest wiarygodna - dziewczyny uważajcie
Natalia 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 23:51   #1465
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Natalia 1 Pokaż wiadomość
Zamówiłam i zrobilam przelew dwa tygodnie temu tutaj
http://e-zapachy.pl/chanel-coco-made...78735d22f0f293

do dzisiaj nic nie dostałam , nie odpowiadają na maile , w telefonie słysze : nie ma takiego numeru .

Pisze tutaj ponieważ na pierwszej stronie tego wątku , ta perfumeria jest polecana , dalej już nie czytałam . Dzisiaj jestem już prawie pewna , że nie otrzymam moich perfum , ponieważ na stronie , do które podałam link , pojawiły się dzisiaj recenzje , że to są oszuści .
Najbardziej jest mi przykro , że reklama tej perfumerii , nadal jest na WIZAZU , i pewnie wiele osób się jeszcze oszukają .

Perfumeriae- zapachy już nie jest wiarygodna - dziewczyny uważajcie

Dzięki za zwrócenie uwagi
Już pędzę usuwać drani!

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 07:15   #1466
kaixia
Raczkowanie

GG do kaixia

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Dzięki za zwrócenie uwagi
Już pędzę usuwać drani!
hmm... właśnie przeglądnęłam z ciekawości 1 stronę wątku i nie ma tam polecanego sklepu e-zapachy.pl ... albo ja ślepa jestem...
jest za to e-perfumy.pl którego strona obecnie nie istnieje, no nie wiem....

edit:
ups! może już truskaweczka zadziałała i dlatego nic nie znalazłam - sorki za zamieszanie....

Edytowane przez kaixia
Czas edycji: 2009-07-04 o 07:17
kaixia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 14:16   #1467
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polinea Pokaż wiadomość
ja kupowalam w paru sklepach, ale najbardziej do gustu mi przypadl usunięto - link do reklamowanego sklepu niesamowicie duzy wybor i szybka dostawa, pare razy kupowalam tam i nie mialam zadnych problemow..
Polecam lekturę:
http://di.com.pl/news/25434,0,e-Zapa..._naprawic.html
http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,...apachy_pl.html
oraz ocenialnia
http://www.opineo.pl/opinie/e-zapachy-pl

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2009-07-06 o 15:57 Powód: usunięcie linku z cytatu
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 16:30   #1468
Natalia 1
Zakorzenienie

Zaraz po mojej wypowiedzi na wątku , że e- zapachy są niewiarygodne , dostałam pierwszego maila ze sklepu , o trzeciej nad ranem " że to jakaś pomyłka zaistniała ", tylko dlaczego wcześniej nie odpisywali na moje maile , nadal perfum nie mam za które oczywiście zaplaciłam .
Jak sytuacja ulegnie zmianie , to napisze .

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Przeczytałam lekture Moja nadzieja na perfumy zmalala do zera

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

e- zapachy - usuwają recencje , które mówią , że są oszustami . Byłam przed chwilą na stronie , nie ma już ani jednej recencji , wszystko usuneli . Do wczoraj dziwiłam się czemu jest tak mało recenzji , teraz wiem , bo usuwają
Natalia 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 13:33   #1469
trufles
Przyczajenie

Witam

Cieszę się, że znalazłam na froum ten wątek. Chciałam się dowiedzieć, czy może któraś z was miała okazje zamawiać perfumy na http://www.perfumesco.pl/ ? Reklamują się jako hurtownia internetowa. Chciałabym zamówić Versace Man Eau Fraiche 100 ml w cenie 140 zł, ale jestem teraz bardzo przewrażliwiona na punkcie podróbek i wiarygodności firmy po ostatnich doświadczeniach na allegro z beznadziejnie wykonaną podóbą tego zapachu i stratą 130 zł ( choć usilnie dążę do zwrotu moch pieniędzy). Nie chciałabym być kolejny raz oszukana, a bardzo zależy mi na tym zapachu jako prezencie dla chłopaka na urodziny, a niestety nie mogę pozwolić sobie na zakupy w stacjonarnej perfumerii.

Przy okazji mogę polecić perfumerię http://www.perfumeria-no1.pl/, składałam tam zamówienie poł roku temu na Lanvin Eclat D`arpege i wszytko było w najlepszym porządku. Odbierałam te perfumy osobiście w Gildi w Gdańsku i dostałam w prezencie próbkę innego zapachu. Niestety męskiego Versace teraz nie posiadają na stanie, a szkoda :/ Z góry dziękuję za odpowiedzi...
trufles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 10:28   #1470
Alveolus
BAN stały

Ja zamawiam na kremoteka.pl, starsznie mi przypadły do gustu ich oferty a do tego jak dla mnie mają dobre podejście do klientów, a nie każdy sklep może się tym poszczycić...
Alveolus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości