|
|
#1111 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Miałem ostatnio przygode z firmą iperfumy.pl, zamówiłem u nich butelke perfum które były na zamówienie. Termin wynosił tydzień, nie śpieszyło mi sie a z wcześniejszych doświadczeń z tą perfumerią wiedziałem że nie trafie na tandetne podróbki. Przelałem więc od razu pieniążki i czekałem. Po tygodniu czasu zadzwoniłem do iperfumy czy mój przelew został zaksięgowany u nich i czy perfumy są gotowe do wysyłki. Przelew doszedł ale niestety perfum nie udało sie ściągnąć hurtownia milczy, pani na infolini zaproponowała rabat 10% na zakup dowolnych innych perfum od kwoty którą przelałem na ich konto. Wybrałem inne perfumy ale kosztowały mniej 190zł a zapłaciłem za tamte 236zł. Do tego dochodzi rabat i wychodziło by że strace w tym momencie 50zł. Pani z infolini odpowiedziała bym chwile poczekał. Zapewne musiała skonsultować ten problem. Gdy sie odezwała mówi abym wybrał drugą butelke perfum do tych za 190zł tak by nie przekraczały kwoty 200zł. To sie nazywa poważne podejście do klienta. Perfumy dziś dostałem wraz z fakturą. Troche to wszystko trwało będzie prawie 2 tygodnie ale opłacało sie.
|
|
|
|
#1112 |
|
Przyczajenie
|
http://mojezapachy.pl/product_info.php?products_id=690
MojeZapachy.pl - szukałem ale w sumie opinii chyba narazie brak jednoznacznych |
|
|
|
#1113 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam, ale o perfumy24.pl nic nikt konkretnie niepotwierdził
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam. Dokonałam zakupu na www.belmea.pl jak i na allegro u phu_BARTEX i polecam
Na pewno jeszcze tam kupię Plusem jest to, że można również perfumy odebrać osobiście.
|
|
|
|
#1115 |
|
Przyczajenie
|
Dołączam się do pytania
co sądzicie o perfumy24.pl ? Wiarygodny sklep ?
|
|
|
|
#1116 |
|
Przyczajenie
|
właśnie dostałem kolejne perfumy ze sklepu iperfumy.pl
sander for men i givenchy pi co do sandera nie ma wątpliwości, numery pudełka i flakonu zgodne w szkle nie ma bąbelków powietrza ani nie pływają w środku różne farfocle skolei pi było zafoliowane ale na dole pudełka wycięte zostały numery na spodzie flakonu został też zmyty bądz zaszlifowany numer zapach jest wporządku, porównywałem z kilkoma próbkami i wykonanie butelki też nie jest to mój pierwszy zakup u nich i do tej pory nie trafiłem na coś takiego Edytowane przez d3tr0 Czas edycji: 2008-10-22 o 11:04 |
|
|
|
#1117 |
|
Przyczajenie
|
Czy któraś z was korzystała z perfumerii internetowej perfumArt? Maja naprawde taniej, a do tego obowiązują atrakcyjne promocje.
Obawiam się czy te perfumy oby napewno są oryginalne. Jesli ktoś korzystał z http://www.perfumart.pl/ proszę o opinie! Pozdrawiam
|
|
|
|
#1118 |
|
Przyczajenie
|
Wybralam perfumerie www.belmea.pl zamowilam perfumy, dostalam emilka potwierdzajacego zlozenie zamowienia. Nie bylo jednak w nim numeru konta na ktore mam przeslac kase, szukalam na stronie internetowej i tez nie znalazlam. Napisalam 2 emilki z prosba o nr konta i cisza nikt nie odpowiada. W koncu zadzwonilam tam odebrala pani podala mi numer konta jeszcze raz zapisala sobie moje zamowienie i dane. Natychmiast wyslalam przelew i emilka potwierdzajacego dokonanie zaplaty. I od tej pory cisza. Sprawdzalam na stronie co sie dzieje z zamowieniem dalej jest jako oczekujace. Napisalam kolejnego emilka z zapytaniem co sie dzieje ze zlozonym zamowieniem. Do tej pory nie otrzymalam zadnej odpowiedzi. Nie wiem co o tym myslec. Jak do jutra nie bede miala zadnych informacji lub nie przyjdzie przesylka to zadzwonie tam.
|
|
|
|
#1119 |
|
Przyczajenie
|
A nikt z Was nie naciął się na dolce.pl ? Wszystko w asortymencie tej perfumerii jest na 100% oryginalne ? można śmiało składać zamówienia w tym sklepie ?
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1121 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj rano otrzymałam moją przesyłkę z Dolce. Perfumy na 100% oryginalne. Dodatkowo dostałam próbkę Ange ou Demon Tendre.
Pracownicy perfumerii kontaktowali się ze mna zarówno mailowo, jak i telefonicznie. Informowano mnie, że zamówienie zostało przyjęte, że paczka jest juz spakowana i zostanie nadana oraz, że już wyszła. Wszystko naprawdę super! Zamówienie złożyłam w środę, a perfumy6 dotarły dziś rano. Polecam!
|
#1122 |
|
Konto usunięte
|
Witam.
![]() Ja od jakiegoś czasu czaję się na Lolitę Lempicką, chciałam zakupić te perfumy na pedet.pl Wczoraj ceny były zupełnie inne! Dziś są dość kontrowersyjne nawet . W załączniku dałam screena przedstawiającego ceny. Napisałam do nich e-maila,czy oby na pewno nie nastąpiła żadna pomyłka. 30ml tych perfum jest o 1zł droższe od 50ml!. |
|
|
|
#1123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tego samego doświadczyłam na dolce.pl. Halloween 100ml - atomizer - 99 zł 50 ml, także atomizer - 129 zł. 30 ml - 113 zł. Czy to jest możliwe?? Nie wierzę... http://www.dolce.pl/?m=b&q=halloween
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
Wyjaśnienie tego "fenomenu" jest (wydaje mi się) proste. Wystarczy przeanalizować notowania walut w ostatnim czasie (duże osłabienie złotego). Pojemności 50 ml są bardziej "chodliwe" i być może szybciej schodzą ze stanów magazynowych - co za tym idzie, możliwe że są to nowe ceny z nowych dostaw zakupione przy nowym kursie euro, czy dolara. Natomiast setki są mniej popularne i być może są jeszcze w magazynie ze "starymi" cenami. Podejrzewam, że za niedługo ceny znormalnieją i setki będą droższe od pięćdziesiątek.
Takie jest moje pojmowanie tego fenomenu cenowego.
|
#1125 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja osobiście korzystałam ze Świata-Perfum i jestem zadowolona. Kupilam u nich Givenchy - Ange ou demon. Przesyłkę dostałam z paragonem fiskalnym i wizytówkami. Woda na pewno oryginalna - szkoda że wysyłają tylko pocztą polską - na szczęście moja paczka była w miarę szybko teraz czaję się na: http://www.swiat-perfum.pl/product_i...roducts_id=914 co o tym powiecie?? |
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
przejrzałam wątek i w końcu zamowiłam z perfumy-perfumeria.pl. Zobaczymy co to będzie
Poza tym znalazłam takie coś: http://www.primaveraperfum.pl/promocje.html Mozliwe,że coś o niej było,ale jak przeglądałam wątek zwracałam uwagę na opinie na temat konkretnych perfumerii, nad którymi się zasanawiałam :P Mają tu np. Devotion Man za 25 pln [!], Givenchy Eau Torride EDT 50ml za 69 pln Czekam na opinie
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
a na www.goldangel.org ktoś zamawiał? Przepraszam za posta pod postem,ale chciałam przy okazji podbić wątek
|
|
|
|
#1128 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś kupowała coś na www.perfumeriax.pl
Wyglądają OK, nie wiem czy są solidni i czy oryginalnym towarem handlują. Będę wdzięczna za Wasze opinie. |
|
|
|
#1129 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie - popieram pytanie. Perfumeria X i Perfumeria Czerwona mają jedne z najniższych cen, ale czy ktoś wie coś na temat jakości perfum? Na ceneo Perfumeria Czerwona ma niezłe oceny, ale jak popatrzę na daty i godziny wystawienia to się zastanawiam kto te oceny wystawiał... (większość między 14-16, inne firmy mają w bardziej zróżnicowanych godzinach)
pozdro i z góry dzięki za odpowiedź kogoś, kto korzystał z tych 2, albo kto ma jakieś ogólne doświadczenie i "intuicję"
|
|
|
|
#1130 |
|
Przyczajenie
|
A czy może któraś z Was kupowała na http://www.fragrancex.pl/? Będę wdzięczna za opinie.
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
zamawiałam w perfumy.perfumeria.pl i mogę spokojnie polecić. Lolitka przyszła szybciutko, kody się zgdzają i zapach 'ten'.
|
|
|
|
#1132 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy w dobrym wątku, ale chciałam na perfumeria.pl kupić Britney Spears Fantasy, z opisów na KWC mysle że spodobałby mi sie ten zapach, jednak wczesniej chciałabym powąchac i tu pojawia sie problem, nie wiem gdzie moge znalezc te perfumy, byłam w Douglasie i Sephorze i nie maja..moze któraś Wizażanka sie orientuję gdzie moge je powąchac?
|
|
|
|
#1133 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Według mnie Czerwona na pewno sama sobie wystawia te opinie. Też to śledziłam, a co najlepsze oni na porównywarkach są od bardzo nie dawna - tak więc nie było by szans żeby tyle opinii nałapali. Troooochę przeholowali z tymi komentarzami. |
|
|
|
|
#1134 |
|
Przyczajenie
|
Chcialam Was poinformowac o dalszym ciagu mojej "wspolpracy" perfumeria www.balmea.pl. W poniedzialek zadzwonilam kolejny raz z pytaniem co z moim zamowieniem. Pani powiedziala mi, ze wlasnie je pakuje i o 11 wysle je do mnie. Ucieszylam sie bo do 30 powinnam miec juz paczke, a w tym dniu byly urodziny osoby, ktorej chcialam podarowac perfumy. Ze spokojem czekalam, az tu 29.10. pani do mnie dzwoni, ze paczka nie zostala do mnie wyslana
, bo nie maja na magazynie takiej pojemnosci.Pani zaproponowala mi, ze jak doplace to przesle mi 100 tego zapachu, a ja chcialam 50 . Uwazajcie zatem na te "perfumerie"Po aferze, ktora opislam powyzej zamowilam w www.perfumeria.pl przesylke dostalam dzis zgodnie z obietnica, ze wysla najszybciej jak sie tylko da. Jestem z nich zadowolona
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-31 o 21:51 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
proszę o szybkoą odpowiedź
Ktoś oś wie tej perfumerii?http://www.goldangel.org/ bo niektóre ceny sa powalające
|
|
|
|
#1136 |
|
Konto usunięte
|
Zajrzyj do tego posta
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=959 |
|
|
|
#1137 |
|
Przyczajenie
|
Opisywalam Wam swoja wspolprace z perfumeria www.balmea.pl. W piatek otrzymalam zwrot pieniedzy zgodnie z ustaleniami. Wiec w sumie uwazalam, ze sprawa jest zakonczona. Ku mojemu ogromniemu zdziwieniu przed chwila zadzwonila do mnie pani z www.balmea.pl z pretensjami jakim prawem wystawilam swoja opinie na wizazu tak dla niej krzywdzaca. Poinformowalam pania, ze mam prawo do swoich opini. W koncu po to jest to forum. Pani poinformowala mnie, ze jestem "duzym dzieckiem i nie znam sie na biznesie". Byc moze sie nie znam tak dobrze jak ta pani i nie zyje na tym swiecie tak dlugo, ale jedno wiem, ze mam prawo powiedziec to co mysle i nikt nie bedzie mnie straszyl.
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
http://mojekosmetyki.pl/index.php nigdy sie jeszcze nie zawiodłam .Przesyłka przychodzi w góra 3 dni po zaksięgowaniu a kosmetyki z pewnoscia orginalne
|
#1139 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Proscie zawsze o email/SMS a wogole to takie dane jak nr konta (obok nipu, regonu, nazwy firmy) powinny byc na stornie WWW. Z tego co wiem reguluja to nawet przepisy. |
|
|
|
|
#1140 |
|
Przyczajenie
|
Pisal ktos wczesniej o iperfumy pl i powiem, ze jest to rzeczywiscie dobra perfumeria ale chyba jedna z najdrozszych. Ceny tutaj na niektore produkty sa wyzszej niz w galeriach. Jesli ktos ceni wygode to pewnie ok, ale ja osobisci ekupuje w necie dla oszczednosci. Nawet po promocji ceny produktow sa wysokie jak 150. Wysylka bezplatna... ale co z tego skoro takie ceny.
Pisal tez ktos wczesniej o zmianie cen. Tak to prawda tez to zauwazylam, tak samo jak splacanie mojego frankowego kredytu Ogolnie zlotowka dostala w kosc i chyba szybko nie odzyska. Moja rada: kupujcie w perfumeriach, ktore wciaz maja zapasy. Nowe dostawy beda na pewno drozsze.Dla porownania w lipcu 1 EUR = 3.20 zl dzis 1 EUR 3,62 zl w lipcu 1$ = 2.00zl dzis 1$ = 2.83zl Edytowane przez elka1000 Czas edycji: 2008-11-03 o 13:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

Na pewno jeszcze tam kupię 

Pracownicy perfumerii kontaktowali się ze mna zarówno mailowo, jak i telefonicznie. Informowano mnie, że zamówienie zostało przyjęte, że paczka jest juz spakowana i zostanie nadana oraz, że już wyszła. Wszystko naprawdę super! Zamówienie złożyłam w środę, a perfumy6 dotarły dziś rano. Polecam!

. Uwazajcie zatem na te "perfumerie"