Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-13, 12:52   #1111
d3tr0
Przyczajenie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Miałem ostatnio przygode z firmą iperfumy.pl, zamówiłem u nich butelke perfum które były na zamówienie. Termin wynosił tydzień, nie śpieszyło mi sie a z wcześniejszych doświadczeń z tą perfumerią wiedziałem że nie trafie na tandetne podróbki. Przelałem więc od razu pieniążki i czekałem. Po tygodniu czasu zadzwoniłem do iperfumy czy mój przelew został zaksięgowany u nich i czy perfumy są gotowe do wysyłki. Przelew doszedł ale niestety perfum nie udało sie ściągnąć hurtownia milczy, pani na infolini zaproponowała rabat 10% na zakup dowolnych innych perfum od kwoty którą przelałem na ich konto. Wybrałem inne perfumy ale kosztowały mniej 190zł a zapłaciłem za tamte 236zł. Do tego dochodzi rabat i wychodziło by że strace w tym momencie 50zł. Pani z infolini odpowiedziała bym chwile poczekał. Zapewne musiała skonsultować ten problem. Gdy sie odezwała mówi abym wybrał drugą butelke perfum do tych za 190zł tak by nie przekraczały kwoty 200zł. To sie nazywa poważne podejście do klienta. Perfumy dziś dostałem wraz z fakturą. Troche to wszystko trwało będzie prawie 2 tygodnie ale opłacało sie.
d3tr0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 00:49   #1112
theDave
Przyczajenie

http://mojezapachy.pl/product_info.php?products_id=690

MojeZapachy.pl - szukałem ale w sumie opinii chyba narazie brak jednoznacznych
theDave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 17:32   #1113
karat86
Przyczajenie

Przepraszam, ale o perfumy24.pl nic nikt konkretnie niepotwierdził , ale przeceny tam są takie, że głowa boli...
karat86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 21:27   #1114
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona-jk Pokaż wiadomość
phu_Bartex... Osobiście sprawdzone- bez zastrzeżeń
Potwierdzam. Dokonałam zakupu na www.belmea.pl jak i na allegro u phu_BARTEX i polecam Na pewno jeszcze tam kupię Plusem jest to, że można również perfumy odebrać osobiście.
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 10:33   #1115
gucio11145
Przyczajenie

Dołączam się do pytania co sądzicie o perfumy24.pl ? Wiarygodny sklep ?
gucio11145 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 10:47   #1116
d3tr0
Przyczajenie

właśnie dostałem kolejne perfumy ze sklepu iperfumy.pl
sander for men i givenchy pi
co do sandera nie ma wątpliwości, numery pudełka i flakonu zgodne
w szkle nie ma bąbelków powietrza ani nie pływają w środku różne farfocle
skolei pi było zafoliowane ale na dole pudełka wycięte zostały numery
na spodzie flakonu został też zmyty bądz zaszlifowany numer
zapach jest wporządku, porównywałem z kilkoma próbkami i wykonanie butelki też
nie jest to mój pierwszy zakup u nich i do tej pory nie trafiłem na coś takiego

Edytowane przez d3tr0
Czas edycji: 2008-10-22 o 11:04
d3tr0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 14:20   #1117
Ulusia8710
Przyczajenie

Czy któraś z was korzystała z perfumerii internetowej perfumArt? Maja naprawde taniej, a do tego obowiązują atrakcyjne promocje.
Obawiam się czy te perfumy oby napewno są oryginalne.
Jesli ktoś korzystał z http://www.perfumart.pl/ proszę o opinie!

Pozdrawiam
Ulusia8710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 14:21   #1118
ewcia77
Przyczajenie

Wybralam perfumerie www.belmea.pl zamowilam perfumy, dostalam emilka potwierdzajacego zlozenie zamowienia. Nie bylo jednak w nim numeru konta na ktore mam przeslac kase, szukalam na stronie internetowej i tez nie znalazlam. Napisalam 2 emilki z prosba o nr konta i cisza nikt nie odpowiada. W koncu zadzwonilam tam odebrala pani podala mi numer konta jeszcze raz zapisala sobie moje zamowienie i dane. Natychmiast wyslalam przelew i emilka potwierdzajacego dokonanie zaplaty. I od tej pory cisza. Sprawdzalam na stronie co sie dzieje z zamowieniem dalej jest jako oczekujace. Napisalam kolejnego emilka z zapytaniem co sie dzieje ze zlozonym zamowieniem. Do tej pory nie otrzymalam zadnej odpowiedzi. Nie wiem co o tym myslec. Jak do jutra nie bede miala zadnych informacji lub nie przyjdzie przesylka to zadzwonie tam.
ewcia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 17:31   #1119
gucio11145
Przyczajenie

A nikt z Was nie naciął się na dolce.pl ? Wszystko w asortymencie tej perfumerii jest na 100% oryginalne ? można śmiało składać zamówienia w tym sklepie ?
gucio11145 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 19:43   #1120
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucio11145 Pokaż wiadomość
A nikt z Was nie naciął się na dolce.pl ? Wszystko w asortymencie tej perfumerii jest na 100% oryginalne ? można śmiało składać zamówienia w tym sklepie ?
ja sie nie naciełam. polecam
Stary 2008-10-24, 15:45   #1121
Hatifnatka
Raczkowanie

GG do Hatifnatka

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
ja sie nie naciełam. polecam
Dzisiaj rano otrzymałam moją przesyłkę z Dolce. Perfumy na 100% oryginalne. Dodatkowo dostałam próbkę Ange ou Demon Tendre. Pracownicy perfumerii kontaktowali się ze mna zarówno mailowo, jak i telefonicznie. Informowano mnie, że zamówienie zostało przyjęte, że paczka jest juz spakowana i zostanie nadana oraz, że już wyszła. Wszystko naprawdę super! Zamówienie złożyłam w środę, a perfumy6 dotarły dziś rano. Polecam!
Stary 2008-10-24, 23:57   #1122
201607111632
Konto usunięte

Witam.
Ja od jakiegoś czasu czaję się na Lolitę Lempicką, chciałam zakupić te perfumy na pedet.pl
Wczoraj ceny były zupełnie inne! Dziś są dość kontrowersyjne nawet .

W załączniku dałam screena przedstawiającego ceny.
Napisałam do nich e-maila,czy oby na pewno nie nastąpiła żadna pomyłka.
30ml tych perfum jest o 1zł droższe od 50ml!.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lolita.jpg (44,8 KB, 65 załadowań)
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 11:42   #1123
Hatifnatka
Raczkowanie

GG do Hatifnatka

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Witam.
Ja od jakiegoś czasu czaję się na Lolitę Lempicką, chciałam zakupić te perfumy na pedet.pl
Wczoraj ceny były zupełnie inne! Dziś są dość kontrowersyjne nawet .

W załączniku dałam screena przedstawiającego ceny.
Napisałam do nich e-maila,czy oby na pewno nie nastąpiła żadna pomyłka.
30ml tych perfum jest o 1zł droższe od 50ml!.

Tego samego doświadczyłam na dolce.pl.

Halloween 100ml - atomizer - 99 zł
50 ml, także atomizer - 129 zł. 30 ml - 113 zł.

Czy to jest możliwe?? Nie wierzę...

http://www.dolce.pl/?m=b&q=halloween
Stary 2008-10-25, 13:42   #1124
kaixia
Raczkowanie

GG do kaixia

Wyjaśnienie tego "fenomenu" jest (wydaje mi się) proste. Wystarczy przeanalizować notowania walut w ostatnim czasie (duże osłabienie złotego). Pojemności 50 ml są bardziej "chodliwe" i być może szybciej schodzą ze stanów magazynowych - co za tym idzie, możliwe że są to nowe ceny z nowych dostaw zakupione przy nowym kursie euro, czy dolara. Natomiast setki są mniej popularne i być może są jeszcze w magazynie ze "starymi" cenami. Podejrzewam, że za niedługo ceny znormalnieją i setki będą droższe od pięćdziesiątek.
Takie jest moje pojmowanie tego fenomenu cenowego.
Stary 2008-10-26, 20:35   #1125
paulina1986
Przyczajenie

Talking Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez czarnulka80 Pokaż wiadomość
mimo ze jest to aukcja pochodzi z jakiejs perfumermi internetowej ,moze ktos zamawial na stronie www.perfumki.biz?

chce zamowic te perfumy ,tylko powiedzcie mi czy sa oryginalne i iczym sie rozni tester od normalnych perfumy

http://allegro.pl/item447332355_j_ad...er_j adore.html

postanowilam,ze z takim perfum jak dior nie bede ryzykowac w zakupie na allegro ,wole dolozyc te 20zl wiecej i miec pewnosc ze to oryginal czy ktos zamawial ze -świata-perfum??

bo znalazlam takak perfumerie internetowa..

http://www.swiat-perfum.pl/product_i...roducts_id=505

albo stad?

http://mojezapachy.pl/product_info.php?products_id=73 ??

prosze odpowiedzcie bo chcialabym dzisiaj zamowic

pomoze ktos?

Ja osobiście korzystałam ze Świata-Perfum i jestem zadowolona.
Kupilam u nich Givenchy - Ange ou demon.
Przesyłkę dostałam z paragonem fiskalnym i wizytówkami.

Woda na pewno oryginalna - szkoda że wysyłają tylko pocztą polską - na szczęście moja paczka była w miarę szybko

teraz czaję się na: http://www.swiat-perfum.pl/product_i...roducts_id=914 co o tym powiecie??
paulina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 14:04   #1126
Hisoka
Zakorzenienie

GG do Hisoka

przejrzałam wątek i w końcu zamowiłam z perfumy-perfumeria.pl. Zobaczymy co to będzie

Poza tym znalazłam takie coś: http://www.primaveraperfum.pl/promocje.html Mozliwe,że coś o niej było,ale jak przeglądałam wątek zwracałam uwagę na opinie na temat konkretnych perfumerii, nad którymi się zasanawiałam :P Mają tu np. Devotion Man za 25 pln [!], Givenchy Eau Torride EDT 50ml za 69 pln Czekam na opinie
Stary 2008-10-29, 15:25   #1127
Hisoka
Zakorzenienie

GG do Hisoka

a na www.goldangel.org ktoś zamawiał? Przepraszam za posta pod postem,ale chciałam przy okazji podbić wątek
Stary 2008-10-29, 20:15   #1128
Mimikal
Przyczajenie

Dziewczyny, czy któraś kupowała coś na www.perfumeriax.pl
Wyglądają OK, nie wiem czy są solidni i czy oryginalnym towarem handlują.
Będę wdzięczna za Wasze opinie.
Mimikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 21:06   #1129
HBC
Przyczajenie

Dokładnie - popieram pytanie. Perfumeria X i Perfumeria Czerwona mają jedne z najniższych cen, ale czy ktoś wie coś na temat jakości perfum? Na ceneo Perfumeria Czerwona ma niezłe oceny, ale jak popatrzę na daty i godziny wystawienia to się zastanawiam kto te oceny wystawiał... (większość między 14-16, inne firmy mają w bardziej zróżnicowanych godzinach)
pozdro i z góry dzięki za odpowiedź kogoś, kto korzystał z tych 2, albo kto ma jakieś ogólne doświadczenie i "intuicję"
HBC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 22:20   #1130
malol
Przyczajenie

A czy może któraś z Was kupowała na http://www.fragrancex.pl/? Będę wdzięczna za opinie.
malol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 00:40   #1131
Hisoka
Zakorzenienie

GG do Hisoka

zamawiałam w perfumy.perfumeria.pl i mogę spokojnie polecić. Lolitka przyszła szybciutko, kody się zgdzają i zapach 'ten'.
Stary 2008-10-31, 07:24   #1132
Nabiri
Raczkowanie

Nie wiem czy w dobrym wątku, ale chciałam na perfumeria.pl kupić Britney Spears Fantasy, z opisów na KWC mysle że spodobałby mi sie ten zapach, jednak wczesniej chciałabym powąchac i tu pojawia sie problem, nie wiem gdzie moge znalezc te perfumy, byłam w Douglasie i Sephorze i nie maja..moze któraś Wizażanka sie orientuję gdzie moge je powąchac?
Nabiri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 07:32   #1133
paulina1986
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez HBC Pokaż wiadomość
Dokładnie - popieram pytanie. Perfumeria X i Perfumeria Czerwona mają jedne z najniższych cen, ale czy ktoś wie coś na temat jakości perfum? Na ceneo Perfumeria Czerwona ma niezłe oceny, ale jak popatrzę na daty i godziny wystawienia to się zastanawiam kto te oceny wystawiał... (większość między 14-16, inne firmy mają w bardziej zróżnicowanych godzinach)
pozdro i z góry dzięki za odpowiedź kogoś, kto korzystał z tych 2, albo kto ma jakieś ogólne doświadczenie i "intuicję"

Według mnie Czerwona na pewno sama sobie wystawia te opinie. Też to śledziłam, a co najlepsze oni na porównywarkach są od bardzo nie dawna - tak więc nie było by szans żeby tyle opinii nałapali. Troooochę przeholowali z tymi komentarzami.
paulina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 13:06   #1134
ewcia77
Przyczajenie

Chcialam Was poinformowac o dalszym ciagu mojej "wspolpracy" perfumeria www.balmea.pl. W poniedzialek zadzwonilam kolejny raz z pytaniem co z moim zamowieniem. Pani powiedziala mi, ze wlasnie je pakuje i o 11 wysle je do mnie. Ucieszylam sie bo do 30 powinnam miec juz paczke, a w tym dniu byly urodziny osoby, ktorej chcialam podarowac perfumy. Ze spokojem czekalam, az tu 29.10. pani do mnie dzwoni, ze paczka nie zostala do mnie wyslana, bo nie maja na magazynie takiej pojemnosci.Pani zaproponowala mi, ze jak doplace to przesle mi 100 tego zapachu, a ja chcialam 50. Powiedzialm tej pani co o tym wszystkim mysle, ze mnie oklamala i nie mam juz ochoty na dalsza z nimi wspolprace i ma mi oddac kase. Na ich stronie nadal widnieje 50 mojego zapachu jako dostepna. Uwazajcie zatem na te "perfumerie"

Po aferze, ktora opislam powyzej zamowilam w www.perfumeria.pl przesylke dostalam dzis zgodnie z obietnica, ze wysla najszybciej jak sie tylko da. Jestem z nich zadowolona. Szkoda tylko, ze bliska mi osoba dostala prezent po urodzinach, ale to juz wina pani z www.balmea.pl

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-10-31 o 21:51 Powód: post pod postem
Stary 2008-11-02, 17:10   #1135
Hisoka
Zakorzenienie

GG do Hisoka

proszę o szybkoą odpowiedź Ktoś oś wie tej perfumerii?

http://www.goldangel.org/

bo niektóre ceny sa powalające
Stary 2008-11-02, 20:19   #1136
201607111632
Konto usunięte

Zajrzyj do tego posta

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=959
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 10:10   #1137
ewcia77
Przyczajenie

Opisywalam Wam swoja wspolprace z perfumeria www.balmea.pl. W piatek otrzymalam zwrot pieniedzy zgodnie z ustaleniami. Wiec w sumie uwazalam, ze sprawa jest zakonczona. Ku mojemu ogromniemu zdziwieniu przed chwila zadzwonila do mnie pani z www.balmea.pl z pretensjami jakim prawem wystawilam swoja opinie na wizazu tak dla niej krzywdzaca. Poinformowalam pania, ze mam prawo do swoich opini. W koncu po to jest to forum. Pani poinformowala mnie, ze jestem "duzym dzieckiem i nie znam sie na biznesie". Byc moze sie nie znam tak dobrze jak ta pani i nie zyje na tym swiecie tak dlugo, ale jedno wiem, ze mam prawo powiedziec to co mysle i nikt nie bedzie mnie straszyl.
Stary 2008-11-03, 10:40   #1138
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

http://mojekosmetyki.pl/index.php nigdy sie jeszcze nie zawiodłam .Przesyłka przychodzi w góra 3 dni po zaksięgowaniu a kosmetyki z pewnoscia orginalne POLECAM
Stary 2008-11-03, 12:57   #1139
elka1000
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ewcia77 Pokaż wiadomość
Wybralam perfumerie www.belmea.pl zamowilam perfumy, dostalam emilka potwierdzajacego zlozenie zamowienia. Nie bylo jednak w nim numeru konta na ktore mam przeslac kase, szukalam na stronie internetowej i tez nie znalazlam. Napisalam 2 emilki z prosba o nr konta i cisza nikt nie odpowiada. W koncu zadzwonilam tam odebrala pani podala mi numer konta jeszcze raz zapisala sobie moje zamowienie i dane. Natychmiast wyslalam przelew i emilka potwierdzajacego dokonanie zaplaty. I od tej pory cisza. Sprawdzalam na stronie co sie dzieje z zamowieniem dalej jest jako oczekujace. Napisalam kolejnego emilka z zapytaniem co sie dzieje ze zlozonym zamowieniem. Do tej pory nie otrzymalam zadnej odpowiedzi. Nie wiem co o tym myslec. Jak do jutra nie bede miala zadnych informacji lub nie przyjdzie przesylka to zadzwonie tam.
Dziewczyny przestrzegam przed tego typu praktykami. Nie dawajcie sobie wcisnac numeru konta przez telefon. Wystarczy ze cos sie namiesza i potem nie ma winnych tzn. czy ktos zle uslyszal cyferke czy ktos zle powiedzial cyferke. Potem ani pieniedzy ani perfumek. To akurat oznacza zero profezjonalizmu moim zdnaiem, ze wogole klienta naraza sie na cos takiego.

Proscie zawsze o email/SMS a wogole to takie dane jak nr konta (obok nipu, regonu, nazwy firmy) powinny byc na stornie WWW. Z tego co wiem reguluja to nawet przepisy.
elka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 13:01   #1140
elka1000
Przyczajenie

Pisal ktos wczesniej o iperfumy pl i powiem, ze jest to rzeczywiscie dobra perfumeria ale chyba jedna z najdrozszych. Ceny tutaj na niektore produkty sa wyzszej niz w galeriach. Jesli ktos ceni wygode to pewnie ok, ale ja osobisci ekupuje w necie dla oszczednosci. Nawet po promocji ceny produktow sa wysokie jak 150. Wysylka bezplatna... ale co z tego skoro takie ceny.

Pisal tez ktos wczesniej o zmianie cen. Tak to prawda tez to zauwazylam, tak samo jak splacanie mojego frankowego kredytu Ogolnie zlotowka dostala w kosc i chyba szybko nie odzyska. Moja rada: kupujcie w perfumeriach, ktore wciaz maja zapasy. Nowe dostawy beda na pewno drozsze.

Dla porownania
w lipcu 1 EUR = 3.20 zl
dzis 1 EUR 3,62 zl

w lipcu 1$ = 2.00zl
dzis 1$ = 2.83zl

Edytowane przez elka1000
Czas edycji: 2008-11-03 o 13:04
elka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości