|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
Czy do jakiejś podobnej osoby, która zajmuje się problemami z handlem internetowym. Takie praktyki trzeba tępić Mi e-glamour też kiedyś podpadli, a teraz widzę, że piszcie o coraz większej ilości ich pomyłek Oj chyba myślą, że są liderem na rynku perfumerii internetowych i sobie robią co chcą (żeby się nie obudzili z przysłowiową ręką w nocniku Bo przecież w tym przypadku to klient jest tylko i wyłącznie stratny, tym bardziej, że ( tak jak napisałaś) to ich wina!! No
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-15 o 20:28 |
|
|
|
|
#2792 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Zakupiłam perfumy dla męża w perfumerii luxury perfumes pachniemy.pl Długo się zastanawiałam, czy u nich zakupić, ale ponieważ ze względu na przeprowadzkę mieszkam blisko ich siedziby postanowiłam zakupić i odebrać osobiście perfumy. Wszystko ok. Perfumy Truth Calvin Klein oryginalne. Cena super, nie dają próbek, ale cena wystarczająco rekompensuje ich brak.
|
|
|
|
#2793 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny ? Kupowal ktos Muglera Angel w iperfumy.pl ? Wszystko w porzadku ?
|
|
|
|
#2794 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Wiec Angel tez musi byc w porzadku.
|
|
#2795 |
|
Przyczajenie
|
Chciałbym zakupić perfumy Calvin Klein Eternity Moment dla mamy. Znalazłem je w perfumerii psikpsik.pl http://www.psikpsik.pl/97,Calvin_Kle...ana,100ml.html Czy kupował ktoś wcześniej w tej perfumerii?? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.xyntia.pl/
I jak, skusił się ktoś na zakupy w tej perfumerii
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
Od dziś Pedet ma kolejna fankę. Zamówienie złożone w niedziele ok. 22.30 dziś już na mej półce. Mimo przedświątecznych "zatorów" tu i ówdzie.
No i ceny też bardzo na plus: Sun Moon Stars 30ml za 39 z hakiem (powiem szczerze, że na miejscu Karla strzeliłabym focha za tak niskie wycenienie tej wody ), Rumeur 5ml za szalone 6 złotych i 3 grosze.
|
|
|
|
#2798 |
|
Konto usunięte
|
polecam pedet.pl (perfumeria.pl). w sobotę złożyłam zamówienie, dziś odebrałam paczkę. kupiłam Femme de Mont Blanc, w porównaniu z innymi perfumeriami- w świetnej cenie.
|
|
|
|
#2799 |
|
Przyczajenie
|
Hey, ja kupowałem ostatnio Hugo Boss White w Imperiumperfum.pl i byłem bardzo zadowolony
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zna perfumerię tigerandbear.pl?
http://www.tigerandbear.pl/index.php?pasek=show&page=9 |
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2802 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jaką internetową perfumerię polecacie?
Kompletnie się na tym nie znam,tyle perfumerii internetowych i nie wiem którą wybrać na 1 raz ![]() Moja siostra zamawiała w pefumeriax,doszło bardzo szybko i wszystko było ok,ale czytałam na tym wątku,że opinie są różne,więc nie chciałabym ryzykować stresem,że zapłacę i będę się martwić czy dojdą czy nie ![]() Poza tym czy opłaca się kupować w tych perfumeriach więcej perfum czy to bez różnicy?I tak około o ile różnią się ceny niż np.w sephorze?Naprawdę to taka okazja? Przepraszam za tyle pytań,ale jak czytam np.weryfikacje allegro to jestem w szoku,że Wy poznajecie podróbki,myślę,że mi mogliby wszystko wcisnąć i bym nie wiedziała,dlatego zawsze kupuję w sephorze czy w marrionaud,a niestety czasem portfel boli,jak płacę ![]() A i chciałabym kupić euphorię calvina kleina
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
na samym poczatku w pierewszym poscie sa wymienione perfumerie, które polecamy.
ja osobiscie polecam dolce.pl pedet.pl e-glamour.pl tagomago.pl
|
#2804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak,ja czytałam wątek (prawie cały,bo nie dałam rady dokładnie ),ale zgłupiałam,bo duży wybór tych perfumerii jest i nie wiem którą wybrać ...
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, poratujcie skołatane serce. Zamówiłam małe coś tam na e-glamour, przelałam kasę (pobrało ją z konta parę ładnych godzin temu) a na stronie nadal mam Status: oczekuje na wpłatę. Tam to zawsze tak długo trwa czy ja coś pokićkać musiałam? Ja to taka panikara jestem, że szok. Juz czuje jak mi tu policja przyjdzie i aresztuje za próbę kradzieży, sąd, dożywocie, zdjęcie moje: tych klientów nie obsługujemy
|
|
|
|
#2807 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Tak dlugo to tam trwa Lepiej przestan sie gapic na strone www, tylko wypatruj jutro kuriera
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Zaniu
Uspokoiłaś mnie
|
|
|
|
#2809 |
|
Przyczajenie
|
jestem zainteresowana testerem Versace Bright z perfumerii e-glamour,kosztuje 104zł za 90ml,czyli ok 50zł taniej niż w innych perfumeriach.Co sądzicie o niej,czy lepiej nie ryzykowac? Co sądzicie wiarygodności tej perfumerii.
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- ja też panikara jestem,boję się oszustów,bo już parę razy dałam się nabrac. Jeszcze przyczajam się ,tak jak koleżanka ,na Calvina Kleina Euphoria. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Bardzo proszę mi chociaż odpisac,czy jeśli perfumeria jest wiarygodna,to czy testery tam też na pewno będą oryginalne,albo czy testery nie można sprawdzic.Będę wdzięczna za naprowadzenie i jeśli chociaż trochę mi podpowiecie,to będzie mi łatwiej zadecydowac.Please
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zanim o cos zapytamy, czytamy pierwsze posty i uzywamy wyszukiwarki...
|
|
#2811 |
|
Przyczajenie
|
wyobraż sobie ,że czytałam,ale mi chodzi o tester ,może żle to ujęłam,
może chaotycznie trochę,ale wydaje mi się ,że można grzecznie odpowiedziec. Brrr,jak ja nie lubię arogancji
|
|
|
|
#2812 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
lista sprawdzonych perfumerii nie wzięła się z księżyca ![]() skoro perfumeria jest polecana to znaczy, że jest z nią wszystko ok, a każda nowicjuszka czuje się wyjątkowa i musi kolejny raz zapytac o to samo... a czy tester czy nie to żadna różnica, najwyżej nie będziesz miec korka... Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-12-27 o 21:37 |
|
|
|
|
#2813 |
|
Przyczajenie
|
wcale nie czuję się wyjątkowa,wręcz przeciwnie,
naczytałam się tyle dzisiaj,że po prostu mam mętlik w głowie, ale dziękuję za informację. |
|
|
|
#2814 |
|
Przyczajenie
|
pachnij.pl ? ktoś miał coś do czynienia? czekam na swoje Allure
|
|
|
|
#2815 |
|
Klientka w krawacie
|
Dołączam się do fanek Pedetu. Dziewczyny, jesteście wielkie
Chciałam kupić jeden produkt, ale kiedy znalazłam chwilę, żeby zamówić, okazało się, że już go nie ma. Napisałam więc, czy spodziewają się dostawy tego produktu w najbliższym czasie. Za jakieś 2 godziny dostałam miłą odpowiedź (negatywną), ale z życzeniami świątecznymi. Zdecydowałam się 23 grudnia na coś innego (Liz Claiborne Curve Kicks). Zamawiałam 23-ciego po południu, w Wigilię i święta nie pracowali, paczka została wysłana wczoraj, a dziś już ją mam. Byłam też w szoku, bo dostałam sms o zrealizowaniu zamówienia i przekazaniu go kurierowi. Naprawdę przyjemne zaskoczenie. No i paczka była bardzo porządnie zapakowana
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
I znów ja, i znów z wątpliwościami.
Paczka do mnie idzie, o czym zostałam poinformowana w mailu. Jest tam też taki zapis: Uwaga: Przy odbiorze przesyłki należy sprawdzić stan i zawartość przesyłki. W przypadku, gdy opakowanie nosi ślady uszkodzenia lub otwarcia , badź zawartość przesyłki jest uszkodzona, to nie należy przyjmować przesyłki i w obecności doręczyciela sporządzić protokół szkody.Warunkiem przyjęcia tego typu reklamacji będzie spisanie wraz z doręczycielem protokołu reklamacyjnego. Jest to logiczne, fakt, ale jeśli perfumy maja być prezentem, to raczej otwierac pudełeczek nie powinnam. No i jeśli okazałoby sie, że po otwarciu przez obdarowanego np. flaszka jest wyszczerbiona, czy jakos tam inaczej uszkodzona, to czy mimo braku protokołu reklamacyjnego, perfumeria ma obowiązek przyjąć reklamację? |
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy ktoś zdejmuje folię z kartonika i ogląda flaszkę przy kurierze ja dajmy na to tego nie robię ![]() Przyjęcie reklamacji nie oznacza jeszcze rozpatrzenia jej na korzyść klienta, to bardziej kwestia uznaniowa, niż obowiązek. |
|
|
|
|
#2818 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Takze niczym sie nie przejmuj. Tylko ciesz sie, ze niedlugo dostaniesz perfumy )
|
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jako że mam w pracy spokojniej postanowiłam napisać o moich wrażeniach z zamawiania perfum online. Zamawiałam w ramach prezentów świątecznych perfumy z dwóch eperfumerii, zresztą znalezionych tutaj dzięki opiniom wizażanek za co im serdecznie dziękuję
![]() Dwa zapachy były zwww.eglamour.pl i dwa z www.dolce.pl obie perfumerie mogę z czystym sumieniem polecić. Do obu dzwoniłam w międzyczasie zamówienia dopytać o pewne sprawy, wszędzie odbierano od razu i miłe osoby udzielały mi odpowiedzi. Paczki wysłane były w obu przypadkach ekspresowo i równie szybko do mnie dotarły, pancernie zapakowane i z gratisowymi testerami. Z czystym sumieniem polecam obie perfumerie.
|
|
#2820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A nawet dwa "conieca". Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. PS. Zaniu, w ostatnich dniach jesteś balsamem dla mej duszy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

Czy do jakiejś podobnej osoby, która zajmuje się problemami z handlem internetowym. Takie praktyki trzeba tępić
Mi e-glamour też kiedyś podpadli, a teraz widzę, że piszcie o coraz większej ilości ich pomyłek
Oj chyba myślą, że są liderem na rynku perfumerii internetowych i sobie robią co chcą (żeby się nie obudzili z przysłowiową ręką w nocniku

), Rumeur 5ml za szalone 6 złotych i 3 grosze.

Uspokoiłaś mnie