![]() |
#2791 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo przecież w tym przypadku to klient jest tylko i wyłącznie stratny, tym bardziej, że ( tak jak napisałaś) to ich wina!! ![]() No ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-15 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Przyczajenie
|
Hej. Zakupiłam perfumy dla męża w perfumerii luxury perfumes pachniemy.pl Długo się zastanawiałam, czy u nich zakupić, ale ponieważ ze względu na przeprowadzkę mieszkam blisko ich siedziby postanowiłam zakupić i odebrać osobiście perfumy. Wszystko ok. Perfumy Truth Calvin Klein oryginalne. Cena super, nie dają próbek, ale cena wystarczająco rekompensuje ich brak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny ? Kupowal ktos Muglera Angel w iperfumy.pl ? Wszystko w porzadku ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Wiec Angel tez musi byc w porzadku.
![]() |
#2795 |
Przyczajenie
|
Chciałbym zakupić perfumy Calvin Klein Eternity Moment dla mamy. Znalazłem je w perfumerii psikpsik.pl http://www.psikpsik.pl/97,Calvin_Kle...ana,100ml.html Czy kupował ktoś wcześniej w tej perfumerii?? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
http://www.xyntia.pl/
I jak, skusił się ktoś na zakupy w tej perfumerii ![]()
#2797 |
Raczkowanie
|
Od dziś Pedet ma kolejna fankę. Zamówienie złożone w niedziele ok. 22.30 dziś już na mej półce. Mimo przedświątecznych "zatorów" tu i ówdzie.
No i ceny też bardzo na plus: Sun Moon Stars 30ml za 39 z hakiem (powiem szczerze, że na miejscu Karla strzeliłabym focha za tak niskie wycenienie tej wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Konto usunięte
|
polecam pedet.pl (perfumeria.pl). w sobotę złożyłam zamówienie, dziś odebrałam paczkę. kupiłam Femme de Mont Blanc, w porównaniu z innymi perfumeriami- w świetnej cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Przyczajenie
|
Hey, ja kupowałem ostatnio Hugo Boss White w Imperiumperfum.pl i byłem bardzo zadowolony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zna perfumerię tigerandbear.pl?
http://www.tigerandbear.pl/index.php?pasek=show&page=9 |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jaką internetową perfumerię polecacie?
Kompletnie się na tym nie znam,tyle perfumerii internetowych i nie wiem którą wybrać na 1 raz ![]() Moja siostra zamawiała w pefumeriax,doszło bardzo szybko i wszystko było ok,ale czytałam na tym wątku,że opinie są różne,więc nie chciałabym ryzykować stresem,że zapłacę i będę się martwić czy dojdą czy nie ![]() Poza tym czy opłaca się kupować w tych perfumeriach więcej perfum czy to bez różnicy?I tak około o ile różnią się ceny niż np.w sephorze?Naprawdę to taka okazja? Przepraszam za tyle pytań,ale jak czytam np.weryfikacje allegro to jestem w szoku,że Wy poznajecie podróbki,myślę,że mi mogliby wszystko wcisnąć i bym nie wiedziała,dlatego zawsze kupuję w sephorze czy w marrionaud,a niestety czasem portfel boli,jak płacę ![]() A i chciałabym kupić euphorię calvina kleina ![]()
#2803 |
Zakorzenienie
|
na samym poczatku w pierewszym poscie sa wymienione perfumerie, które polecamy.
ja osobiscie polecam dolce.pl pedet.pl e-glamour.pl tagomago.pl
#2804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak,ja czytałam wątek (prawie cały,bo nie dałam rady dokładnie ![]() ![]()
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, poratujcie skołatane serce. Zamówiłam małe coś tam na e-glamour, przelałam kasę (pobrało ją z konta parę ładnych godzin temu) a na stronie nadal mam Status: oczekuje na wpłatę. Tam to zawsze tak długo trwa czy ja coś pokićkać musiałam? Ja to taka panikara jestem, że szok. Juz czuje jak mi tu policja przyjdzie i aresztuje za próbę kradzieży, sąd, dożywocie, zdjęcie moje: tych klientów nie obsługujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Tak dlugo to tam trwa ![]() ![]()
![]() |
#2808 |
Raczkowanie
|
Dzięki Zaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Przyczajenie
|
jestem zainteresowana testerem Versace Bright z perfumerii e-glamour,kosztuje 104zł za 90ml,czyli ok 50zł taniej niż w innych perfumeriach.Co sądzicie o niej,czy lepiej nie ryzykowac? Co sądzicie wiarygodności tej perfumerii.
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- ja też panikara jestem,boję się oszustów,bo już parę razy dałam się nabrac. Jeszcze przyczajam się ,tak jak koleżanka ,na Calvina Kleina Euphoria. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Bardzo proszę mi chociaż odpisac,czy jeśli perfumeria jest wiarygodna,to czy testery tam też na pewno będą oryginalne,albo czy testery nie można sprawdzic.Będę wdzięczna za naprowadzenie i jeśli chociaż trochę mi podpowiecie,to będzie mi łatwiej zadecydowac.Please ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zanim o cos zapytamy, czytamy pierwsze posty i uzywamy wyszukiwarki... ![]()
![]() |
#2811 |
Przyczajenie
|
wyobraż sobie ,że czytałam,ale mi chodzi o tester ,może żle to ujęłam,
może chaotycznie trochę,ale wydaje mi się ,że można grzecznie odpowiedziec. Brrr,jak ja nie lubię arogancji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
lista sprawdzonych perfumerii nie wzięła się z księżyca ![]() skoro perfumeria jest polecana to znaczy, że jest z nią wszystko ok, a każda nowicjuszka czuje się wyjątkowa i musi kolejny raz zapytac o to samo... a czy tester czy nie to żadna różnica, najwyżej nie będziesz miec korka... Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-12-27 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Przyczajenie
|
wcale nie czuję się wyjątkowa,wręcz przeciwnie,
naczytałam się tyle dzisiaj,że po prostu mam mętlik w głowie, ale dziękuję za informację. |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Przyczajenie
|
pachnij.pl ? ktoś miał coś do czynienia? czekam na swoje Allure
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Klientka w krawacie
|
Dołączam się do fanek Pedetu. Dziewczyny, jesteście wielkie
![]() Chciałam kupić jeden produkt, ale kiedy znalazłam chwilę, żeby zamówić, okazało się, że już go nie ma. Napisałam więc, czy spodziewają się dostawy tego produktu w najbliższym czasie. Za jakieś 2 godziny dostałam miłą odpowiedź (negatywną), ale z życzeniami świątecznymi. Zdecydowałam się 23 grudnia na coś innego (Liz Claiborne Curve Kicks). Zamawiałam 23-ciego po południu, w Wigilię i święta nie pracowali, paczka została wysłana wczoraj, a dziś już ją mam. Byłam też w szoku, bo dostałam sms o zrealizowaniu zamówienia i przekazaniu go kurierowi. Naprawdę przyjemne zaskoczenie. No i paczka była bardzo porządnie zapakowana ![]()
#2816 |
Raczkowanie
|
I znów ja, i znów z wątpliwościami.
Paczka do mnie idzie, o czym zostałam poinformowana w mailu. Jest tam też taki zapis: Uwaga: Przy odbiorze przesyłki należy sprawdzić stan i zawartość przesyłki. W przypadku, gdy opakowanie nosi ślady uszkodzenia lub otwarcia , badź zawartość przesyłki jest uszkodzona, to nie należy przyjmować przesyłki i w obecności doręczyciela sporządzić protokół szkody.Warunkiem przyjęcia tego typu reklamacji będzie spisanie wraz z doręczycielem protokołu reklamacyjnego. Jest to logiczne, fakt, ale jeśli perfumy maja być prezentem, to raczej otwierac pudełeczek nie powinnam. No i jeśli okazałoby sie, że po otwarciu przez obdarowanego np. flaszka jest wyszczerbiona, czy jakos tam inaczej uszkodzona, to czy mimo braku protokołu reklamacyjnego, perfumeria ma obowiązek przyjąć reklamację? |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy ktoś zdejmuje folię z kartonika i ogląda flaszkę przy kurierze ![]() ja dajmy na to tego nie robię ![]() Przyjęcie reklamacji nie oznacza jeszcze rozpatrzenia jej na korzyść klienta, to bardziej kwestia uznaniowa, niż obowiązek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Takze niczym sie nie przejmuj. Tylko ciesz sie, ze niedlugo dostaniesz perfumy ![]() ![]()
![]() |
#2819 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jako że mam w pracy spokojniej postanowiłam napisać o moich wrażeniach z zamawiania perfum online. Zamawiałam w ramach prezentów świątecznych perfumy z dwóch eperfumerii, zresztą znalezionych tutaj dzięki opiniom wizażanek za co im serdecznie dziękuję
![]() Dwa zapachy były zwww.eglamour.pl i dwa z www.dolce.pl obie perfumerie mogę z czystym sumieniem polecić. Do obu dzwoniłam w międzyczasie zamówienia dopytać o pewne sprawy, wszędzie odbierano od razu i miłe osoby udzielały mi odpowiedzi. Paczki wysłane były w obu przypadkach ekspresowo i równie szybko do mnie dotarły, pancernie zapakowane i z gratisowymi testerami. Z czystym sumieniem polecam obie perfumerie.
![]() |
#2820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS. Zaniu, w ostatnich dniach jesteś balsamem dla mej duszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.