![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nowa seria Sunsilk
mam to samo po odżywce Sunsilk do blondu już na drugi dzień przetłuszczone -w dzień trochę a pod wieczór to już na maxA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kupowałam tańsze odżywki bo wolałam zainwestować w prof.szampony i maski i kosmetyki do prostowania chyba odżywki też będę brać profesjonalne bo mam dosyć ![]() Nie wiem czy używać dalej tego sunsilku ten łupież mnie zniechęca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Anulek - a z rumiankiem to o co chodzi ?? sama go sporzadzasz czy jak ?? jak go uzywasz ?? Tez chodzi mi o blond wlosy ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Pantene do blondu REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!! ! włosy błyszcza i sa odzywione gładkie poprostu cudowne!!!!! POLECAM POLECAM I jeszcze raz POLECAM
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Asiunia poprostu parzysz rumianek (sprzedają w saszetkach jak herbate) i pozniej płuczesz w tym włosy to daje taki zlocisty kolor ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Anulek dzieki za odp., chyba jednak kupie ten krem do blondu, zobaczymy co to bedzie ... ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
nie no ja za sunsilkiem tez nie przepadam, kupiłam jedyną odżywkę (pamiętacie "a może Brazylijką?") voliume + i lakier do włosów "ze specjalnie wygiętym aplikatorem umozliwiającym...(sprzeda nie tego badziewia)" Daje tyle co okrągłe (NIC)! Po odżyce włosy nachwile super ekstra puszyste jak u Wielkiego Ptaka (bez skojażeń zboczuchy, chodzi mi o tego z ulicy sezmokowej
![]() ![]() ![]() Ogónie nie testowałam jeszcze kosmetyków z seri "dodającej kolor" obojetnie jakiej firmy. Mam naturalnie jasne blond włosy i nawet jak idzie lato to słońce tak mi je rozjaśnia, że są jak mleko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Juz troche uzywam szampon i "odswiezacz" koloru dla brazu-jestem coraz bardziej zadowolona,jestem obecnie na etapie "sprania" farby a mimo wszystko kolor nie jest wyplowialy,poza tym super wygladza wlosy,sa miekkie,dobrze sie ukladaja.Nie wiem jak przy dluzszym stosowaniu poniewaz ja myje wlosy codziennie wiec trudno wypowiedziec sie w kwestii przetluszczania wlosow
![]() Przyznam sie,ze jestem pozytywnie zaskoczona tym efektem,nie sadzilam,ze bede tak zadowolona.Przy okazji uszczesliwilam mame seria dla blondu i tez wypowiada sie pochlebnie. Pewnie siegne po kolejne opakowanie tylko nie wiem jaki kolor ![]()
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się uśmiałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Ja mam i serie Pantene serie Sansilk... wyglada to mniej więcej tak.. myje codzienie szamponem Pantene, pozniej nakładam odżywke do spłukiwania jeden dzien sunsilk drugi pantene, na zmiane. a na koncu codziennie nakładam krem bez spłukiwania sunsilk.... robie tak do tygodnia
moje spostrzezenia.. po pierwsze.. szampon miłe zaskoczenie... po umyciu włosy nie sa ani szorstkie ani splatane ( a zazwyczaj po umyciu jedynie szamponem były jak druty nie do rozczesania)... po odzywkach do spłukiwania dobzre sie rozczesuja i sa mięciutkie.. a po kremie.. to juz zupełna rewelacja.. moje włosy nareszcie na koncach nie sa przesuszona... w dotyku sa zdrowe i miłe.. kolor bardziej błyszczący i ogólnie duzo mniej sie pusza... Niestety nie sa włosy bardziej proste ani "lejące sie" ale nikt tego nie obiecywał.. więc ciesze się z tego co mam.. a jesli chodzi o przetłuszczanie sie.. to nic nie moge na to powiedziec bo myje i zawsze myłam włos codziennie wieczorem... ale pomiedzy dwoma myciami nie sa napewno przetłuszczono.. nie wiem jak by to wygladało gdybym zostawiła je jeden dziendłuzej... Podsumowując jestem zadowolona z obu tych serii i napewno zagoszczą one na półce na długi czas |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
hmmm, a ja z serii pantene jestem średnio zadowolona,
na pewno włosy są błyszczące i o wiele lepiej się rozczesują, ale u mnie po tym szamponie wyglądają trochę sianowato :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Dopiero po trzech myciach nową serią Sunsilk do włosów brązowych zauważyłam pozytywną różnicę niedość, że nabrały połysku do to tego pociemniały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kupilam odzywke i szampon Sunsilka do brazowych wlosow za 12 zl w Polo Markecie i wszedzie zreszta sa te zestawy i w nich blyszczyk gratis uzywam i jestem zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sunsilk
Cytat:
Ale już wcześniej używałam odżywki. Jestem bardzo zadowolona.
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi, ile bym zapłaciła za całą serię Sunsilka? Ogólnie nastawiam się na niego, bo miałam już serię fioletową i byłam oczarowana
![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
![]()
ZooZoleQ=* a jaki masz kolor włosów? I jakie są efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, ja ostatnio kupiłam sobie sunsilk do n
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, ostatnio kupiłam sobie sunsilk do włosów blond szampon i mleczko bez spłukiwania.Oba przyjemnie pachną,szampon dobrze się pieni,niestety mleczko (nakłąda sie je na wilgotne lub suche włosy) nie jest rewelacyjne bo włosy są po nim jakby takie posklejane i wysuszone.ogólnie kolor tez sie duzo nie zmienia więc od 1-10 moj ocena to 5.Za to seria Panten jest supr!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale żadnej różnycy nie ma ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Na pewno wrócę do tej serii! Jednym słowem - baaardzo dobry produkt SUNSILK ! Polecam
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Ja mam krem bez splukiwania do wlosow blond, ladny zapach - fakt, a gdzie ta glebia koloru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Witam ja mam szampon i odzywke sunsilk do włosów brazowych, choc mam tylko pasemka braz i jestem bardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Używałam szamponu i odżywki pantene do włosów brązowych i zawiodłam się, totalna beznadzieja< w sumie nigdy nie lubiłam tej firmy>. kupiłam więc szampon i krem do włosów sunsilk i jestem zaskoczona!! włosy sa śliczne, mięciutkie <jak nigdy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() naturalny mój kolor włosów to blondzik ale przefarbowałam na ciemny braz i mama miała odzywke sunsilk do blondu ![]() musze powiedziec ze nie złe wrazenie na mnie zrobiła ![]() rewelka jak dla mnie nigdy wczesniej sie z czyms takim sie spotkałam ![]() ciekawe jak działaja odzywki do brązu ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
A ja muszę przyznać, że seria Sunsilk do włosów brązowych mnie rozczarowała.
![]() ![]() Za to Pantene do brązowych włosów - rewelacja! ![]() Miałam zamiar jeszcze wypróbować serię Gliss Kur do włosów brązowych, ale chyba na razie sobie odpuszczę. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.