![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: talia
Dokładnie tam, gdzie masz najwezsze miejsce na brzuchu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wąska talia bez wysiłku? To możliwe! Zajżyj!
Odświeżam,bo mnie zaciekawił ten wątek.Mam książkę z ćwiczeniami Arniego(tylko ciekawe czy braciszek jej nie podwędził???),więc poczytam cosik o tej metodzie.Super by było zmniejszyć talie o 3-4cm bez wysiłku.jutro oblukam regał z książkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Szczuplejsza talia
Hej dziewczyny
![]() Mam nadzieję że nie powtórzę jakiegoś wątku, ale mam pewne pytanie. Moja talia mierzy 70 cm. Jak dotąd w niczym mi to nie przeszkadzało. Od pewnego czasu dorabiam sobie jako modelka i fotomodelka. Niestety moi pracodawcy cały czas nagadują mnie żebym zgubiła centymetry w talii. I tu problem W jaki sposób wyszczuplić sobie samą talie? ...help |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szczuplejsza talia
Hula hop
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
hm.. a może twister ? czytałam na wizażu, że daje niezłe efekty przy systematycznych ćwiczeniach i sama sobie go zamówiłam i czekam aż przyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
taaa...
Kupujesz może tego twistera gdzieś na allegro? Ile kosztuje? Bo wiesz... ![]() ![]() Bo problem w tym że ostatnio kręciłam hula hop we wczesnej podstawówce i przysięgam że teraz ani jednego obrotu nie wykonam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ja też bardzo chcę mieć szczuplejszą talię... Hula hop mi nie pomaga ale to chyba tylko dlatego, że nie ćwiczę regularnie. Teraz się wezmę za siebie. Postanowione
![]() ![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
No właśnie. ja zawsze co wieczór ćwiczyłam brzuszki. 3 rodzaje. Ale nie wiem czy ćwiczenie brzuszków właśnie nie poszerza talii. A ja chcę i to i tooooooo:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszerzenie talii wynika ze wzmocnienia mięśni, które cały czas są napięte i trzymają sylwetkę. ![]() Mi to nie przeszkadza, bo w końcu nie mam w talii az tak dużo, ale zdecydowanie w Twoim przypadku stawiałabym na twestera! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wąska talia
Cytat:
![]() A prazypadkiem hula-hop i twister nie sa ukierunkowane na prace wlasnie tych miesni??? Bo przeciez wlasnie te urzadzenia sa zalecane zeby zwezic talie! Juz nic nie rozumiem.... ![]() ![]() P.S. Czy cwiczy jeszcze ktos cwiczenia na talie Arnolda, ktore byly opisane na poprzednich stronach?? Cos sie polepszylo po nich? Edytowane przez Dog-Rose Czas edycji: 2008-09-20 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.