![]() |
#3511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Modne torebki
a ja poszukuję fioletowej (ciemnofioletowej) kopertówki - widział ktoś gdzieś taką?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item271624784_...t_sezonu_.html http://www.allegro.pl/item273499231_...wka_retro.html http://www.allegro.pl/item274845207_...fioletowa.html http://www.allegro.pl/item274557803_...etowa_uk_.html
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dajcie mi prosze jakies linki, do ladnych, koniecznie czarnych toreb, wiekszych, ale nie takich XXL, bo ja juz trace nadzieje, ze kiedykolwiek kupie ladna czarna torbe
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Zakorzenienie
|
a nie wiecie, ile ta torba kosztuje w Stradivariusie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zadomowienie
|
a ja szukam jakiejś białej (?) czy też kremowej, najlepiej dużej żeby zmieściła a4. w kazdym razie coś zeby pasowalo do czarnej kurtki i białej czapki i rękawiczek.
(http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1196000286, http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1196000286) no i zastanawiam się nad tą z atmposhere (1), chociaż tamte też mnie kuszą.(2,3)
Edytowane przez zooosia Czas edycji: 2007-12-05 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Rozeznanie
|
dziewcyny nie widzialyscie moze na Allegro jakichs fajnych a la kuferków aktówek dużych w brązie lub czerni.. ostatnio takie cos mi sie podoba...
aha chciałam jeszcze spytac czy wiecie moze czy sa na all te torebki z david jones czarne z guzkiem
#3518 |
Raczkowanie
|
czy wiecie może gdzie mogę kupić jakąś fajną beżową torebkę? Najlepiej taką w dziurki albo z jakąś fakturowaną skórą lub materiałem syntetycznym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Rozeznanie
|
pytam bo moze ktoras ostatnio kupywała i wie o aukcji
#3521 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
Mnie się takie ostatnio spodobały. Choć sama kupiłam sobie niedawno inna
![]()
#3523 |
Zakorzenienie
|
Torebki Sienny Miller, inspiracje
![]()
#3524 |
Rozeznanie
|
kurcze ...szkoda... moze mi sie uda i znajde
![]()
#3525 |
Zakorzenienie
|
Paulina, znalazłam brązową :
http://allegro.pl/item272490542_new_..._guzikiem.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 |
Konto usunięte
|
wizażanki a co sądzicie o torebkach o fakturze krokodyla lub węża
![]() jakiś czas temu były modne teraz widuję dziewczyny na uliach oraz na allegro mnostwo, czyżby znowu wróciły? ja szukam czarnej, eleganckiej, coś w tym stylu jeżeli widziałyście podobne na all dajcie linki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje Praline ![]() widziałam ją , ja chcialabym czarną , może będzie
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Wtajemniczenie
|
[1=330ac05f58e92fb009c16c7 28075bdbac5dfe64a_5eb9d90 34ca21;5886401]wizażanki a co sądzicie o torebkach o fakturze krokodyla lub węża
![]() jakiś czas temu były modne teraz widuję dziewczyny na uliach oraz na allegro mnostwo, czyżby znowu wróciły? ja szukam czarnej, eleganckiej, coś w tym stylu jeżeli widziałyście podobne na all dajcie linki.[/quote] Widziałam nawet tę samą Podobny model "zainspirowany" Hermesem (bo chyba to Hermes?) ma też D. Jones.
#3530 |
Rozeznanie
|
zapytałam ale nie ma
![]()
#3531 |
Zakorzenienie
|
link od Gosika:
http://www.allegro.pl/item271454521_...z_francji.html
![]() |
#3532 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=330ac05f58e92fb009c16c7 28075bdbac5dfe64a_5eb9d90 34ca21;5886401]wizażanki a co sądzicie o torebkach o fakturze krokodyla lub węża ![]() jakiś czas temu były modne teraz widuję dziewczyny na uliach oraz na allegro mnostwo, czyżby znowu wróciły? ja szukam czarnej, eleganckiej, coś w tym stylu jeżeli widziałyście podobne na all dajcie linki.[/quote] własnie stoję przed zakupem torebki, chcę jakąś pożądną skórzaną i oglądałam na all też te o fakturze węża, kiedyś powiedziałabym nie, a teraz uważam że neiktóre modele są ciekawe. ![]() ![]() Paulina aktówek jest teraz pod dostatkiem, w prawie każdym sklepie i na allegro jest duży wybór. Jeżeli dziś kupię tą moją wymarzoną torebkę to się pochwalę Wam, ale będzie ciężko bo ostatnio w niedziele całe popołudnie poswięciłam na szukanie torebki i nic nie znalazłam. Wkurza mnei to że np. śliczna torebka z klapką taką zakładaną nie ma zamknięcia, ani komora na zamek sie nie zamyka ani klapka nei ma zatrzasku tylko sie ja tak przerzuca-bez sensu dla mnie :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
ćwir ćwir
|
[1=330ac05f58e92fb009c16c7 28075bdbac5dfe64a_5eb9d90 34ca21;5886401]wizażanki a co sądzicie o torebkach o fakturze krokodyla lub węża
![]() jakiś czas temu były modne teraz widuję dziewczyny na uliach oraz na allegro mnostwo, czyżby znowu wróciły? ja szukam czarnej, eleganckiej, coś w tym stylu jeżeli widziałyście podobne na all dajcie linki.[/quote] wzor a'la hermes.
#3534 |
Rozeznanie
|
wiem wiem Karalajna ze jest dużo ale ja jestem wybredna
![]() mam prosbe do ktrorejs z wizazanek..... moglaby mi ktoras kupic to torbe z david jones z guzikiem czarna bo wiem ze czasami na targach sa.... poktyje wszystkie koszty ![]()
#3535 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie wiem co jak sobei kupię ale coś muszę wybrać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
torebka za 329zl bez zamka?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mam pytanko do dziewczyn z Krakowa
![]() Czy widziałyście w Galerii Krakowskiej w Terranovie tą torebkę? ![]() Ja byłam tam we wrześniu jakoś to były te torebki w kolorze czarnym i białym(są lakierowane) i teraz kupiłam sobie gazetkę Hot Moda i Shopping i znalazłam fotkę tej torebki i sobie przypomniałam, że już wtedy mi się spodobała, ale nie kupiłam ![]()
![]() |
#3538 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
czesc-poszukuje torby ze skory naturalnej -tylko i wylacznie-kolor czarny lub miodowy/rusy braz(w sumie to szukam i takiej i takiej).z tym ze nie chce "twardej" skory-szukam czegos mniej "usztywnianego" moze nawet w stylu worka.czy widzialyscie cos takiego na allegro?a moze w ktoryms z wiekszych sklepow cos rzucilo Wam sie w oczy?
chwilowo w oko wpadla mi tylko taka torebka http://www.allegro.pl/item269753110_..._4_kolory.html ale tez nie jestem w 100% przekonana-co o niej sadzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To takie moje spostrzeżenia po tym jak już schodziłam pół miasta w poszukiwaniu mojej torebki ![]() A tak odnośnie tego modelu,o który pytasz jest bardzo ładny i zgrabnie wygląda, ale podoba mi się w czerwonej wersji, ma w sobie coś, czarna wygląda skromnie i nei rzuca sie w oczy. Ogłonie pozytywnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.