|
|
#3511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Modne torebki
a ja poszukuję fioletowej (ciemnofioletowej) kopertówki - widział ktoś gdzieś taką?
|
|
|
|
#3512 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item271624784_...t_sezonu_.html http://www.allegro.pl/item273499231_...wka_retro.html http://www.allegro.pl/item274845207_...fioletowa.html http://www.allegro.pl/item274557803_...etowa_uk_.html
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dajcie mi prosze jakies linki, do ladnych, koniecznie czarnych toreb, wiekszych, ale nie takich XXL, bo ja juz trace nadzieje, ze kiedykolwiek kupie ladna czarna torbe
.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wiecie, ile ta torba kosztuje w Stradivariusie?
|
|
|
|
#3515 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3516 |
|
Zadomowienie
|
a ja szukam jakiejś białej (?) czy też kremowej, najlepiej dużej żeby zmieściła a4. w kazdym razie coś zeby pasowalo do czarnej kurtki i białej czapki i rękawiczek.
(http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1196000286, http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1196000286) no i zastanawiam się nad tą z atmposhere (1), chociaż tamte też mnie kuszą.(2,3)
Edytowane przez zooosia Czas edycji: 2007-12-05 o 20:49 |
|
|
|
#3517 |
|
Rozeznanie
|
dziewcyny nie widzialyscie moze na Allegro jakichs fajnych a la kuferków aktówek dużych w brązie lub czerni.. ostatnio takie cos mi sie podoba...
aha chciałam jeszcze spytac czy wiecie moze czy sa na all te torebki z david jones czarne z guzkiem
|
|
#3518 |
|
Raczkowanie
|
czy wiecie może gdzie mogę kupić jakąś fajną beżową torebkę? Najlepiej taką w dziurki albo z jakąś fakturowaną skórą lub materiałem syntetycznym?
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Rozeznanie
|
pytam bo moze ktoras ostatnio kupywała i wie o aukcji
|
|
#3521 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się takie ostatnio spodobały. Choć sama kupiłam sobie niedawno inna
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Torebki Sienny Miller, inspiracje
|
#3524 |
|
Rozeznanie
|
kurcze ...szkoda... moze mi sie uda i znajde
ale jak piszecie ze nie ma.. ehhhh
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, znalazłam brązową :
http://allegro.pl/item272490542_new_..._guzikiem.html |
|
|
|
#3526 |
|
Konto usunięte
|
wizażanki a co sądzicie o torebkach o fakturze krokodyla lub węża
![]() jakiś czas temu były modne teraz widuję dziewczyny na uliach oraz na allegro mnostwo, czyżby znowu wróciły? ja szukam czarnej, eleganckiej, coś w tym stylu jeżeli widziałyście podobne na all dajcie linki. |
|
|
|
#3527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje Praline widziałam ją , ja chcialabym czarną , może będzie
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=330ac05f58e92fb009c16c7 28075bdbac5dfe64a_5eb9d90 34ca21;5886401]wizażanki a co sądzicie o torebkach o fakturze krokodyla lub węża
![]() jakiś czas temu były modne teraz widuję dziewczyny na uliach oraz na allegro mnostwo, czyżby znowu wróciły? ja szukam czarnej, eleganckiej, coś w tym stylu jeżeli widziałyście podobne na all dajcie linki.[/quote] Widziałam nawet tę samą Podobny model "zainspirowany" Hermesem (bo chyba to Hermes?) ma też D. Jones.
|
#3530 |
|
Rozeznanie
|
zapytałam ale nie ma
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
link od Gosika:
http://www.allegro.pl/item271454521_...z_francji.html
|
|
#3532 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=330ac05f58e92fb009c16c7 28075bdbac5dfe64a_5eb9d90 34ca21;5886401]wizażanki a co sądzicie o torebkach o fakturze krokodyla lub węża ![]() jakiś czas temu były modne teraz widuję dziewczyny na uliach oraz na allegro mnostwo, czyżby znowu wróciły? ja szukam czarnej, eleganckiej, coś w tym stylu jeżeli widziałyście podobne na all dajcie linki.[/quote] własnie stoję przed zakupem torebki, chcę jakąś pożądną skórzaną i oglądałam na all też te o fakturze węża, kiedyś powiedziałabym nie, a teraz uważam że neiktóre modele są ciekawe. kupiłabym jesli by mi się podbała ![]() Paulina aktówek jest teraz pod dostatkiem, w prawie każdym sklepie i na allegro jest duży wybór. Jeżeli dziś kupię tą moją wymarzoną torebkę to się pochwalę Wam, ale będzie ciężko bo ostatnio w niedziele całe popołudnie poswięciłam na szukanie torebki i nic nie znalazłam. Wkurza mnei to że np. śliczna torebka z klapką taką zakładaną nie ma zamknięcia, ani komora na zamek sie nie zamyka ani klapka nei ma zatrzasku tylko sie ja tak przerzuca-bez sensu dla mnie :/ |
||
|
|
|
#3533 |
|
ćwir ćwir
|
[1=330ac05f58e92fb009c16c7 28075bdbac5dfe64a_5eb9d90 34ca21;5886401]wizażanki a co sądzicie o torebkach o fakturze krokodyla lub węża
![]() jakiś czas temu były modne teraz widuję dziewczyny na uliach oraz na allegro mnostwo, czyżby znowu wróciły? ja szukam czarnej, eleganckiej, coś w tym stylu jeżeli widziałyście podobne na all dajcie linki.[/quote] wzor a'la hermes.
|
#3534 |
|
Rozeznanie
|
wiem wiem Karalajna ze jest dużo ale ja jestem wybredna
![]() mam prosbe do ktrorejs z wizazanek..... moglaby mi ktoras kupic to torbe z david jones z guzikiem czarna bo wiem ze czasami na targach sa.... poktyje wszystkie koszty
|
|
#3535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
także rozumię jak najbardziej, dlatego od kilku dni szukam, poniżej wklejam zdjecie tej prawie idealnej, prawie dlatego, że jak pisałam wyżej nei jest zamykana na zamek, nawet klapka nie ma zatrzasku, no i ma jedną komorę a teraz szukam takiej w której jest szansa na względny porządek o ile to wogóle mozliwe, hahaha, niestety tażke na żywo kolor nie jest taki jak na zdjęciu, szukam czerownej, a na żywo wygląda pomarańczowo- czerwono :/ sporo tych minusów jak na torebkę za 329 zł :/ja nie wiem co jak sobei kupię ale coś muszę wybrać... |
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
torebka za 329zl bez zamka?
nie ma to jak wyboraznia projektanta...
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko do dziewczyn z Krakowa
![]() Czy widziałyście w Galerii Krakowskiej w Terranovie tą torebkę? Ja byłam tam we wrześniu jakoś to były te torebki w kolorze czarnym i białym(są lakierowane) i teraz kupiłam sobie gazetkę Hot Moda i Shopping i znalazłam fotkę tej torebki i sobie przypomniałam, że już wtedy mi się spodobała, ale nie kupiłam
|
#3538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będę mieć ją w piątek i wtedy się pochwalę nie jest bardzo modna ale założeniem było kupno torebki porządnej na dłużej, skórzanej a ze skór naturalnych modele są z założenia raczej klasyczne, no w każdym razie mi sie podoba bardzo
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
czesc-poszukuje torby ze skory naturalnej -tylko i wylacznie-kolor czarny lub miodowy/rusy braz(w sumie to szukam i takiej i takiej).z tym ze nie chce "twardej" skory-szukam czegos mniej "usztywnianego" moze nawet w stylu worka.czy widzialyscie cos takiego na allegro?a moze w ktoryms z wiekszych sklepow cos rzucilo Wam sie w oczy?
chwilowo w oko wpadla mi tylko taka torebka http://www.allegro.pl/item269753110_..._4_kolory.html ale tez nie jestem w 100% przekonana-co o niej sadzicie? |
|
|
|
#3540 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szok po prostu, cana oczywiście adekfatna do marki, około 400 zl już nie pamiętam dokąłdnie. Pozatym długość uszu trzeba przymierzyć, wiadomo, że jest zima i nosimy płaszcze i nie wiadomo czy z takimi dwoma uszkami bedzie wygodnie są nosiła na ramię, no chyba że ktoś lubi do ręki.To takie moje spostrzeżenia po tym jak już schodziłam pół miasta w poszukiwaniu mojej torebki ![]() A tak odnośnie tego modelu,o który pytasz jest bardzo ładny i zgrabnie wygląda, ale podoba mi się w czerwonej wersji, ma w sobie coś, czarna wygląda skromnie i nei rzuca sie w oczy. Ogłonie pozytywnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

.

nie ma to jak wyboraznia projektanta...
będę mieć ją w piątek i wtedy się pochwalę