TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 10:48   #3151
Dobrenka
Zadomowienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
On wchodzi w skład czworogłowego uda. I moim zdaniem TF to za mało żeby on jak to ujęłaś "wylazł" i był bardzo widoczny. Żeby był ładnie ukształtowany to trzeba by go intensywniej ćwiczyć, czyli ogólnie wszystko to co działa na udka. Mi generalnie nawet przy lekkim napięciu ud widać najbardziej mięsień obszerny boczny.

A do tego programu o którym pisałam już podawałam linka:
http://www.beachbody.com/product/fit...rning_elite.do
tak dokładnie wchodzi w skład czworogłowego uda.. tez tak myślałam że to mało ale chciałam się upewnić.. a linka znalazłam sama a potem zobaczyłam że tez go podawałaś..
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:17   #3152
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
(...)
Agusiek - gratuluje
Dziękuję

Jejku dziewczyny tak bardzo chcę ćwiczyć a nie mam czasu Skończyły się studia to teraz praca się zaczęła Nie mam tyle czasu żeby poćwiczyć, pójść pod prysznic i jeszcze zdążyć przed pracą. Na dodatek mój komputer jest godzinami oblegany Zaraz się przebieram i zrobię chociaż bum bum Czasami będę podpatrywać Was, ćwiczcie i nie dajcie się upałom A Ty Tygrysek ćwicz też za mnie jak nie będę mieć czasu aż będę mieć zakwasy...
Stary 2011-06-30, 12:46   #3153
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek: Jejku dziewczyny tak bardzo chcę ćwiczyć a nie mam czasu Skończyły się studia to teraz praca się zaczęła Nie mam tyle czasu żeby poćwiczyć, pójść pod prysznic i jeszcze zdążyć przed pracą. Na dodatek mój komputer jest godzinami oblegany Zaraz się przebieram i zrobię chociaż bum bum Czasami będę podpatrywać Was, ćwiczcie i nie dajcie się upałom A Ty Tygrysek ćwicz też za mnie jak nie będę mieć czasu aż będę mieć zakwasy...
Agusiek to ja myślałam, że zrobisz tego zaawansowanego TF i porównamy wrażenia, a tu nici.
Cały czas ćwiczę, no nie gadaj że nie czujesz, bo ja padam po ćwiczeniach

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 13:28   #3154
krtek_
Zadomowienie

Straciłam całą motywację, najchętniej siedziałabym i gapiła się w sufit
Poćwiczę, ale dotychczas czekałam na to z radością, a teraz... kompletny brak.

Give thanks for unknown blessings already on their way.

2012: 55

2013: 13
tu piszę o przeczytanych książkach
krtek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 13:59   #3155
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Krtek: Straciłam całą motywację, najchętniej siedziałabym i gapiła się w sufit
Krtek no co Ty, dajesz dajesz Zaczniesz ćwiczyć to przejdzie

Poszukaj sobie jakiegoś motywującego zdjęcia albo coś i powieś na ścianie

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-06-30, 14:22   #3156
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Agusiek to ja myślałam, że zrobisz tego zaawansowanego TF i porównamy wrażenia, a tu nici.
ze mną juz nie chcesz porównywać

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez krtek_ Pokaż wiadomość
Straciłam całą motywację, najchętniej siedziałabym i gapiła się w sufit
To co się stało? Ja chodze napalona jak "meserszmit" na ćwiczenia oczywiście
Stary 2011-06-30, 15:10   #3157
megi533
Rozeznanie

krtek_ no co ty moja droga twój błąd żeś tak tutaj napisała bo teraz ci spokojnie patrzeć w sufit nie damy raz dwa trzy do roboty, ja dzisiaj byłam rano na badaniach i pobieraniu krwi i czułam się po tym tak sobie ale troszke odsapnełam, pojadłam (CAŁY koszyczek malinek mmmm pychota - to przez te wasze deserki hihi miałam coś z nimi zrobic ale nie dałam rady i zjadam same ) i odpaliłam FIRE45 EZ łoooł dał mi ostro w kość nie powiem uwielbiam tego firea bo daje mi taaakiego kopa w dupsko że huhu więc i ty moja droga nei poddawaj się pomyśl jak będziesz wyglądać po ćwiczonkach jaka bedziesz dumna z siebie, właśnie tygrysek dobrze mówi jak już odpalisz to samo pójdzie Szalina cię przekona bo jak nie to będą hihi ja czasami odpalam Fashion TV patrze na zgrabne - nie wieszaki - modelki i motywacja sama wraca

Ja dzisiaj jak patrzyłam w rozpiske co mam na dzisiaj to dopiero sie zorientowałam że wczoraj zamiast FIRE + tone30 zrobiłam FIRE15+ sculpt30 a trudno machne następnym razem tone zamiast sculpt w ogole mam jakis taki dobry humorek dzisiaj i na ćwiczeniach dałam z siebie an maxa mimo że myślałam że bedzie źle po pobieraniu krwi a było oki , w ogole to w przyszły weekend jade do Gdańska na 3dni i bde musiałą zrobić przymusową przerwe ale co tam te kilka dni nei zając nie uciekną

Słuchajcie a co sadzicie o figurze Szaliny?? Nie powiem bo nózki ma fajne ramionka też ale brzuch hmm z jednaj strony fajny bo wysportowany ale nie ma ani talii ani jakiegos takiego wyrazniejszego kaloryferka sama wlasnie nie wiem , z pupa tez tak srednio bo jej praktycznie nie ma myslicie ze taka ma poprostu budowe ciala czy to od cwiczen?? Jej siostra jakos lepiej wyglada...
Dzisiaj moj TZ ogladal program przez chwile i stwierdzil z Szalina to szalu nie ma ze jest taka "szczuplutka" ze ani zadnego ksztaltu ani pupu wlasnie a piersi no to hmm chyba nie sa dzielem jej cwiczen a chirurga no sama nie wiem...

Edytowane przez megi533
Czas edycji: 2011-06-30 o 16:29
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 16:45   #3158
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Megi: Słuchajcie a co sadzicie o figurze Szaliny??
Ja sądzę, że te jej mankamenty czyli brak talii, płaska pupa to z jednej strony kwestia budowy ciała, ale również to taki efekt uboczny jej aktywnego trybu życia i sporej ilości ćwiczeń. Moim zdaniem i tak ma fajną wysportowaną figurkę i wiele kobiet by jej pozazdrościło, ale generalnie jak zawsze to rzecz gustu co się komu podoba. Ja lubię jak kobieta potrafi zachować równowagę pomiędzy sportową sylwetką, a kobiecą sylwetką, ale nie każda kobieta ma do tego możliwości.

Stary 2011-06-30, 17:42   #3159
popolka
BAN stały

kusicie mnie strasznie TF, ale na razie robie BBL jeszcze chciałabym inną kąbinacje BBL zrobić ale zastanawiam sie czy nie lepsze efekty byłby z TF
jak uważacie?
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 17:51   #3160
Dobrenka
Zadomowienie

megi wiesz co Szalina ma bar4dzo wysportowane ciało.. ale nie ładną figurę.. ale nie skarżyłabym się gdybym miała taką
Stary 2011-06-30, 17:51   #3161
izabelka_007
Zadomowienie

Witajcie!
Ja się rozchorowałam
Od niedzieli miałam delikatny kaszel, a we wtorek wieczorem wzięło mnie na dobre. Mam tak straszny katar, że mam ochotę urwać sobie nos.

Ale co tam będę pisała o złych rzeczach, o tych fajnych też trzeba trochę
Zarezerwowałam własnie domek w Ustce na urlop
Jedziemy 30 lipca. Juz nie moge się doczekać.

A wracając to tematu wątku, mam dziś HIIT30 i Lower, ale zrbię FBC zamiast lałera

izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 17:52   #3162
Dobrenka
Zadomowienie

popolka hahaha a ja znowu teraz myślę nad BBL
Stary 2011-06-30, 17:52   #3163
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
megi wiesz co Szalina ma bar4dzo wysportowane ciało.. ale nie ładną figurę.. ale nie skarżyłabym się gdybym miała taką
A dla mnie bardzo się podoba figura Szaliny.
Kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje , bo wiadomo każdy ma inny.

Stary 2011-06-30, 17:54   #3164
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izabelka_007 Pokaż wiadomość
A wracając to tematu wątku, mam dziś HIIT30 i Lower, ale zrbię FBC zamiast lałera
Zdrówka życzę i zazdroszcze domka
Czy my czasem nie jesteśmy na tym samym dniu?
Ja własnie jestem po Hicie 30 zaraz mam LOWER aaa tylko ja pierwszy tydzień 5 miesiąca

W ogóle to chciałam napisać że bałam się tego Hita jak ognia.. i w sumie w trakcie było ok ale jak zostało 13 minut do końca to się dopiero zaczęło

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-30 o 17:55
Stary 2011-06-30, 17:54   #3165
popolka
BAN stały

Cytat:
popolka hahaha a ja znowu teraz myślę nad BBL
ćwiczyłaś to i to ?
Stary 2011-06-30, 17:56   #3166
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Zdrówka życzę i zazdroszcze domka
Czy my czasem nie jesteśmy na tym samym dniu?
Ja własnie jestem po Hicie 30 zaraz mam LOWER

W ogóle to chciałam napisać że bałam się tego Hita jak ognia.. i w sumie w trakcie było ok ale jak zostało 13 minut do końca to się dopiero zaczęło
Właśnie ostatnio zauważyłam, że jesteśmy w tym samym miejscu w TF. Fajowo, że razem kończymy

Stary 2011-06-30, 18:01   #3167
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie tez tak mysle ale ja też bym nie grymasiła gdybym takie ciałko miała chociaz tu i ówdzie bym pozmieniała, cwiczy tam z nimi taka dziewczyna która tez jest bardzo wysportowana nawet troche napompowana ale wyglada miodzio nosi zawsze obciązenia na nadgarstkach i takie wysportowanie mi najbardziej odpowiada ale jest tam tez wile innych dziewczyn co maja super hiper mega ładne ciałka - jedna ma super pupe ale taka jak marzenie teraz nie pamietam na którym filmiku jest ale na którym sie tak wypina i wtedy mam ochote ja zabic za taka pupcie

tygrysek :Ja sądzę, że te jej mankamenty czyli brak talii, płaska pupa to z jednej strony kwestia budowy ciała, ale również to taki efekt uboczny jej aktywnego trybu życia i sporej ilości ćwiczeń. Moim zdaniem i tak ma fajną wysportowaną figurkę i wiele kobiet by jej pozazdrościło, ale generalnie jak zawsze to rzecz gustu co się komu podoba. Ja lubię jak kobieta potrafi zachować równowagę pomiędzy sportową sylwetką, a kobiecą sylwetką, ale nie każda kobieta ma do tego możliwości.

lepiej bym tego nie ujeła dobrze powiedzialne

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Witajcie!
Ja się rozchorowałam
Od niedzieli miałam delikatny kaszel, a we wtorek wieczorem wzięło mnie na dobre. Mam tak straszny katar, że mam ochotę urwać sobie nos.

Ale co tam będę pisała o złych rzeczach, o tych fajnych też trzeba trochę
Zarezerwowałam własnie domek w Ustce na urlop
Jedziemy 30 lipca. Juz nie moge się doczekać.

Izabelko wracaj szybko do zdrowia moze dzisiaj szybciej wskocz do łózia jakis gripex cos i jutro bedzie lepiej.
Stary 2011-06-30, 18:05   #3168
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Izabelko wracaj szybko do zdrowia moze dzisiaj szybciej wskocz do łózia jakis gripex cos i jutro bedzie lepiej.
Dziękuję za troskę, ale już jestem ubrana w strój do ćwiczeń. Ile dam radę tyle zrobię, osłabiona mocno sie nie czuję. Dam radę, bo kto za mnie zrobi to jak nie ja

Stary 2011-06-30, 18:07   #3169
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
kusicie mnie strasznie TF, ale na razie robie BBL jeszcze chciałabym inną kąbinacje BBL zrobić ale zastanawiam sie czy nie lepsze efekty byłby z TF
jak uważacie?
Ja zrobiłam 3 program slim&lift i przezuciłam sie na tf troche mnie juz leos znudził....choc efekty były
I powiem tak koncze w sobote 3tydz ale ostatnio dorzuciłam sobie h&t do jakiegos fire-ra iii dostałąm wyciski nastepnego dnia dało sie odczuc tu i owdzie, troche mi brakuje takich siłowych cwiczen jakie byly w bbl bo w tf jakos tak tych siłowych nie czuje tu sie leci ogolnie całe ciałko - interwały, ale nie zaprzeczam ze moze jeszcze wroce do bbl jak skoncze tf ale moze jakis program na rzezbe i uniesienie jak juz tłuszczyk mi zleci

Dobrenko hihi ojj kusza cie tym bbl ojj kusza

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Dziękuję za troskę, ale już jestem ubrana w strój do ćwiczeń. Ile dam radę tyle zrobię, osłabiona mocno sie nie czuję. Dam radę, bo kto za mnie zrobi to jak nie ja
Powodzenia w takim razie trzymaj sie i niech katar sie....schowa
Stary 2011-06-30, 18:09   #3170
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Izabelka, też kiedyś tak miałam że coś mnie złapało ale osłabiona jako tako nie byłam, tylko katar mega i ćwiczyłam, tyle że często musiałam przerwę zrobić na wydmuchanie nosa
To teraz jak już zarezerwowane miejsce na urlop to tam proś gdzie trzeba o ładną pogodę

Stary 2011-06-30, 18:21   #3171
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
ćwiczyłaś to i to ?
nie nie.. włąsnie jestem na TF i chciałam zrobić po nim BBL
Cytat:
Właśnie ostatnio zauważyłam, że jesteśmy w tym samym miejscu w TF. Fajowo, że razem kończymy
No to mnie zmotywowałaś.. nie wiem czy skończymy razem bo ja weekendy teraz wolne sobie robię więc skończę pewnie później od Ciebie

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-30 o 18:26
Stary 2011-06-30, 18:23   #3172
popolka
BAN stały

tygryskowym_okiem Twój blog przekonał mnie definitywnie do TF
od pon zacznę akurat wtedy skończę BBL
Stary 2011-06-30, 18:25   #3173
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
cwiczy tam z nimi taka dziewczyna która tez jest bardzo wysportowana nawet troche napompowana ale wyglada miodzio
o kurcze ta sama nam się podoba .. to koleżanka SZaliny znają się 17 lat
Cytat:
Dobrenko hihi ojj kusza cie tym bbl ojj kusza
no chooleerniee jeszcze nad BBL myślałam i nad tymi programami innymi od SZalinki.. Oszaleje... Ile trwa ten "slim"?

Idę zmyć z siebie ćwiczenia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 19:36   #3174
megi533
Rozeznanie

[QUOTE=Dobrenka;27848784]o kurcze ta sama nam się podoba .. to koleżanka SZaliny znają się 17 lat

no chooleerniee jeszcze nad BBL myślałam i nad tymi programami innymi od SZalinki.. Oszaleje... Ile trwa ten "slim"?

No tak faktycznie Szalina na któryms firerze mowi ze to jej koleżanka i chyba ma 3ke dzieci - chyba tez o niej mowila przy core20 o ile sie nie myle - fajna babka

Kazdy program w BBL trwa 4 tyg slim tez
Stary 2011-06-30, 19:47   #3175
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
No tak faktycznie Szalina na któryms firerze mowi ze to jej koleżanka i chyba ma 3ke dzieci - chyba tez o niej mowila przy core20 o ile sie nie myle - fajna babka
dokładnie o niej mówiła na początku wydawała mi się zbyt mocno zbudowana ale z czasem "pokochałam to"

Cytat:
Kazdy program w BBL trwa 4 tyg slim tez
no coś Ty.. nie wiedziałam..
Stary 2011-06-30, 20:03   #3176
megi533
Rozeznanie

Cytat:
dokładnie o niej mówiła na początku wydawała mi się zbyt mocno zbudowana ale z czasem "pokochałam to"

no coś Ty.. nie wiedziałam..

To dlugo czy krotko bo nie wiem co wnioskowac po tych .....
On tam niby zaleca zeby po tym slim zrobic dla lepszych rezultatow program 4 taki ogolny ale ja nie robilam tylko po 4 tyg przeszlam na tf
Stary 2011-06-30, 20:43   #3177
izabelka_007
Zadomowienie

No i zaliczone HIIT 30 i FBC.
Muszę przyznać że ten hiit to wyciska ostatnie poty. Normalnie ciekło ze mnie postokroć niż zawsze
Ale mimo wszystko bardzo "przyjemne" ćwiczenia
Idę sie wysmarkać

Stary 2011-06-30, 20:45   #3178
Gazelaaa
Raczkowanie

GG do Gazelaaa

Czytam i czytam ten wątek i sama chciałabym spróbować. Niestety do biegania nie mogę się przekonać,zwykłe ćwiczenia mnie nudzą,a Wy tak zachwalacie ten system,że chciałabym już od zaraz zacząć Niestety nigdzie nie mogę znaleźć filmików do pobrania,bo wszystko jest pousuwane... Macie jakieś sprawdzone,które jeszcze działają

https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a
Gazelaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 00:20   #3179
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Popolka: tygryskowym_okiem Twój blog przekonał mnie definitywnie do TF
od pon zacznę akurat wtedy skończę BBL
Miło mi, że zajrzałaś na bloga i że Ciebie przekonał. Mam nadzieję, że będziesz się tutaj dzielić wrażeniami i efektami, tak żeby kolejne niezdecydowane miały od kogo czerpać informacje

Cytat:
Izabelka: Muszę przyznać że ten hiit to wyciska ostatnie poty. Normalnie ciekło ze mnie postokroć niż zawsze
Ale mimo wszystko bardzo "przyjemne" ćwiczenia
A nie mówiłam, że fajny

I wiecie co, tak na dobranoc:
http://demotywatory.pl/3213349/Dziewczyno

Stary 2011-07-01, 09:12   #3180
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
To dlugo czy krotko bo nie wiem co wnioskowac po tych .....
On tam niby zaleca zeby po tym slim zrobic dla lepszych rezultatow program 4 taki ogolny ale ja nie robilam tylko po 4 tyg przeszlam na tf
No bardzo krótko.. myślałam że coś takiego trwa z 5 miesięcy tak jak u Szalinki.. tak się zastanawiam czy nie zrobić tych programów po kolei tylko czy tam jest jakaś kolejność?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości