|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3152 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Jejku dziewczyny tak bardzo chcę ćwiczyć a nie mam czasu Skończyły się studia to teraz praca się zaczęła Czasami będę podpatrywać Was, ćwiczcie i nie dajcie się upałom aż będę mieć zakwasy...
|
|
#3153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cały czas ćwiczę, no nie gadaj że nie czujesz, bo ja padam po ćwiczeniach
|
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
Straciłam całą motywację, najchętniej siedziałabym i gapiła się w sufit
![]() Poćwiczę, ale dotychczas czekałam na to z radością, a teraz... kompletny brak.
|
#3155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poszukaj sobie jakiegoś motywującego zdjęcia albo coś i powieś na ścianie
|
|
|
#3156 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3157 |
|
Rozeznanie
|
krtek_ no co ty moja droga twój błąd żeś tak tutaj napisała bo teraz ci spokojnie patrzeć w sufit nie damy
) i odpaliłam FIRE45 EZ łoooł dał mi ostro w kość nie powiem uwielbiam tego firea bo daje mi taaakiego kopa w dupsko że huhu hihi ja czasami odpalam Fashion TV patrze na zgrabne - nie wieszaki - modelki i motywacja sama wracaJa dzisiaj jak patrzyłam w rozpiske co mam na dzisiaj to dopiero sie zorientowałam że wczoraj zamiast FIRE + tone30 zrobiłam FIRE15+ sculpt30 a trudno machne następnym razem tone zamiast sculpt ale co tam te kilka dni nei zając nie ucieknąSłuchajcie a co sadzicie o figurze Szaliny?? Nie powiem bo nózki ma fajne ramionka też ale brzuch hmm z jednaj strony fajny bo wysportowany ale nie ma ani talii ani jakiegos takiego wyrazniejszego kaloryferka sama wlasnie nie wiem , z pupa tez tak srednio bo jej praktycznie nie ma myslicie ze taka ma poprostu budowe ciala czy to od cwiczen?? Jej siostra jakos lepiej wyglada... Dzisiaj moj TZ ogladal program przez chwile i stwierdzil z Szalina to szalu nie ma ze jest taka "szczuplutka" ze ani zadnego ksztaltu ani pupu wlasnie a piersi no to hmm chyba nie sa dzielem jej cwiczen a chirurga no sama nie wiem... Edytowane przez megi533 Czas edycji: 2011-06-30 o 16:29 |
|
|
|
#3158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3159 |
|
BAN stały
|
kusicie mnie strasznie TF, ale na razie robie BBL jeszcze chciałabym inną kąbinacje BBL zrobić ale zastanawiam sie czy nie lepsze efekty byłby z TF
![]() jak uważacie? |
|
|
|
#3160 |
|
Zadomowienie
|
megi wiesz co Szalina ma bar4dzo wysportowane ciało.. ale nie ładną figurę.. ale nie skarżyłabym się gdybym miała taką
|
|
|
|
#3161 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Ja się rozchorowałam ![]() Od niedzieli miałam delikatny kaszel, a we wtorek wieczorem wzięło mnie na dobre. Mam tak straszny katar, że mam ochotę urwać sobie nos. Ale co tam będę pisała o złych rzeczach, o tych fajnych też trzeba trochę ![]() Zarezerwowałam własnie domek w Ustce na urlop Jedziemy 30 lipca. Juz nie moge się doczekać. A wracając to tematu wątku, mam dziś HIIT30 i Lower, ale zrbię FBC zamiast lałera
|
|
#3162 |
|
Zadomowienie
|
popolka hahaha a ja znowu teraz myślę nad BBL
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje , bo wiadomo każdy ma inny.
|
|
#3164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy my czasem nie jesteśmy na tym samym dniu? Ja własnie jestem po Hicie 30 zaraz mam LOWER aaa tylko ja pierwszy tydzień 5 miesiąca ![]() W ogóle to chciałam napisać że bałam się tego Hita jak ognia.. i w sumie w trakcie było ok ale jak zostało 13 minut do końca to się dopiero zaczęło Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-06-30 o 17:55 |
|
|
|
|
#3165 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3167 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tygrysek :Ja sądzę, że te jej mankamenty czyli brak talii, płaska pupa to z jednej strony kwestia budowy ciała, ale również to taki efekt uboczny jej aktywnego trybu życia i sporej ilości ćwiczeń. Moim zdaniem i tak ma fajną wysportowaną figurkę i wiele kobiet by jej pozazdrościło, ale generalnie jak zawsze to rzecz gustu co się komu podoba. Ja lubię jak kobieta potrafi zachować równowagę pomiędzy sportową sylwetką, a kobiecą sylwetką, ale nie każda kobieta ma do tego możliwości. lepiej bym tego nie ujeła dobrze powiedzialne ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3169 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I powiem tak koncze w sobote 3tydz ale ostatnio dorzuciłam sobie h&t do jakiegos fire-ra iii dostałąm wyciski nastepnego dnia dało sie odczuc tu i owdzie, troche mi brakuje takich siłowych cwiczen jakie byly w bbl bo w tf jakos tak tych siłowych nie czuje tu sie leci ogolnie całe ciałko - interwały, ale nie zaprzeczam ze moze jeszcze wroce do bbl jak skoncze tf ale moze jakis program na rzezbe i uniesienie jak juz tłuszczyk mi zleci Dobrenko hihi ojj kusza cie tym bbl ojj kusza ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3170 |
|
Wtajemniczenie
|
Izabelka, też kiedyś tak miałam że coś mnie złapało ale osłabiona jako tako nie byłam, tylko katar mega i ćwiczyłam, tyle że często musiałam przerwę zrobić na wydmuchanie nosa
![]() To teraz jak już zarezerwowane miejsce na urlop to tam proś gdzie trzeba o ładną pogodę
|
|
#3171 | |
|
Zadomowienie
|
nie nie.. włąsnie jestem na TF i chciałam zrobić po nim BBL
![]() Cytat:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-06-30 o 18:26 |
|
|
|
|
#3172 |
|
BAN stały
|
tygryskowym_okiem Twój blog przekonał mnie definitywnie do TF
od pon zacznę akurat wtedy skończę BBL
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no chooleerniee jeszcze nad BBL myślałam i nad tymi programami innymi od SZalinki.. Oszaleje... Ile trwa ten "slim"?Idę zmyć z siebie ćwiczenia
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3174 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Dobrenka;27848784]o kurcze ta sama nam się podoba .. to koleżanka SZaliny znają się 17 lat
![]() no chooleerniee jeszcze nad BBL myślałam i nad tymi programami innymi od SZalinki.. Oszaleje... Ile trwa ten "slim"?No tak faktycznie Szalina na któryms firerze mowi ze to jej koleżanka i chyba ma 3ke dzieci - chyba tez o niej mowila przy core20 o ile sie nie myle - fajna babka ![]() Kazdy program w BBL trwa 4 tyg slim tez |
|
|
|
#3175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na początku wydawała mi się zbyt mocno zbudowana ale z czasem "pokochałam to"no coś Ty.. nie wiedziałam.. |
|
|
|
|
#3176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To dlugo czy krotko bo nie wiem co wnioskowac po tych ..... ![]() On tam niby zaleca zeby po tym slim zrobic dla lepszych rezultatow program 4 taki ogolny ale ja nie robilam tylko po 4 tyg przeszlam na tf |
|
|
|
|
#3177 |
|
Zadomowienie
|
No i zaliczone HIIT 30 i FBC.
Muszę przyznać że ten hiit to wyciska ostatnie poty. Normalnie ciekło ze mnie postokroć niż zawsze ![]() Ale mimo wszystko bardzo "przyjemne" ćwiczenia ![]() Idę sie wysmarkać
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
Czytam i czytam ten wątek i sama chciałabym spróbować. Niestety do biegania nie mogę się przekonać,zwykłe ćwiczenia mnie nudzą,a Wy tak zachwalacie ten system,że chciałabym już od zaraz zacząć
Niestety nigdzie nie mogę znaleźć filmików do pobrania,bo wszystko jest pousuwane... Macie jakieś sprawdzone,które jeszcze działają
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
|
|
|
#3179 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I wiecie co, tak na dobranoc: http://demotywatory.pl/3213349/Dziewczyno ![]() ![]()
|
|
|
#3180 |
|
Zadomowienie
|
No bardzo krótko.. myślałam że coś takiego trwa z 5 miesięcy tak jak u Szalinki.. tak się zastanawiam czy nie zrobić tych programów po kolei tylko czy tam jest jakaś kolejność?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.

Skończyły się studia to teraz praca się zaczęła
Czasami będę podpatrywać Was, ćwiczcie i nie dajcie się upałom
aż będę mieć zakwasy...
hihi
ja czasami odpalam Fashion TV patrze na zgrabne - nie wieszaki - modelki i motywacja sama wraca
ale co tam te kilka dni nei zając nie uciekną