|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Ale deserowo się zrobiło
![]() Ładnie, zamiast się dbać o linię to my propagujemy kalorie Tygrysku, łatwy i mega pyszny pomysł na deser. Dobrenko, Twoja propozycja na deser też pyszniaście wygląda, i na pewno tak smakuje A ja dziś zakupiłam ciasto francuskie z kremem, było pycha, zwłaszcza do popołudniowej kawy
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
Nie zrobiłam dzisiaj UPPER moja guma pierdykła drugi raz ale teraz już na zawsze
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- izabelka mega dobry ten deser po 3 h był do jedzenia myślałam że z całą noc bedzie musiał stać.. Polecam, robi się szybko i łatwo a truskawki się kończą.. wiem że są inne owoce ale warto skorzystać z czegoś co się w tym roku nie powtórzy
|
|
|
|
#3123 |
|
Rozeznanie
|
Boziu ale pysznie wygladają te wasze desery mmmm uwielbiam takie łakocie
|
|
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
Ojej, padam na twarz. Dziś zrobilam Fire 45, Abs10 i Lower 20.
Dałam z siebie 150%
|
#3125 |
|
Raczkowanie
|
cześć dzisiaj zaczęłam ćwiczyć turbo fire...to jest jakaś masakra, nie znam tych układów i jest mi ciężko za nimi nadążyć
czy są tu osoby które mogą powiedzieć coś na temat efektów? wiem że pewnie już coś pisałyście na ten temat ale jest tyle stron w tym wątku że nie chce mi się wszystkiego przeglądać. mam nadzieję że ktoś się odezwie
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#3127 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No przecież bez przesady, ale m.in. po to dzielimy się tutaj swoimi efektami, wrażeniami i spostrzeżeniami na bieżąco, żeby osoby, które przychodzą i chcą ćwiczyć, mogły znaleźć wszystkie potrzebne informacje w wątku. A nie po to żeby co chwile pisać o tym samym. W związku z czym jest coś takiego jak wyszukiwarka, też można pokombinować i się znajdzie to czego się szuka. Tym bardziej, że trochę osób się już dzieliło swoimi wynikami, więc przynajmniej kilka informacji można znaleźć. Tak wiem jestem wredna i dobrze mi z tym.
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-06-28 o 21:12 |
||||
|
|
|
#3128 |
|
Zadomowienie
|
Brawo, Tygrys
![]() Myślicie, że mogę ćwiczyć HIIT 20 i HIIT 15 dzień po dniu?
|
#3129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od strony teoretycznej, nie wiem czy można tak robić, w sensie czy to nieszkodzi jakoś organizmowi czy coś w tym stylu.
|
|
|
#3130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3131 |
|
Rozeznanie
|
Ja tak robie np wczoraj miałam HIIT25 a dziisaj mam HIIT15 + tone30 bo pomijam przerwe co wypada w środe i przekładam ja na weekend wiec chcac nie chcac trzeba robic HIITy dzien po dniu w tamtym tyg robiłam i przezyłam
|
|
|
|
#3132 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak Wy ogarniacie te ćwiczenia?! Ja próbowałam dziś zrobić Learn&Burn z TurboJam ale po 10 minutach się poddałam, wogóle nie mogę załapać tych ruchów
|
|
|
|
#3133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to prawda! chyba każdemu na początku nie wychodziło! A teraz pochwalę się moimi wynikami (wreszcie mam czym ). To po 1,5 miesiąca TF oraz Tamilee i 3 tygodniach hh:16 maj: kg: 56,3 brzuch (pas) : 70 boki brzucha: 87 biodra: 90 biust: 92 udo: 51 łydka: 31 ramię: 25 27 czerwiec: kg: 55,1 brzuch (pas) : 68 boki: 82 (!!) biodra: 87 biust: 92 uff..udo: 47 (!!) łydka: 34 ( )ramię: 26 (a mi się wydaje że najbardziej urosło, ale jak się napnie.. a tu mierzyłam w stanie spoczynku). Wydaje mi się, że i tak wolno to spada ale mój TŻ nie może mnie nachwalić i chodzi za mną i mówi, że teraz jestem "niezła laska" ![]()
A6W - 42 dzień <- 13.04.08 !! i 18.04.11 !! Edytowane przez naiyah Czas edycji: 2011-06-29 o 11:09 |
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak mierzysz boki brzucha? ;>Jednak dziś nie będę ćwiczyć HIIT 15, wszystko mnie boli po wczorajszym. Polecę zgodnie z planem, bo i tak będę musiała w końcu znaleźć sposób, żeby ćwiczyć w moim ciasnym pokoju
|
|
#3136 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję! mierzę obwód brzucha w tym miejscu.
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
Naiyah gratuluję wyników
i oby tak dalej
|
|
#3138 |
|
Rozeznanie
|
Naiyah gratuluje barzdo ładne wyniki!!!
![]() A ja zrobiłam HIIT po HIIcie tzn dzis zgodnie z planem HIIT15 + SCULPT30 zaliczone czy to może wynik wprawy w ćwiczenia, że wykonuje je poprawnie i na ile moge na maxa? czy tak jak mowi Szalina im ma sie lepsze miesnie w lepszej formie to wiecej sie pali podczas cardio, ćwiczy sie efektywniej? no nie wiem do tej pory jak cwiczyłam cos konkretnego chociazby BBL to kazdy dzień był jakby łatwiejszy bo mniej sie meczyłam a tu masz na odwrót....
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
naiyah rewelacyjne wyniki - GRATULUJE
|
|
|
|
#3141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Zadomowienie
|
megi na mnie pogoda ma mega wpływ dzisiaj przez nia zjadłam 3 hity i wypiłam dwie kawy i dopiero oczy się mi otworzyły.. dlatego fajnie mi się ćwiczyło bo jeszcze wszystko "działało"
Dziewczyny mam pytanie.. Może najpierw opisze jak było.. Wczoraj miałm pierwszy raz od ponad miesiąca HIT 15 i dzisiaj mam diabelne zakwasy.. długo zastanawiałam się czy ćwiczyć czy nie ale syknęłam fire 45 zwykłe (zaraz bedzie ABS ) noi poczułam dziwną twardość.. więc zaczełam się macać po udach i wyczułam taki dosyć pokaźny mięsień pod skórą trochę wyżej niż środek na udzie. Moje pytanie brzmi.. Czy ten mięsień z czasem mi "wylezie" na wierzch?TYGRYSEK skończyłaś TF wylazło Ci ![]()
|
|
|
|
#3143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak ogólnie to po TF troszkę mięśnie się zarysowały i jak odpowiednio stanęłam to było widać, ale jakiegoś szału wielkiego nie było ![]() p.s. insanity mnie wykończy przy takiej pogodzie ...
|
|
|
#3144 |
|
Zadomowienie
|
Z przodu.. Jutro zerknę dokładniej i napisze. Dzięki
|
|
|
|
#3145 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiedziałyście, że oprócz zwykłego Turbo Jam, Szalinka ma jeszcze Turbo Jam Fat Burning Elite ? Ja nie wiedziałam
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny naczytałam się i teraz tez chciałabym spróbować - czeka mnie kilka kilo do zrzucenie oraz poprawienie kondycji
.Czy może któras na pw podpowiedzieć prosze gdzie mogę sciągnąc turbo fire ??
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie można to cudo ogarnąć i na co to jest? ^^
|
#3148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak po poczytaniu o tym trochę to pierwsze wrażenie jest takie, że jest to coś pomiędzy TJ a TF. Bo z tego co widzę typowe cardio są intensywniejsze niż te w TJ, ale nie sądzę żeby był to poziom fajerów. Z kolei są też intensywniejsze siłowe niż w TJ i podejrzewam, że częściowo mogą podchodzić pod to co można zobaczyć w TF. No i jest jeden program, który wygląda mi na coś hiito-podobnego.
|
|
|
#3149 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://naszecialo.blog.onet.pl/Uklad...,ID352610688,n z tej strony brałam mięsień to jest mięsień prosty uda.. dzisiaj czuję go mniej.. wczoraj chciał rozsadzić mi skórę.. Ciekawa jestem jak dzisiejsze zakwasy.. puki co to czuję nogi ale tylko czuję po jakiejś godzinie dwóch okaże się czy jestem gotowa na HIT 30 Jednak dalej nie moge wykonywać tych ćwiczeń gdzie biega się wysoko podnosząc nogi.. a dawały mi wycisk.. strasznie mi szkoda ich.. czuję od czasu do czasu tą nogę nie chce sobie krzywdy zrobić.. ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
Po wpisaniu nazwy wyskoczyła mi strona na której było kilka wideo z Rockim, HIP HOPEM i innymi.. ale tam nie ma Szaliny![]() W sumie to te programy wyglądają ciekawie.. i to bardzo.. kurcze to już ostatni tydzień TF musze szybko znaleźć coś nowego żeby sie nie zastać .. chciałam robić BBL ale teraz jak patrze na te pozostałe treningi to bardzo mnie zachęcają bo jest rzeźbienie (tak jak na BBL czy mylę się??)Jak wybierzesz jakiś program napisz jaki może zmałpuje ![]() Fajnie by było robić te programy po kolei.. ale nie wiem czy istnieje jakaś kolejność.. Wiem że było TJ i TF a dalej.. co robić dalej.. nie wyglądam tak jak dziewczynki z "sali" a chce ![]() Ale dalej czytam że mówisz że to ten trening coś jest pomiędzy TJ i TF a ja potrzebuje czegoś mocniejszego ehh sama nie wiem co juz mam robić Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-06-30 o 09:34 |
||
|
|
|
#3150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A do tego programu o którym pisałam już podawałam linka: http://www.beachbody.com/product/fit...rning_elite.do
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

po 3 h był do jedzenia myślałam że z całą noc bedzie musiał stać.. Polecam, robi się szybko i łatwo a truskawki się kończą.. wiem że są inne owoce ale warto skorzystać z czegoś co się w tym roku nie powtórzy
czy są tu osoby które mogą powiedzieć coś na temat efektów? wiem że pewnie już coś pisałyście na ten temat ale jest tyle stron w tym wątku że nie chce mi się wszystkiego przeglądać. mam nadzieję że ktoś się odezwie

)
czy to może wynik wprawy w ćwiczenia, że wykonuje je poprawnie i na ile moge na maxa? czy tak jak mowi Szalina im ma sie lepsze miesnie w lepszej formie to wiecej sie pali podczas cardio, ćwiczy sie efektywniej? no nie wiem do tej pory jak cwiczyłam cos konkretnego chociazby BBL to kazdy dzień był jakby łatwiejszy bo mniej sie meczyłam a tu masz na odwrót....