|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
to od ciebie zalezy jaki i ile programow wybierzesz
|
|
|
|
|
#3182 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale poleciałyście do przodu
![]() No ja niestety będę zaczynać od nowa, ponieważ ze względu na to że się rozchorowałam, a jeszcze na dodatek sesja i natłok innych zajęć spowodowały że zarzuciłam ćwiczenia. Ale, chcę zacząć od nowa!! ![]() Tylko że coś mnie przewiało i wlazło mi w plecy Ale już sobie obiecywałam że koniec wymówek! I co, czas mija, a ja dalej w tym samym miejscu ![]() Myślicie że jak poćwicze to wypędzę to coś z pleców czy będzie gorzej? ![]() Poza tym cały czas jestem na etapie szukania gumy, bo w moim mieście nie ma a na allegro są strasznie drogo!
|
#3183 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj spokojnie core20 + stretch 40 (dalam rade)
wciąż chodze dzis głodna i na wszystko mam ochote cholera |
|
|
|
#3184 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Chciałabym spróbować turbo fire ale najpierw potrzebuję trochę rozkręcić kondycję bo dawno nie ćwiczyłam. Powiedzcie mi, który z filmików byłby dobry na przygotowanie i nauczenie się podstawowych ruchów? Z tego co widziałam to nie ma zbytnio czasu na opanowanie układu
|
|
|
|
#3185 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może zrobie pozostałe albo spróbuje InsanityCytat:
Cytat:
![]() http://allegro.pl/tasma-do-cwiczen-1...674817933.html - tu masz taśmy http://www.sport-shop.pl/expander-gu...-m-p-2768.html a tu masz Expander Nie masz u siebie żadnego dużego sklepu typu TeCSo, Leclerck, Auchan, Real? jak się jest głodnym to przeważnie człowieka nachodza :udziwnienia: ![]() abercrombie&fitch Jak chcesz zacząć powoli to zacznij od TURBO JAM ![]()
|
|||
|
|
|
#3186 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Od dzisiaj i ja dołączam się do ćwiczeń. Dzień pierwszy za mną.
|
|
|
|
#3188 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Dziś już lepiej się czuję, w porównaniu do dnia wczorajszego. Tzn. wczoraj zuzyłam 5 opakowań chusteczek, a dziś "tylko" 3 opakowania ![]() Ale ćwiczyć dałam radę normalnie, czyli fire 55 i abs zaliczone. ![]() Strasznie dziś duszno u mnie i lało się ze mnie potwornie.
|
#3190 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym zacząć ćwiczyć, może któraś z was mi wysłać linki gdzie mogę to ściągnąć?
|
|
|
|
#3191 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wykuruj się porządnie i wtedy wracaj do ćwiczeń. Cytat:
![]() Cytat:
Czekamy na pierwsze wrażenia po spotkaniu z Szalinką ![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie dzisiaj chłodno, ponuro i deszczowo ![]() Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zadomowienie
|
Oj, tak.
Jest jakiś tam punkt w regulaminie mówiący o tym. Ja kiedyś za taką prośbę dostałam punkt karny ![]() Ale uwierz mi, kto szuka ten znajdzie, i wcale nie trzeba się wysilać
|
#3194 |
|
Raczkowanie
|
Na początku drugiego tygodnia złapał mnie niesamowity leń. Zupełnie nie chciało mi się ćwiczyć.
A do tego dzisiaj core 20 + stretch 40 więc spokojnie dam sobie radę. |
|
|
|
#3195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już przeglądnęłam turbo jam i chyba będzie na początek ok. Na razie potrzebuje jakiegokolwiek treningu żeby się rozruszać a turbo fire mam zamiar zacząć za 3 tygodnie. Wtedy też pewnie będę tu częściej zaglądać
|
|
|
|
|
#3196 |
|
Rozeznanie
|
A ja już dzisiaj po FIRE55 EZ, niesamowite o ile lepiej mi poszło niz ostatnim razem dzisiejszy trening był mega przyjemny bawiłam sie na nim jak nigdy , nie dopadło mnie zmeczenie w połowie i do końca pozostałam w ich tempie bawiąc sie przy tym jak dziecko chyba w końcu dotarłam do odpowiedniego etapu i od tej pory prawdziwa gra się zaczeła
Dodam jeszcze że wczoraj pierwszy raz robiłam core20 z takimi gumami jak na filmie i czułam ogromna różnice niz przy pomocy hantelek i tasmy jak robiłam do tej pory, dzisiaj nawet podczas cwiczen miesnie brzucha pamietały wczorajszy trening co do tej pory ie nie zdarzało po core20 No nic mam nadzieje ze w koncu dotarłam do jakiegos poziomu i mam nadzieje ze robie postepy ![]() Miłej soboty życze ja dzis niestety bede musiała nagrzeszyc dietetycznie bo wychodzimy do znajomych na imieniny i na pewno bedzie tam jakies cin cin i am am |
|
|
|
#3197 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny
właśnie ściągnęłam TF i nie wiem czy tam ma byc ale mam na rozpisce z 13 filmikami 20 tyg widzę że na początku wątku mowa o 12 tyg, jakaś zmiana czy mi sie dłuższa wersja trafiła?
|
|
|
|
#3198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- podstawową, która trwa 3 miesiące, czyli 12 tygodni - zaawansowaną, która trwa 2 miesiące, czyli 8 tygodni I na początku mowa była tylko o tej części podstawowej, dopiero później rozmowy w wątku zaczęły dotyczyć też tej zaawansowanej części.
|
|
|
#3199 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Tamtego dnia nie poćwiczyłam, bo klasa mnie wyciągnęła oblewać zawaloną maturę (zdaliśmy, ale nikomu nie poszło tak, jakby chciał). Nadrobiłam to w piątek i teraz zastanawiam się, jak rozwiążę problem ćwiczeń w najbliższych dwóch tygodniach, bo nie mam jak ćwiczyć Chyba przerwę teraz i za te dwa tygodnie zacznę od miejsca w którym teraz przerwę. Można tak, jak myślicie?
|
|
#3200 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
można powiedzieć, że dołączyłam do Was
wczoraj zaczęłam ćwiczenia Turbo Jam: "Burn & Learn", 3 razy przerobiłam całość + same ćwiczenia("kroki") więcej razy, bo ja strasznie niepojęta jestem :P do teraz nie umiem jednego z ulubionych ćwiczeń Chalene, czyli Shake & Shed :Pdziś też przerobiłam to 3 razy(bo to krótkie jest, ok 16 minut ), niestety więcej na razie nie mam, jestem na etapie ściągania filmików, a ciężko o jakieś dobre linki... Ćwiczenia wciągające, troszkę mnie wszystko boli po nich, ale jakoś przeżyję ![]() dzięki za radę
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-07-02 o 21:20 |
|
|
|
#3202 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Z tego co mi wiadomo wątek o TJ był, ale chyba jest w archiwum już, więc przygarniamy wszystkie turbomaniaczki ![]() Cytat:
![]() p.s. jak się u mnie zimo zrobiło, w górach podobno bałwany lepią. Ja na polepszenie nastroju zrobiłam muffinki baaaaardzo czekoladowe
|
|
|
#3203 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy tydzien TF zaliczony no moje wrazenia sa dziwne swietne jak dla mnie bylo core20 i stretch10 i 40 szybko zlecialo ale chyba nienawidze aerobiku w jakiejkolwiek formie fire'y mi sie strasznie dluza jeszcze lubie jak przyspieszaja potem przerwa wiec jeszcze hiity da sie zniesc moze to przez ta choreografie?
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
jeśli tak to może nie będzie tak źle jednak ja nie robiłabym takiej dużej przerwy.. moja najdłuższa to 3 dni ale jak poćwiczyłam po tj przerwie to miałam takie zakwasy jak po pierwszym dniu jakby dopiero zaczynała Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-07-04 o 15:15 |
|
|
|
|
#3205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja dzisiaj robiłam FIRE45 planowo, wczoraj miałam dzien wolny - i dobrze bo bym nie dala rady tak skakac po sobotniej imprezie- i powiem wam ze to chyba wina %%% w połączeniu z dniem wolnym czułam sie juz po 10 minutach jak bym pierwszy raz cwiczyla sapałam jak lokomotywa Wiec jak ty bedziesz miała 2tyg przerwy to jak Dobrenka mówi może byc ciezko...A ja będe miała przerwe 2-dniowa tzn jeden dzien zrobie sobie poprostu wolny (piątek)a sob i nd bede musiała sobie darowac bo wyjezdzam do Gdanska i jak wroce to do poniedziałku bede robila to na czym stanelam czy jak?Chyba sie nic nie stanie, albo tez zrobie sobie dwa dni jednego - w czwartek - planowo FIRE55 EZ a moze troche pozniej core20+stretch Myslicie ze mozna połączyc czy zrobie lepiej tak czy jednak sobie darowac i poprostu od poniedziałku leciec dalej?Tak czy siak zakonczenie pierwszego miesiaca troszke sie przesunie o 2 dni |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3207 |
|
BAN stały
|
omg pierwszy dzień za mna
![]() gubiłam sie totalnie, nie umiem opanować tych wykopów ![]() moje ćwiczenia bardzie przypominały cos jak zumbe ale lało sie ze mnie konkretnie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3208 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Raczkowanie
|
Zaczelam drugi tydzien ale zupelnie zmienilam plan- z TF biore tylko hiity po prostu obecnie je uwielbiam (zwlaszcz 20 mi sie podoba) i wszystko inne oprocz fire'ow bo ich nienawidze (jak dla mnie sa nudne) a w ich miejsce wlaczam Slim in 6 bo i tak sie cwiczy codziennie to samo a mi sie ten trening podoba jak to przejde to polacze TF z CE ale tez zmodyfikuje zeby nie bylo fire'ow
|
|
|
|
#3210 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja zaliczyłam 3 dniową.. Ale dzisiaj już muszę iść poskakać
Wczoraj jednak trochę sobie ponosiłam podźwigałam i czuje poślady.. jednak to nie Turbo Fire![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

to od ciebie zalezy jaki i ile programow wybierzesz

Ale już sobie obiecywałam że koniec wymówek! I co, czas mija, a ja dalej w tym samym miejscu
-> 68 -> 67
-> 64 -> 63
-> 62 -> 61
-> 58

Wiec jak ty bedziesz miała 2tyg przerwy to jak Dobrenka mówi może byc ciezko...