![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SIERPIEŃ od XS do M sukienki, Japan Style, PumpyWitam ![]() OGŁOSZENIE PARAFIALNE ![]() W związku z rozpoczęciem nowego roku akademickiego przebywam na stancji, większość rzeczy, szczególnie ubrań, znajduje się w domu, więc wysyłka może się opóźnić nawet o 2 tygodnie od dnia wymiany adresów. Za utrudnienia przepraszam. Kilka słów na początek: -proszę o SZACUNEK i napisanie "nic" nawet w przypadku nieznalezienia nic u mnie; -wybaczcie za jakość zdjęć, ale robione zwykłym telefonem; -większość ciuszków jest pognieciona, gniotą się w szafie przeważnie, mogę je wyprasować przed wysłaniem, ale moim zdaniem mija się to z celem, bo w trakcie transportu i tak się pogniotą; -nie zatajam aktualnego stanu, jeżeli o czymś nie napiszę, to zapewne dlatego, że to przeoczyłam; -większość ubrań lepiej prezentuje się na żywo; -jak sobie coś przypomnę to będę na bieżąco uzupełniać; -Proszę pisać o więcej zdjęć i wymiary ![]() na zdjęciach takie moje wymarzone ubrania ![]()
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-27 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPIEŃ od XS do M sukienki, Japan Style, Pumpy
SUKIENKI
1. Sukienka brązowa rozmiar prawdopodobnie S/36(bo taki wówczas nosiłam) kupiona na połowinki - założona dwukrotnie - na połowinki i wesele ma delikatne przebarwienia od potu pod pachami(takie ciemniejsze od materiału), myślę, że da się usunąć(myślę, że wystarczy przeprać) sukienka nie była czyszczona ani prana korale brązowe ze zdjęcia również mam na wymiankę ![]() WYMIARY NA ŻYCZENIE ![]() ![]() 2. letnia sukienka śliczna biała z fioletowymi kwiatkami, kokardkami i kratką dodaje uroku ![]() rozmiar z metki L/M, ale ma ściągacz(cała "góra" to ściągacz), więc się dopasuje ja noszę S i jest dobra na dole taka falbaniasta jakby ![]() Mogę zmierzyć na życzenie mnie zakrywa kolana, ale ja mam 162cm ubrana max. 10 razy( nie chodzę w sukienkach) 3.Fioletowa sukienka floral z wymianki, niestety nie mam gdzie w niej chodzić na mnie za mała w biuście ![]() używana, rozmiar uniwersalny z przodu zip, z tyłu ściągacz zdjęcie zapożyczone
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
SPODNIE
1. nowe legginsy imitujące jeans rozmiar M(ale myślę, że na S też będą dobre, w końcu to legginsy, dopasowują się do ciała) z tyłu kieszonki z przodu imitacja zamka nieaktualne - chodzę w nich ![]() 2. dżinsowe rybaczki rozmiar 27 noszone wymiary na zdjęciu oraz już na samym końcu zdjęcie na mnie, niestety troszkę przyciasne w tyłku na mnie ![]() DOKŁADKA 2.09 3. śliczne spodnie z łańcuszkiem rozmiar S (dla niskiej osoby, najlepiej ok. 160) wymiary: DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA 88,5 cm SZEROKOŚĆ W BIODRACH 44 cm x 2 STAN 18 cm z wymianki, nowe mają metkę jeszcze są śliczne, nie wiem czy chcę je wymienić... skuszę się ew. w zamian za śliczne rurki, np szare, bądź inne, które mi się spodobają i będą na mnie pasować (a o to trudno... większość rozm. 36 się z trudem dopina, moim największym problemem jest właśnie pas...) nieaktualne - chodzę w nich
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-03-26 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
TUNIKI
1.fioletowa luźna tuniczka ze ściągaczem z wymiany rozmiar raczej M bardzo ładna, idealna do legginsów 2. tuniczka/sukienka w paski z H&M z tyłu jak bokserka rozmiar XS noszona około 5 razy;p nie ma 3.tunika/sweterek w paski h&m rozmiar 34 noszona, ale niedużo rękawek 3/4 dł. całkowita: ok 81cm szerokość pod pachami ok 41cm
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-14 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
BLUZKI
1. bluzeczkaJapan style z paskiem nie noszona, tylko przymierzana wykonanie typowo chińskie ![]() 2.bluzeczka z Garfieldem metka odcięta bluzka trochę znoszona, porozciągana co widać rozmiar raczej XS, albo nawet jakiś dziecięcy ![]() w biuście ok 37cm x2 długość: ok 50cm, ale jak widać na dole się zawija tak ok. 3 cm, więc naprawdę to ma długości ok. 47 cm 3.żółta bluzeczka z kołnierzykiem i bufkami rozmiar myślę, że S, M, jest rozciągliwa DOKŁADKA 2.09 4. sliczna niebieska tuniczka z łączką CARRY rozmiar S z tyłu wiązana z wymianki jest naprawdę śliczna, lecz na mnie odrobinę za duża myślę nad jej zmniejszeniem wymiary na płasko i bez rozciągania: dł. od ramienia - 64cm szerokość od pachy do pachy - 41cm szerokość na dole - 51cm
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-14 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
STANICZKI
1. śliczny staniczek ecru rozmiar z metki niby 34/75, ale ja myślę, że to raczej 70AA jest, bo miseczka malutka ![]() chyba nienoszony, tylko przymierzałam, jednak miseczka za mała(nadzwyczajna sprawa u mnie!) 2. staniczek żółty 70a/b push up noszony śliczny ![]() 3. góra od bikini czerwona w grochy ![]() z poduszeczkami wiązana
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-08-22 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
POZOSTAŁE
1. Eleganckie bolerko kolor taki złotawy(tak bym go nazwała, ale ja się nie znam na kolorach) rozmiar: 36 naprawdę eleganckie, nada się na wesele czy jakieś wyjścia. założone może z dwa razy, nie prane, nie widzę żadnych plam 2.śliczna czerwona chusta na plażę z frędzlami i muszelkami, trójkątna Pasuje do staniczka w grochy ![]() 3. rajstopki czarne rozmiaru nie znam, ale ja przeważnie noszę "3" i na mnie pasują dostałam je od kogoś na kogo były za małe, więc tamta osoba ich nie używała ja je tylko przymierzałam, a mimo to zaczynają się pruć w kroku, widać to na zdjęciu 4, strój kąpielowy w panterkę majtki nieużywane jeszcze z ochronką co widać na zdjęciu w staniku wyszły druty niestety ;( rozmiar S zapinanie widać na zdjęciu
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-08-28 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
BUTY
1. kremowe(ecru) sandałki na małym obcasie ze ślicznym kwiatuszkiem rozmiar 36 założone max.5 razy widać zniszczenie na zdjęciach mam chyba gdzieś zapasowe fleki, więc jak ktoś się zdecyduje to znajdę i dorzucę 2.klapki ecru rozmiar 37 3. szpilki czarne rozmiar 37 pozdzierane "dziubki" i obcasy cienki obcas 4. czarne zamszowe szpilki rozmiar 36 DOKŁADKA 13.09 szare/srebrne balerinki rozmiar 37, dł. wkładki 24cm mam z wymianki, niestety na mnie odrobinę za duże nowe, ja w nich nie chodziłam, poprzednia osoba chyba też
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-13 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1. chusta ma delikatne przetarcia pokazane na zdjęciu DOKŁADKA 2.09 2. OKULARY H&M w panterkę kupione rok temu, założone w ubiegłe wakacje chyba z dwa razy w te wakacje w ogóle głupi zakup z mojej strony, bo noszę "zwykłe" okulary ![]() ale nie mogłam się oprzeć, bo są ładne nie mają rys powoli się rozmyślam, chyba sobie je zostawię ![]() 3. seledynkowa/zielona bluzeczka wiązana z tyłu ślicznie leży(niekoniecznie na mnie;p) będzie pasować na XS i na S chyba też
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-03-26 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 26.08
1. bluzeczka fioletowa z przodu podszycie czarnym materiałem więc nie prześwituje z tyłu prześwit ![]() rozmiar uniwersalny zapewne pasuje na od XS do M 2. niebieska bokserka floral house metki odcięłam, ale pewnie rozmiar xs kupiona w marcu z kokardką(która mnie wkurza ![]() wymiary na życzenie 3. malutka czerwona/bordowa torebka/portfel na pasku pasek odpinany, więc można używać jako portfel stan bdb- (2 małe plamki zaznaczone na ostatnim foto) firmy Cropp dokładka 7.09 krótkie spodenki w kolorze pięknej intensywnej zieleni z zółtymi paskami kolor bardziej intensywny niż na zdjęciach rozmiar 36, ale one się rozciągają, wiec będą dobre na XS i małe M zapewne też. na zdjęciu na osobie noszącej właśnie coś pomiędzy S a M ![]() Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-07 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
sweterki dokładka 31.08
1. Czarny przez głowę stan dobry+ 2. musztardowy golfik oryginalny krój stan dobry 3. długi w paski stan dobry+ 4. sweterkowa sukienka z kokardką z przodu pod biustem stan bdb- nie wiem do końca, czy chcę się jej pozbyć. ocena stanu to moja subiektywna ocena, sweterki nie mają widocznych plam, dziurek, po prostu noszą ślady używania i tyle. zdjęcia beznadziejne, kolory wyblakłe to wina aparatu w telefonie i pochmurnej pogody na życzenie wymiary
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-13 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 9.09
1. śliczna elegancka koszula h&m w paski rozm. 36 stan bdb długość 55-56cm szerokość pod pachami ok 44cm, ale ona ma taki krój, że potem się zwęża 2. mały portfel czerwony(a właściwie to bordowy) używany, ale w bdb stanie 3. szal w jesiennych kolorach trochę okulkowany, ale w szalu to chyba nie widać za bardzo ![]() bardzo ładnie się prezentuje 4. pudroworóżowe/bladoróżowe coś ![]() było dodane jako "pasek" do spodni fajnie błyszczy można pewnie użyć jako apaszki, krótkiego szala 5. musztardowe skórkowe/skórzane(?) rękawiczki rozm. 6,5 6. góra od piżamy rozm. M bardzo ładna, nowa z metkami nieudany prezent(tzn. góra na mnie za duża, ale dół pasuje ![]() śliczna jest ![]() 7. ciekawa narzutka/szal można okryć nim plecy i ramiona jest ładniejsze niż na zdjęciach niestety nie umiem tego ładniej zaprezentować ale warte uwagi moim zdaniem z frędzelkami
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-14 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314008480
cos u mnie? jaki to rozmiar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314006701 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1314009321
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
coś za bluzeczkę z żabotem https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314008480 ??
![]()
konto na szafa.pl https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444791 odpisuj u mnieciuszki - dokładka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552072 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484484 ![]() ja odpiszę u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bluzeczke japan style?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie jedynie ta bluzeczka pudrowa japan style, za nia nic nie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to niestety nie, to nowa bluzka, z metka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos za bluzke japan?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ??
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314008480
![]() |
#26 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
przepraszam, zle skopiowalam link.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314008480 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.