|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Po prostu jestem mokra, dywan nawet jest mokry tak że się po nim ślizgam
|
|
|
#3333 | ||
|
Zadomowienie
|
megi strasznie to dziwne.. nigdy nie miałam wymiotów z wysiłku ale czasem było mi mega niedobrze jak nie dojadałam..
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zachęcające.. nie starczy mi zycia na wypróbowanie tych wszystkich treningów |
||
|
|
|
#3334 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Przyszłam zdać relację ![]() Byłam u ginekologa, ciąża potwierdzona, 4 tydzień. TF nie skończę bo jak powiedziałam jaka to intensywność to zabroniła, ale ćwiczenia typu Lower, Sculpt, Tone, FBC, to mogę robić. No i wsiadam na rower (kupiłam sobie wypasiony . Tylko szkoda że moje wysiłki mogą pójść na marne (oby tak nie było, bo będę robiła wszystko aby przytyć do 10kg).Mam termin na ok 25 marca ![]() Jestem szczęśliwa!!! A za tydzień już jedziemy na urlop
|
#3335 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymamy kciuki
|
|
|
#3336 |
|
Zadomowienie
|
izabelka prosze Ci odpuśc sobie te ćwiczenia dla dobra dzidziusia.. tyle się teraz nie dobrych rzeczy dzieje ćwicz sobie ten callanetics.. on podobno nawet dobrze robi na ciąże potem lepiej się rodzi.. potwierdzone..
|
|
|
|
#3337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bede teraz uwazniej sie temu przygladac jesli taka sytuacja sie powtorzy..A ja dzisiaj przetestowałam swoj nowy rower ![]() Zjadam własnie drugie sniadanko odczekam i zabieram sie za fire30+tone30 miłego dnia zycze choc pogoda nie zachwyca.... |
|
|
|
|
#3338 |
|
Zadomowienie
|
megi no właśnie musiałaś nie dojadać.. ja też czasem tak mam że nie mogę.. dlatego przed ćwiczeniami zjadam np. trochę szynki albo po prostu z 2 cukierki typu "Michałek" wiem nie powinnam ale pomaga a potem mogę spokojnie zjeść..
Rowerek to wielka frajda
|
|
|
|
#3339 |
|
Rozeznanie
|
hejka. Chciałabym się do was przyłączyć, ale nurtuje mnie jedno pytanie: czy przy tych ćwiczeniach nabiera się dużo masy mięśniowej? Mi zależy na wysmukleniu i nie wiem czy osiągnę to tak intensywnymi ćwiczeniami
|
|
|
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
Anja na pewno troszkę mięśni nabierzesz.. ja się też ich bałam a teraz staram się i robię co mogę żeby ich przybywało.. a czy wysmukla? BARDZO!!
|
|
|
|
#3341 |
|
Zadomowienie
|
Czytając Wasze ostatnie wpisy, szczególnie Dobrenki i megi, już wiem dlaczego Wy osiągacie takie świetne wyniki... Wygląda na to, że dodatkowo do ćwiczeń stosujecie dość restrykcyjną (moim zdaniem) dietę(według mnie głodzicie się, mam nadzieję, że się żadna na mnie nie obrazi za to wyrażenie, ale z tego co piszecie tak to wygląda). Ja tylko ćwiczę(raczej Turbo Jam, Turbo Fire dla mnie za trudny układ, ale śledzę ten wątek, bo na TJ nic się nie dzieje od bardzo dawna), jem normalnie, tzn. staram się nie jeść za dużo i nie jeść słodyczy, ale mnie wszelkie diety słabo wychodzą(chociaż słodycze udało mi się ograniczyć, ale ostatnimi dniami miałam wielką słabość na punkcie lodów i jadłam 1-2 dziennie ;/). No cóż, może ja nie widzę efektów moich ćwiczeń bo dopiero ok 2 tygodni ćwiczę i do tej pory głównie Learn&Burn, które dużo kalorii nie pali
Wczoraj zaczęłam 20 minute workout i uważam, że momentami jest świetny!! Szczególnie lubię część bodajże "punches & kicks". A powiedzcie mi, czy jest jakaś szczególna różnica w wykonywaniu ćwiczeń "na dwie strony"? Bo Chalene zawsze tak ćwiczy, a ja mam wielkie problemy z zapamiętaniem układu i problemem dla mnie byłoby robić te same ćwiczenia na drugą stronę, więc robię jeszcze raz tak samo ;P
|
|
#3342 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiadomo, że jak wspomagasz się odpowiednią (nie drastyczną typu 1000 kcal, itp) dietą i dostarczasz to czego organizm potrzebuje to efekty mogłyby być lepsze. Zresztą do TF Szalinka skomponowała broszurkę dotyczącą diety więc można sobie poczytać ![]() Cytat:
|
|
|
#3343 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja po prostu nie liczę kalorii ![]() Cytat:
chociaż mi na razie nie zależy na jakimś umięśnionym ciele, ja po prostu chce zrzucić kalorie, pozbyć się tłuszczu.
|
|
#3344 |
|
Zadomowienie
|
anka Hej
rozśmieszyło mnie troche to Twoje "świetne wyniki" bo ja ich nie osiągam.. waga stoi.. centymetry nie spadają Mogłaś odebrać mnie tak jakbym mało jadła bo faktycznie teraz moja koleżanka ma urlop i poprostu często nie mam czasu.. Kiedyś byłam na diecie schudłam co miałam schudnąć teraz się nie głodzę.. zmieniłam nawyki żywieniowe to fakt jem więcej warzyw i owoców, jadam placki, lody i wszystko co dobre ale w umiarkowanych ilościach i kontrolująć wszystko bo odmawiając sobie tega nie miałam żadnych drastycznych spadków.. jedząc to i ćwicząc waga się utrzymuje ewentualnie czasami leciutko dygnie wiem jak to mogło wyglądać ![]() Dla mnie Turbo Jam bło zbyt łagodne dlatego wybrałam za radą koleżanek z forum Turbo Fire "normalne" może zwróciłaś uwagę na mój ostatni wpis że przed ćwiczeniami zjadam szynke czy cukierki.. to wygląda tak.. jak zjem obiad w pracy to wychodząc z pracy koło 18 jestem jeszcze w miare najedzona.. zanim dojdę do domu zrobie obiad, odczekam zanim obiad się "wchłonie" jest już 22.. 23 kiedy ćwiczę.. mój mąż strasznie się z tego powodu wnerwiał więc teraz prosto jak wracam z pracy.. będąc w miare najedzona zjadam cokolwiek skacze ta 1h i spokojnie ide robić żarło zjadam co prawda później ale późno chodze spać więc mieszczę się z posiłkiem do 3 godzin przed snemJeśli chodzi o TJ to pomoże Ci Tygrysek.. bo ona to "wyskakała" chociaż pewnie Ci też powie że każdy jest inny i na każdego to inaczej działa ![]() A i myślę że jest bardzo duża różnica w wykonywaniu ćwiczeń na dwie strony.. Układ jeszcze załapiesz Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-07-22 o 16:31 |
|
|
|
#3345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba musiałybyście nie wiem jak to się potocznie zwykło mawiać "na rzęsach stawać" niemalże żeby Wam się masa mięśniowa drastycznie zwiększyła ![]() edit: wyjątkiem od powyższego może być sytuacja, w której ktoś zrzucił co ma zrzucić i ma widoczne mięśnie, to po prostu przy tym programie sobie je wyrobi, ale nie powiększy bardzo swojej masy mięśniowej, bo ta potrzebuje innych bodźców Polecam poczytać od czasu do czasu inne wątki wizażowe, bo tam wypowiadają się osoby, które mają sporą wiedzę i często piszą naprawdę ważne informacje dotyczące kształtowania sylwetki, masy mięśniowej, itp.
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-07-22 o 16:37 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
Dobrenka, cieszy mnie, że się nie głodzisz
Bo z tego co widziałam po ostatnich wpisach masz dobrą figurę Niestety do galerii zapewne mają dostęp tylko znajomi, więc zdjęć nie pooglądam.Ja właśnie jak patrzę na filmiki z TF to ja po prostu nie wiem jak ja bym mogła się tego układu nauczyć ;o a w TJ w 1. filmiku Chalene jak krowie na rowie tłumaczy każdy krok i jest mi potem łatwiej, bo ja naprawdę jestem niepojęta w tych modyfikacjach ![]() tygryskowym_okiem, to dobrze(to co podkreśliłaś i pogrubiłaś w swojej wypowiedzi), bo ja nawet bym nie chciała mieć takiego umięśnionego ciała, średnio mi się to podoba u kobiet ja po prostu nie chce tego tłuszczu ;p
|
#3348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3349 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
anka1892 spokojnie moze to jakos tak dziwnie zabrzmiało ale diety jako takiej nie stosuje wiem ze cwiczac to min 1600 kcal musi byc dziennie ale kalorii nie licze kiedys liczyłam ale przezuciłam sie na 5posiłkow dziennie plus minus choc ostatnio miałam gorszy okres i troche te moje zasady wzieły w łeb.... a wieczorem jakbym była czasem niedozywiona to moj TZ usilnie mi cos wepchnie pysznego efektow tez jakis spektakularnych nie ma ja nie wiem....
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Zadomowienie
|
oj, to dobrze, bo już się bałam, że Wy się głodzicie przy tych ćwiczeniach, a to by było na prawdę niebezpieczne.
A odnośnie "przypadłości", którą ma megi, mojej koleżance się robi niedobrze po większym wysiłku, np po biegach długodystansowych, zresztą ja też się po nich najlepiej nie czuję, więc obydwie miałyśmy z nich zwolnienie w liceum. Pamiętam jak raz po takich biegach moja koleżanka ledwo doszła do szkoły...(bo biegaliśmy na stadionie) też ją mdliło, ale nie wymiotowała. A odnośnie "Fuel the Fire" to przeglądałam to, dużo tam jest o liczeniu kalorii ale są też praktyczne rady odnośnie tego, co dobrze jest jeść.
|
#3352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ty zobaczysz ze jak skonczysz TJ to wezmiesz sie za TF i juz wcale taki skomplikowany nie bedzie - najtrudniej zaczac pozniej juz leci
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Raczkowanie
|
Kolejny dzień z TF.
Dzisiaj Fire EZ 55. Muszę przyznać, że coraz bardziej podobają mi się Fire'y. Strasznie mnie to cieszy, bo jeszcze 3 tygodnie cardio przede mną. ![]() Jeśli chodzi o mdłości i inne takie dolegliwości, mnie się zdarzały kilka razy (podczas Fire i HIIT) z kolei jak zbyt prędko po posiłku ćwiczyłam.
|
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
Dobrenka - jest nieco dziwnie dla kogos kto nie probowal takiego shake'a. Green shake z salata jest bardzo popularny na calym swiecie wsrod wegan, wegeterian i na diecie raw food... Ja uwielbiam, super oczyszcza.
A u mnie w No atak terrorystyczny. |
|
|
|
#3355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja się naprawdę zakochałam w 20 minute workout świetna muzyka i super energia
|
|
#3356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musze wypróbowac takiego shake'a - a sałata musi byc konkretnego rodzaju czy kazda sie nada?? |
|
|
|
|
#3357 | |
|
Zadomowienie
|
anka uwielbiam jeść tak na prawdę.. chociaż w sumie najbardziej pizze, lody i czasem czekolady, uzależniona jestem też od cukierków kukułek z wawela
Niestety muszę się mocno z tym kontrolować.. Pizze jadłam pare dni temu ponieważ dostałam @ i mi się poprostu należało (prosze się ze mną nie kłócić ) lody wczoraj czekolade.. hmmm tego nie pamiętam.. a nie zjadłam 2 kostki 2 dni przed @ bo się chyba domagała a cukierków nie kupowałam chyba z 3 tygodnie Czy mam dobrą figurę.. hmm powiem tak (bo znowu dziewczyny mnie skrzyczą) figurę mam w porządku.. ale mam wielkie uda i szerokie biodra ale tu akurat już wiem ![]() ![]() Wyślę Ci zaproszenia zobaczysz moje zdjęcia.. nie mam głowy więc mam nadzieję że gdzies na ulicy mnie nie rozpoznasz i nie będziesz krzyczeć: "patrzcie to ta z wielkimi łapami"![]() Układów nauczysz się spokojnie.. nie od razu Rzym zbudowano Wiesz że ja kiedyś nie chciałam mieć umięśnionego ciała a teraz strasznie mi się to zaczyna podobać.. oczywiście nie jakoś przesadnie .. kobieta zmienną jest.. a ja ostatnio to aż do przesady już to ściągam dzięki megi wiesz co z tymi "naszymi" ćwiczeniami to jest tak że nawet gdyby człowiek chcial się głodzić to by nie dał rady.. Jak raz chciałam zdążyć poćwiczyć przed przyjściem męża z pracy jedząc pare godzin wcześniej.. to chciałam ducha wyzionąć.. brakło mi sił musiałam pójsć zrobić sobie grzankę i dopiero "poszło" do tych wyskoków podskoków skłonów i same wiecie czego trzeba "pary" przynajmniej mi ![]() Szczerze to lubie diety .. mam nawet taką jedną Tygrysek twierdzi że nie zdrowa i że za mało na niej jem ale ja jem na niej tyle ile potrzebuje i lubię ją bo muszę w danym dniu zjeść warzywa, owoce o których czasem zapominam jedząc normalnie jest w niej sporo białka.. Czasem do niej wracam jak mnie "przytka" albo po prostu zatęsknie za tym systemem.. tak na prawde nic na niej już nie tracę także dlatego też namiętnie jej nie robię.. ale jak wracam po świętach od mamusi to wiem że moje ciało tego potrzebuje (moja mama gotuje bardzo dobrze ale potrafi zaserwować jedzenie tak "obtłuszczone", że ja jestem wstanie po świętach wrócić nawet z +2,5 nadbagażem) Wiem że to głównie zatkane jelita.. ale chyba wiecie jak się człowiek wtedy czuje.. A moja dietka przez pierwsze 2 dni troche oczyszcza a potem uzupełnia białeczka![]() Cytat:
Lanessa dajesz taką zwykła surową sałatę czy jakąś lodową? I ile listków i ile jabłek? Chce wiedzieć żebym sobie jakiejś trucizny nie zrobiła
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3358 |
|
Zadomowienie
|
Dobrenka, dziękuję za zaproszenie
Masz bardzo kobiecą figurę ![]() Ja uwielbiam lody, karpatkę, czekoladę mleczną, z orzechami, z cukierków to lubię michałki <3 wszelkie ciastka... Jestem na drugim roku studiów... a właściwie to już na 3.... i właśnie te 2 lata studiów spowodowały, że wyglądam jak wyglądam. strasznie złe nawyki żywieniowe. Teraz we wakacje miałam czas, aby je przeanalizować i zauważyłam, że moje posiłki były mało wartościowe, dlatego np. już godzinę po obiedzie byłam głodna i co jadłam? słodycze w ogóle chodziłam do sklepu i wracałam bez niczego konkretnego...same owoce, słodycze, napoje... I nie za bardzo miałam co jeść jak sobie pomyślę, że gdyby nie ta zła dieta to nadal nie miałabym tego tłuszczu tzn. o mój tłuszczu obwiniam głównie słodycze, ale prawdą jest, że dużo smażonego jadłam(smażonego na oleju).
|
#3359 |
|
Zadomowienie
|
anka prosze bardzo.. chciałam Ci tylko udowodnić że moje uda pozostawiają wiele do życzenia.. Wszyscy twierdzą że przy mojej wadzę to nie mozliwe.. a tu psikus
![]() Wiesz co im bardziej podkreślam talię tym szersza wydaję się od pasa w dół.. głównie chodzę w bluzkach typu "bufki ciązówki" w sumie tylko jak ubieram spódnice to ewentualnie się mniej wstydzę.. Karpatka mogłaby dla mnie nie istnieć ale czasem mnie najdzie.. W sumie ostatni raz jadłam ją rok temu Michałki o taaaaaaak ciasta robię i jadam ale głównie żeby spróbować co zrobiłam Właśnie mąż dzisiaj wraca po 3 dniach w Warszawie i zastanawiam się co mu zrobić.. Ale powiedz Ty mi czy nie lubisz gotować czy nie chcesz czy nie masz czasu? |
|
|
|
#3360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale oczywiście jak już coś ugotuje i mi wyjdzie to jestem z siebie dumna Ja po prostu nie mam pomysłu na to, co gotować :|jeśli chodzi o ciasta to umiem jedynie sernik na zimno
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

Trzymamy kciuki
bede teraz uwazniej sie temu przygladac jesli taka sytuacja sie powtorzy..

Mogłaś odebrać mnie tak jakbym mało jadła bo faktycznie teraz moja koleżanka ma urlop i poprostu często nie mam czasu.. Kiedyś byłam na diecie schudłam co miałam schudnąć teraz się nie głodzę.. zmieniłam nawyki żywieniowe to fakt jem więcej warzyw i owoców, jadam placki, lody i wszystko co dobre ale w umiarkowanych ilościach i kontrolująć wszystko bo odmawiając sobie tega nie miałam żadnych drastycznych spadków.. jedząc to i ćwicząc waga się utrzymuje ewentualnie czasami leciutko dygnie

) lody wczoraj
czekolade.. hmmm tego nie pamiętam.. a nie zjadłam 2 kostki 2 dni przed @ bo się chyba domagała
i szerokie biodra ale tu akurat już wiem