TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 19:21   #3931
imway
Raczkowanie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Hej, poczytałam trochę o TF i zamierzam zacząć ćwiczyć jakoś na dniach, jak tylko się pozbędę paskudnego przeziębienia kondycję mam zerową, ale żywię nadzieję, że dam radę :P jeszcze nie miałam czasu przeczytać całego wątku - możecie mi napisać w jakie przyrządy powinnam się zaopatrzyć?
imway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 19:26   #3932
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
imway: możecie mi napisać w jakie przyrządy powinnam się zaopatrzyć?
Ekspander z uchwytami, coś takiego
Guma lateksowa, coś takiego (ją sie później związuje do ćwiczeń)
Mata do ćwiczeń

Zamiast tego ekspandera możesz użyć ciężarków jak masz, albo po prostu butelki z wodą lub piaskiem A zamiast gumy lateksowej możesz próbować z jakimś elastycznym paskiem.

Poza tym należy się zaopatrzyć w duże pokłady pozytywnej energii, motywacji i cierpliwości

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 20:23   #3933
izabelka_007
Zadomowienie

Jak obiecałam, Tygrysku, tak się odzywam
Fajnie Wam dziewczyny idzie, cieszy mnie czytanie o Waszych sukcesach z TF.
Dziś zaczęliśmy chodzić na basen. Dla mnie to chyba najlepszy sport aktualnie. Maluszek coraz więcej i częściej daje o sobie znać, wierci się mocno, mimo że jeszcze malutki. Coś mam przeczucie że facet będzie .
A ja z TF to jedyne co czasem robię to Lower, czasem FBC, a czasem Tamilee Web na pośladki. Jakoś daję sobie radę z tym ruchem, póki nie mam brzucha ogromniastego
Trzymam kciuki za Was, Turbomaniaczki

izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 20:57   #3934
imway
Raczkowanie

A ja tak się nakręciłam, że w końcu zrobiłam dzisiaj pierwszy zestaw ćwiczeń, bo akurat mi się filmiki ściągnęły... i w sumie poszło mi kiepsko kompletnie nie nadążałam, głównie to chyba podskakiwałam w miejscu, robiłam obroty i te mniej skomplikowane elementy z boksowaniem - ale jak już połączone były w jeden układ, to się gubiłam i tylko z niedowierzaniem gapiłam się w ekran... a spociłam się jak mysz ^^ Nie wiem czy kiedykolwiek to załapię, ech. Ale nie zamierzam się poddać, przynajmniej na razie :P

Edytowane przez imway
Czas edycji: 2011-10-05 o 20:58
Stary 2011-10-05, 21:35   #3935
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Izabelka: Jak obiecałam, Tygrysku, tak się odzywam (...) Coś mam przeczucie że facet będzie . (...) Jakoś daję sobie radę z tym ruchem, póki nie mam brzucha ogromniastego
Trzymam kciuki za Was, Turbomaniaczki
Ano odnotowałam sobie, że masz odzywanie się zaliczone Podobno z facetami mniej kłopotu, łatwiejsi w obsłudze są Na you tube są filmiki gdzie kobietka w ciąży prowadzi zumbę
A My trzymamy za Was

Cytat:
imway: Nie wiem czy kiedykolwiek to załapię, ech. Ale nie zamierzam się poddać, przynajmniej na razie :P
Spokojnie, przyjdzie moment, w którym to Szalinka nie będzie nadążać za Tobą

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-10-06, 07:47   #3936
magi21
Raczkowanie

Witam, ja dzisiaj mam dopiero 3 dzień turbo fire i zaraz zabieram się za ćwiczenia. Już wcześniej ćwiczyłam TF, ale doszłam tylko do 5 tygodni. Strasznie mnie on zniechęca. Za dużo ta kobieta prowadząca gada. A teraz wyciszam jej glos i puszczam muzę na głos, to mnie o wiele bardziej motywuje. Wtedy chce mi się ćwiczyć.
magi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 13:06   #3937
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magi21 Pokaż wiadomość
Witam, ja dzisiaj mam dopiero 3 dzień turbo fire i zaraz zabieram się za ćwiczenia. Już wcześniej ćwiczyłam TF, ale doszłam tylko do 5 tygodni. Strasznie mnie on zniechęca. Za dużo ta kobieta prowadząca gada. A teraz wyciszam jej glos i puszczam muzę na głos, to mnie o wiele bardziej motywuje. Wtedy chce mi się ćwiczyć.
Hehe można i tak, każdy motywuje sie na swoj sposób sama chetnie bym tak spróbowała ale nie ze wzgledu na prowadzącą ale na muzyke która mi sie juz znudziła
Masz ładny wynik w odchudzaniu stosujesz jakas specjalna dietke i jesli tak to od jak dawna?, i ile masz wzrostu??

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 21:23   #3938
imway
Raczkowanie

No i drugi dzień ćwiczeń za mną. HIIT 15 mnie przaraża, nie wiem co będzie przy 20, 25 i 30 Dobrze, że jutro wolne ^^
Stary 2011-10-06, 21:32   #3939
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
imway: No i drugi dzień ćwiczeń za mną. HIIT 15 mnie przaraża, nie wiem co będzie przy 20, 25 i 30 Dobrze, że jutro wolne ^^
Jak to co będzie ??? Będzie fajnie
Jak się wkręcisz to ten dzień wolny będzie męką jak nie będziesz mogła poćwiczyć

Stary 2011-10-06, 21:40   #3940
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Witajcie miłe panie

Kiedyś kiedyś w zamierzchłych latach ćwiczyłam Turbo Jam itp i ten wątek mnie zachwycił no toż ten program może mnie przywrocić do życia

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
wysłałam ci prywatną wiadomość. ja mam filmy z torrentów.

czy i ja bym mogła poprosić o PW? a czy są gdzieś nie na torrentach?

Redukcja...
Siłownia x 5
Jogging x 4

Edytowane przez magflieg
Czas edycji: 2011-10-06 o 21:47
magflieg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 05:54   #3941
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
czy i ja bym mogła poprosić o PW? a czy są gdzieś nie na torrentach?
PW już poszła... znalezienie TF na torrentach to bułka z masłem. przecież są wyszukiwarki do torrentów. wystarczy wpisać.
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-07, 12:47   #3942
imway
Raczkowanie

ja się zastanawiam czy dzisiaj sobie nie poćwiczyć, ale nie wiem czy tak mogę zrobić? zamienić środę i czwartek z planu miejscami? bo wolałabym w sobotę się obijać
Stary 2011-10-07, 15:02   #3943
megi533
Rozeznanie

Ehh a ja dzisiaj ostatecznie wybrałam sie do lekarza z tym kaszlem i okazało się, że oskrzela już są zainfekowane i tak łatwo sie juz sama nie uleczę dostałam antybiotyk na tydzień.... ale pani doktor powiedziała że " może w łóżku nie leżeć ale też nie biegać po dworzu" a o TF nic nie wspomniała więc chyba mogę dalej pląsać
Generalnie nie brałam antybiotyku juz jakies 10 lat i wolałabym nie brac bo teraz nei wiem czy moje tabletki anty będą działały i .... żeby potem nie było niespodizanek..... ahhhh mas ztu los zawsze coś odsapne chwile i biore sie za fire55 + abs10

Stary 2011-10-07, 17:40   #3944
magi21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Hehe można i tak, każdy motywuje sie na swoj sposób sama chetnie bym tak spróbowała ale nie ze wzgledu na prowadzącą ale na muzyke która mi sie juz znudziła
Masz ładny wynik w odchudzaniu stosujesz jakas specjalna dietke i jesli tak to od jak dawna?, i ile masz wzrostu??
Hmm, diety nie stosuję żadnej, bo ja się do tego nie nadaję. Jedynie staram się nie jeść przed snem A wzrostu mam 162, a moja waga jest taka, po dwóch ciążach, więc próbuję wrócić do swojej wagi. Przed ciążami ważyłam do 50kg, a teraz bym chciała ważyć chociażby 52kg. Jak narazie mi jeszcze daleko do tego. Te 9 kg schudłam w przeciągu 7 miesięcy, więc wcale nie tak szybko :/ a jeszcze mi tyle zostało :/

Dzisiaj zrobiłam Fire 55Ez class, nie wiem jak wy ale ja tych ez class nie cierpię. Najbardziej z tego turbo lubię hiity, stretch i te inne. Ale fire mi wogóle nie wpadło do gustu, a te Ez to dopiero. Jak wy to wytrzymujecie te Fire 55Ez??

Edytowane przez magi21
Czas edycji: 2011-10-07 o 17:43
magi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 18:25   #3945
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Generalnie nie brałam antybiotyku juz jakies 10 lat i wolałabym nie brac bo teraz nei wiem czy moje tabletki anty będą działały i .... żeby potem nie było niespodizanek.....
antybiotyki ograniczają wchłanianie antykoncepcji, więc lepiej jeszcze się zabezpieczaj (gumką )
dużo zdrówka. mnie też coś rozkłada, ale się nie daję.

niestety jeszcze nie powróciłam do TF, ale za to zaczęłam chudnąć
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-08, 08:11   #3946
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magi21 Pokaż wiadomość
Hmm, diety nie stosuję żadnej, bo ja się do tego nie nadaję. Jedynie staram się nie jeść przed snem A wzrostu mam 162, a moja waga jest taka, po dwóch ciążach, więc próbuję wrócić do swojej wagi. Przed ciążami ważyłam do 50kg, a teraz bym chciała ważyć chociażby 52kg. Jak narazie mi jeszcze daleko do tego. Te 9 kg schudłam w przeciągu 7 miesięcy, więc wcale nie tak szybko :/ a jeszcze mi tyle zostało :/

Dzisiaj zrobiłam Fire 55Ez class, nie wiem jak wy ale ja tych ez class nie cierpię. Najbardziej z tego turbo lubię hiity, stretch i te inne. Ale fire mi wogóle nie wpadło do gustu, a te Ez to dopiero. Jak wy to wytrzymujecie te Fire 55Ez??
Ojj mysle że jak się wkręcisz w TF to ci ta reszta szybko spadnie choc mi np przez 4miesiace poszedł tylko 1kg ale za to kilkanaście cm-rów więc nie wiem co lepsze proponuje żebyś sie cała obmierzyła i potem sprawdzałą bo waga to mało obiektywna jest szczególnie podczas cwiczeń
Do ez-tów tez sie przyzwyczaisz poprostu będzies zje robić i już hehe ja na samym początku pokochałam fire45ez potem znienawidziłam a teraz kocham na nowo tak to jest z kobietami A jak wytrzymujemy jakos dajemy rade bo i muzyka skoczna i cwiczenia takie troche taneczne dasz rade

Stary 2011-10-08, 08:21   #3947
sagitarius
Raczkowanie

od poniedzialku zaczynam TF dla zaawansowanych juz sie nie moge doczekac. Ciekawe czy polubie fire 60
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 12:06   #3948
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
sagitarius: od poniedzialku zaczynam TF dla zaawansowanych juz sie nie moge doczekac. Ciekawe czy polubie fire 60
W takim bądź razie gratuluję ukończenia podstawowego programu tym bardziej, że z tego co kojarzę na początku miałaś jakieś opory przed TF

Stary 2011-10-08, 13:26   #3949
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
Ojj mysle że jak się wkręcisz w TF to ci ta reszta szybko spadnie choc mi np przez 4miesiace poszedł tylko 1kg ale za to kilkanaście cm-rów więc nie wiem co lepsze proponuje żebyś sie cała obmierzyła i potem sprawdzałą bo waga to mało obiektywna jest szczególnie podczas cwiczeń
Do ez-tów tez sie przyzwyczaisz poprostu będzies zje robić i już hehe ja na samym początku pokochałam fire45ez potem znienawidziłam a teraz kocham na nowo tak to jest z kobietami A jak wytrzymujemy jakos dajemy rade bo i muzyka skoczna i cwiczenia takie troche taneczne dasz rade
duzo ci z biustu zlecialo?

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-08, 13:55   #3950
sagitarius
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
W takim bądź razie gratuluję ukończenia podstawowego programu tym bardziej, że z tego co kojarzę na początku miałaś jakieś opory przed TF

Oj duze mialam opory nienawidzilam fire'ow a teraz je uwielbiam nawet bardziej niz hiity po prostu uzaleznilam sie od TF. Mysle ze jak skoncze TF to przejde na program hybryda TF&CE, nie wyobrazam sobie ze Szalinka moglaby sie skonczyc
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 20:46   #3951
imway
Raczkowanie

Ja dziś zrobiłam trzeci dzień ćwiczeń, czyli fire 30 i stretch 10 i muszę się pochwalić, że poszło mi o wiele lepiej niż za pierwszym razem w miarę opanowałam układy, chociaż w niektórych miejscach cały czas trudno mi nadążyć i wtedy tylko sobie pląsam po pokoju
Stary 2011-10-09, 11:15   #3952
Narek
Zakorzenienie

Dziń dybry Można?
Od jutra chciałabym zacząć TF Przymierzam się do tego od wakacji, ale wtedy moja kondycja była zerowa i myślę, że szybko bym się zniechęciła Ale przez te kilka miesięcy ćwiczyłam(na początku 8 minutówki, później bieganie) i mam nadzieję, że zakwasy mnie nie zabiją
Nie wiem tylko, czy dam radę codziennie ćwiczyć(matura+ chłopak), ale będę próbować
Trzymajcie za mnie kciuki

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:26   #3953
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
antybiotyki ograniczają wchłanianie antykoncepcji, więc lepiej jeszcze się zabezpieczaj (gumką )
dużo zdrówka. mnie też coś rozkłada, ale się nie daję.

niestety jeszcze nie powróciłam do TF, ale za to zaczęłam chudnąć
Wiem wiem bede musiała uwazac w tym miesiacu zeby potem nie było mam nadzieje ze w końcu wyzdrowieje bo to juz 4 tygodnie
Pamietaj że nie waga jest najwazniejsza a wymiary i ogólnie wrazenie wizualne

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez sagitarius Pokaż wiadomość
od poniedzialku zaczynam TF dla zaawansowanych juz sie nie moge doczekac. Ciekawe czy polubie fire 60
Brawo nareszcie będę miała kompana w zaawansowanym programie ja dzisiaj bede właśnie robic fire60, przełożyłam rest z nd na sobote bo wczoraj miałam urwanie głoy i nie miałam wolnej godzinki i też nienajlepiej się czułam...bedzie dobrze spodoba ci sie fire60 i inne nowości

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
duzo ci z biustu zlecialo?
Własnie o dziwo nie, za każdym razem jaks ie odchudzałam to pierwsze co to biust leciał nasakrycznie a teraz własnie nie ze sredniego C zrobiło się duże B/małe C ale piersiki staly sie jędrniejsze , bardziej uniesione

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sagitarius Pokaż wiadomość
Oj duze mialam opory nienawidzilam fire'ow a teraz je uwielbiam nawet bardziej niz hiity po prostu uzaleznilam sie od TF. Mysle ze jak skoncze TF to przejde na program hybryda TF&CE, nie wyobrazam sobie ze Szalinka moglaby sie skonczyc
klask i: heheh to efekt uzaleznienia, a z fire-ami hittami to chyba kazdy tak am ze raz sie lubi raz nienawidzi

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Dziń dybry Można?
Od jutra chciałabym zacząć TF Przymierzam się do tego od wakacji, ale wtedy moja kondycja była zerowa i myślę, że szybko bym się zniechęciła Ale przez te kilka miesięcy ćwiczyłam(na początku 8 minutówki, później bieganie) i mam nadzieję, że zakwasy mnie nie zabiją
Nie wiem tylko, czy dam radę codziennie ćwiczyć(matura+ chłopak), ale będę próbować
Trzymajcie za mnie kciuki
Zapraszamy zapraszamy im nas więcej tym lepiej.
Zobaczysz że znajdziesz czas i ochotę na codzienne ćwiczenia bo dzień bez ćwiczeń to dzień stracony Trzymamy kciuki i dajesz dajesz

Stary 2011-10-09, 15:28   #3954
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
sagitarius: Oj duze mialam opory nienawidzilam fire'ow a teraz je uwielbiam nawet bardziej niz hiity po prostu uzaleznilam sie od TF. Mysle ze jak skoncze TF to przejde na program hybryda TF&CE, nie wyobrazam sobie ze Szalinka moglaby sie skonczyc
Ha ha, kolejna uzależniona Szalinka będzie trwać wiecznie, mam nadzieję, że pracuje właśnie nad jakimś ekstremalnym programem

Cytat:
Narek: Dziń dybry Można?
Cześć Jasne, że można, a nawet trzeba Miejsca znajdzie się dla każdego
I pamiętaj matura to bzdura, a chłopak to niech fika z Tobą I tak oto rozwiązałam oba Twoje problemy
Trzymam kciuki i życzę wytrwałości

Stary 2011-10-09, 15:42   #3955
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Zrobilam dzisiaj pierwszy dzien TF
Juz nie moge dluzej czekac, chce chudnac! Jak bym czeka do 'po przeprowadzce' to zaczynalabym dopiero za 3-4tyg. To jest miesiac zmarnowany! Mimo, iz dostalam okres wczoraj i dzisiaj jest t r a g i c z n i e to cwiczylam! I bylo mi super, szybko zlecialo

Teraz bede sobie zapisywac codziennie tf na liscie moich zadan na konkretny dzien tak aby nie zapomniec i nie zrobie przerwy po 2 dniach (bo to wlasnie powoduje ze przestaje cwiczyc) ale np w srode, albo dopiero za tydzien w sobote, wtedy bedzie mi szkoda nie cwiczyc juz po tylu dniach. Trzyajcie kciuki, musze chociaz troszke wyszczuplic uda, co bym mogla w obcislych spodniach chodzic bo mi sie strasznie podobaja

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 19:23   #3956
imway
Raczkowanie

Ja 'zrobiłam' właśnie Fire 55 EZ - nie ogarniam tego :/
Stary 2011-10-09, 19:38   #3957
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasia: Zrobilam dzisiaj pierwszy dzien TF
I mam nadzieję, że tym razem zostaniesz z Nami na dłużej

Cytat:
Teraz bede sobie zapisywac codziennie tf na liscie moich zadan na konkretny dzien tak aby nie zapomniec
Bardzo dobry pomysł

Cytat:
imway: Ja 'zrobiłam' właśnie Fire 55 EZ - nie ogarniam tego :/
Oj tam oj tam, nie marudzić, ćwiczyć Dzisiaj nie ogarniasz, a z każdym następnym razem będziesz ogarniać bardziej. To normalne na początku, więc głowa do góry, biust wypiąć i jedziesz dalej

Stary 2011-10-09, 20:09   #3958
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Cześć Jasne, że można, a nawet trzeba Miejsca znajdzie się dla każdego
I pamiętaj matura to bzdura, a chłopak to niech fika z Tobą I tak oto rozwiązałam oba Twoje problemy
Trzymam kciuki i życzę wytrwałości
Co do pierwszego, to taaa, jasne Każdy tak mówi, jak już ma maturę za sobą A co do drugiego, to pokazałam kiedyś mu któryś z filmików, to tylko zaśmiał się i powiedział, że chciałby zobaczyć, jak to fikam
Trochę obawiam się, że początki będą trudne w koordynacji i rozróżnianiu poszczególnych ćwiczeń(na razie nie widzę prawie żadnych różnic pomiędzy boksowaniem ), ale każda z nas kiedyś zaczynała

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 20:30   #3959
imway
Raczkowanie

Oj na pewno będę jechać dalej, właśnie weszłam na wagę i się zmotywowałam - 4 dni ćwiczeń za mną i 1kg w dół!

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Trochę obawiam się, że początki będą trudne w koordynacji i rozróżnianiu poszczególnych ćwiczeń(na razie nie widzę prawie żadnych różnic pomiędzy boksowaniem ), ale każda z nas kiedyś zaczynała
Nie martw się, ja wczoraj drugi raz miałam Fire 30 i już zaczęłam rozróżniać boksowanie a na początku to też był dla mnie dramat jakiś Niestety tylko to się na razie powtórzyło, reszta jest dla mnie nowa, dziś ćwiczyłam Fire 55 EZ i moja koordynacja była wręcz tragiczna

Edytowane przez imway
Czas edycji: 2011-10-09 o 20:35
Stary 2011-10-10, 09:37   #3960
megi533
Rozeznanie

A ja nawaliłam miałam wczoraj robic fire60 ale po pierwszej dawce antybiotyku dopadło mnie takie osłabienie że nie mogłam się ruszyć temperatura 36 stopni!!!! i tylko leżenie pod kocykiem wchodziło w grę... mam nadzieje ze to taka pierwsza reakcja na antybiotyk a nie nasilenie choroby, w każdym bądź razie nie byłam w stanie zrobić godzinnego programu ba 20-minutowego tez bym nie zrobiła teraz poki co czuję sie mairę więc moze dziisaj będzie lepiej i pofikam .... zobaczymy odezwę sie jak cos poczynię

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości