|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Hej, poczytałam trochę o TF i zamierzam zacząć ćwiczyć jakoś na dniach, jak tylko się pozbędę paskudnego przeziębienia
kondycję mam zerową, ale żywię nadzieję, że dam radę :P jeszcze nie miałam czasu przeczytać całego wątku - możecie mi napisać w jakie przyrządy powinnam się zaopatrzyć?
|
|
|
|
#3932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Guma lateksowa, coś takiego (ją sie później związuje do ćwiczeń) Mata do ćwiczeń Zamiast tego ekspandera możesz użyć ciężarków jak masz, albo po prostu butelki z wodą lub piaskiem A zamiast gumy lateksowej możesz próbować z jakimś elastycznym paskiem.Poza tym należy się zaopatrzyć w duże pokłady pozytywnej energii, motywacji i cierpliwości
|
|
|
#3933 |
|
Zadomowienie
|
Jak obiecałam, Tygrysku, tak się odzywam
![]() Fajnie Wam dziewczyny idzie, cieszy mnie czytanie o Waszych sukcesach z TF. Dziś zaczęliśmy chodzić na basen. Dla mnie to chyba najlepszy sport aktualnie. Maluszek coraz więcej i częściej daje o sobie znać, wierci się mocno, mimo że jeszcze malutki. Coś mam przeczucie że facet będzie . A ja z TF to jedyne co czasem robię to Lower, czasem FBC, a czasem Tamilee Web na pośladki. Jakoś daję sobie radę z tym ruchem, póki nie mam brzucha ogromniastego ![]() Trzymam kciuki za Was, Turbomaniaczki
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
A ja tak się nakręciłam, że w końcu zrobiłam dzisiaj pierwszy zestaw ćwiczeń, bo akurat mi się filmiki ściągnęły... i w sumie poszło mi kiepsko
kompletnie nie nadążałam, głównie to chyba podskakiwałam w miejscu, robiłam obroty i te mniej skomplikowane elementy z boksowaniem - ale jak już połączone były w jeden układ, to się gubiłam i tylko z niedowierzaniem gapiłam się w ekran... a spociłam się jak mysz ^^ Nie wiem czy kiedykolwiek to załapię, ech. Ale nie zamierzam się poddać, przynajmniej na razie :P
Edytowane przez imway Czas edycji: 2011-10-05 o 20:58 |
|
|
|
#3935 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobno z facetami mniej kłopotu, łatwiejsi w obsłudze są Na you tube są filmiki gdzie kobietka w ciąży prowadzi zumbę A My trzymamy za Was ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
Witam, ja dzisiaj mam dopiero 3 dzień turbo fire i zaraz zabieram się za ćwiczenia. Już wcześniej ćwiczyłam TF, ale doszłam tylko do 5 tygodni. Strasznie mnie on zniechęca. Za dużo ta kobieta prowadząca gada. A teraz wyciszam jej glos i puszczam muzę na głos, to mnie o wiele bardziej motywuje. Wtedy chce mi się ćwiczyć.
|
|
|
|
#3937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Masz ładny wynik w odchudzaniu stosujesz jakas specjalna dietke i jesli tak to od jak dawna?, i ile masz wzrostu??
|
|
|
#3938 |
|
Raczkowanie
|
No i drugi dzień ćwiczeń za mną. HIIT 15 mnie przaraża, nie wiem co będzie przy 20, 25 i 30
Dobrze, że jutro wolne ^^
|
|
|
|
#3939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak się wkręcisz to ten dzień wolny będzie męką jak nie będziesz mogła poćwiczyć
|
|
|
#3940 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie miłe panie
Kiedyś kiedyś w zamierzchłych latach ćwiczyłam Turbo Jam itp i ten wątek mnie zachwycił no toż ten program może mnie przywrocić do życia ![]() czy i ja bym mogła poprosić o PW? a czy są gdzieś nie na torrentach?
![]() Redukcja... Siłownia x 5 Jogging x 4 Edytowane przez magflieg Czas edycji: 2011-10-06 o 21:47 |
|
|
|
#3941 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Raczkowanie
|
ja się zastanawiam czy dzisiaj sobie nie poćwiczyć, ale nie wiem czy tak mogę zrobić? zamienić środę i czwartek z planu miejscami? bo wolałabym w sobotę się obijać
|
|
|
|
#3943 |
|
Rozeznanie
|
Ehh a ja dzisiaj ostatecznie wybrałam sie do lekarza z tym kaszlem i okazało się, że oskrzela już są zainfekowane i tak łatwo sie juz sama nie uleczę
dostałam antybiotyk na tydzień.... ale pani doktor powiedziała że " może w łóżku nie leżeć ale też nie biegać po dworzu" a o TF nic nie wspomniała ![]() Generalnie nie brałam antybiotyku juz jakies 10 lat i wolałabym nie brac bo teraz nei wiem czy moje tabletki anty będą działały i .... żeby potem nie było niespodizanek..... ahhhh mas ztu los zawsze coś odsapne chwile i biore sie za fire55 + abs10
|
|
#3944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A wzrostu mam 162, a moja waga jest taka, po dwóch ciążach, więc próbuję wrócić do swojej wagi. Przed ciążami ważyłam do 50kg, a teraz bym chciała ważyć chociażby 52kg. Jak narazie mi jeszcze daleko do tego. Te 9 kg schudłam w przeciągu 7 miesięcy, więc wcale nie tak szybko :/ a jeszcze mi tyle zostało :/Dzisiaj zrobiłam Fire 55Ez class, nie wiem jak wy ale ja tych ez class nie cierpię. Najbardziej z tego turbo lubię hiity, stretch i te inne. Ale fire mi wogóle nie wpadło do gustu, a te Ez to dopiero. Jak wy to wytrzymujecie te Fire 55Ez?? Edytowane przez magi21 Czas edycji: 2011-10-07 o 17:43 |
|
|
|
|
#3945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)dużo zdrówka. mnie też coś rozkłada, ale się nie daję. niestety jeszcze nie powróciłam do TF, ale za to zaczęłam chudnąć
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
choc mi np przez 4miesiace poszedł tylko 1kg ale za to kilkanaście cm-rów więc nie wiem co lepsze proponuje żebyś sie cała obmierzyła i potem sprawdzałą bo waga to mało obiektywna jest szczególnie podczas cwiczeńDo ez-tów tez sie przyzwyczaisz poprostu będzies zje robić i już hehe ja na samym początku pokochałam fire45ez potem znienawidziłam a teraz kocham na nowo tak to jest z kobietami A jak wytrzymujemy jakos dajemy rade bo i muzyka skoczna i cwiczenia takie troche taneczne dasz rade
|
|
|
#3947 |
|
Raczkowanie
|
od poniedzialku zaczynam TF dla zaawansowanych juz sie nie moge doczekac. Ciekawe czy polubie fire 60
|
|
|
|
#3948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tym bardziej, że z tego co kojarzę na początku miałaś jakieś opory przed TF
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj duze mialam opory nienawidzilam fire'ow a teraz je uwielbiam nawet bardziej niz hiity po prostu uzaleznilam sie od TF. Mysle ze jak skoncze TF to przejde na program hybryda TF&CE, nie wyobrazam sobie ze Szalinka moglaby sie skonczyc |
|
|
|
|
#3951 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś zrobiłam trzeci dzień ćwiczeń, czyli fire 30 i stretch 10 i muszę się pochwalić, że poszło mi o wiele lepiej niż za pierwszym razem
w miarę opanowałam układy, chociaż w niektórych miejscach cały czas trudno mi nadążyć i wtedy tylko sobie pląsam po pokoju
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Od jutra chciałabym zacząć TF Przymierzam się do tego od wakacji, ale wtedy moja kondycja była zerowa i myślę, że szybko bym się zniechęciła Ale przez te kilka miesięcy ćwiczyłam(na początku 8 minutówki, później bieganie) i mam nadzieję, że zakwasy mnie nie zabiją Nie wiem tylko, czy dam radę codziennie ćwiczyć(matura+ chłopak), ale będę próbować ![]() Trzymajcie za mnie kciuki
|
#3953 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieje ze w końcu wyzdrowieje bo to juz 4 tygodnie![]() Pamietaj że nie waga jest najwazniejsza a wymiary i ogólnie wrazenie wizualne ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Własnie o dziwo nie, za każdym razem jaks ie odchudzałam to pierwsze co to biust leciał nasakrycznie a teraz własnie nie ze sredniego C zrobiło się duże B/małe C ale piersiki staly sie jędrniejsze , bardziej uniesione ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i: heheh to efekt uzaleznienia, a z fire-ami hittami to chyba kazdy tak am ze raz sie lubi raz nienawidzi![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Zobaczysz że znajdziesz czas i ochotę na codzienne ćwiczenia bo dzień bez ćwiczeń to dzień stracony
|
|
|
#3954 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szalinka będzie trwać wiecznie, mam nadzieję, że pracuje właśnie nad jakimś ekstremalnym programem Cytat:
Jasne, że można, a nawet trzeba Miejsca znajdzie się dla każdego ![]() I pamiętaj matura to bzdura, a chłopak to niech fika z Tobą I tak oto rozwiązałam oba Twoje problemy ![]() Trzymam kciuki i życzę wytrwałości
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam dzisiaj pierwszy dzien TF
Juz nie moge dluzej czekac, chce chudnac! Jak bym czeka do 'po przeprowadzce' to zaczynalabym dopiero za 3-4tyg. To jest miesiac zmarnowany! Mimo, iz dostalam okres wczoraj i dzisiaj jest t r a g i c z n i e to cwiczylam! I bylo mi super, szybko zlecialo Teraz bede sobie zapisywac codziennie tf na liscie moich zadan na konkretny dzien tak aby nie zapomniec i nie zrobie przerwy po 2 dniach (bo to wlasnie powoduje ze przestaje cwiczyc) ale np w srode, albo dopiero za tydzien w sobote, wtedy bedzie mi szkoda nie cwiczyc juz po tylu dniach. Trzyajcie kciuki, musze chociaz troszke wyszczuplic uda, co bym mogla w obcislych spodniach chodzic bo mi sie strasznie podobaja
|
#3956 |
|
Raczkowanie
|
Ja 'zrobiłam' właśnie Fire 55 EZ - nie ogarniam tego :/
|
|
|
|
#3957 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy tak mówi, jak już ma maturę za sobą ![]() Trochę obawiam się, że początki będą trudne w koordynacji i rozróżnianiu poszczególnych ćwiczeń(na razie nie widzę prawie żadnych różnic pomiędzy boksowaniem ), ale każda z nas kiedyś zaczynała
|
|
#3959 | |
|
Raczkowanie
|
Oj na pewno będę jechać dalej, właśnie weszłam na wagę i się zmotywowałam - 4 dni ćwiczeń za mną i 1kg w dół!
Cytat:
a na początku to też był dla mnie dramat jakiś Niestety tylko to się na razie powtórzyło, reszta jest dla mnie nowa, dziś ćwiczyłam Fire 55 EZ i moja koordynacja była wręcz tragiczna
Edytowane przez imway Czas edycji: 2011-10-09 o 20:35 |
|
|
|
|
#3960 |
|
Rozeznanie
|
A ja nawaliłam
mam nadzieje ze to taka pierwsza reakcja na antybiotyk a nie nasilenie choroby, w każdym bądź razie nie byłam w stanie zrobić godzinnego programu ba 20-minutowego tez bym nie zrobiła teraz poki co czuję sie mairę więc moze dziisaj będzie lepiej i pofikam .... zobaczymy odezwę sie jak cos poczynię
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

kondycję mam zerową, ale żywię nadzieję, że dam radę :P jeszcze nie miałam czasu przeczytać całego wątku - możecie mi napisać w jakie przyrządy powinnam się zaopatrzyć?

A zamiast gumy lateksowej możesz próbować z jakimś elastycznym paskiem.
Na you tube są filmiki gdzie kobietka w ciąży prowadzi zumbę 

dostałam antybiotyk na tydzień....
ale pani doktor powiedziała że " może w łóżku nie leżeć ale też nie biegać po dworzu" a o TF nic nie wspomniała
tym bardziej, że z tego co kojarzę na początku miałaś jakieś opory przed TF 
klask i: heheh to efekt uzaleznienia, a z fire-ami hittami to chyba kazdy tak am ze raz sie lubi raz nienawidzi