TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 10:31   #4021
imway
Raczkowanie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Ja już jestem po zajęciach, z rękoma nie było aż tak źle, chociaż trochę mi się trzęsły Przede mną dziś core 20 i stretch 40 Ale to później, teraz idę przedłużyć rzęsy metodą 1:1
imway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:04   #4022
GoodStuff
Raczkowanie

Hej
Od kilku dni szukałam ćwiczeń, typu aerobic, czy coś takiego. Mam ochotę zabrać się za siebie, uznałam, że przyda mi się trochę ruchu.
Znalazłam Turbo Fire i pomyślałam, że to może być to
Właśnie pobieram, dziś jako że poniedziałek- zaczynam!
GoodStuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:41   #4023
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Ja juz 2 dzien 2 tygodnia zaliczony jutro hiit15 i sculp30, znowu cos nowego

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:23   #4024
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Obecnie rozmyślam jak zrobić taką domową sztangę albo coś o podobnej funkcjonalności Już mam nawet pewien pomysł, zobaczymy czy się uda
Ja tak w sumie bardziej wolałam aeroby, ale po Slim in 6, TJ, TF, Insanity i wszystkim w międzyczasie, teraz jak już drugi miesiąc z siłowymi kończę to stwierdzam, że brakowało mi tego. To jednak jest trochę inne oddziaływanie na organizm.
Suzana z bodyrock.tv miała torbę z piaskiem. Co prawda kupioną, a nie samo robioną, ale myślę, że pomysł łatwy do zrealizowania i b. praktyczny. Miała w tej torbie poszczególne mniejsze woreczki z piaskiem o określonej wadze i sobie dokładała lub wyjmowała. torba była w podłużnym kształcie, Suzana często ją przerzuca przez ramię i dobrze leży. Nie pamiętam czy miała mocowanie jak plecak, ale myślę, że to by było do przeskoczenia jak najbardziej.

Cytat:
Napisane przez gamonek Pokaż wiadomość
dzis znowu był temat tego ze czemu nie schudłam 15 kg :P hahah

miałam dzisiaj zajecia angielski od 9 do 14 myslałam ze łeb mi rozsadzi.
wrociłam do domu myslałam ze nie dam rady pomeczyć turbusia ale się udało fire 45
az jakoś lepiej mi się zrobiło
Ja jak wróciłam z pracy - cały weekend byłam, to i tak dziwiąc się samej sobie włączyłam TF i zrobiłam. jestem czubkiem

Cytat:
Napisane przez imway Pokaż wiadomość
Ja dzis robilam hiit 15 i poszlo mi gorzej niz przy tym dwudziestominutowym ale i tak o niebo lepiej niz za pierwszym razem w ogole czuje, ze jestem bardziej rozciagnieta waga poszla w dol 1kg, w udach i ramionach 1cm mniej i mam straaaaaszne zakwasy w tylku XD
O, ja mam wadę kręgosłupa z dzieciństwa, ale robię twardo te stretche i jestem chyba najbardziej rozciągnięta jak byłam w życiu.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Przed chwilą zrobiłam Core 20 + Stretch 40 i zakończyłam pierwszy tydzień Turbo Fire Zdecydowanie bardziej podobają mi się HIITy i Fire niż na przykład Core, czy też długie Stretch Ale robię wszystko po kolei, tak jak nakazuje plan
Gratulować Ja się też trochę nudzę na stretchu, ale te ćwiczenia to dla mnie duże wyzwanie, bo ja do kolna sięgam stękając, więc robię, bo wiem, że w tej dziedzinie to mam dużo pracy. No i wydaje mi się, że to wysmukla uda na samej górze

Cytat:
Napisane przez imway Pokaż wiadomość
Ja jestem po fire 55 ez. w sumie nie jest az takie zle jak mi sie wydawalo w pierwszym tygodniu, chociaz chyba jutro mi rece odpadna nie bede w stanie utrzymac dlugopisu na zajeciach musialam pare razy przerywac na kilka minutek, zeby mi odpoczely :P
Jak ja w drugim miesiącu włączyłam fire 45 EZ to płakać mi się chciało. Co z tego, że filmik fajny, taneczny, jak tam nie ma żadnej przerwy, żadnego drilla? Myślałam, że płuca wypluję i byłam super wściekła na siebie, że idzie mi tak beznadziejnie. No i nie wiem, czy Wy też tak macie, ale ten filmik powoduje, że robią mi się straszne bąble na stopach. Może ja jakoś intensywnie przy nim tupię?

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 15:28   #4025
GoodStuff
Raczkowanie

Jestem już po pierwszym dniu. Fire 30 class zrobiłam z małą przerwą, wyplułabym płuca. Za to odpoczęłam na stretch 10 class...
Pot lał się strumieniami, ale jestem zadowolona.
Czasem mam wrażenie, że nie robię tego tak dokładnie jak one, ale mam nadzieję, że się douczę tego...
Stary 2011-10-17, 15:32   #4026
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
Gratulować Ja się też trochę nudzę na stretchu, ale te ćwiczenia to dla mnie duże wyzwanie, bo ja do kolna sięgam stękając, więc robię, bo wiem, że w tej dziedzinie to mam dużo pracy. No i wydaje mi się, że to wysmukla uda na samej górze
Dobrze wiedzieć Wiadomo, rozciąganie jak najbardziej się przyda, tylko osobiście nie daję rady utrzymywać całego ciężaru ciała na rękach i palcach u stóp W ogóle niektóre ćwiczenia są głupie, bo nie potrafię ich poprawnie zrobić

GoodStuff, spoko, ja na początku w ogóle prawie ciągle stałam i patrzyłam się, co oni wszyscy robią Teraz też niektórych ćwiczeń nie robię poprawnie, ale wszystkiego można się nauczyć

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2011-10-17 o 15:33
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 16:14   #4027
megi533
Rozeznanie

A ja właśnie skończyłam fire60+stretch10, nie miałam dzisiaj nastroju na trening ale jak mus to mus i dobrze bo czuje sie teraz lepiej, byłam ospała i apatyczna i ciągle za mną chodziło coś słodkiego(w sobote skończyłam antybiotyk i od niedzieli mam smaka na najdziwniejsze rzeczy)a po niedzielnym obiadku u mamy wszelkie dodatkowe kalorie nie są wskazane rozgrzewka mnie nie pobudziła ale juz pierwszy układ tak dał popalić i w tak w trakcie pomyslałam sobie o mojej motywacji do ćwiczeń i pocisnełam z fikaniem, kończąc zlana potemehhh ćwiczenia sa dobre na wszystko na doła też.
I jak juz skończyłam ćwiczenia to zerknełam na rozpiske i ...co ? i to że jutro mam core i stretch i kończe 3tydzien 4miesiaca,i zaczynam "recovery" - ładne mi recovery skoro mam 3x fire45ez no ale....
Więc został mi tydzień i zaczynam fikac ostatni miesiąc...5 jejku jak ten czas leci, ledwo zaczełam, o wszytsko się pytałam wyzwaniem dla mnie było dosapać do końca fire55 a teraz ?? niebo do ziemi i zaraz bedzie koniec....wow

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Jak ja w drugim miesiącu włączyłam fire 45 EZ to płakać mi się chciało. Co z tego, że filmik fajny, taneczny, jak tam nie ma żadnej przerwy, żadnego drilla? Myślałam, że płuca wypluję i byłam super wściekła na siebie, że idzie mi tak beznadziejnie. ?
Heh a ze mna to było tak że w pierwszym miesiącu kochałam fire45ez , w drugim szczerze nienawidziłam (dodam że miałam 2tyg przewy na wakacje i po powrocie pierwszym programem jaki miałam to własnie fire45ez myslałam że umre)a obecnie znowu je polubiłam choc nie powiem jak dla mnie to jeden z cięższych firerów chyba własnie dlatego że nie ma przerwy na wode i oddech

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Suzana z bodyrock.tv miała torbę z piaskiem. Co prawda kupioną, a nie samo robioną, ale myślę, że pomysł łatwy do zrealizowania i b. praktyczny. Miała w tej torbie poszczególne mniejsze woreczki z piaskiem o określonej wadze i sobie dokładała lub wyjmowała. torba była w podłużnym kształcie, Suzana często ją przerzuca przez ramię i dobrze leży. Nie pamiętam czy miała mocowanie jak plecak, ale myślę, że to by było do przeskoczenia jak najbardziej.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=563070
tu masz link do wątku o bodyrock, i tam garden_d wstawiła zdjęcie takiej torby, sama zrobiła i wydaje się to dobrym pomysłem, mozecie zerknąć moze was zainteresuje, ona zrobiła ze żwiru dla kota, taśmy i ceraty...pomysłowe swoją drogą ta Suzana...

“Do your best and forget the rest!”

Edytowane przez megi533
Czas edycji: 2011-10-17 o 16:16
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 16:29   #4028
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
neitka: Suzana z bodyrock.tv miała torbę z piaskiem. Co prawda kupioną, a nie samo robioną, ale myślę, że pomysł łatwy do zrealizowania i b. praktyczny. Miała w tej torbie poszczególne mniejsze woreczki z piaskiem o określonej wadze i sobie dokładała lub wyjmowała. torba była w podłużnym kształcie, Suzana często ją przerzuca przez ramię i dobrze leży. Nie pamiętam czy miała mocowanie jak plecak, ale myślę, że to by było do przeskoczenia jak najbardziej.
Cytat:
megi: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=563070
tu masz link do wątku o bodyrock, i tam garden_d wstawiła zdjęcie takiej torby, sama zrobiła i wydaje się to dobrym pomysłem, mozecie zerknąć moze was zainteresuje, ona zrobiła ze żwiru dla kota, taśmy i ceraty...pomysłowe swoją drogą ta Suzana...
Dzięki za inspiracje Ja myślałam o tym żeby wykorzystać kij od mopa, bo mam taki nie zdatny do użycia bo z tym gwintem do wkręcania mopa coś się porobiło. Ale sam kij dobry, więc chciałam na obu końcach podoczepiać coś, zastanawiałam się na książkami, butelkami, albo czymś w tm rodzaju. Ten pomysł Suzany i garden_d też fajne, ale ja chciałam właśnie coś bardziej zbliżonego do sztangi kształtem. Nawet podpurkę mogłabym sobie z krzeseł zrobić, bo mam akurat takie co by się nadawały Coś pokombinuję

Na razie niestety i tak mam wolne, bo mój bark jest w opłakanym stanie

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 18:35   #4029
Narek
Zakorzenienie

Dzisiaj Fire 45 i Stretch 10- wiadomo, Stretch to lajtowo, ale ten Fire jest bardzo męczący Musiałam robić przerwy chociaż na łyk wody i złapanie głębszego oddechu, bo podczas tych wszystkich podskoków nie jestem w stanie normalnie oddychać Ale dzień 7 ćwiczeń zakończony, jutro HIITy

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2011-10-17, 18:52   #4030
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez GoodStuff Pokaż wiadomość
Jestem już po pierwszym dniu. Fire 30 class zrobiłam z małą przerwą, wyplułabym płuca. Za to odpoczęłam na stretch 10 class...
Pot lał się strumieniami, ale jestem zadowolona.
Czasem mam wrażenie, że nie robię tego tak dokładnie jak one, ale mam nadzieję, że się douczę tego...
Gratuluję Nauczysz się na pewno. Żałuj, że nie widziałaś mnie na początku

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=563070
Oooo, super, dzięki Będę się tym interesować za jakieś 10 lat z moim poziomem, ale na pewno mi się wtedy przyda
Cytat:
Dzięki za inspiracje Ja myślałam o tym żeby wykorzystać kij od mopa, bo mam taki nie zdatny do użycia bo z tym gwintem do wkręcania mopa coś się porobiło. Ale sam kij dobry, więc chciałam na obu końcach podoczepiać coś, zastanawiałam się na książkami, butelkami, albo czymś w tm rodzaju. Ten pomysł Suzany i garden_d też fajne, ale ja chciałam właśnie coś bardziej zbliżonego do sztangi kształtem. Nawet podpurkę mogłabym sobie z krzeseł zrobić, bo mam akurat takie co by się nadawały Coś pokombinuję

Na razie niestety i tak mam wolne, bo mój bark jest w opłakanym stanie
Oj, biedna :glaszcze: czy to znaczy, że Twoje czujne oko nie jest takie czujne?

Cytat:
Dzisiaj Fire 45 i Stretch 10- wiadomo, Stretch to lajtowo, ale ten Fire jest bardzo męczący Musiałam robić przerwy chociaż na łyk wody i złapanie głębszego oddechu, bo podczas tych wszystkich podskoków nie jestem w stanie normalnie oddychać Ale dzień 7 ćwiczeń zakończony, jutro HIITy
Kobieto, ja kończę drugi miesiąc i też podczas tego fire mam przerwy, więc jak na 7 dzień to ślicznie zasuwasz.

neitka
Stary 2011-10-17, 18:56   #4031
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
neitka: Oj, biedna :glaszcze: czy to znaczy, że Twoje czujne oko nie jest takie czujne?
Bardzo biedna, ale chyba trochę przestało boleć więc może przynajmniej na nóżki coś porobię.
A co ma moje czujne oko do mojego barku

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-17, 19:21   #4032
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Bardzo biedna, ale chyba trochę przestało boleć więc może przynajmniej na nóżki coś porobię.
A co ma moje czujne oko do mojego barku
No, że zamglone bólem :P

neitka
Stary 2011-10-17, 19:55   #4033
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
neitka: No, że zamglone bólem :P
Nie, aż tak to nie. Ale cały czas przy każdym ruchu czuję, że jest nadwyrężony.

No ale nie poddałam się i zrobiłam Fat Burn Challenge, tylko nie ruszałam lewym barkiem i lewą ręką Na dzisiaj mi wystarczy.

Stary 2011-10-17, 20:16   #4034
pelagiacandy
Przyczajenie

Cool Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Kochane! Proszę o linki, jak to ściągnąć? ;< Na priva! ! ! Bo naprawdę, znalazłam niby torrenty tam czy cos, ale ja nie mam konta :d Jakoś inaczej mogę? help
Stary 2011-10-17, 23:54   #4035
zanciapp
Zadomowienie

prosze o link skąd ściągnąć
zanciapp jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-18, 09:28   #4036
GoodStuff
Raczkowanie

Cytat:
Najpierw robisz stretch czy fire? Bo ja wczoraj robiłam najpierw fire, później stretch, ale nie wiem czy to dobra kolejność
Cytat:
Gratuluję Nauczysz się na pewno. Żałuj, że nie widziałaś mnie na początku
Uf, trochę poczułam ulgę, znaczy, że nie tylko ja tak mam

Za jakąś godzinkę biorę się za kolejny dzień z TF.
Po wczorajszym mam zakwasy tylko między udami
Stary 2011-10-18, 10:34   #4037
kasia_no87
Zakorzenienie

Wlasnie skonczylam hiit15 iiii sculp30 masakra, juz czuje jakie mam zakwasy jutro Jutro fire55 ez ale to dobrze bo ostatnio zrobilam tak na odwal sie, ale teraz przynajmniej dam z siebie wiecej bo juz mniej wiecej znam kroki

Ale sie ciesze, ze nie zrezygnowalam po 2 dniach tak jak pierwsze 2 razy, ale jak to sie mowi, do 3 razy sztuka, wiec teraz musi sie udac!

exAparatka
Stary 2011-10-18, 14:05   #4038
gamonek
Rozeznanie

od TF łatwo sie uzależnić
dziewczyny mam problem.
lubię fire 45 ez class - ale przez ten zestaw mam po prostu problemy z łydkami. cholerniue bolą ok. tygodnia od momentu zakończenia ćwiczeń.
jakby mi ktoś wszystkie mięsnie wyrywał taki ból. głównie gdy siedzę , bo jeśli chodze to da się znieść...
na początku kiedy 1 raz to zrobiłam też czułam taki ból , tylko nie wiedziałam od czego on był.
ale teraz mam pewność bo 2 miesiące nie robiłam fire 45 ez i było dobrze nie bolały mnie nogi wcale!!!

któraś może też tak miała??

ETAP 1:
118-117-116-115-114-113-112-111-110
ETAP 2:
109-108-107-106-105-104-103-102-100
ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90

gamonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 14:28   #4039
kasia_no87
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mam problem.
lubię fire 45 ez class - ale przez ten zestaw mam po prostu problemy z łydkami. cholerniue bolą ok. tygodnia od momentu zakończenia ćwiczeń.
jakby mi ktoś wszystkie mięsnie wyrywał taki ból. głównie gdy siedzę , bo jeśli chodze to da się znieść...
na początku kiedy 1 raz to zrobiłam też czułam taki ból , tylko nie wiedziałam od czego on był.
ale teraz mam pewność bo 2 miesiące nie robiłam fire 45 ez i było dobrze nie bolały mnie nogi wcale!!!

ja nie wiem, jeszcze tego nie robilam, ale w nastepnym tyg chyba to mam, to dam znac jak moje lydki

exAparatka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-18, 15:09   #4040
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Najpierw robisz stretch czy fire? Bo ja wczoraj robiłam najpierw fire, później stretch, ale nie wiem czy to dobra kolejność
Wydaje mi się, że taka kolejność jest ok- mięśnie są odpowiednio rozgrzane do rozciągania Sama tak robię

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2011-10-18, 16:19   #4041
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
dziewczyny mam problem.

Mnie boli po tym filmiku, ale nie łydki tylko wzdłuż kości piszczelowej z przodu. Smaruję altacetem, i mimo, że dziś znowu miałam ten filmik, to już nie bolą. Nie wiem, czemu tak.

neitka
Stary 2011-10-18, 18:33   #4042
gamonek
Rozeznanie

o tak w tym miejscu takze mnie boli , ale dobrze ze nie tylko mnie :P

ETAP 1:
118-117-116-115-114-113-112-111-110
ETAP 2:
109-108-107-106-105-104-103-102-100
ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90

gamonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:46   #4043
pelagiacandy
Przyczajenie

A powiecie mi co jest potrzebne do TF? Tzn jaka taśma czy cos? dajci linka na necie jak to wygląda mniej więcej, żebym wiedziała w co zainwestowac
Stary 2011-10-18, 22:16   #4044
GoodStuff
Raczkowanie

Hejka
Ja dziś po drugim dniu TF.
Przyznaję- oszukiwałam przez ostatnie 3 minuty, ale naprawdę, nie dałam rady... Powiedzcie, że nie jestem sama
Stary 2011-10-19, 07:38   #4045
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez pelagiacandy Pokaż wiadomość
A powiecie mi co jest potrzebne do TF? Tzn jaka taśma czy cos? dajci linka na necie jak to wygląda mniej więcej, żebym wiedziała w co zainwestowac
Polecam http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...fire.html#more

Cytat:
Hejka
Ja dziś po drugim dniu TF.
Przyznaję- oszukiwałam przez ostatnie 3 minuty, ale naprawdę, nie dałam rady... Powiedzcie, że nie jestem sama
Na czym dokładnie to oszukiwanie polegało, bo nie wiem, czy się przyznać, czy nie

neitka
Stary 2011-10-19, 09:46   #4046
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Dobrenka a moze to fasolka?
Nie chyba że mój mąż ma plemniki zaopatrzone w wiertarki
Cytat:
Napisane przez sagitarius Pokaż wiadomość
Prawie skonczylam pierwszy tydzien zaawansowanego cardio
gratulacje
Cytat:
Nio chyba zima idzie i magazynujemy tłuszczyk na gorsze czasy ja też ostatnio więcej jadłam dosłownie co chwile musiałam mieć coś w ustach z tego wszytskiego dostałam wystający brzuszek- zapchane jelitka puchną ale odkąd biore antybiotyk to jakoś nie mam ochoty na jedzenie, objad to dziisaj pierwszy zjadłam dopiero - miske pomidorowej z kawałkiem piersi i marchewką i myślałam że eksploduje... normalnie jak nie ja na szczęście jelitka wóciły do normy- kilka posiedzeń wiecie gdzie i dzisiaj na wadze 1kg mniej - od bardzo dawna ale dzisiaj wepchełam sie w moje najciasniejsze jeansy co to które nosiłam wazac 7kg mniej niz teraz i pasowały w końcu!!!!!!nic sie nie wylewało ani nic i masz tu patrzec na wage czy na obwody
Także nie ma sie co przejmowac skoro na wadze nie ma wyników dodatnich moze brakuje ci czegos albo masz tak mało tłuszczyku że organizm nie ma cie z czego ogrzac i domaga sie jeść jeść jeść
Cholera ale chyba musze przystopować z tymi magazynami żeby nie zaprzepaścić tego co robiłam.. Puki co cieszę się mieszkankiem, gotowaniem i czasem... za pare dni przenoszę się do domu rodzinnego musimy coś naskładać pieniążków, koniec z wynajmowaniem
Wiesz co ja nie mam tak w sumie że cały czas coś musze mielić ale w pewnym momencie dopada mnie taki głód że musze coś zjeśc bo wydaję mi się że nie doczekam
Też mam brzuszek teraz.. i problemy z WC delikatne no ale jak je się tyle ziemniaczków to jest się samemu winnym
W przyszły tydzień jestem do późna to zrobie jakąś pomidorówkę, troszkę się oddessam
A jak Twoje zdrówko, lepiej?
Znowu się zmierzyłam.. udka w normie w jeansy też wchodze bez wylewania ale rano wieczorem już nie
Noi na wadzę +1 więcej ale serio chodzę taka zapchana jak meserszmit
Nie mam za wiele tego tłuszczyku moja cała kumulacja jest na udach i tylku nigdzie więcej nie ma
Cytat:
Szkoda że nic nie poleciało po BBL mi pomogło myślałam że tobie tez sie nada, ale moze faktycznie kolejność ma znaczenie...
Mi zostało półtora miesiąca do końca TF i po tym chciałabym zacząć CE musze troche siłowo poćwiczyć bo to mi daje najlepsze wyniki i... lubię to i moze jak to skończe to wezme sie za Insanity ale nie wcześniej bo poki co musze zrzucać a nie kształtowac, zreszta nie umie jeszcze triceps push ups wiec jeszcze musze potrenować żeby jakos to ograniać
też żałuje, ale się przytwardziło przynajmniej lekko chyba TF zrobiło co mogło.. można było jednak to zrobić na odwrót.. no nic nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem Ce zaczynasz? A czemu nie Insanity? Ja sama nie wiem co mi daje lepsze wyniki.. Lubie się namachać i na pocić a to chyba aeroby, tak? Myślisz że CE jeszcze zrzuci? Może i ja zamienie kolejność.. Przekonaj mnie
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-10-21 o 08:39
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 09:54   #4047
GoodStuff
Raczkowanie

Cytat:
Na czym dokładnie to oszukiwanie polegało, bo nie wiem, czy się przyznać, czy nie
Na tym, że 3 minuty przed końcem stałam i dyszałam jak po maratonie... Czyli nie dotrwałam do końca

Dziś jest środa, więc mam przerwę, ale trochę sobie pokręcę na twisterze, poskaczę na skakance... Pokuta za wczorajsze słabości
Stary 2011-10-19, 11:06   #4048
kasia_no87
Zakorzenienie

Fire55 ez

exAparatka
Stary 2011-10-19, 13:13   #4049
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
czyli np. miałam dwa razy po dwa kg, to teraz chwytam w jedną rękę to 4 kg. Jak są przysiady, albo wykroki to zakładam plecak i do plecaka pakuję książki Staram się sobie radzić jakoś.
dziewczyno tosz Ty "Szwarceneger" niedługo będziesz
Cytat:
Slim in 6.
o nie wiedziałam że to tez "obskoczyłaś" i jak? Możesz to jakoś odnieść do Turbo Fire? Tzn. jakie ono jest? Co o nim możesz powiedzieć?
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-10-21 o 08:39
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 14:25   #4050
imway
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny mam problem.

dziś robię i powiem jak łydki ale i bez tego mnie bolą, bo zakwasy mi się zrobiły od czegoś innego (Neitka wykrakała :P)

wczoraj robiłam fire 45 i też trochę oszukiwałam w trakcie

w ogóle dziś zaczynam 3 tydzień TF

Edytowane przez imway
Czas edycji: 2011-10-19 o 16:02
imway jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości