![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Bodyrock
Czy ktoś ogląda/ćwiczy?
www.bodyrock.tv www.youtube.com/charliejames1975 Ja ćwiczę, co prawda o wykonaniu workoutu o wysokim stopniu trudności mogę sobie na razie pomarzyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bodyrock
Inspiruję się nią od paru miesięcy, zwykle nie robię całych treningów, ale wybieram najcięższe ćwiczenia i robię hardkorowe kombincje
![]() ![]() No i pomijam już fakt, że mają taki model biznesowy żeby jak najbardziej eksponowac jej biust i jęki podczas treningów... mozna się przyzwyczaić, zwłaszcza że wartość treningów jest wysoka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Część podobnych ćwiczeń robimy u nas na fitnessie, ale mniej skomplikowane, bo tak ciężkich chyba nikt nie dałby rady. A moje kolana i nadgarstki na pewno by nie wytrzymały takich skoków czy podpierania się. Ale widać, że to musi być skuteczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
W ostatnich treningach, będących zwykle interwałami złożonymi z ćwiczeń bodyweight (z ciężarem własnego ciała, bez żadnego sprzętu), Zuzana zwykle pokazuje też wersje dla mniej wysportowanych... Ostatnio akurat ćwiczę coś innego, ale zawsze jak zobaczę u niej jakieś nowe ciekawe ruchy to sobie zapisuję
![]() ![]() ![]() Myśle, że warto przeczytać książkę "You are your own gym" czyli biblię ćwiczeń bodyweight, jak uda mi się ją gdzieś dorwać to na pewno się zapoznam. W większości przypadków spokojnie można darować sobie sprzęt i wykorzystywać to co się ma za darmo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja od paru dni się nią inspiruje. Co prawda wspomniany wyeksponowany biust i jęki mi nie odpowiadają zbyt mocno, ale...ale też nie przeszkadza to na tyle, żebym nie mogła powiedzieć, że Zuzana jest świetnie wysportowana i widać, że zna się na rzeczy.
![]() Więc do moich treningów dołączyłam odczywiście jej interwały. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Odświezam watek
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
To sa bardzo intensywne interwały, wykorzystujące ciężar ciała. Więc przede wszystkim poprawiają metabolizm, zatem do spalania tłuszczu się nadają. A co do efektów, to u mnie przede wszystkim ogromna poprawa kondycji, ale w połączeniu z odpowiednią dietą powinny być i zmiany wizualne
![]() ![]() Edytowane przez Kalakiria Czas edycji: 2010-09-04 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ale babka ma cyca
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Cyc jest sztuczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Haha podejrzewalam ze jest sztuczny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
up ;P
Czy jakaś wizażanka ćwiczy z Zuzaną? Są jakieś widoczne efekty? Ja dziś zrobiłam pół jednego workout'u bo całego nie dałam rady, za słabe ręce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Widoczne efekty są naprawdę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
odkrylam Zuzane jak byla jeszcze blondynka
![]() ![]() ![]() ![]() Ale wracając do sedna... ćwiczenia ma naprawde wyczerpujące. okolo 2x w tyg. cwicze to co pokazuje i szczerze mówiąc za kazdym razem ledwo daje rade, ale pozniej fajnie sie czuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, a wiecie gdzie można kupić dip station i sandbag w Polsce ?
co do cyca. Jaką macie pewność, że są sztuczne ? Może po prostu tymi ćwiczeniami wyrobiła cyca, jak i swoje całe ciało. Z nią klatkę ćwiczy się 3 lub 4 razy w tygodniu. Więc, moim zdaniem przez ponad 2 lata ( teraz będzie 3 lata ) takich intensywnych treningów można wyrobić klatę. Przynajmniej ona tyle ćwiczy. http://www.bodyrock.tv/2010/05/07/bikini-body-workout/ Edytowane przez Zaba885 Czas edycji: 2011-01-06 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Do reversed pushups używam drążka rozporowego, takiego jak do podciągania, ale nie mocuję go u góry tylko w połowie futryny. Sprawdza się ok. . A zamiast sandbag używam torby sportowej z torebkami z kaszą
![]() Był w jednym z ostatnich artykułów wywiad z Zuzaną, opowiadala o poczatkach, o "karierze" jako modelka erotyczna. Podejrzewam że jest to trochę podkoloryzowane, żeby było dramatycznie, ale na pewno sporo prawdy w tym jest. Niestety w dobie internetu będzie sie to za nią zawsze ciągnąć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Rozpoczęłam akcję "Ciało jak u Zuzany" i przyznam, że nawet z jękami i sztucznym biustem motywuje mnie jak cholera
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Kurcze,to moze byc skuteczne;p a sprobuje
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jest skuteczne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ok, pozwolę sobie na małe odświeżenie tematu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Ściągacie te filmiki? Chciałabym zacząć ćwiczyć, ale nie widzi mi się ściąganie i konwertowanie za każdym razem z youtube
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
garden_d, mój boże, jakaś Ty piękna!
![]() A powiedz mi jakie jeszcze treningi poza bieganiem i bodyrock wykonujesz? Ile razy w tygodniu co robisz? I miałaś ogólnie jakieś problemy z nadwagą czy raczej zawsze byłaś taka szczupła? ![]() ![]() Noc(nik), ja nie bawiłam się w youtube'a tylko użyłam torrenta. Ale u mnie to konieczność, bo treningi robię w piwnicy i musiałam obyć się bez komputera. Ja póki co ściągam to co najdłuższe, a na razie wybrałam sobie jeden z treningów bez sprzętu. Ot taki, który mi się wydawał fajniejszy. Ale niedługo zgram sobie więcej i będę przeplatać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze byłam szczupła, aczkolwiek bardzo bardzo łatwo mi nabrać tłuszczu (muszę ograniczać węglowodany, więc normalnie jem je zazwyczaj tylko w 2 posiłkach pierwszych) więc muszę niestety kontrolować na co dzień to, co jem. Co do treningów to parę z nich zapisałam na swoim blogu (w bocznym menu). Ćwiczę praktycznie codziennie, czasami wiadomo-robię dzień przerwy jak czuję, że potrzebuję. (dlatego polecam 6x w tygodniu trening) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wsparcie i kilka wskazówek
![]() A powiedz mi jeszcze tylko proszę czy jak ćwiczysz z Zuzaną, to robisz w ciągu dnia już tylko ten jeden krótki trening czy dodajesz coś jeszcze? Bo niby czytałam o skuteczności interwałów, ale zawsze robiłam długie, przynajmniej godzinne treningi aerobowe albo siłowe i teraz trochę mnie nie przekonuje wizja spędzenia na treningu 15 min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Wpadłam na Twojego bloga (swoją drogą bardzo mnie ruszył Twój najświeższy wpis...) i zerknęłam w jaki sposób ćwiczysz. Dwa treningi dziennie już są u mnie niestety ze względu na pracę i życie domowe niemożliwe, ale i tak się trochę Tobą zasugeruję i sobie zrobię jakiś plan właśnie z ćwiczeniami z Zuzaną. Mam nadzieję, że za jakiś czas też będę mogła w tym temacie pochwalić się efektami
![]() Kurcze... i jak patrzę na te Twoje treningi to okropnie żałuję, że czasy szkolne spędziłam na jedzeniu i siedzeniu na kanapie a dopiero jak już tego czasu zaczęłam mieć dwa razy mniej wzięłam się za ćwiczenia... Ech, człek młody a głupi :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie jestem osobą, która potrzebuje czuć, że robi coś porzytecznego. Niestety łątwo wpaść w przesadę, jednak ostatnio trochę zahamowałam i staram się podchodzić do wszystkiego ze zdrowym rozsądkiem. ![]() Co do bloga to zbieram właśnie myśli na nową notkę, bo strasznie dużo po głowie mi chodzi i chyba musi znaleźć to jakieś ujście. ^^ Tak, czy inaczej - powodzenia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Oj, garden, ile żem się naszukała co by Twoje foty znaleźć
![]() Ale znalazłam i podziwiam brzuch ![]() Sama ciągle próbuję się zmotywować do regularnego ćwiczenia z Zuzaną, ale kurcze, ciągle zmiany miejsca [3 dni u faceta, 2 dni w Gdyni u znajomych, 2 dni u siebie] nie ułatwiają mi regularnych ćwiczeń. Ale..idzie lato, a potem studia dietetyczne. Czas wrócić na dobre tory ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym też planuję dietetykę! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.