|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Kurcze wlasnie skonczylam cwiczyc i pelna energii i pozytywnych emocji weszlam na forum a tu taka ...ujowa niespodzianka.. Jaka ja bylam glupia.. Przepraszam za prywate, nie powinnam pisac o tym wszystkim nikt mnie nie zna i nie wie jak to wszystko wyglada tak na prawde a to jak pisze moze wygladac tak jak odczytal to tyrgysek. Jutro wszystko pokasuje..
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-08 o 23:37 |
|
|
|
#4622 | |||
|
Wtajemniczenie
|
I tak trzymać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do kolacji to różnie jadam, zależy na co mam ochotę, czasem jajecznicę, czasem kanapki, czasem jakąś sałatkę albo inne rzeczy. A ile przed spaniem to zależy o której jestem w domu i o której ćwiczę. Jeżeli wiem, że mało czasu minie od kolacji do pójścia spać to jem coś lekkiego i niezbyt dużo. Ale ostatnio też jadam coś tuż przed wyjściem z pracy, wtedy akurat jak dojadę do domu mogę pójść poćwiczyć i potem zjeść normalną kolację. Cytat:
A odczytałam to tak jak odczytałam, i tak jak wynika z tonu Twoich wypowiedzi. Tak czy inaczej jeżeli jest lepiej w rzeczywistości niż ja to odczytałam, tzn. że sama niepotrzebnie wpędzasz się w dziwny nastrój. Jeżeli jest gorzej to znaczy, że musisz zacisnąć zęby i robić swoje tak po prostu, i cieszyć się tym co jest okej. A w międzyczasie starać się zmieniać rzeczywistość tak żeby było lepiej. Przesyłam Wam mnóstwo pozytywnej energii dzisiaj z rana ![]() ![]() Bo przecież jest piątek, czyli weekendu początek. Bo przecież za dwa tygodnie święta. Bo to kolejny dzień, w którym można poćwiczyć. Bo to kolejny dzień, w którym można zrobić coś fajnego i uśmiechać się od rana ot tak choćby do samej siebie ![]() I jeszcze takie małe coś: http://mistrzowie.org/369914
|
|
|
#4623 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Tyrgysek miałam pisac na priv ale skoro tutaj poruszyłaś ten temat to napiszę tutaj.. Nie chce wyjść na ckliwą idiotkę.. ale cholernie zraniło mnie to co o mnie napisałaś.. wczoraj zrypał mi się przez to cały wieczór.. rano obudziłam się z myślą o Twoim poście.. Czy ja sobie na to zasłużyłam? Szukałam tylko wsparcia.. Dobrego słowa.. Zrozumienia.. Cokolwiek.. Czy ja tutaj kogoś besztam? Krytykuję? Staram sie dawać wsparcie jak tylko ktoś potrzebuje.. Jak mi się nie udaję to przepraszam.. znaczy się że nie ogarniam i kogoś pominę.. Ale jak trzeba było to na priv pisałam i pytałam czy ktoś nie chce się wyżalić.. bo wiem że wtedy jest niektórym łatwiej.. Masz rację mam wielu ludzi wokół siebie którzy mnie kochają. mam dach nad głową i wiele innych rzeczy których wiele osób nie ma.. a dzieci w Ugandzie nie mają co jeść, tak? Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie miał gorzej albo lepiej takie porównania są niepoprawne.. Jak możesz mnie oceniać nie znając mnie? Nie wiedząc jak to jest tak od deski do deski? Kto Ci dał do tego prawo? Pomyślałaś że możesz kogoś mocno zranić swoimi słowami? Wiem jakie jest życie i wiem co mam w nim doceniać a za co go przeklinać.. Zęby zaciskam dostatecznie mocno.. tutaj pozwoliłam sobie na chwilę słabości bo poprostu czuję się tu dobrze.. czułam.. Życie kopie mnie po tyłku a czasem pomaga.. jak to życie.. Czasem trzeba zrozumiec to że w życiu dla niektórych nie jest kolorowo.. mają różne problemy i trzeba je rozumieć.. a jeśli się ich nie rozumie to albo powiedzieć mu "na boku" (każdy am swoje zdanie) albo milczeć.. Też mogłabym powiedzieć wiele gorzkich słów na Twój temat ale nigdy mi to nawet do głowy nie przyszło..
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
już nie będę.. miałaś rację to nie miejsce o tym.. zresztą nikt mnie tu nie zna.. tym bardziej powinnam się powstrzymać.. Cytat:
![]() Cytat:
może jak się je ma od początku.. ale jak się ma duże a potem się patrzy jak coś nawet nie tyle zanika co spłaszcza się i zwisa to już nie jakie?
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-09 o 10:52 |
|||||||||
|
|
|
#4624 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny...
Kochana Dobrenko, myślę, że troszeczkę za bardzo wzięłaś do siebie słowa Tygryska i źle odczytałaś jej intencje. Niektórych takie słowa stawiają do pionu (w pozytywnym sensie) taka jestem np. ja. Jak zabardzo się rozpływam nad sobą, to dobrze mi robi jak ktoś pogrozi paluszkiem, zamiast pogłaszcze po główce i pokaże, że mój przypadek to nie koniec świata a inni naprawdę mają gorzej (i nie mówie tu o dzieciach w Afryce) Ale masz rację, nie znamy Cie i nie wiemy jak naprawdę wygląda Twoje życie, tym bardziej powinnaś być ciut bardziej wyrozumiała, bo przecież nikt tu nie chciał Cie skrzywdzić ani pozbawić dobrego humoru. Mam nadzieję, że nie zrezygnujesz z udzielania się na forum, bo będzie mi Cie bardzo brakować ![]() tyle ode mnie Tygrysku: w sumie podsunęłaś mi pomysł, spróbuje jeść w pracy ok. 15 coś a'la obiad, by móc po pracy poćwiczyć. Ciekawe jak to wyjdzie w praktyce
|
#4625 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
piatek.. no tak.. tylko ja pracuję w weekend i pewnie wiele osób z tego forum też..
|
|
#4626 |
|
Rozeznanie
|
A ja myśle, ze każdy moze na forum sie pozalic i posmucic jak tego potrzebuje bo przeciez po to tutaj jestesmy prawda?? Która to nie miała dnia zwątpienia i piszac ze ma gorszy dzień nie liczyła na słowo otuchu no która
Tyle ode mnie o.
|
|
#4627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4628 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znaczy się, nie mogę tu wrócić z pretensjami, że w tydzień CE nie schudłam milion kg? A tak serio, jasne, biorę poprawkę na to, że na mnie wszystko może działać inaczej, ale do tej pory "forumowo-obiegowe" opinie często były dla mnie prawdą. Mój biust przy TF też stoi, za co mu jestem wdzięczna, choć maciupki. Ale i tak MAŁE CYCKI NA DWA SZCZUPŁE UDA ZAMIENIĘ - MOGĄ MIEĆ CELLULIT (z tym sobie poradzę ) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo doszło do tego, że ubrana w swoje ukochane ubrania wolałabym mieć na sobie cokolwiek co miał ktoś inny na ulicy, byle też mieć takie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
I turbo fire, które naprawdę ładnie kształtuje ciało. A te leki wcale nie muszą tak działać. Bardzo bym chciała, żeby mój sterczący tyłek w końcu to zrozumiał ![]() ![]() Cytat:
) Nie idź sobie, bo będziemy tęsknić jak jeden mąż! I postów nie usuwaj, bo jeszcze Cię moderator pogoni. I rób prywatę, ja robię prywatę (vide koleżanka, co ma wagę w oczach, ino popsutą) , wszyscy robimy prywatę. Ja po raz pierwszy udzielam się w wątku takim jak ten - regularnie piszę i czytam wypowiedzi innych i daje mi to sporo radochy,a zazwyczaj tak nie jest, bo jakoś nie lubię robić czegoś ze wszystkimi, a to lubię Cytat:
Edytowane przez neitka Czas edycji: 2011-12-09 o 11:28 |
|||||||||
|
|
|
#4629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy jest inny i nie na każdego zadziałają takie słowa ...
|
|
|
|
|
#4630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(moze cos z tego bedzieA mi moje cycyszki dwa zaczeły spadac i wcale mi sie to nie podoba
|
|
|
#4631 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
10 lat temu ważyłam ponad 70 kg, schudłam kilkanaście kilo w dość krótkim czasie i szczerze mówiąc, nigdy mi tak wysoka waga nie wróciła 60-61 to moje max (przy 55 dobrze się czuje). Najtrudniej mi z tymi ostatnimi kilkoma kilogramami. A nawyki zmieniłam: od 10 lat nie słodze herbaty ani kawy, nie jem panierek, ziemniaków, nie piję napojów gazowanych, chipsy mogą dla mnie nie istnieć... Dlatego proszę nie uogólniać![]() Cytat:
![]() gdzieś jeszcze było to tej zamianie małych cycków na szczupłe uda z cellulitem! Aż wybuchłam w pracy śmiechem siedząc przed kompem, niezła jesteś ![]() ![]() A żeby nie było do końca off topowo: już nie mogę się doczekać dzisiejszego fire55
|
|
#4632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4633 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajne masz wyniki Cytat:
Ale ja się nie mogę wypowiadać, bo ja mam od zawsze bardzo małe zmiany wagi i w zasadzie u mnie to zawsze była kwestia max 5 kg, więc nie wiem, jak to jest zrzucić np 10 kg. Mówię często opierając się np na doświadczeniach mojej mamy - 3 miesiące dukana trzymanego absolutnie idealnie - piękne spadki i powrót do kompletnie normalnego jedzenia z dnia na dzień. Na szczęście wróciło jej tylko to, co już miała, bez nadwyżki. Niestety, obie nie umiemy wypośrodkować... off-top: Widziałam kiedyś mężczyznę na rowerze, który miał z przodu karteczkę: Teściową na psa zamienię, może być wściekły" ![]() ![]() ![]() Cytat:
Byłoby miło, gdyby Dobrenka uwierzyła (gdybyś uwierzyła, Dobrenko), że jest przez nas akceptowana i gdyby jedna nietrafiona wypowiedź nie zmieniła Twojego stosunku do nas i do siebie. Policz sobie ile pozytywnych odpowiedzi od nas masz, a ile takich, które Ty odbierasz jako negatywne - rachunek jest prosty.
Edytowane przez neitka Czas edycji: 2011-12-09 o 12:17 |
|||
|
|
|
#4634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o TF postąpiłam zgodnie z radą odpuściłam sobie wczoraj i zrobiłam rest, dobrze bo część zakwasów znikneła. Już nie mogę się doczekać kiedy mój urwis pójdzie spać. Najgorzej że dziś kombinują coś z dostawą energii włączają i wyłączają oby podczas ćwiczeń nie zrobili mi takiego psikusa. |
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i co ty dzisiaj masz bo juz sie pogubiłam na którym dniu jestes, ja dzisiaj cirucit3 machne
|
|
|
#4637 |
|
Zadomowienie
|
neitka ja też jestem wstanie zamienić piersi na uda.. może nie całe ale troszkę na pewno.. Z modelkami to ja nie wiem jak to jest na prawde.. ale jak je widze tak zwykle jedzą "trawę"
![]() jeśli chodzi o układające się rzeczy na piersiach to spodziewałam się że to będą dłonie.. mnie wężowy nie oduczy oglądania się za kobietami.. niestety.. ale nie podobają nam się te same.. Słoneczko.. hmm.. dziękuję.. wiesz w życiu trzeba robić dobrą minę do złej gry.. jak widzę że kogoś coś dręczy to zagaduję.. a zresztą myślałam że po to jest to forum.. jak ktoś coś pisze to pewnie spodziewa się zwykle odpowiedzi.. żeby nie czuł się że pisze w eter.. nie jest mi wspanialę ale robię co mogę.. tylko poprostu czasem puszczają mi nerwy i chce się pożalić.. wybrałam złe miejsce.. chyba już nie będę przepraszać bo już się na przepraszałam.. i nie będę pisac co o tym myślę bo pisałam jak się czuje itd. Nie wiem.. jesli kopniak może być sympatyczny to ja go tak nie zrozumiałam.. ubodło mnie to i tyle.. Mam dosyć kopniaków i robienia dobrej miny do złej gry.. jestem tylko człowiekiem i jak człowiek mam swoje uczucia.. miała coś do mnie mogła napisać na priv i tyle.. Nie chce stąd iść.. zresztą nie jestem dzieckiem.. chociaż tak się zachowałam bo znowu uwierzyłam w coś w co nie warto wierzyć.. wolę mieć twardą dupę jednak.. Posty te co mogłam usunęłam bo mi wstyd że okazałam taką slabość.. znowu.. ale zwyczajnie poczułam się tu dobrze.. jak w gronie dobrych koleżanek.. i tu moja dziecinność..
|
#4638 |
|
Rozeznanie
|
hej kochane, dziś mam rest, ale chyba poćwiczę fire 45 ez bo mąż obiecał że zajmie się wieczorem dzieciakiem. tęskno mi do ćwiczeń, tym bardziej, że z dietą dziś średnio (za dużo węgli) . wagę omijam z daleka i naładowuję się pozytywnie myślą, że swego czasu (z 10 lat temu!) schudłam z 63 do 48 kilo (przy 163 cm) więc i tym razem mi się uda.
a najbardziej inspirują mnie te zdjęcia (tylko nie bijcie) (usunęłam zdjęcia (karlie kloss dla vogue italy) , bo niby promuję anoreksję... IMO nie wydaje mi się. to najbardziej wysportowana modelka high fashion, to dobrze, że swoim przykładem pokazuje, że chude może być wysportowane) Edytowane przez makkapakka Czas edycji: 2011-12-09 o 16:59 |
|
|
|
#4639 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Magnez + B6
|
|
|
|
|
#4641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uważam jednak, że zdjęcia które wkleiłaś promują anoreksję i powinny być zgłoszone do usunięcia przez moderatora (chyba, że zrobisz to sama). Tak nie wygląda zdrowa, wysportowana dziewczyna... ale Ty o tym dobrze wiesz, z tego co widzę.
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". H. Jackson Brown Jr Edytowane przez kalija Czas edycji: 2011-12-09 o 16:42 |
|
|
|
|
#4642 | |||
|
Zadomowienie
|
kalija u mnie też 60-61 to taka waga okey.. jak zacisnę pośladki to 58-59 i wtedy nieźlę się czuję.. też zmieniłam nawyki też nie słodzę.. noi teraz troszkę u mnie inaczej więc jem wszystko tylko nie za dużo.. ale może szybki tryb spali to niedobre
ale staram się jeść 4 razy dziennie pić płyny i ćwiczyć codziennie mimo godziny i samopoczucia---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
|
|
#4643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ilu ludzi tyle opinii. pozdrawiam |
|
|
|
|
#4644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam sie z toba fajna, zgrabna dziewczyna choc moze nie tak całkiem naturalnie szczupla ale dla mnie ok ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Dobrenko głowa do gory nie myslu juz o tym tylko szybko mysl o cwiczonkach dzisiejszych zobaczysz ze jak pocwiczysz to od razu lepiej sie poczujesz ps. nie wiem co dzisiaj masz w planie ćwiczeń ale popatrz na ta pania co niby ma juz 60lat!! jak ona wyglada albo ta laseczke co niby 7 dzieci urodziła .... od dzisiaj one sa moja motywacja
|
|
|
#4645 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ok, już chyba wszyscy mnie mają dość ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4646 |
|
Rozeznanie
|
Heej Wam, dawno tu się nie zgłaszałam, ćwiczę cały czas, to już 5 tydzień podstawowy
Nie mam w domu wagi, ale na weekend zjeżdżam do cioci więc...stanęłam i zobaczyłam... 71 kg a było 74 ![]() Miłego weekendu! |
|
|
|
#4647 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to jest jedyne wyjście jak chcę i poćwiczyć i zjeść normalną kolację i w miarę normalnie się odżywiać. Sterczący tyłek, w sensie że taki brazylijski ? ![]() Cytat:
A jak Dobrenka chce to niech sobie po mnie jedzie dalej i wyszukuje kolejne argumenty za tym jaka to jestem zła i niedobra. W końcu najłatwiej jest założyć, że ja mam cudowne życie, że mi wszystko przychodzi samo, że ja nie mam żadnych problemów, że wszyscy są dla mnie mili i wspaniali, że mam idealne i fantastyczne życie, że nic nie doświadczyłam, bo tak właśnie myślisz i nie raz dawałaś temu dowód ... byłam cicho, za każdym razem ... Bo przecież prawda jest taka, że nawet nie pomyślałaś o tym, że ja mając te swoje 25 lat mogłabym swoimi negatywnymi stronami życia obdarzyć z kilka osób ? nie pomyślałaś nawet ile razy byłam na samym dnie i musiałam radzić sobie sama, bo obok nie mam nikogo ? nie pomyślałaś ile razy musiałam dusić płacz i zaciskać usta, pięści i iść przed siebie, i radzić sobie ze sprawami, których nie rozumiałam ? ile razy upadałam i wstawałam, i tak w kółko ? ... bo przecież mi wszystko przychodzi tak łatwo, całe moje życie to jedna wielka łatwizna ... A co do Twojego wyżalania się ... nie mam nic przeciwko, wyżalaj się, tak samo nie bronie tego nikomu innemu, bo wiem że każdemu jest to potrzebne i to czasem pomaga, ale sama zauważ że jest różnica pomiędzy napisaniem jednego długiego posta i wylania z siebie wszystkiego, niż żalenia się w każdym możliwym poście w ostatnim czasie i to w dwóch wątkach ... chcesz żeby patrzeć na Ciebie i Twoje uczucia, a sama nie liczysz się z innymi ... nie pomyślałaś że osoby mające własne problemy wchodzą tu po to żeby uzyskać motywację, żeby popatrzeć jak inni walczą, dopingować ich i utrzymywać tą wewnętrzną wiarę w to że jeśli się chce to można, żeby cieszyć się sukcesami innych i mieć motywację do tego żeby następnego dnia wstać i zmierzyć się z codziennością, żeby chociaż na chwilę zapomnieć ? a ja mają to uzyskać skoro czytając większość Twoich postów dołują sie jeszcze bardziej ? ... ale mieć pretensje do mnie, że rzekomo z nikim się nie liczę masz ... ehhh napisałabym więcej ale szkoda mi już słów, przecież i tak jestem ta zła i niedobra, bo najłatwiej zwalać wszystko na innych niż się po prostu ogarnąć i zrozumieć, że jednak coś jest nie halo skoro pewne rzeczy zauważ więcej niż jedna osoba ...
|
|
|
#4648 | |
|
Raczkowanie
|
Może4 jak będę sama mieszkać i sama sobie gotować to zacznę bardziej dbać o zdrowe rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
tzn. ja rozumiem, że ona próbuje jak najbardziej zaoszczędzić, ale bez przesady.. np. jeżeli banany będą po normalnej cenie, a nie w przecenie to ona już ich nie kupi...
|
|
|
|
|
#4649 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo próbować co jakiś czas, a nuż się uda coś wynegocjować. Albo może spróbuj wynegocjować, że no nie wiem raz w tygodniu coś zdrowszego ?Dobrenka tyle, że ja nigdy nie napisałam że masz łatwe życie. Napisałam tylko że nie doceniasz tego co masz. Widzisz różnicę pomiędzy nie docenianiem (czyli to o czym ja napisałam) a uważaniem, że inni mają super łatwo zawsze i wszędzie (czyli to co ty uważasz o moim życiu) ? Jeżeli nie to tylko Twój problem. Mi zabraniasz w tym momencie totalnie wszystkiego, a sama robisz dokładnie to o co mnie oskarżasz ... to świadczy tylko o Tobie nie o mnie. Poza tym koniec tematu, nie mam ochoty rozmawiać z kimś kto jak trwoga to się do mnie odzywa, a jak już tylko mi się coś nie spodoba i zwrócę uwagę to zaraz jestem ta zła, bo nie ten ton, nie takie słowa, bo co, bo mam swoje zdanie i nie boję sie pisać szczerze co mi się nie podoba ? Zanim zaczniesz oskarżać innych, sama się sobie przyjrzyj.
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-12-09 o 22:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

Turbo Fire
CE 

no nic poobserwuje go i zobaczymy co sie z tym cyckiem dzieje