|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
dzisiaj idę kupić w końcu magnez. Jak sądzicie, kupić taki zwykły czy jakiś extra?
|
|
|
|
#4592 |
|
Zadomowienie
|
.
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-09 o 08:12 |
|
|
|
#4593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
kiedyś uwielbiałam jogę, ale aktualnie nie jestem w stanie zmusić się do stretch 40. dziś zamiast 40 min. rozciągania było tylko 10...
zastanawiam się czy w ogóle nie zrezygnować ze stretch 40 i zamiast niego nie robić hiit 15 lub 20. Edytowane przez makkapakka Czas edycji: 2011-12-07 o 19:15 |
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobrze robi ciału takie rozciąganie ![]() Znów piszę posta z podłogi- tym razem po HIITach 15 i Tone 30 Czuję mrowienie w mięśniach rąk i nóg
|
|
#4596 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny! Jestem na forum zupełnie nowa i średnio się tu na razie odnajduję. Przeczytałam kilka ostatnich stron w poszukiwaniu linków albo innych namiarów do ściągnięcia filmików z ćwiczeniami, ale dostaję oczopląsu i niczego nie mogę znaleźć. Muszę tu troszkę pobyć, żeby lepiej się zorientować.
Póki co, mam gorącą prośbę: czy któraś z Was mogłaby mi pomóc i przesłać linki na priv? Będę bardzo wdzięczna! |
|
|
|
#4597 |
|
Raczkowanie
|
Też miałam to po pierwszych HITach w moim życiu, które dzisiaj zrobiłam. Ale wczorajszy dzień wydawał mi się gorszy... może dlatego że pierwszy. Jutro mam mieć chillout ale wybiore sobie jakiś zestaw ćwiczeń na brzuch.... bo o ten brzuch się najwięcej rozchodzi... po ciąży oczywiście masakra pozostała.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 |
|
Zadomowienie
|
dzisaj hiit 15 i sculpt 30, a jutro rest i zajęcia na uczelni od 8 do 20
![]() nie zrezygnowałabym ze strech 40 nigdy, bardzo mi odpowiada, rozciąganie jest tam całkiem fajne i w końcu czuje te ćwiczenia w łydkach ale co kto woli. |
|
|
|
#4599 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po co od razu suplementy? Najbogatsze źródła (zawartość magnezu w 1 kg produktu):
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wejdz na chomikuj (np. mój: pawel-wodz) i wpisz TURBO FIRE Dziś waga mi pokazała +1kg bez sensu przecież nic złego nie zrobiłam wiem, wiem, liczą się centymetry i efekty wizualne, ale jakoś i tak się wkurzyłam ![]() Nie zdąże do świąt osiągnąć takich efektów jakie zamierzałam
|
|
#4600 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To nawet nie o zadawanie bólu chodzi w moim przypadku. Ja wielu rzeczy nie widzę, nie zwracam uwagi, więc kiedy wypadałoby mieć ciętą ripostę to jej nie mam, bo np. zupełnie przegapiłam fakt, że koś ma np. coś grubego, bo w tym czasie myślałam, że ma ładne włosy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lubię jak boli
|
|
#4602 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomijając fakt, że magnez z jedzenia jest łatwiej przyswajany niż ten z suplementów (w przyswajaniu . Ale masz racje, skurcze nie są przyjemne, a tabletkę zdecydowanie łatwiej połknąć niż wzbogacić dietę o produkty zawierające magnez (bez złośliwości) ![]() Cytat:
ale zazwyczaj jak się odchudzam, to mam zastoje, raczej waga mi nie wzrasta, dlatego się zdziwiłam.Pewnie zdąże do następnej okazji
|
|
#4603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama jestem ciekawa jak to robi reszta dziewczyn
|
|
#4604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najłatwiej się pewnie z tym kakao pogodzić Wiem, że to głupie tłumaczenie z tą następną okazją, ale taka prawda, że jeśli schudniesz powoli to na następne święta będziesz bezwysiłkowo tak wyglądać jak sobie życzysz. Obie wiemy, że to nie problem zrobić sobie głodówkę czy dietę cud i wyglądać jak tyka na święta, ale na Sylwestra już nie, bo jojo jak nic.
|
|
|
#4605 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie bede juz pisac o tym na forum
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-08 o 23:02 |
|||
|
|
|
#4606 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jka juz musisz sie wazyc to proponuje zebys to robiła np po tygodniu tym osttanim recovery albo przynajmniej po wolnym dniu wtedy beda bardziej wiarygodne wyniki i nie przed @![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
ale tylko łydkii dolna czesc bo tak jak mowisz na górna jeszcze nie przyszła pora i najpierw trzeba spalic tłuszcz z dołu zeby topic z góry![]() Ale mam tez gorsza wiadomość a mianowicie dzisiaj tez spostrzegłam ze chyba biust mi sie zmniejsza no nic poobserwuje go i zobaczymy co sie z tym cyckiem dzieje
|
|
|
#4607 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wszystko wszystkim ale gdyby mój facet potrzebował 2 lusterek to już bym nie zniosła.. puki co (odpukać) nie potrzebuję ani jednego ale licho nie śpi..Cytat:
http://www.bodymax.pl/main.php?id=110&id2=101 polecam oba..
|
|
#4608 | |
|
Rozeznanie
|
Hehe a ja lubie jak tak piszesz kojarzy mi sie z jakims zboczeniem na punkcie bolu (oczywiscie pozytywnie bo sama tak mam)
musze go kiedys przetrestowac ->ten killer![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
mowie pseudo bo w załozeniu powiino sie po jesc jakies pelnowartosciowe białko a ja naczesciej i owszem jem np jajka ale juz z dodatkiem grahamki![]() Kurcze pewnie tobie jest lepiej tak jak jest a moze sprobowalabys po przyjsci zjesc cos lekkiego np banana pocwiczyc i dopiero obiad albo chociaz po treningu jakiegos małego chudeko wieśniaka wciągnąc albo jajko?Ale nie mnie o tym mowic bo sama sie do tego w 100% nie stosuje wiec wiesz Ja jak mam wrocic tak pozno to wstaje bardzo wczesnie i cwicze rano npv wlasnie po bananie bo tak mi lepiej ale kazdy jest inny
|
|
|
#4609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy Tobie nie za dobrze z tymi efektami![]() Cytat:
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-08 o 13:47 |
||
|
|
|
#4610 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale wiesz co wiele z takich dziewczyn jest z natury szczupła ale dodatkowo własnie jeszcze nie jedza za wiele zeby wygladac jak wieszak Zreszta ostatnio Anja Rubik mowila chyba w dzien dobrytvn ze ona to sniadania nie je bo niby nie lubi pije tylko kawę, na drugie sniadanie/lunch gdzies w pracy zje jakias salatke (pewnie sama sałata i cytryna )i dopiero jak wroci do domu to zje normalna kolacje(swoja droga chcialabym zobaczyc co ma na mysli mowiac normalna kolacja ) i do tego dochodzi to ze one ciagle sa na nogach bardzo duzo pracuja i zyja w ciagłym stresie wiec figura przy tych warunkach gwarantowana---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
ale namotałam hehe, wiec ja nie nastawiam sie na jakies rewelacyjne efekty ale to co widze juz teraz całkowicie mnie satysfakcjonuje![]() Co do piersi to hmmm chyba cos za cos .... wyrywanie hantelek po 10 kg na reke chyba przynosi takie efekty.... nozki ci szczupleja brzuszek twardnieje a cycki spadaja
|
|
|
#4611 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- megi też jestem bardzo ciekawa jak wygląda jedzenie "normalne" Rubik.. bo n prawdę wygląda jak szkieletor.. ja jak się stresuje to jem bo właśnie wszystko spalam za szybko.. Trochę namotałaś w tym swoim długim zdaniu ale chyba wiem o co "kamann" mam jednak nadzieję że coś spadniemy Z efektów na już widzę "mułka" na ręce .. brzuszek bez zmian.. a nogi.. sama nie wiem.. może i twardsze ale w sumie to twarde były już dawno..
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-08 o 23:07 |
|||
|
|
|
#4612 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
raz pracuje od 10 raz od 6 raz od 8 czasami tylko w nocy a przewaznie(jesli mowa o pracach biurowych)to popołudniem albo nawet i wieczorem ale za to w domu wiec nie powiem ci ze od 8do16 alb 6 - 14 bo tak nie jest, czasami nie ma mnie cały dzien i wtedy staram sie cwiczyc rano czasmi jestem rano w domu a popoludniu wychodze a czasmi w ogole nie wychodze i mam np dwa dni prawie wolne ale za to pracuje caly weekend po 8h w sob i 8h w nd![]() Wiem szkoda wtedy mamy tez tak miałam chociaz czesto sie buntowałam i jadłam to co sama sobie zrobiłam a teraz jem tylko to co sama zrobie ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
)A no namotałam bo własnie wypiłam red bulla (sugar free)i zagryzłam to kilkunastoma m&msami Moje też byly twarde ale teraz sa twarde inaczej hihi
|
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
megi wiesz z jednej strony to fajny jest taki nieregulowany czas pracy..
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-09 o 08:18 |
|
|
|
#4614 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
święta racjadziś po prostu mam gorszy dzień, dlatego tak marudzę.... Cytat:
Trzymam kciuki za wyniki!!! Wstukaj te też tu, bo pomimo, że podczytuję CE, to nie chcę przegapić!!! Cytat:
![]() Wychodzi na to, że wcześniej nie ćwiczyłam intensywnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do drugiego - to ja też! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jejku jak mi się dziś dłuuuży w pracy......... zamiast siedzieć i marnować tu (w pracy) czas, mogłabym poćwiczyć chociaż
|
|
#4615 |
|
Rozeznanie
|
własnie wróciłam z pracy zmęczona i zziębnięta... po lekach jestem okropnie śpiąca (ale podobno to minie. zapobiegawczo nie nastawiałam nic na gazie bo wczoraj przysnęłam i przypaliłam garnek z ziemniakami). dziś fire 45 i stretch 10. poćwiczę wieczorem bo jeszcze na zakupy się wybieram. na pewno nie zrezygnuje z tf bo cholernie boję się przytycia (jak pisałam to całkiem możliwe, jedna forumka na moich lekach przy tej samej dawce przytyła 10 kilo w 3 miesiące... w tym stanie, w którym jestem - zdiagnozowana depresja - to chyba bym się zapłakała na śmierć.)
trzymajcie kciuki. |
|
|
|
#4616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale mam nadzieje , że będzie tak jak napisałaś, że troche to zniknie jak bede ćwiczyć ... już są troche mniejsze w porównaniu z tym co było na początku... ale to z pomocą ćwiczeń, balsamu wyszczuplajacego i baniek gumowych chińskich, którymi od tygodnia masuje te boczki po 10 minut każdy bo podobno to pomaga na cellulit, to może i tutaj mi pomoże, albo choc troche rozłoży ten tłuszcz na nogi, a tam to będzie łatwiej go zbic
|
|
|
|
|
#4617 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Głowa do góry i ćwiczysz dalej Makka więcej pozytywnego myślenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Następna jęcząca duszyczka Walczysz dalej i tyle, trzeba być twardym a nie mietkim ![]() Przypadło mi do gustu, ale robienie tego codziennie nie jest dobrym pomysłem ![]() ![]() Cytat:
Masz w okół Ciebie ludzi, którzy Cię kochają i zrobią dla Ciebie wszystko. Mama skacze w okół Ciebie jak koło jajka jakiegoś. Masz pracę. Masz dach nad głową. Do pracy z tego co kojarzę jeździsz autem i nie tłuczesz się komunikacją publiczną. A Tobie źle ??? No sorki ile Ty masz lat ??? Niektórzy ludzie wiele by dali żeby mieć chociaż część tego co Ty masz. Weź usiądź na chwilę i pomyśl, jakie masz cholerne szczęście, że to wszystko masz i po prostu to doceniaj A to że nie wszystko jest tak na już jakbyś chciała, no cóż takie jest życie. Czasem trzeba zacisnąć zęby i iść do przodu nie patrząc na to ile razy rzeczywistość kopie Nas po tyłku, i starać się zbliżyć do tego miejsca, w którym chcemy się znaleźć. A problem z gotowaniem jest jak najbardziej do rozwiązania, trzeba tylko usiąść, pomyśleć i działać. Ale przede wszystkim to trzeba chcieć, a nie szukać wymówki. Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam wrażenie, że Wam się włączył jakiś demotywujący nastrój. Macie się tu wspierać, a nie zanudzać. Zachęcać do ćwiczeń i WALCZYĆ !!! Nic się samo przecież nie zrobi
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam tabletki, chce jak najszybciej pozbyć się tych skurczy, bo są baardzo uciążliwe przy ćwiczeniach, oczywiście jak mi przejdą zabiorę się za coś zdrowszego, ale teraz chce już z tym skończyć
|
|
|
|
#4619 |
|
Rozeznanie
|
koniec marudów: skończyłam II tydzień
|
|
|
|
#4620 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ja osobiście zostałam wsparta i zmotywowana, (za co wielkie dzięki Czuje, że wyczerpałam już limit jęczenia w tym miesiącu.... no bo po jaką choinkę ja się zważyłam?! Teraz mam nauczkę Jestem świeżo po fire30 i tone30. Niestety tone30 musiałam sobie uprościć, bo moje kolana nie wytrzymują takich obciążeń, a muszę o nie dbać, tak więc postawiłam nacisk na ramiona i w sumie jestem zadowolona. Za to po fire humor mi wrócił ![]() Co z Waszymi kolacjami? Co jecie i na ile przed pójściem spać?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.

Turbo Fire
CE 

Czuję mrowienie w mięśniach rąk i nóg

lubię jak boli