TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-15, 22:35   #4711
siostraelwa
Zadomowienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

tygryskowym_okiem, nathaly dziękuję Wam za odpowiedź

jestem (prawie) po miesiącu BBL i rzeczywiście poślady się polepszyły, ale chciałabym poprawić całe ciałko więc następny program to będzie chyba TF. Tylko nie wiem czy podołam, bo w dni wolne od BBL robiłam sobie Hiit 15 i strech 10 i się ze mnie lało strumieniami:P Wiem, że w inne dni nie robi się juz treningu interwałowego, ale czy te ćwiczenia są bardzo intensywne? I najważniejsze pytanie: Czy, tak jak w tytule, TF to rzeczywiście palarnia tłuszczu?
siostraelwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 07:15   #4712
makkapakka
Rozeznanie

ja tam brzuch i nogi mam coraz lepsze (po 3 tyg tf ) a tłuszczu tam miałam trochę pociążowego
wczorajszy fire 55 ez robiłam juz bez większych trudności (tzn. nie miałam wrażenia że sobie wypluję płuca). dziś mam wolne ale bardzo chętnie zrobię jakiegoś fire'a jak starczy czasu.
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 11:13   #4713
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siostraelwa Pokaż wiadomość
jestem (prawie) po miesiącu BBL i rzeczywiście poślady się polepszyły, ale chciałabym poprawić całe ciałko więc następny program to będzie chyba TF. Tylko nie wiem czy podołam, bo w dni wolne od BBL robiłam sobie Hiit 15 i strech 10 i się ze mnie lało strumieniami:P Wiem, że w inne dni nie robi się juz treningu interwałowego, ale czy te ćwiczenia są bardzo intensywne? I najważniejsze pytanie: Czy, tak jak w tytule, TF to rzeczywiście palarnia tłuszczu?
W inne dni np są ćwiczenia z ekspanderem i gumą A"Fajery" też sa w miarę intensywne tam masz np w Fire 55 ez chyba dwa drill'e minutowe z intensywniejszymi ćwiczeniami a poza tym to są takie układy, ale one tez potrafią zmęczyć
Ja w ciągu prawie półtora miesiąca schudłam 4 kg, więc ja uważam, że to jest faktycznie "palarnia tłuszczu"
No ale to też zależy jak się do ćwiczeń przykładasz

nattalia@op.pl
nathalyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 19:56   #4714
makkapakka
Rozeznanie

mimo restu miałam ochotę na fire 30 i stretch 10.
zaliczone.
Stary 2011-12-16, 20:07   #4715
megi533
Rozeznanie

A ja dzisiaj zrobiłam ostatni dzień pierwszego miesiąca CE jutro jak zdąże to się pomierze i zobaczymy jak będzie z wynikami Poki co program bardzo mi się podoba...chyba bardziej niż TF TF bardzo lubiłam ale w pewnym momencie miałam taki przesyt tych cwiczeń, ze patrzeć już na nie nie mogłam i poprostu potrzebowałam czegoś nowego i to coś znalazłam właśnie w CE jee ćwiczymy dalej jeszcze 3 miesiace

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 21:18   #4716
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zrobiłam ostatni dzień pierwszego miesiąca CE jutro jak zdąże to się pomierze i zobaczymy jak będzie z wynikami Poki co program bardzo mi się podoba...chyba bardziej niż TF TF bardzo lubiłam ale w pewnym momencie miałam taki przesyt tych cwiczeń, ze patrzeć już na nie nie mogłam i poprostu potrzebowałam czegoś nowego i to coś znalazłam właśnie w CE jee ćwiczymy dalej jeszcze 3 miesiace
No no gratuluje wytrwałości I trzymam kciuki za te kolejne 3 miesiące

nattalia@op.pl
Stary 2011-12-18, 04:16   #4717
makkapakka
Rozeznanie

witajcie, dziś zamierzam ćwiczyć dwa dnia na raz bo wczoraj przez przedłużenie rodzinnej imprezy nie dałam rady poćwiczyć (zrezygnowałam z ze skakania po drewnianej podłodze grubo po 22 litując się nad sąsiadami)

dziś więc fire 45 i 20 hiit + stretch 10

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-18, 10:01   #4718
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
dziś więc fire 45 i 20 hiit + stretch 10
ćwiczyłam koło 8 rano już po śniadaniu, ale i tak było ciężko... no ale mam teraz czyste sumienie hie hie nie można zawodzić szaliny!
Stary 2011-12-18, 19:59   #4719
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Widzę, że chyba wszystkie w trakcie świątecznych przygotowań, taka cisza zapadła

Tylko makkapakka tu szaleje

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 20:17   #4720
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
O przepraszam, właśnie skończyłam Fire 30 i Stretch 10 Chociaż to już 10 tydzień, to spociłam się, jakbym dopiero co zaczęła Turbo Fire

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 21:41   #4721
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Widzę, że chyba wszystkie w trakcie świątecznych przygotowań, taka cisza zapadła

Ja dziś pośwęciłam dzień na robienie pudełek i baniek w stylu decoupage ale oczywiście ćwiczen nie opusciłam, mimo zakwasów w ramionach A Wy zaliczyłyście dzisiejszy dzień?

A przygotowania świąteczne to dopiero się zaczną u mnie pod koniec tygodnia
Mam pytanie małe ... do dziewczyn które ćwiczyły albo ćwiczą Jillian Michaels ... macie jakaś stronę, gdzie opisane są te różne jej programy ? Bo szukałam przez google i nic nie znalazłam za bardzo tylko ogólnie jakieś ćwiczenia

nattalia@op.pl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-18, 21:48   #4722
EnjoyYourLife
Raczkowanie

Cześć Wam
Przejrzałam forum i przyznam szczerze, że zachęciłyście mnie do Turbo Fire . Mogłabym prosić o jakiś link? Ładnie proszę

EnjoyYourLife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 07:50   #4723
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:

ja wczoraj najpierw przyszalałam z tf, potem spędziłam 4 godziny na zakupach (mąż i dziecię ubierali choinkę). uf dziś sprzątanie, pakowanie prezentów i trochę pracy...
wieczorem randka z szaliną (hiit 20 i sculpt 30)

i już kombinuję jak święta rozplanować żeby codziennie ćwiczyć.
od soboty (wigilia) zacznę 5 tydz.!
Stary 2011-12-19, 09:35   #4724
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Też właśnie kombinuje ale najbardziej przeraza mnie to jedzenie ktore będzie mnie wolało na stole ale a;e trzeba będzie grzecznie mu odmówić

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez EnjoyYourLife Pokaż wiadomość
Cześć Wam
Przejrzałam forum i przyznam szczerze, że zachęciłyście mnie do Turbo Fire . Mogłabym prosić o jakiś link? Ładnie proszę
Chyba nie przejrzałaś całego forum, bo ja tam gdzieś umieściłam link do torretów, a jak nie chcesz przez to to jedynie chomikuj Cie ratuje

nattalia@op.pl
Stary 2011-12-19, 11:31   #4725
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nathalyy Pokaż wiadomość
T
Chyba nie przejrzałaś całego forum, bo ja tam gdzieś umieściłam link do torretów, a jak nie chcesz przez to to jedynie chomikuj Cie ratuje
ja wiciąż wysyłam PW... ale ile można
wystarczy wybrać jeden z serwerów i otworzyć plik w programie do torrentów (np. bittorrent)

Edytowane przez makkapakka
Czas edycji: 2011-12-19 o 11:36
Stary 2011-12-19, 20:13   #4726
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
ja wiciąż wysyłam PW... ale ile można
wystarczy wybrać jeden z serwerów i otworzyć plik w programie do torrentów (np. bittorrent)
No tak ... to żadna ciężyna przecież

nattalia@op.pl
Stary 2011-12-19, 20:51   #4727
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
O przepraszam, właśnie skończyłam Fire 30 i Stretch 10 Chociaż to już 10 tydzień, to spociłam się, jakbym dopiero co zaczęła Turbo Fire
No ale odzywałam się tylko makkapakka, więc nie wiedziałam co się dzieje u pozostałych

Cytat:
Ja dziś pośwęciłam dzień na robienie pudełek i baniek w stylu decoupage ale oczywiście ćwiczen nie opusciłam, mimo zakwasów w ramionach A Wy zaliczyłyście dzisiejszy dzień?

A przygotowania świąteczne to dopiero się zaczną u mnie pod koniec tygodnia
Mam pytanie małe ... do dziewczyn które ćwiczyły albo ćwiczą Jillian Michaels ... macie jakaś stronę, gdzie opisane są te różne jej programy ? Bo szukałam przez google i nic nie znalazłam za bardzo tylko ogólnie jakieś ćwiczenia
Fiu fiu, takie rzeczy robisz, a masz gdzieś jakieś zdjęcia swoich dzieł ?
U mnie w ten weekend już się zaczęły przygotowania, a reszta pod koniec tygodnia.
Nie znalazłam takiej strony z zebranymi opisami jej programów. Ale może uda się Tobie znaleźć to czego szukasz u niej na stronie <tutaj>. Mi brakuje czasu na to żeby wejść i porządnie się tam rozejrzeć, więc nie wiem czy ma tam też opisy swoich programów.

Cytat:
Ja w zeszłym roku jak robiłam TF to wigilia była restowa, a w pierwszy i drugi dzień ćwiczyłam

Cytat:
Też właśnie kombinuje ale najbardziej przeraza mnie to jedzenie ktore będzie mnie wolało na stole ale a;e trzeba będzie grzecznie mu odmówić
Po prostu zastosuj zasadę wszystkiego ale po troszku. Wierz mi, że da radę przeżyć święta i nie zmarnować efektów ćwiczeń, nie objeść się. Poza tym mam wrażenie, że mi właśnie fakt, że ćwiczyłam w okresie świątecznym oraz robiłam sobie takie dłuższe spacerki, to jakoś lepiej się czułam.

A ja póki co chora jestem i nie ćwiczę A tak bym sobie poskakała. Ehhh

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 08:13   #4728
makkapakka
Rozeznanie

hej kochane, dziecię już w przedszkolu, pies wysikany, śniadanie wsunęłam godzinę temu... to sobie teraz idę poskakać 55 ez fire

oh jeah!
Stary 2011-12-20, 08:26   #4729
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Ja melduję, że nadal twardo ćwiczę, robię 5 miesiąc, ale czasu mało na sensowne pisanie.... Nie wiem, jak zrobię w święta, ale postaram się ćwiczyć. Wigilia nie u mnie, więc jak rano pobrykam, to nikomu nie powinno przeszkadzać.

Generalnie jak się okazało podłoga u mnie w domu rodzinnym jest dużo mniej śliska niż moja i wszystko co tam robię daje ostro popalić nogom, które mając mocne oparcie muszę mocniej zginać, niżej schodzić etc.

A poza tym, do dziewczyn, które skończyły TF - czy Wy też pod koniec miałyście uczucie ogólnego przemęczenia? Jakbym się nie mogła zregenerować odpowiednio z jednego dnia na drugi... Chyba z tych powodów powtórzę sobie końcówkę TF. Bo jak ćwiczę to zawsze mam takie uczucie, że już nie mogę, nie mam siły i byle się tylko nie zatrzymać i dotrwać do końca. A jak tylko filmik się kończy to fukam na siebie, że mogłam jednak lepiej, wyżej, więcej. Nie mam już tak jak kiedyś, że po filmiku z uśmiechem leżąc na podłodze myślałam sobie, że intensywniej tego zrobić nie mogłam. Teraz leżę na podłodze niezadowolona

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-20, 09:13   #4730
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
A poza tym, do dziewczyn, które skończyły TF - czy Wy też pod koniec miałyście uczucie ogólnego przemęczenia? Jakbym się nie mogła zregenerować odpowiednio z jednego dnia na drugi...
Tak ja też miałam takie uczucie ogólnie byłam przemęczona, mało tego nagle zaczeły łapać mnie zakwasy po 5 miesiącach ... i z kazdym dniem się pogłębiały to chyba efekt ciągłego męczenia materiału Nie wiem czy jest sens coś powtarzać bo przeciez i tak będziesz zmęczona, rób na tyle na ile możesz
A co po TF masz już jakiś plan dołączasz do grupy CE?

Stary 2011-12-20, 10:57   #4731
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

Cześć Dziewczyny!
Kto chory niech zdrowieje, bo to najgorszy czas na bycie na mniej niż 100%
Ja się przyznać przyszłam, że ćwiczę sporadycznie i jakoś tak ostatnio z kiepską energią, nie wiem czy przesyt, czy może zmęczenie materiału (przydałby się urlop czy cuś), ale może na święta podładuję baterie trochę i pomoże. Nie żebym miała wolne, ale może chociaż się dzień jakiś uszczknie
Gratuluję wszystkim wytrwałości i efektów (zwłaszcza tym, którzy wytrwali i efekty mają ). A sama uciekam dalej pracować.
I przy okazji z wyprzedzeniem składam obchodzącym Najserdeczniejsze i Pełne Powera lub Fire'a życzenia z okazji nadchodzących Świąt, a nieobchodzącym leniuchowania w miarę możliwości, oczywiście z przerwą na Szalinkowy szał
Trzymajcie się ciepło!
Stary 2011-12-20, 14:40   #4732
makkapakka
Rozeznanie

dziewczynki napiszcie trochę o CE...
najbardziej interesuje mnie trudność, długość i czas trwania ćwiczeń potrzebny sprzęt. no i wasze odczucia jak się ma CE do TF.

widziałam jakieś urywki ale dopiero zasysam całość. chciałabym zabrać się do tego po TF (marzenie) i szukam czegoś dla męża (sporo tłuszczyku głownie brzuch i okolice, mało czasu do ćwiczeń i niechęć do podskoków)

z góry dziękuję
Stary 2011-12-20, 21:12   #4733
megi533
Rozeznanie

Cytat:
dziewczynki napiszcie trochę o CE...
najbardziej interesuje mnie trudność, długość i czas trwania ćwiczeń potrzebny sprzęt. no i wasze odczucia jak się ma CE do TF.

widziałam jakieś urywki ale dopiero zasysam całość. chciałabym zabrać się do tego po TF (marzenie) i szukam czegoś dla męża (sporo tłuszczyku głownie brzuch i okolice, mało czasu do ćwiczeń i niechęć do podskoków)

z góry dziękuję
Zapraszamy na wątek o CE tam masz nasze wrazenia na świeżo niemal prosto po ćwiczeniach
Nie bardzo jest jak porównywac CE do TF bo to całkiem inne treningi, o ile TF skupia się bardziej na szeroko rozumianych cwiczeniach cardio/interwałach, z niewielka ilościa ćwiczeń ala siłowych, o tyle CE bardziej stawa na ala ćwiczenia siłowe tj 3 razy w tygodniu robisz ćwiczenia od 37 do 32minut tylko z cięzarkami (1miesiąć - poziom podstawowy coś koło 2-5kg, troche bardziej zaawansowany od 3-7kg, i Szalina 5-11kg) w nastepnych miesiacach obciązenia się zwiększa ale i zmienia się specyfika ćwiczen - 1 miesiac - 12powtórzen w srednim tempie, 2miesiac - 8 powtórzeń ale wolniejszych poki co jestem na 2miesiacu wiec co jest w 3 nie wiem, i 2razy w tygodniu masz coś ala interwały ale jeden filik polega na naprzemiennym wykonywaniu ciwczen w bardzo szybkim tempie a po tym cwiczenia z małym ciezarkiem na wytrzymalość czyli juz nie ileś powtorzen tylko ileś czasu - ponoć szalina mowi, ze wtedy ładnie topi się tłuszczyk do tego 10minut cwiczen an brzuch czyli koło godzinki taki dzień trwa, i filmik ostatni to ok 28minut bardzo intensywnych cwiczen juz (poza jednym cwiczeniem) bez obciazenia ale naprawde daja w kość jak to cwicze to tylko patrze ile do końca do etgo jest 20minutowe rościaganie o wiele przyjemniejsze niz w TF to opis 1miesiaca pozniej pojawiają sie wymienniki wiec jak jest dalej to nie wiem jeszcze.
Co do wrazeń to hmm co kto lubi mi szczerze mowiąc bardziej podoba sie CE niz TF ale niektórzy wolec będą TF - kazdy lubi co innego. Dla jednego wazne jest to żeby się totalnie spoci a dla drugiego wazne jest czuc jak miesnie drżą po treningu i niekoniecznie być zlanym potem - bo tak sie zdaza w CE ze nie zawsze toniesz w pocie Mi podoba sie to co dzieje się z moim ciałem - bo o ile zrzuciłam kilka cm-rów przy tf to przy ce tez cos tam drgneło w dół ale co bardzo wazne ciało sie zniemia pod wzgledem wizualnym - robi sie bardziej kształtne miesnie sie zaczynaja rysowac mi sie bardzo podoba i widze zmiany ale kazdy do tego musi podejsc indywidualnie. Co do sprzetu to trzeba nabyc obciazenie i to najlepiej roznorakie zeby zwiekszac/zmniejszac ciezar przy danym cwiczeniu. Co do męża to wydaje mi sie ze bedzie mu sie podobać, nie ma tutaj zadnych układów tanecznych czy cos,ale te dwa dni wymagaja zeby troche poskakac musi zobaczyc czy mu podejdzie generalnei duzo cwiczen z obciazeniem co panom chyba bardziej pasuje

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Jutro mam 5 dzień 2-go miesiaca a juz myśle co by tu zacząć pozniej, i bardzo bardzo sie skłaniam ku temu, żeby po CE zaczac PX90 2, chyba najbardziej ekstremalny trening ale ponoc dajacy też dobre efekty niebawem bede miała cwiczonka to popatrze co tam sie dzieje i czy to dla mnie, ale sporo przeczytaam na temat tych cwiczen i ponoc raz, ze sa mordercze to dwa sa tez skutrczne.... zobaczymy jakby ktoś miał z nimi do czynienia to niech da mi znac juz nie off topuje dziewczyny sorki za takie moje dygresje

Stary 2011-12-20, 21:28   #4734
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Zapraszamy na wątek o CE tam masz nasze wrazenia na świeżo niemal prosto po ćwiczeniach
(...) musi zobaczyc czy mu podejdzie generalnei duzo cwiczen z obciazeniem co panom chyba bardziej pasuje
dzięki megi533 ale ze mnie lamerka, że nie zauważyłam, ze jest odrębny wątek o CE...
filmiki ściągnęłam i średnio mi to pasuje, bo ja jednak z tych skaczących. mąż zaciekawiony podobnie jak TF, ale sam jeszcze nie wie...
ja zdecydowałam, że po TF podejdę jeszcze raz do Insanity, bo chyba lubię jak trener na mnie krzyczy i podświadomie tęsknię za Shaunem T
Stary 2011-12-21, 06:21   #4735
makkapakka
Rozeznanie

ja już po ćwiczeniach... zaczęłam o 5.30, co nie było jakimś niezwykłym wyczynem bo obudziłam się o 2 w nocy i nie mogłam spać do rana

dziś core 20 i stretch 10 (do 40 się nie zmuszę )
udanego ćwiczeniowego dnia!
Stary 2011-12-21, 08:23   #4736
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Tak ja też miałam takie uczucie ogólnie byłam przemęczona, mało tego nagle zaczeły łapać mnie zakwasy po 5 miesiącach ... i z kazdym dniem się pogłębiały to chyba efekt ciągłego męczenia materiału Nie wiem czy jest sens coś powtarzać bo przeciez i tak będziesz zmęczona, rób na tyle na ile możesz
A co po TF masz już jakiś plan dołączasz do grupy CE?
Dołączam do grona CE najprawdopodobniej. Będę musiała zainwestować w ciężarki Ale przynajmniej na początku będę robić z gumą - bo wiem, że się da, zobaczę, jak to dla mnie męczące.
Cytat:
Nie bardzo jest jak porównywac CE do TF bo to całkiem inne treningi, o ile TF skupia się bardziej na szeroko rozumianych cwiczeniach cardio/interwałach, z niewielka ilościa ćwiczeń ala siłowych, o tyle CE bardziej stawa na ala ćwiczenia siłowe tj 3 razy w tygodniu robisz ćwiczenia od 37 do 32minut tylko z cięzarkami (1miesiąć - poziom podstawowy coś koło 2-5kg, troche bardziej zaawansowany od 3-7kg, i Szalina 5-11kg) w nastepnych miesiacach obciązenia się zwiększa ale i zmienia się specyfika ćwiczen - 1 miesiac - 12powtórzen w srednim tempie, 2miesiac - 8 powtórzeń ale wolniejszych poki co jestem na 2miesiacu wiec co jest w 3 nie wiem, i 2razy w tygodniu masz coś ala interwały ale jeden filik polega na naprzemiennym wykonywaniu ciwczen w bardzo szybkim tempie a po tym cwiczenia z małym ciezarkiem na wytrzymalość czyli juz nie ileś powtorzen tylko ileś czasu - ponoć szalina mowi, ze wtedy ładnie topi się tłuszczyk do tego 10minut cwiczen an brzuch czyli koło godzinki taki dzień trwa, i filmik ostatni to ok 28minut bardzo intensywnych cwiczen juz (poza jednym cwiczeniem) bez obciazenia ale naprawde daja w kość jak to cwicze to tylko patrze ile do końca do etgo jest 20minutowe rościaganie o wiele przyjemniejsze niz w TF to opis 1miesiaca pozniej pojawiają sie wymienniki wiec jak jest dalej to nie wiem jeszcze.
Co do wrazeń to hmm co kto lubi mi szczerze mowiąc bardziej podoba sie CE niz TF ale niektórzy wolec będą TF - kazdy lubi co innego. Dla jednego wazne jest to żeby się totalnie spoci a dla drugiego wazne jest czuc jak miesnie drżą po treningu i niekoniecznie być zlanym potem - bo tak sie zdaza w CE ze nie zawsze toniesz w pocie Mi podoba sie to co dzieje się z moim ciałem - bo o ile zrzuciłam kilka cm-rów przy tf to przy ce tez cos tam drgneło w dół ale co bardzo wazne ciało sie zniemia pod wzgledem wizualnym - robi sie bardziej kształtne miesnie sie zaczynaja rysowac mi sie bardzo podoba i widze zmiany ale kazdy do tego musi podejsc indywidualnie. Co do sprzetu to trzeba nabyc obciazenie i to najlepiej roznorakie zeby zwiekszac/zmniejszac ciezar przy danym cwiczeniu. Co do męża to wydaje mi sie ze bedzie mu sie podobać, nie ma tutaj zadnych układów tanecznych czy cos,ale te dwa dni wymagaja zeby troche poskakac musi zobaczyc czy mu podejdzie generalnei duzo cwiczen z obciazeniem co panom chyba bardziej pasuje

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Jutro mam 5 dzień 2-go miesiaca a juz myśle co by tu zacząć pozniej, i bardzo bardzo sie skłaniam ku temu, żeby po CE zaczac PX90 2, chyba najbardziej ekstremalny trening ale ponoc dajacy też dobre efekty niebawem bede miała cwiczonka to popatrze co tam sie dzieje i czy to dla mnie, ale sporo przeczytaam na temat tych cwiczen i ponoc raz, ze sa mordercze to dwa sa tez skutrczne.... zobaczymy jakby ktoś miał z nimi do czynienia to niech da mi znac juz nie off topuje dziewczyny sorki za takie moje dygresje
łoł, świetna recenzja Bardzo fajnie, że zamieściłaś tę "dygresję". Mnie namówiłaś

Cytat:
ja już po ćwiczeniach... zaczęłam o 5.30, co nie było jakimś niezwykłym wyczynem bo obudziłam się o 2 w nocy i nie mogłam spać do rana

dziś core 20 i stretch 10 (do 40 się nie zmuszę )
udanego ćwiczeniowego dnia!
łoł, szalona jesteś! Ja za pół godzinki się biorę, ale ja mam dziś fore 60 i abs 10.

Mam dziś rozmowę o pracę, a że Wizażanki mają magiczne działanie, to błagam, trzymajcie kciuki

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 10:40   #4737
kalija
Zadomowienie

Cześć

nie mam w domu neta, więc chwilowo Was nie podczytuję, w pracy jakiś szał i też nie mam czasu...

ale

żyję, ćwiczę, chudnę

pewnie przed świętami jeszcze zajrzę na dłużej i nadrobię zaległości

skreślajcie kratki pomimo przedświątecznego szału

ważymy się przed świętami i po???
Stary 2011-12-21, 13:32   #4738
EnjoyYourLife
Raczkowanie

Hej, już mam cały Turbo Fire (Dziękuję makkapakka) i zaczynam od poniedziałku. Muszę sobie też kupić gumę do ćwiczeń.
Dziewczyny, wy ćwiczycie zgodnie z tym planem???

EnjoyYourLife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 20:06   #4739
gamonek
Rozeznanie

cześć dziewuszki :P wracam do TF postanowiłam od 26 grudnia zacząć hybrydę
mam nadzieje tylko ze nie rozbuduje mięśni zbyt tylko spale tłuszcz okropniasty :P

ETAP 1:
118-117-116-115-114-113-112-111-110
ETAP 2:
109-108-107-106-105-104-103-102-100
ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90

gamonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 04:45   #4740
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EnjoyYourLife Pokaż wiadomość
Hej, już mam cały Turbo Fire (Dziękuję makkapakka) i zaczynam od poniedziałku. Muszę sobie też kupić gumę do ćwiczeń.
Dziewczyny, wy ćwiczycie zgodnie z tym planem???
ja ćwiczę ciut w innym rozkładzie tygodniowym, bo zaczęłam od soboty, rest wypada mi w poniedziałek ale wtedy mam wolne więc lecę z rozpiską dalej. wolne robię sobie w piątek lub robię wtedy jakiś ulubiony fire.

dużo lepiej się czuję jak ćwiczę codziennie, bez dni zupełnego odpoczynku. zamiast stretch 40 robię stretch 10, bo 40 mnie wkurza.
zamiast ekspandera (guma z raczkami) mam hantelki.

znajdź sobie pasmo godzinne na codzienne ćwiczenia - rutyna bardzo pomaga. wtedy nic innego się nie liczy. powodzenia.

---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ----------

Cytat:
Napisane przez gamonek Pokaż wiadomość
cześć dziewuszki :P wracam do TF postanowiłam od 26 grudnia zacząć hybrydę
mam nadzieje tylko ze nie rozbuduje mięśni zbyt tylko spale tłuszcz okropniasty :P
gamonek, super że wracasz. ja córa marnotrawna tez mam teraz kolejne podejście do tf ale robię zwykły program (od wigilii 2 miesiąc ) będę ci jak zawsze mocno kibicować.

---------- Dopisano o 04:45 ---------- Poprzedni post napisano o 04:42 ----------

poczekam do 5.00 i lecę ćwiczyć. dziś fire 45 i stretch 10.
może nie obudzę sąsiadów...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości