|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że to może być bardziej indywidualne odczucie jakiejś osoby, gdzie zapytana o efekty powie, że ich nie ma, albo nie widzi ich, bo nie do końca odpowiada to jej oczekiwaniom (spodziewała się szału, a szału nie ma). Osoby postronne po przyjrzeniu się np. zdjęciom sprzed i po ćwiczeniach będą widziały, że zmiana jest, ale dana osoba może tego nie dostrzegać. To tylko moje takie luźne rozważania
|
||
|
|
|
#1022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba ostatnio jakąś wenę otrzymałaś w darze ![]() <żarcik>
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie oto mi chodziło.Czyli,że nie zaczynamy od początku tylko od miejsca,w którym przerwaliśmy.
ja mam zakwasy po wczorajszym tone 30,najbardziej na udach i rękach |
|
|
|
#1025 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A Dotek pisze o tym, ze po przerwie po prostu trzeba zaczynac od cwiczenia, ktore mialo byc w pierwszy dzien przerwy, co jest dla mnie jakos bardziej logiczne, niz robienie podwojnego treningu... chyba bym padla.... szczegolnie po chorobie... Musialabym odwrotnie miec coz lziejszego na poczatek, a nie podwojna dawke...
|
||
|
|
|
#1026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trochę się namieszało
|
|
|
#1027 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1029 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tam wstawiona była rozpiska, ale przez tę awarię na wizażu - zniknęła.
|
|
|
#1030 |
|
Przyczajenie
|
sorki za zamieszanie przez moje pytanie,nie wiedziałam,że taki efekt to przyniesie
|
|
|
|
#1031 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tak poza tym to miałam przedwczoraj hiit25 i tak mi się nogi plątały, że sama z siebie się śmiałam w sumie jeszcze dwa dni treningowe i 2,5 miesiąca za mną, strasznie szybko mi to mija
|
||
|
|
|
#1032 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zachciewa mi się slodkiego![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- A tak w ogóle to wiecie co?? Wczoraj miałam IV dzień i tak dobrze mi już szło i taka byłam szczęśliwa. . wyżyłam się chyba trochę po stresach w pracy i chyba załapałam bakcyla bo tylko wstałam i już myślę o wieczorze żeby poskakać Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-02-11 o 08:32 |
||||
|
|
|
#1033 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio mam taki okres, że non stop jakieś urodziny, imieniny itp. w rodzinie, no więc z racji mojego hobby robię różne pyszności słodkie, ale ograniczam się np. tylko do kawałeczka ciasta.Cytat:
Z tym podwójnym treningiem to jest tak, że można ale trzeba uważać. Moim zdaniem jeżeli ktoś np. choruje przez kilka dni to powinien po wyzdrowieniu rozpocząć od miejsca w którym skończył. Przykład: skończyło się na dniu 15, 5 dni chorowania, wracamy do zdrowia i zaczynamy od dnia 16 Druga sytuacja, czyli wypada nam jeden, dwa dni, z powodu nagłych sytuacji. I w tym momencie ja bym zerknęła po prostu na rozpiskę i sprawdziła czy można te zaległe filmiki jakoś rozsądnie porozrzucać na następne dni. Przykład: wypadło mi wczoraj fire 30 i sculpt 30, jutro mam fire 45z i stretch 10, pojutrze c0re 20 i stretch 40. Więc fire 30 wstawiam przed core 20 i robię krótszy stretch, a sculpt wstawiam dzisiaj i robię po fire 45ez. Czyli dzisiaj mam fire45ez+sculpt30, a jutro fire 30+core 20. Więc ja postępuję wg powyższego. Tyle, że przy drugiej sytuacji trzeba uważać jak się łączy. Nie robić np. 2x45ez bo to jakaś masakra, albo po 2xktóreś z siłowych lub hiity. Ogólnie starać się nie łączyć filmików hiit z hiit i fire z fire. A z siłowych tone nie łączyć z core lub sculpt (core ze sculptem już może być). Jeżeli chodzi o połączenie hiit z fire, to ja łączyłam, ale myślę że trzeba zrobić to pod swoje możliwości i też nie przeginać, bo nie wiem czy np. hiit 25+fire 45ez(i dłuższe) to już nie będzie przesadą. Ogólnie zalecany jest rozsądek w takiej sytuacji Się rozpisałam znowu, ale na temat i bez filozofowania |
||
|
|
|
#1034 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrenka nie ma szans żebyś nie zobaczyła efektów ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#1035 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio mam fazę na nutelle przychodzę po pracy i zjadam łyżeczkęCytat:
![]() Zmień nazwę na tygryskowym okiem filozofa ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
czy sąsiedzi na dole bardzo byli by źli gdybym cwiczyla to w domu?
![]() cwiczylam kiedy turbo jam, cardio party, fajne i efektywne
|
#1037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1038 |
|
Przyczajenie
|
ja się tam sąsiadami nie przejmuje między 6 a 22 mogę robić co chcę,oczywiście nie staram się im uprzykrzać życia,ale niech tylko któryś coś powie
|
|
|
|
#1039 |
|
Zadomowienie
|
Moi też się nie skarżą, a ich nie oszczędzam
![]() Na prawdę TF uzależnia Dzisiaj byłam taka uchachana jak ćwiczyłam i miałam tyyyle energii, że sama siebie nie poznawałam.A poza tym na pewno stałam się pewniejsza siebie, ostatnio ciągle słyszę, że jestem bardzo zgrabna, że się "wylaszczyłam" , a nawet, że mam najlepsze ciało z całego gimnazjum. Także teraz już w ogóle mam sporo motywacji
|
#1040 |
|
Zadomowienie
|
ja się tam nie przejmuję bo i tak oni mi co drugi dzień takie impry robią ze muszę wypić 2 piffka albo mocnego drinka żeby w spokoju zasnąć..
gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Jestem dzisiaj po piątym dniu i cholera zmęczyłam się dzisiaj już myślałam że nie dotrwam.. nie wiem czemu.. chyba wolę ćwiczyć wieczorem..
|
|
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! właśnie zrobiłam Hit 15 i Stretch 10
i już nie mogę doczekać się jutra |
|
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
Z racji niezbyt ładnej pogody i niemożności wyjścia pospacerować miałam dzisiaj sporo energii i musiałam się dzisiaj podczas ćwiczeń mocno zmęczyć. Dlatego też z czystej ciekawości postanowiłam sprawdzić filmiki z tej zaawansowanej części, i tak:
- fire 60 - moja nowa miłość obok fire 45 ez a najlepiej jak się jeszcze nie ogarnia układu to taki kabaret troszkę wychodzi ![]() - lower 20 - ćwiczonka na nogi i pośladeczki czyli jak to mówi zniewieściały Leoś ćwiczymy bubu, ja ćwiczyłam z gumą i poczułam nóżki, najpierw ćwiczenia na stojąco, a potem na macie, to taki odpowiednik BBl'owskiego T&H (z elementami BB), dla mnie porównywalny wysiłek chociaż jakby było więcej powtórzeń niektórych ćwiczeń (zwłaszcza na macie) to bym się nie obraziła- abs 10 - ćwiczenia tylko na macie, i czuć brzuszek, czasem nawet bardzo czuć ćwiczy się bez żadnych przyrządów, jak ktoś widział ab jam z TJ część na macie, to częściowo podobne są ćwiczonka ![]() Upper jeszcze nie spróbowałam, więc relacjonować nie będę. Mogę powiedzieć, że mnie ta część bardziej zaawansowana już nie przeraża Te filmiki są naprawdę przyjemne, pomimo że bardziej dają ciałku wycisk niż niektóre wcześniejsze. I muszę przyznać, że abs i lower, bardziej mi się podobają niż np. core i tone. W sumie jest jeszcze hiit do wypróbowania i podejrzewam, że on będzie ciężki, ale damy radę ![]() Sorki za ponowne rozpisywanie się, ale chciałam się podzielić wrażeniami |
|
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
witajcie po weekendzie
zrobiłam w niedziele core 20 :/ ale dupa z tego wyszła bo nie miałam tych gum z rączkami.. tylko te drugie .. jakbym trąba obejrzała wcześniej to bym dokupiła i w ogóle czuję się nie poćwiczona.. tak jakby zmarnowała dzień ![]() tygryskowym_okiem noi mamy już doskonałe wprowadzenie do części zaawansowanej // W sumie nrakuję mi do niej "miliona" lat ale już się nie boję tylko ciekawa jestem Ja lubię czytać jak coś napiszesz ![]() następna "zarażona"
|
|
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja powróciłam z weekendowego zjazdu
![]() Tygryskowym_okiem a ja tak się bałam tych zaawansowanych części Ciekawe jak ten półgodzinny HIIT Ja hiit 15 nienawidzę a co dopiero 30
|
|
#1047 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też myślałam, że te zaawansowane filmiki to będzie jakiś pogrom, ale okazało się, że nie jest źle. Po tych trzech podstawowych miesiącach jest to skok poziom wyżej, ale kondycyjnie jest się już na to przygotowanym. Poza tym sądzę, że to jest takie fajne urozmaicenie, bo mi się niektóre rzeczy zaczęły nudzić z tych podstawowych.
A tego hiita 30 to może dzisiaj spróbuję, bo i tak z tego co pamiętam mam w planie hiit 25, więc 5 minut w tą czy w tamtą może różnicy nie zrobi chociaż jak robiłam ostatnio hiit 25 to mi się nogi plątały, więc się zastanawiam co to będzie z hiit 30 ![]() pewnie poplącze mi się wszystko |
|
|
|
#1048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-02-14 o 16:50 |
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rzuciłam Insanity, po ktorym sie rozroslam (
) dla TF no i po pierwszym dniu - plącze mi się wszystko, nie umiem tych ukladow, ale mnostwo energii, meczarnia niesamowita - czyli to, co lubię
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#1050 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem tak, miejscami tempo jest takie, że nie masz nawet czasu pomyśleć, że nienawidzisz hiitów
Ogólnie po 30 minutach się ze mnie lało. Ale dobrze się bawiłam, lepiej niż przy hiit 25 i nogi mi się nie plątały tak jak przy 25 ![]() Zrobiłam też Upper, bo ćwiczy te same partie mięśni co Sculpt, który mi dzisiaj wychodził z grafiku. I jest krótszy niż wspomniany sculpt, ale sądzę że daje tyle samo, po prostu mniej ćwiczeń na partie mięśni, ale są intensywniejsze. Takie jest moje wrażenie. Aha, i chciałam wspomnieć, że po wczorajszym fire 60 i lower 20 czuję pośladki i uda w miejscu gdzie się stykają, a jak robiłam dzisiaj sqat (czy jak to się tam pisze) to czułam całe pośladki i całe udka. A takie cuda to mi się po BBL nie zdarzają O.o Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-02-14 o 21:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

.. bo ja sobie tak myślę egoistycznie cały czas o sobie, że już próbowałam tak wiele rzeczy na te moje "kompleksy" i tak dalej się boję że mi to nic nie pomoże.. i tak trochę mi czasem smutno

) - ja często mieszam, bo nudzą mnie plany ćwiczeń poszczególnych serii.

zachciewa mi się slodkiego

Ogólnie po 30 minutach się ze mnie lało. Ale dobrze się bawiłam, lepiej niż przy hiit 25