TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 14:10   #1021
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
noi mi się znowu oberwało i to od tej samej jędzy co mnie motywowała
No bo to prawda co piszę, że nie zawsze jak boli to dobrze i to mit jest

Cytat:
tylko znowu na mnie nie krzycz .. bo ja sobie tak myślę egoistycznie cały czas o sobie, że już próbowałam tak wiele rzeczy na te moje "kompleksy" i tak dalej się boję że mi to nic nie pomoże.. i tak trochę mi czasem smutno i jak sobie tak czytam i czytam i myślę że skoro ćwiczę, jem zdrowo, nie obżeram się to w końcu się uda
Przecież ja bardzo spokojny człowiek jestem więc po co mam krzyczeć Ale tak na logikę to biorąc to przy deficycie kalorycznym i zdrowej zrównoważonej diecie, ćwicząc tak intensywny program, nie wiem co mogłoby spowodować żeby nie mieć efektów. Rozumiem że efekty końcowe mogą się różnić pomiędzy osobami ćwiczącymi ten sam program, ale żeby nie było efektów w ogóle to już mój rozumek i wiedza jaką posiadam w tym temacie tego nie ogarnia. Może ktoś bardziej wiedzący co i jak by mógł się wypowiedzieć
Wydaje mi się, że to może być bardziej indywidualne odczucie jakiejś osoby, gdzie zapytana o efekty powie, że ich nie ma, albo nie widzi ich, bo nie do końca odpowiada to jej oczekiwaniom (spodziewała się szału, a szału nie ma). Osoby postronne po przyjrzeniu się np. zdjęciom sprzed i po ćwiczeniach będą widziały, że zmiana jest, ale dana osoba może tego nie dostrzegać. To tylko moje takie luźne rozważania
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 14:18   #1022
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
No bo to prawda co piszę, że nie zawsze jak boli to dobrze i to mit jest

Przecież ja bardzo spokojny człowiek jestem więc po co mam krzyczeć Ale tak na logikę to biorąc to przy deficycie kalorycznym i zdrowej zrównoważonej diecie, ćwicząc tak intensywny program, nie wiem co mogłoby spowodować żeby nie mieć efektów. Rozumiem że efekty końcowe mogą się różnić pomiędzy osobami ćwiczącymi ten sam program, ale żeby nie było efektów w ogóle to już mój rozumek i wiedza jaką posiadam w tym temacie tego nie ogarnia. Może ktoś bardziej wiedzący co i jak by mógł się wypowiedzieć
Wydaje mi się, że to może być bardziej indywidualne odczucie jakiejś osoby, gdzie zapytana o efekty powie, że ich nie ma, albo nie widzi ich, bo nie do końca odpowiada to jej oczekiwaniom (spodziewała się szału, a szału nie ma). Osoby postronne po przyjrzeniu się np. zdjęciom sprzed i po ćwiczeniach będą widziały, że zmiana jest, ale dana osoba może tego nie dostrzegać. To tylko moje takie luźne rozważania
Co Ty tak filozofujesz? Chyba ostatnio jakąś wenę otrzymałaś w darze
<żarcik>
Stary 2011-02-10, 15:37   #1023
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
<żarcik>
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:14   #1024
dotek86
Przyczajenie

No właśnie oto mi chodziło.Czyli,że nie zaczynamy od początku tylko od miejsca,w którym przerwaliśmy.

ja mam zakwasy po wczorajszym tone 30,najbardziej na udach i rękach
dotek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:34   #1025
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Nie nie, najlepiej nadrobić dodając ominięty trening do treningu który normalnie wypada No albo zrobić ominięte treningi i potem lecieć dalej.
Cytat:
Napisane przez dotek86 Pokaż wiadomość
No właśnie oto mi chodziło.Czyli,że nie zaczynamy od początku tylko od miejsca,w którym przerwaliśmy.

ja mam zakwasy po wczorajszym tone 30,najbardziej na udach i rękach
Chyba znow nie zrozumialyscie sie... Agusiek po przerwie z tego co zrozumialam robi powojny trening czyli te cwiczenia co sa wg roskladu na dany dzien + cwiczenia z dnia pominietego, zgadza sie?
A Dotek pisze o tym, ze po przerwie po prostu trzeba zaczynac od cwiczenia, ktore mialo byc w pierwszy dzien przerwy, co jest dla mnie jakos bardziej logiczne, niz robienie podwojnego treningu... chyba bym padla.... szczegolnie po chorobie... Musialabym odwrotnie miec coz lziejszego na poczatek, a nie podwojna dawke...
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:43   #1026
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nadrabiałam. Tzn nie ćwiczyłam np 2 dni, to potem robiłam te dni które umknęły, no i kończyłam wtedy program kilka dni później niz normalnie. Żeby niczego nie opuścić. Ale też zalezy jeszcze co mnie ominęło, bo jeśli np. core 20 + stretch to robiłam trening dalej np. fire 45 class był nastepnego dnia, a po nim robiłam core 20 ominięty
Robiłam podwójny trening jeśli ominięty trening był latwy, nie angażujący wszystkich mięśni, np. core 20. A jak były to treningi typu Hiit czy fire, to nadrabiałam od dnia, w którym zaczęłam przerwę.

Trochę się namieszało
Stary 2011-02-10, 16:49   #1027
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Robiłam podwójny trening jeśli ominięty trening był latwy, nie angażujący wszystkich mięśni, np. core 20. A jak były to treningi typu Hiit czy fire, to nadrabiałam od dnia, w którym zaczęłam przerwę.

Trochę się namieszało
ok, juz zalapalam
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:51   #1028
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
ok, juz zalapalam
To ja piszę chaotycznie
Stary 2011-02-10, 21:35   #1029
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neuilly. Pokaż wiadomość
Ja się z chęcią dołączam do turbomaniaczek !!!

Na Turbo Fire jestem już dwa tygodnie ale robię plan hybrydowy łącząc Turbo fire z Chalean extreme tej samej instruktorki na mięśnie .

I jeszcze czasami wplatam slim in 6 debbie siebers ( też beachbody ) bo jestem uzależniona od ćwiczeń

Czasami myślę, że Insanity było dla mnie mniej wyczerpujące niż Hiit 30 "umieram" paręnaście razy podczas hiit'ów
Cytat:
Kalija - mam to szczęście, że mam oryginalne wersje tych ćwiczeń od siostry ze Stanów, ale zapytaj dziewczyn skąd to ściągają jest tego sporo w internecie.

To link do Chalean Extreme i Slim in 6 ( Debbie zaczynała z Tonym Hortonem z P90X ) :
http://www.beachbody.com/product/fit...s/slim_in_6.do

http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/chalean_extreme.do

Fashionaddicted - ćwiczeń do TurboFire jest 17 , wypisuję:

Fire 30 Class
Fire 45 EZ
Fire 45 Class
Fire 55 EZ
Fire 60 Class

HiiT 15
Hiit 20
Hiit 25
Hiit 30

Stretch 10
Stretch 40

Abs 10
Core 20

Lower 20
Upper 20
Sculpt 30
Tone 30

Jeżeli ktoś będzie zainteresowany hybrydą TURBOFIRE-CLX HYBRID to jest Turbo Fire z Chalean Extreme postaram się wkleić link z rozpisanym programem też na 20 tygodni. Pzdr , idę ćwiczyć
Cytat:
Czastka, możesz połączyć Turbo z Insanity i P90X ( to w ogóle bomba na uda i ramiona ) - ja często mieszam, bo nudzą mnie plany ćwiczeń poszczególnych serii.

Tutaj mam grafik ćwiczeń trzech w/w programów ze strony jednego z trenerów beachbody:

Na płytach Turbo fire jest w menu opcja new in class i tam są po kolei kroki pokazane może znajdziecie gdzieś takie wersje w necie . to bardzo ułatwia trening, bo przed każdym nowym układem prowadząca pokazuje powoli bez muzyki co będzie robić .

I nie zgadzam się, że w Chalean extreme nie widać co robić, ćwiczenia są dokładnie opisane w książce do płyt i przed każdym ćwiczeniem dokładnie pokazuje jak ćwiczyć ale może każdy to odbiera inaczej.

A ja nie robię turbo fire z grafikiem bo po jednym hicie czuję niedosyt więc już czwarty dzień ćwiczę 45 class na zmianę z 60 class plus ćwiczenia kształtujące zwariowałam bo połączę to z Insanity
Wiedziałam, ze gdzieś czytałam o Chalean Extreme
Tam wstawiona była rozpiska, ale przez tę awarię na wizażu - zniknęła.
Stary 2011-02-10, 22:08   #1030
dotek86
Przyczajenie

sorki za zamieszanie przez moje pytanie,nie wiedziałam,że taki efekt to przyniesie
Stary 2011-02-11, 00:36   #1031
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
<żarcik>
Ej, bo mnie zaintrygowało tamto pytanie

Cytat:
Wiedziałam, ze gdzieś czytałam o Chalean Extreme
Tam wstawiona była rozpiska, ale przez tę awarię na wizażu - zniknęła.
Ja mam rozpiskę TF&CE, ściągnęłam z jakiegoś zagranicznego forum i wklepałam sobie do excela. Naprawdę fajnie to wygląda. I narazie się tak powoli na to nastawiam jak skończę z samym TF (bo insanity i p90 mnie jeszcze nie kręcą). Tylko muszę sobie znaleźć rozpiskę co ze sprzętu jest potrzebne. Bo jak rzuciłam okiem na filmiki to zauważyłam sporo ciężarków

A tak poza tym to miałam przedwczoraj hiit25 i tak mi się nogi plątały, że sama z siebie się śmiałam w sumie jeszcze dwa dni treningowe i 2,5 miesiąca za mną, strasznie szybko mi to mija
Stary 2011-02-11, 08:34   #1032
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ale tak na logikę to biorąc to przy deficycie kalorycznym i zdrowej zrównoważonej diecie, ćwicząc tak intensywny program, nie wiem co mogłoby spowodować żeby nie mieć efektów.
Jak nie zobacze zmian do miesiąca pewnie znowu będę szukać.. chyba że sie poprostu poddam wreszcie

Cytat:
Rozumiem że efekty końcowe mogą się różnić pomiędzy osobami ćwiczącymi ten sam program, ale żeby nie było efektów w ogóle to już mój rozumek i wiedza jaką posiadam w tym temacie tego nie ogarnia.
no to na pewno.. ale motywujące jest jak piszecie ile ubyło i skrycie człowiek sobie marzy wiedząc w rzeczywistości że u niego aż tak być nie musi
Cytat:
Zmierzę się po dwóch tygodniach i będę się mierzyć tak średnio po takim czasie i zoabaczymy czy w końcu zobaczę efekty.. Nigdy aż tak nie ćwiczyłam może ten ruch mi pomoże.. bo jem na pewno zdrowo.. tylko wiecie co zachciewa mi się slodkiego co prawda w głowie mam że nie wolno ale żeby nie wchłonąć wszystkiego zjadam trochę.. nie wiem czy to przez te ćw. czy jak

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
Chyba znow nie zrozumialyscie sie... Agusiek po przerwie z tego co zrozumialam robi powojny trening .
też tak zrozumiałam i się ucieszyłam bo miałam zamiar poszaleć w sobotę bo w niedzielę już wiem że nie dam rady bo będę mieć gości i co nie mogę

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

A tak w ogóle to wiecie co?? Wczoraj miałam IV dzień i tak dobrze mi już szło i taka byłam szczęśliwa. . wyżyłam się chyba trochę po stresach w pracy i chyba załapałam bakcyla bo tylko wstałam i już myślę o wieczorze żeby poskakać oszalałam

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-02-11 o 08:32
Stary 2011-02-11, 12:29   #1033
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak nie zobacze zmian do miesiąca pewnie znowu będę szukać
Kobieto, program jest na 5 miesięcy a ty chcesz po miesiącu zrezygnować

Cytat:
tylko wiecie co zachciewa mi się slodkiego co prawda w głowie mam że nie wolno ale żeby nie wchłonąć wszystkiego zjadam trochę.. nie wiem czy to przez te ćw. czy jak
Też mi się czasem zachciewa Ostatnio mam taki okres, że non stop jakieś urodziny, imieniny itp. w rodzinie, no więc z racji mojego hobby robię różne pyszności słodkie, ale ograniczam się np. tylko do kawałeczka ciasta.

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Tigressa
Chyba znow nie zrozumialyscie sie... Agusiek po przerwie z tego co zrozumialam robi powojny trening .

też tak zrozumiałam i się ucieszyłam bo miałam zamiar poszaleć w sobotę bo w niedzielę już wiem że nie dam rady bo będę mieć gości i co nie mogę

Z tym podwójnym treningiem to jest tak, że można ale trzeba uważać. Moim zdaniem jeżeli ktoś np. choruje przez kilka dni to powinien po wyzdrowieniu rozpocząć od miejsca w którym skończył.
Przykład: skończyło się na dniu 15, 5 dni chorowania, wracamy do zdrowia i zaczynamy od dnia 16
Druga sytuacja, czyli wypada nam jeden, dwa dni, z powodu nagłych sytuacji. I w tym momencie ja bym zerknęła po prostu na rozpiskę i sprawdziła czy można te zaległe filmiki jakoś rozsądnie porozrzucać na następne dni.
Przykład: wypadło mi wczoraj fire 30 i sculpt 30, jutro mam fire 45z i stretch 10, pojutrze c0re 20 i stretch 40. Więc fire 30 wstawiam przed core 20 i robię krótszy stretch, a sculpt wstawiam dzisiaj i robię po fire 45ez. Czyli dzisiaj mam fire45ez+sculpt30, a jutro fire 30+core 20.

Więc ja postępuję wg powyższego. Tyle, że przy drugiej sytuacji trzeba uważać jak się łączy. Nie robić np. 2x45ez bo to jakaś masakra, albo po 2xktóreś z siłowych lub hiity. Ogólnie starać się nie łączyć filmików hiit z hiit i fire z fire. A z siłowych tone nie łączyć z core lub sculpt (core ze sculptem już może być). Jeżeli chodzi o połączenie hiit z fire, to ja łączyłam, ale myślę że trzeba zrobić to pod swoje możliwości i też nie przeginać, bo nie wiem czy np. hiit 25+fire 45ez(i dłuższe) to już nie będzie przesadą. Ogólnie zalecany jest rozsądek w takiej sytuacji

Się rozpisałam znowu, ale na temat i bez filozofowania
Stary 2011-02-11, 14:17   #1034
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Podaje wymiary:
przed BBL TF
Ramię 29 ->28,5 ->
27
Łydka 34
Udo 56 -> 52 ->51
Udo na środku 48 -> 46 -> 46

Pupa 98 -> 98 -> 93
Talia 74 ->71 ->68
Kolano 38 -> 36 -> 34
Cytuję jeszcze raz moje efekty po BBL i TF.
Dobrenka nie ma szans żebyś nie zobaczyła efektów

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez dotek86 Pokaż wiadomość
sorki za zamieszanie przez moje pytanie,nie wiedziałam,że taki efekt to przyniesie
Ale pytanie jak najbardziej trafione. To ja nie umiem się wysłowić
Stary 2011-02-11, 16:20   #1035
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Kobieto, program jest na 5 miesięcy a ty chcesz po miesiącu zrezygnować
Nie chce .. poprostu marzy mi się chociaż z pół centymetra mniej

Cytat:
Też mi się czasem zachciewa Ostatnio mam taki okres, że non stop jakieś urodziny, imieniny itp. w rodzinie, no więc z racji mojego hobby robię różne pyszności słodkie, ale ograniczam się np. tylko do kawałeczka ciasta.
ja też jak już to kawałeczek potem je resztę mój wężowy ostatnio mam fazę na nutelle przychodzę po pracy i zjadam łyżeczkę

Cytat:
skończyło się na dniu 15, 5 dni chorowania, wracamy do zdrowia i zaczynamy od dnia 16
Druga sytuacja, czyli wypada nam jeden, dwa dni, z powodu nagłych sytuacji. I w tym momencie ja bym zerknęła po prostu na rozpiskę i sprawdziła czy można te zaległe filmiki jakoś rozsądnie porozrzucać na następne dni.
tak tak ja rozumię.. to strasznie fajnie że mogę tak czasem przykombinować

Zmień nazwę na tygryskowym okiem filozofa

Cytat:
oooo wierz mi nie musisz mi ich przypominać ja je doskonale pamiętam
Stary 2011-02-11, 18:46   #1036
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

czy sąsiedzi na dole bardzo byli by źli gdybym cwiczyla to w domu?

cwiczylam kiedy turbo jam, cardio party, fajne i efektywne
Stary 2011-02-11, 18:52   #1037
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

cwiczylam kiedy turbo jam, cardio party, fajne i efektywne
Pode mną na szczęście nikt nie mieszka więc nie muszę się martwić
Stary 2011-02-11, 20:31   #1038
dotek86
Przyczajenie

ja się tam sąsiadami nie przejmuje między 6 a 22 mogę robić co chcę,oczywiście nie staram się im uprzykrzać życia,ale niech tylko któryś coś powie
Stary 2011-02-11, 21:55   #1039
mikasa5
Zadomowienie

Moi też się nie skarżą, a ich nie oszczędzam
Na prawdę TF uzależnia Dzisiaj byłam taka uchachana jak ćwiczyłam i miałam tyyyle energii, że sama siebie nie poznawałam.
A poza tym na pewno stałam się pewniejsza siebie, ostatnio ciągle słyszę, że jestem bardzo zgrabna, że się "wylaszczyłam" , a nawet, że mam najlepsze ciało z całego gimnazjum. Także teraz już w ogóle mam sporo motywacji
Stary 2011-02-12, 11:55   #1040
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja się tam nie przejmuję bo i tak oni mi co drugi dzień takie impry robią ze muszę wypić 2 piffka albo mocnego drinka żeby w spokoju zasnąć..

Cytat:
Napisane przez mikasa5 Pokaż wiadomość
a nawet, że mam najlepsze ciało z całego gimnazjum.
gratuluję

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Jestem dzisiaj po piątym dniu i cholera zmęczyłam się dzisiaj już myślałam że nie dotrwam.. nie wiem czemu.. chyba wolę ćwiczyć wieczorem..
Stary 2011-02-12, 20:00   #1041
Loczek93
Raczkowanie

Cytat:
Twoje Efekty mnie zdecydowanie zmotywowały dzisiaj po raz drugi zaczęłam walkę z Turbo Fire. Mam nadzieje że dotrwam do końca
Loczek93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 22:42   #1042
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Loczek93 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje że dotrwam do końca
zobaczysz pierwsze efekty to dotrwasz na pewno
Stary 2011-02-13, 14:08   #1043
Loczek93
Raczkowanie

Witajcie! właśnie zrobiłam Hit 15 i Stretch 10 i już nie mogę doczekać się jutra
Loczek93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 22:09   #1044
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Z racji niezbyt ładnej pogody i niemożności wyjścia pospacerować miałam dzisiaj sporo energii i musiałam się dzisiaj podczas ćwiczeń mocno zmęczyć. Dlatego też z czystej ciekawości postanowiłam sprawdzić filmiki z tej zaawansowanej części, i tak:
- fire 60 - moja nowa miłość obok fire 45 ez , układy są czasem mocno zamotane, jest dosyć dużo ruszania się na nogach, wymachów, itp., mam wrażenie, że taki śmiechowy jest ten filmik, bo czasem niewiadomo o co chodzi w tych ruchach a najlepiej jak się jeszcze nie ogarnia układu to taki kabaret troszkę wychodzi ale ogólnie zdecydowana większość kroków to te, które były w pozostałych filmikach, więc trzeba tylko załapać kolejność wykonywania i dalej już się można dobrze bawić
- lower 20 - ćwiczonka na nogi i pośladeczki czyli jak to mówi zniewieściały Leoś ćwiczymy bubu, ja ćwiczyłam z gumą i poczułam nóżki, najpierw ćwiczenia na stojąco, a potem na macie, to taki odpowiednik BBl'owskiego T&H (z elementami BB), dla mnie porównywalny wysiłek chociaż jakby było więcej powtórzeń niektórych ćwiczeń (zwłaszcza na macie) to bym się nie obraziła
- abs 10 - ćwiczenia tylko na macie, i czuć brzuszek, czasem nawet bardzo czuć ćwiczy się bez żadnych przyrządów, jak ktoś widział ab jam z TJ część na macie, to częściowo podobne są ćwiczonka

Upper jeszcze nie spróbowałam, więc relacjonować nie będę.

Mogę powiedzieć, że mnie ta część bardziej zaawansowana już nie przeraża Te filmiki są naprawdę przyjemne, pomimo że bardziej dają ciałku wycisk niż niektóre wcześniejsze. I muszę przyznać, że abs i lower, bardziej mi się podobają niż np. core i tone. W sumie jest jeszcze hiit do wypróbowania i podejrzewam, że on będzie ciężki, ale damy radę

Sorki za ponowne rozpisywanie się, ale chciałam się podzielić wrażeniami
Stary 2011-02-14, 10:38   #1045
Dobrenka
Zadomowienie

Wink Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

witajcie po weekendzie zrobiłam w niedziele core 20 :/ ale dupa z tego wyszła bo nie miałam tych gum z rączkami.. tylko te drugie .. jakbym trąba obejrzała wcześniej to bym dokupiła i w ogóle czuję się nie poćwiczona.. tak jakby zmarnowała dzień

tygryskowym_okiem noi mamy już doskonałe wprowadzenie do części zaawansowanej // W sumie nrakuję mi do niej "miliona" lat ale już się nie boję tylko ciekawa jestem
Ja lubię czytać jak coś napiszesz

Cytat:
Napisane przez Loczek93 Pokaż wiadomość
już nie mogę doczekać się jutra
następna "zarażona"
Stary 2011-02-14, 12:58   #1046
Agusiek89
Wtajemniczenie

A ja powróciłam z weekendowego zjazdu
Tygryskowym_okiem a ja tak się bałam tych zaawansowanych części Ciekawe jak ten półgodzinny HIIT Ja hiit 15 nienawidzę a co dopiero 30
Stary 2011-02-14, 15:03   #1047
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Ja też myślałam, że te zaawansowane filmiki to będzie jakiś pogrom, ale okazało się, że nie jest źle. Po tych trzech podstawowych miesiącach jest to skok poziom wyżej, ale kondycyjnie jest się już na to przygotowanym. Poza tym sądzę, że to jest takie fajne urozmaicenie, bo mi się niektóre rzeczy zaczęły nudzić z tych podstawowych.

A tego hiita 30 to może dzisiaj spróbuję, bo i tak z tego co pamiętam mam w planie hiit 25, więc 5 minut w tą czy w tamtą może różnicy nie zrobi chociaż jak robiłam ostatnio hiit 25 to mi się nogi plątały, więc się zastanawiam co to będzie z hiit 30 pewnie poplącze mi się wszystko
Stary 2011-02-14, 16:48   #1048
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
chociaż jak robiłam ostatnio hiit 25 to mi się nogi plątały, więc się zastanawiam co to będzie z hiit 30 pewnie poplącze mi się wszystko
dasz radę

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-02-14 o 16:50
Stary 2011-02-14, 18:08   #1049
Callitus
Zakorzenienie

Ja rzuciłam Insanity, po ktorym sie rozroslam ( ) dla TF no i po pierwszym dniu - plącze mi się wszystko, nie umiem tych ukladow, ale mnostwo energii, meczarnia niesamowita - czyli to, co lubię
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:42   #1050
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja hiit 15 nienawidzę a co dopiero 30
Powiem tak, miejscami tempo jest takie, że nie masz nawet czasu pomyśleć, że nienawidzisz hiitów Jest 5 drillsów, ostatni robi się trzy razy. Jest sporo tych skoków Szalinowych, co nogi trzeba mega wysoko zadzierać Ogólnie po 30 minutach się ze mnie lało. Ale dobrze się bawiłam, lepiej niż przy hiit 25 i nogi mi się nie plątały tak jak przy 25

Zrobiłam też Upper, bo ćwiczy te same partie mięśni co Sculpt, który mi dzisiaj wychodził z grafiku. I jest krótszy niż wspomniany sculpt, ale sądzę że daje tyle samo, po prostu mniej ćwiczeń na partie mięśni, ale są intensywniejsze. Takie jest moje wrażenie.

Aha, i chciałam wspomnieć, że po wczorajszym fire 60 i lower 20 czuję pośladki i uda w miejscu gdzie się stykają, a jak robiłam dzisiaj sqat (czy jak to się tam pisze) to czułam całe pośladki i całe udka. A takie cuda to mi się po BBL nie zdarzają O.o

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-02-14 o 21:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości