|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
radzia1608 chyba kupie coś.. na te nóżki mów weżowy chyba wyjdzie z siebie jak zobaczy kolejny dodatek
![]() Ale co się nie robi juz powoli go naprowadzam Lubie wykopy czuje wytedy uda.. a ja jeszcze 2 dni do końca miesiąca.. oglądnęłam na chomiku troszkę ![]() Blameworthy trzymaj się dasz radę, wszystko minie i bedzie lepiej ![]() Agusiek89 ja wczoraj poważnie przyglądnęłam się swojemu tyłkowi po tym jak mój wężowy mnie po nim z macał i stwierdziłam że może warto z nim też coś zrobić.. zawsze byłam zapatrzona na swoje nogi tylko i wyłącznie.. czas to zmienić.. kupie sobie to cos na te nogi![]() Ja od razu wiedziałam że na avatarze to ty ![]() Cytat:
Jedwabna ja myślę że boksowanie jest dla takiego urozmaicenia.. i jednak do tego żeby być równocześnie aktywnym rękami.. BBL nic Ci nie pomógł.. A co robiłas i ile? Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-10 o 13:29 |
|
|
|
|
#1442 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzeba ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
i ostrzegamy juz na początku o skutkach ubocznych TF - uzależnieniu ![]() No jasne, jeszcze kilka treningów i załapiesz Często się te układy powtarzają, więc szybko można zapamiętać.
|
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
Agusiek89 ja na wf wcale nie chodziłam ale w domu uwielbiałam ćwiczyć szkoda że przestałam.. Ja mam tak sob jak mam "kazane" to działa na mnie to słowo jak płachta na byka poprostu..
Mam nadzieję że i moje ciało zacznie się zmieniać pod wpływem ćwiczeń tak jakbym chciała.. |
|
|
|
#1444 |
|
Raczkowanie
|
Hey Laski. Ja dziś miałam BUM BUM, do tego ABS10 i jeszcze zrobiłam 8min arms z hantelkami. Wypadł mi wyjazd na weekend do domu, więc mam 2 dni w plecy ale już tak to rozkminiłam, żeby później nadrobić zaległości, REST się przesunie i będzie GIT
Także życzę Wam udanego weekendu, ćwiczcie zacięcie i widzimy się w poniedziałek
|
|
#1445 |
|
Zadomowienie
|
OneSweetTaste komu sie kroki na początku nie plątały
![]() Ja przerwy robiłam wtedy kiedy miały byc po jakimś czasie je troche przesunęłam.. Ja nigdy nie ćwiczyłam z @ to jest mój pierwszy raz.. dałam rade 2 tabletki pomogły
|
|
|
|
#1446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko się nie obżeraj za dużo
|
|
|
#1447 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź! ![]() Cytat:
sobie ![]() a stosujecie jakieś specjalne diety?
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-03-10 o 15:35 |
||
|
|
|
#1449 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, chyba żadna z nas nie stosuje tu żadnej typowej diety.
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
OneSweetTaste spokojnie poprawi się
Powodzenia w wycisku.. ja się przygotowuje do przedostatniego dnia w tym miesiącu ale to wieczorkiem mam dzisiaj Hicior i rozciąganie 40 min..Ja najpierw zastosowałam diete jakies 2 lata temu i teraz poprostu zdrowo sie odżywiam regularnie jem i takie tam standardy |
|
|
|
#1451 |
|
Przyczajenie
|
Jasne!
Szukałam jakiś fajnych ćwiczeń i nigdzie nie mogłam znaleźć! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1452 |
|
Raczkowanie
|
Dobrenka, w moim albumie mam zdjęcia z przed i po BBL. Wymiary żadne nie poleciały, w 2 tygodniu zauważyłam minus dwa w biodrach, ale po zakończeiu programu było jak przed także możliwe że popełniłam błędy w mierzeniu się. Generalnie to kondycja troszkę lepsza i może nieco się pupa uniosła.
Robiłam Slim&Lift |
|
|
|
#1453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedwabna wiesz co ja nie widzę jakiś dużych zmian wyglądowych ale może to wina zdjęcia na jednym masz zdjęcie z bliska na drugim z daleka trudno ocenić.. ogólnie masz zgrabny, jędrny, podniesiony okrągły tyłek.. więc co byś jeszcze chciała zmienić noi sama piszesz że 2 cm w biodrach poszło przecież to bardzo dużo jak na to miejsce..W dotyku nie czujesz różnicy? Jeśli chodzi o mierzenie to nienawidze tego robic.. chyba sobie wytatuuje miejsca w których mam się mierzyć A jak uda? |
|
|
|
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
Haha, dokładnie, mierzenie straszne jest.
W dotyku jasne, że różnica była, bardziej zbite nogi. Z ud niestety nic nie poleciało, ale to indywidualna sprawa, mam chyba budowę, którą ciężko zmienić. Jednak jeśli chodzi o prowadzenie zajęć, to Chalina wygrywa. Leonardo jest zbyt zniwieściały i po pewnym czasie nie da się go już słuchać. |
|
|
|
#1455 |
|
Zadomowienie
|
Jedwabna ja po TF tez czuje się bardziej zbita chociaż w centymetrach raczej nie spadło ale to się zobaczy w sobote.. Ty masz szczupłe uda nie miało co spaść
![]() Tak się zastanawiam czy jego ćwiczeń nie da się spisac i ćwiczyć bez niego.. Ty robiłaś.. da się? |
|
|
|
#1456 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co, Bum Bum na pewno nie... Chociaż High&Tight na pewno, tak samo Sculpt czy Tummy Tuck, ale te dwa ostatnie chyba nie są Ci potrzebne bo w TF jest odpowiednik T&T i Sculptu. Najbardziej potrzebne na uniesienie będzie H&T moim zdaniem no i nistety okropne Bum Bum
Chociaz i tak milion razy lepsze od strasznie nudnego Cardio Axe. Dzisiaj wracam do ćwiczeń i na robię Fire 30 i Strecht 10... Nie lubię tego Fire 30
|
|
|
|
#1457 |
|
Zadomowienie
|
Jedwabna wiesz chociaż część jakby dało się zrobić bez instruktora byłoby cudnie.. wtedy mogłabym robić przy wężowym a on spokojnie by sobie w cos grał albo oglądał
![]() a co jest odpowiednikiem Sculp i T&F w Tubo?? Ja w sumie lubie Fire 30 bo krótko trwa ![]() Spadam kochanie będe jutro. Trzymaj się z tym Fire dzisiaj
|
|
|
|
#1458 |
|
Raczkowanie
|
Odpowiednikiem T&T jest Abs 10 a Sculpt to wszystkie siłowe
![]() H&T na pewno spokojnie sama możesz robić jak dokładnie wczesniej obejrzyj filmik i sobie spiszesz potrzebne rzeczy i ilość powtórzeń, wtedy wilk będzie syty i owca cała (Ty wyćwiczona, a mąż zrelaksowany ) Dziękuję! Zaraz się za niego zabieram
|
|
|
|
#1459 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś zrobiłam HIIT 20 i pierwszy raz nie złapała mnie kolka podczas HIITa
![]() Ale jestem cacy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chwilowo jeszcze odpoczywam
![]() potem fire55, lower i abs
|
|
#1461 |
|
Wtajemniczenie
|
To ruszaj bo Cię noc zastanie
Tak późno nie powinno się ćwiczyć
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja zwykle tak ćwiczę około 20-21
|
|
#1463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1464 |
|
Raczkowanie
|
A tam, ja jestem własnie po ćwiczeniach b.śpiąca
![]() Jak zwykle sprawa indywidualna. Fire30 i Stretch10 za mną. Powiem szczerze, że to zdjęcia Tygryska tak wpłynęły na moją motywację i przyznam się, że już nie kręcę nosem na boksowanie Chaliny! Do czerwca 3 miesiące, także ciało będzie jak malinka na lato
|
|
|
|
#1465 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja stosowałam diety, ale one były bez sensu i potem nie umiałam tego utrzymać, więc miałam wzrost wagi. Teraz staram się jeść regularniej i w mniejszych ilościach. Myślałam, że może któraś tą dietę z TF stosuje,ale z drugiej strony to jednak przede wszystkim trzeba zmienić nawyki ![]() Za mną dzisiaj Hiit 15 i 10 stretch i 30 minut orbitreka
|
|
#1466 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem daleka od generalizowania. Z tym spaniem to też zależy od osoby i indywidualnego reagowania na wysiłek i przede wszystkim od tego, o której kto chodzi spać. Ja zwykle ok. 24.00. Więc jak ćwiczenia kończę np. 21.30 to mam 2,5h na uspokojenie się
![]() Agusiek Ty się martw o siebie, ja sobie daję radę
|
|
#1467 |
|
Rozeznanie
|
ja mam dziś hiit 20 plus dorzucam do tego tummy tuck z BBL
dzisiejszy dzień miałam znowu strasznie ciężki, szkoła mnie dobija! boli mnie łeb, siedzę nad książkami z biologii i już nic nie rozumiem z tej całej mojej nauki. chyba czas zrobić przerwę, poćwiczyć i zacząć się uczyć. generalnie strasznie mi się nie chce ruszyć tyłka do ćwiczeń, ale jak Was tak podczytuję, dziewczyny, w wolnej chwili to aż mi wstyd, że mi się nie chce dlatego zaraz przebieram się w sportowe dresy i do roboty !
|
|
#1468 |
|
Zadomowienie
|
Hello!
Witam na 6 dniu Zaczne cwiczec dopiero za godzine, bo mialam pozny obiad i dzisiaj bede siedziec do pozna nocy Ogladam sobie zdjecia Vefore and After Turbo Fire i szukam motywacji
|
|
|
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
Tygrys padł
![]() ![]() będę teraz chyba spać przez najbliższe dwa dni
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
jak to padł? Marzę o spaniu do południa, ale jeszcze tylko jutro i pośpię w sobotę
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

juz powoli go naprowadzam 

i stwierdziłam że może warto z nim też coś zrobić.. zawsze byłam zapatrzona na swoje nogi tylko i wyłącznie.. czas to zmienić.. kupie sobie to cos na te nogi

nie znam tego stanu.
Tylko teraz zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam, że tak w środku tygodnia. Stąd moje pytanie - zawsze robicie na 3 dzień przerwy? Czy może jakoś to przestawiacie?