|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Chyba się przyłącze do Was i podejmę walkę z Szaloną Szaliną
Pozdarwiam serdecznie
|
#1802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zabunia, zapraszamy, w grupie zawsze raźniej jest ćwiczyć, choćby nawet tej czysto internetowej
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
O 18 zabieram się za FIRE 55. Strasznie długi jest
. Wolę 2 różne treningi np. jakiegoś HIITa i stretch, szybciej czas leci. No ale co zrobić, trzeba trzymać się planu .Tak wogóle możecie ocenić moje ciałko, wrzuciłam 2 fotki, przed odchudzankiem i w trakcie
|
#1804 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam dzisiaj Rest, który chciałam przełożyć na niedzielę, bo boli mnie kostka i nie dam rady skakać
|
#1805 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
,,Wierzę w różowy kolor. Wierzę, że śmiech to najlepszy sposób na spalenie kalorii. Wierzę w całowanie się, w wiele pocałunków. Wierzę w to, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro też jest dzień i wierzę w cuda."
|
||
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam dzisiaj Hiit15 i Tone30 i dorzucę Fire45, które miałam zrobić rano, lecz za długo spałam i wyszło, jak wyszło ![]() sylwusia, ja też wysłałam zaproszenie, chcę zobaczyć efekty ;> |
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj wolne i akurat dostałam okresu
![]() ech. zjadłam pół tej nieszczęsnej czekolady z orzechami ...
|
|
#1808 |
|
Rozeznanie
|
U mnie to akurat nie ma nic do oglądania
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
Fire 55 odhaczone
. Dałam z siebie 110 %. Jak ćwiczyłam już końcówkę, mąż zajrzał i powiedział że ćwiczę jakby z lustrem, wszystko identycznie wykonuję .Fajnie wiedzieć że prawidłowo się wykonuje szaleństwa Szaliny
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj 25 min hula hop ciezkiego (mam taki specjalny treningowy) i HIIT 15. Jutro rest, w niedziele chyba HIIT 25, potem rest, HIIT 15... I silowy nastepnego dia
Zobaczymy jak sie bede czuc. I kazdego dnia (oprocz tych kiedy mam najdluzsze interwaly) 15-30 min hula hop. Zobaczymy jak mi moje edytowane Turbo Fire na mnie podziala I zaczne spacerowac do szkoly za tydzien (20-30 min spacerku) w te i z powrotem, droga zroznicowana, z gorki, pod gorke wiec akurat bedzie rozgrzewalo i dochodzilo powietrze.Eksperyment czas zaczac, jestem bardzo ciekawa efektow. Jesli beda tak dobre jak przewiduje, to moze kiedys ktoras z tych co tez nie lubia Fire'ow sie zainspiruje ![]() ![]() A kiedy Agusiek wraca? izabelka - masz sliczna figure! EDIT: Kasienka, nie przejmuj sie czekolada! Ostatnio zjadlam chyba z pol litra lodow plus jeszcze jakis minideser (mialam kryzys, moje ukochane lody <3 ). Przejelam sie? Nie, pomyslalam sobie, ze moje cialo poradzi sobie z tymi kaloriami i nie bedzie ich odkladal! Gdy sie przejmujesz, pogarszasz sprawe, to ta czekolada niczego nie zmieni, a psuje Ci humor! Wszystko jest dla ludzi, poki zdrowo sie odzywiasz i cwiczysz, to nie bedzie to mialo wplywu
Edytowane przez Lanessa Czas edycji: 2011-03-24 o 19:57 |
|
|
|
#1811 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A po zrzuceniu fiu fiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie dzisiaj w programie fire45ez, upper i h&t Czas iść poskakać
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-24 o 19:58 |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Dziękuję
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę się jakoś przejmowała specjalnie tą czekoladą bo to mi się kojarzy z zaburzeniami typu anoreksja. A od takich przesadzonych wyrzutów sumienia wszystko się zaczyna. Zjadłam czekoladę ale nie zjadłam już kolacji. I o. Eksperymentuj kobito! I daj znać ![]() Może wykopiemy te Fajerki na amen ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Ja się zabiję ![]() dostałam właśnie rafaello ![]() matko kochana.. jak nigdy nic nie dostaje tak jak zaczęłam TF i dietę to non stop coś ![]() dobrze że nie lubię kokosów
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2011-03-24 o 20:24 |
||
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
Kasienko, nie przejmuj się czekoladą, przecież nie jesz jej codziennie, a kiedy zbliza się okres, większość z nas ma ochotę na słodkie
Dzisiejszy HIIT 25 zaliczony, było ciężko! I nie wiem czy to siła mojej autosugestii, ale codziennie wchodząc pod prysznic to mam coraz lepsze ciałko ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Izabelko, przed odchudzaniem już świetnie wyglądłaś, a jaki miałaś piękny brzuch! I wcale nie wyglądałaś na 68kg! Ile masz wzrostu? |
|
|
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Błagam, dziewczyny, wyglądałam naprawdę źle. Zresztą fotki przekłamują Mam wzrostu 170 cm
|
|
#1816 |
|
Raczkowanie
|
A już tam przekłamują!
Mówię serio, mam naprawdę małą wadę wzroku i widzę ten piękny brzuszek!
|
|
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
izabelka_007 świetną masz figurę! I zgadzam sie z resztą dziewczyn, wcześniej tez wyglądałaś b. dobrze
,,Wierzę w różowy kolor. Wierzę, że śmiech to najlepszy sposób na spalenie kalorii. Wierzę w całowanie się, w wiele pocałunków. Wierzę w to, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro też jest dzień i wierzę w cuda."
|
|
|
|
#1818 |
|
Wtajemniczenie
|
Izabelko, ja oceniam to co widzę na tych zdjęciach, a na tym z przed wyszłaś naprawdę dobrze
i też mam spodnie w rozmiarze 40 pochowane w szafie. A obecnie to śmiać mi się chce, bo niektóre 38 muszę nosić z paskiem, bo zaczynają mi zjeżdżać Lanessa, Twój plan może zadziałać, jeżeli będziesz robić odpowiednie siłowe, to może się okazać, że będzie to nawet lepsze dla Ciebie niż taki 100% TF ale łaj tak jest, to nie mam siły już pisać, bo dopiero skończyłam ćwiczyć ...A co do słodkości, to ja mam w planach jutro serniczek zrobić, o!
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńka, ja ja ja lubię kokosy! Ja też chcę dostawać Rafaello i inne dobre rzeczy
![]() izabelka, po zrzuceniu tych paru kilogramów- super wyglądasz, naprawdę świetnie! Też mam 170 cm wzrostu. W tamtym roku doszłam do 67 kg i również w tej wadze nie czułam się dobrze, nawet wyglądałam "grubiej" niż Ty. Nie mogłam dalej się odchudzać, i praktycznie wróciłam, przez rok, do wagi większej. Teraz nie wiem, ile ważę, bo dopiero przy mierzeniu chcę się zważyć. Chociaż ostatnio wieczorami mam wzdęty brzuch i czuję się strasznie nie nastawiam się więc na wielkie spadki wagi. Ah, wy chowacie spodnie rozmiaru 40 w szafie? Ah, ja takie spodnie też mam w szafie schowane - ale gdy schudnę parę kilogramów, będę mogła się na nie przerzucić.... Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-03-24 o 22:20 |
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bardzo proszę
![]() Ja oddam bratu, on wszystkożerny ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- A tak w ogóle to wmawiam sobie, że widać już rezultaty ![]() tzn serio widać bo brzuch mi spadł. Ale ja ostatnio bardzo mało jem. Potrafię o samym śniadaniu i drugim śniadaniu do końca dnia. Wiem, że to źle ale ja własnie czasami mam taki czas, że choćbym chciała to jedzenia w siebie nie wepchnę ![]() Może po okresie mi się ureguluje to znowu.
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Kochane za tak miłe słowa!
![]() Zresztą siebie widzi się w całkowicie innych barwach. Ja nawet teraz czasami myślę że mam grube nogi, ale wtedy mąż sprowadza mnie na ziemię .Dziś u mnie nudy, tzn Core 20 i Stretch 40
|
#1822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spytam sie jeszcze mojego trenera, zeby ulepszyc plan. W kazdym razie, ja bardzo ufam interwalom Edytowane przez Lanessa Czas edycji: 2011-03-25 o 08:21 |
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
Hey Dziewczęta! Wczoraj przymusowo restowałam. Za tydzień w czwartek nie będę miała czasu nawet podrapać się po tyłku, nie mówiąc już o ćwiczeniach, więc będzie kolejny rest :/ Poza tym i tak nie miałam mocy, od 3 rano na nogach d0 23, wieczorem trochę popiwkowałam z moją współlokatorką żeby odreagować ciężki dzień. Ale dziś już jestem ogarnięta i powracam ze zdwojoną mocą
![]() Tygrysku, ja również bardzo chętnie się dowiem co masz do powiedzenie na temat interwałów ![]() Lanessa, jeśli zauważysz lepsze efekty po tym treningu, który sobie sama układałaś, to być może uśmiechnę się o niego w przyszłym miesiącu ![]() Izabelka, czy Ty przypadkiem nie odwiedzałaś wątku Insanity? Ja go czasami podczytuję, jako że po zakończeniu TF przymierzam się do INS, i wydaje mi się, że już chyba widziałam Twoje fotki. No i oczywiście pozazdrościć ciałka. Zgadzam się z dziewczynami, że przed wcale nie wyglądałaś na rozmiar 40! Szkoda tylko, że nie zamieściłaś żadnej fotki PO ale w samej bieliźnie, na pewno lepiej byłoby widać Twoje efekty
|
|
#1824 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lanessa mma nadzieję że Twój współlokator już zdrów i jakoś pogodziłaś ćwiczenia ![]() a ja nie dałam rady połączyć.. bo cały czas k..wa coś... ale pocieszyłam się tym że skończe TF potem bedzie za gorąco na takie podrygi więc w planie mam rower, brzuszki i callanetics i po sezonie zaczne BBL radzia1608 jak Twoje udka spadło coś.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Spadam.. Potem dokończe czytać dzisiaj mam Fire 30 i Tone.. ehh ale mi się nie chce.. nie znoszę tego drugiego miesiąca zanudzić się można na śmierć Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-25 o 10:23 |
||||
|
|
|
#1825 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja spodziewam sie dobrych efektow... Cytat:
Dasz rade, zaszlas juz tak daleko! Cos mi sie ciezko oddycha, nie moge zlapac oddechu. |
||
|
|
|
#1826 | |
|
Zadomowienie
|
Lanessa
Wróciłam?? Ja nigdy nie deszłam.. nie poddaje się tak szybko zreszta za bardzo Was lubie Miło że pamiętałaś ![]() staram się jak mogę ale oprócz zmian wizulanych... centymetrowych nie ma wcale.. ale cieszę się i z tego noi co bym nie zjadła waga stoi co wcześniej było nie realne Cięzko Ci się oddycha?? Dziewczyno nie strasz.. Ćwiczyłaś?? Usiądź włóż głowę między nogi i pooddychaj .. albo nie najlepiej połóż się naplecach i poleż z 10 minut delikatnie wciągaj powietrze noskiem a wypuszczaj ustami.. idę na Tone.. przyjdę i sprawdzę czy wszystko ok.. Lanessa wszystko ok? Ja własnie jestem po Fire 30 hahahahaha a ja właśnie na nią lubie patrzeć bo jest taka jakaś no właśnie sama nie wiem jaka Cytat:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-25 o 11:44 |
|
|
|
|
#1827 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Nazywam się Ania, jestem studentką i jestem za gruba więc chciałabym do was do łączyć mam nadzieję, że przyjmecie mnie do siebie i będziecie wspierać bo jeżeli chodzi o ćwiczenia to ja mam słomiany zapał Wczoraj zrobiłam 1szy dzień i ledwo siedzę/leżę, bo tak mi kręgosłup nawalił. Nie udało mi się fire 30 zrobić do końca zostało mi jeszcze 10 minut, ćwiczenia jak dla mnie były za szybko i jeszcze się nie nauczyłam robić jednego a szalina już je zmieniała więc bezładnie machałam rękoma i nogami jak paralita. Za to uwielbiam stretching . Ehhh a dziś czeka mnie hiit 15 więc idę się wziąć do roboty. Pozdrawiam i napiszę coć już po ćwiczeniach... |
|
|
|
#1828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Idę pod prysznic i ogarnąć mieszkanie ale wrócę.. mam nadzieję że Lanessa już będzie Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-25 o 11:45 |
||
|
|
|
#1829 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te wizualne sa absolutnie najwazniejsze ![]() Nie cwiczylam, bylam w szkolnej bibliotece. Odddychalam z 30 min cala przepona, wyszlam na dwor, polepszylo mi sie juz... ![]() Ona jest pozytywnie nastawiona ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dla ciekawskich: Moj ukochany trener pomogl mi zrobic rozpiske, kiedy jakie cwiczenia I dostalam praktyczne rady od niego. Teraz czekam na sugestie tygryska i uderzam, dziewczyny! Pierwsza zmiana taka: stwierdzil, ze przy mojej formie 15min HIIT moge robic x2, ten najstepny dluzszy tez. Najdluzszy mam zostawic jak jest. Po silowym mam miec dzien wolny. Jak ja go lubie, moj autorytet
|
||||
|
|
|
#1830 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to tak ogólnie to o co mi chodziło Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle po tym Twoim wstępie poczułam się jak na jakimś spotkaniu grupy wsparcia, tam zawsze jest taki tekst jak ten, który zacytowałam Teraz wszystkie powinnyśmy powiedzieć : "Cześć Aniu" ![]() Dobrenka, jesteś w końcu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

Pozdarwiam serdecznie

kłaczki-biedaczki rośnijcie
- odstawiam prostownice

. Wolę 2 różne treningi np. jakiegoś HIITa i stretch, szybciej czas leci. No ale co zrobić, trzeba trzymać się planu