TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-18, 16:09   #1591
Jedwabna
Raczkowanie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

U mnie dzisiaj całkowita tragedia Mam w planie Fire 55, chciałam zacząć teraz, ale po 13 minutach mam dość, bo nie mogę robić tego tak jak ona, nie wiem gdzie stawiać te nogi, to mnie tak bardzo denerwuje, chce mi się wręcz płakać z tak błahego powodu :/
Denerwuje mnie to w sobie, że zawsze muszę robić wszystko idealnie jak jest na ćwiczeniach i choćby jeden krok nie tak, a ja już wpadam w szał. I nie, nie jestem przed okresem.
Spróbuję wieczorem...
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 16:16   #1592
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość

Jak to co, zniewieściały Leoś by ci się przydał i jego"shake your booty" czy coś w tym stylu
No własnie tak się zastanawiam czy pląsanie z Leo powiedzmy 2razy w tyg jak mnie natchnie coś da

Bo ja ogólnie to tyłka obwisłego nie mam więc podnosić nie muszę. Jedynie co to fajnie by było gdyby był twardy a nie taki że się w nim utopić można
Cytat:
Napisane przez radzia1608 Pokaż wiadomość
Ja np. w ogóle się nie ważę :p Po części jest to spowodowane tym, że na stancji nie mam wagi A tak szczerze, to nawet mnie to nie interesuje. Ważniejsze są dla mnie utracone cm niż cyferki na wadze.
Dziś kończę pierwszy miesiąc TF ale ponieważ podczas pobytu w domu uciekły mi dwa dni, zamierzam zmierzyć się w poniedziałek, czyli po pełnych 4 tygodniach. Ależ jestem ciekawa ... Co prawda patrząc w lustro nie widzę jakiś większych efektów, ale w dotyku to już nie to samo Mimo wszystko liczę na choćby najmniejszy ubytek, głównie w udach
Ja też się nie ważę. To mnie zawsze niepotrzebnie zniechęca.
Teraz waga jest dla mnie nieważna. Chcę po prostu dobrze wyglądać |

Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj całkowita tragedia Mam w planie Fire 55, chciałam zacząć teraz, ale po 13 minutach mam dość, bo nie mogę robić tego tak jak ona, nie wiem gdzie stawiać te nogi, to mnie tak bardzo denerwuje, chce mi się wręcz płakać z tak błahego powodu :/
Denerwuje mnie to w sobie, że zawsze muszę robić wszystko idealnie jak jest na ćwiczeniach i choćby jeden krok nie tak, a ja już wpadam w szał. I nie, nie jestem przed okresem.
Spróbuję wieczorem...
Cyce do góry!
Jakbyś Ty mnie zobaczyła jak pląsam to byś dopiero w szał wpadła

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 16:40   #1593
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
Witam po cholernie nudnym i znienawidzonym już przeze mnie Fire30.

Jednak bardziej endżojuje hiity
Fire Hiity sa super
Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
Spróbuję wieczorem...
Tez tak miewam! Identycznie! Juz robie tak, ze sie wkurzam, ide po wode, a potem znowu zaczynam, taka zirytowana troche, bo nie czuje sie zmeczona, a nie nadazam i tak jakos nijako to wychodzi. Ale damy rade

Cytat:
Bo ja ogólnie to tyłka obwisłego nie mam więc podnosić nie muszę. Jedynie co to fajnie by było gdyby był twardy a nie taki że się w nim utopić można
Musialam zacytowac...
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 16:49   #1594
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

tak: też miałam taką obsesję (zwłaszcza jak się odchudzam, bo jak nie zrzucam zbędnego balastu to nawet nie chcę na nią patrzeć ) Takie ważenie codziennie, raz na dwa dni niestety nie jest zbyt dobre (zwłaszcza dla naszej psychiki), ale rozumiem Cię. Trzeba do tego samemu dojść, bo inaczej człowiekowi ciężko jest to przetłumaczyć. Jeśli byś chciała faktycznie ważyć się rzadziej, to polecam małymi kroczkami.
tygryskowym_okiem: te wahania bywają dobijające, kochany organizm ale dobrze, że rozsądnie do tego podchodzisz
radzia1608: Bardzo dobre podejście. Dla mnie liczy się zarówno waga jak i cm, bo mimo wszystko jestem gruba, więc i z wagi trzeba zejść. Czekam na wiadomości o efektach pewnie będzie dużo powodów do radości
jedwabna: ojj
Kasieńka_666: Zdarza mi się spojrzeć na filmiki w internecie jak ludzie ćwiczą. I jak sobie pomyślę, że skoro oni tak...zabawnie ... wyglądają to inni mnie oglądając posikaliby się ze śmiechu.
A co do wagi, to mam nadzieję że i dla mnie kiedyś waga nie będzie ważna. Już niedługo

Edytowane przez OneSweetTaste
Czas edycji: 2011-06-06 o 17:25
OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 17:04   #1595
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Fire Hiity sa super

Musialam zacytowac...
Ja nienawidzę Fire30
Ta typiara w pomarańczowym i jej twarz mi działa na nerwy.

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość

Kasieńka_666: Zdarza mi się spojrzeć na filmiki w internecie jak ludzie ćwiczą. I jak sobie pomyślę, że skoro oni tak...zabawnie ... wyglądają to inni mnie oglądając posikaliby się ze śmiechu.
A co do wagi, to mam nadzieję że i dla mnie kiedyś waga nie będzie ważna. Już niedługo
Ja też się pocieszam tym, że nie tylko ja tak debilnie wyglądam

Moonwalker

Stary 2011-03-18, 17:08   #1596
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasieńka_666: Bo ja ogólnie to tyłka obwisłego nie mam więc podnosić nie muszę. Jedynie co to fajnie by było gdyby był twardy a nie taki że się w nim utopić można
A ja czasem jak idę to mi tyłek się tak trzęsie na boki, że mam wrażenie, że gdybym się mocno skupiła to mogłabym nim zamerdać

Cytat:
Cyce do góry!
Jakbyś Ty mnie zobaczyła jak pląsam to byś dopiero w szał wpadła
Taaa cyce ... tylko gdzie one mi się schowały znowu jak znajdę to im powiem żeby poszły go góry Ja pląsam jak mi się podoba, myślę że gdybyśmy się wszystkie zebrały to dopiero byłoby wesoło chyba ze śmiechu nie byłybyśmy w stanie przetrenować ani jednego filmiku w całości

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 17:11   #1597
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
A ja czasem jak idę to mi tyłek się tak trzęsie na boki, że mam wrażenie, że gdybym się mocno skupiła to mogłabym nim zamerdać

Taaa cyce ... tylko gdzie one mi się schowały znowu jak znajdę to im powiem żeby poszły go góry Ja pląsam jak mi się podoba, myślę że gdybyśmy się wszystkie zebrały to dopiero byłoby wesoło chyba ze śmiechu nie byłybyśmy w stanie przetrenować ani jednego filmiku w całości
ja jak biegnę to czuję jak mi poślady falują
nie no... masakryczne to uczucie . Albo jak stoję w starym autobusie... cieszę się, że mam długie płaszcze to nie widać jak mi wszystko wibruje... jeszcze bym komuś oko podbiła

No myśle, że byłoby ciężko
ale żałuję, że nie mam z kim ćwiczyć.
Znacznie łatwiej mi było się katować jak chodziłam na fitness. To dodawało siły

Moonwalker

Stary 2011-03-18, 17:27   #1598
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Ja pląsam jak mi się podoba, myślę że gdybyśmy się wszystkie zebrały to dopiero byłoby wesoło chyba ze śmiechu nie byłybyśmy w stanie przetrenować ani jednego filmiku w całości
Chyba tak Chociaz pewnie Agusiek by dawala czadu, ja bym markowala z tylu, nie wiem jak reszta dziewczyn

Ok, obejrzalam sobie Twoje zdjecia tygrysku, ponownie, i ide robic hula hop... Mam ten ciezki, chyba 1,5 albo 2 kg wazy. A jutro interwaly.
Czy ktoras z was biega?
Stary 2011-03-18, 18:02   #1599
tak
Zakorzenienie

Jedwabna, ej, co się wkurzasz! Ja nie zawsze dokładnie robię to, co ona. Czasem nie nadążam, czasem nie mam już siły, i wtedy po prostu podskakuję, wygibasy robię tylko po to, by się spocić! Na pewno nie musisz robić tak, jak ona Jesteśmy chyba w tym samym dniu ;>
Idę na Pierwszą Miłość i na stepper, bo Fire55 już zaliczone!
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 18:53   #1600
radzia1608
Raczkowanie

ej, no nie mogę z WAS Poszłam ćwiczyć, wracam a tu naskrobana cała strona poprawiłyście mi humor tymi swoimi tekstami, chciałabym zacytować, ale mój post zająłby wtedy następną stronę,
Ja zamiast Class zrobiłam Fire45ez. Mój brzuch niestety nie nadawał się do ćwiczeń więc pomęczyłam poślady Jestem na maxa wyprana, najchętniej uskuteczniłabym teraz jakąś odnowę biologiczną w luksusowym SPA, hmmm ... a że prowadzę ubogie, studenckie życie będę musiała zadowolić się gorącą kąpielą .. dobre i to
Do juterka dupeczki

radzia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:30   #1601
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jak biegnę to czuję jak mi poślady falują
nie no... masakryczne to uczucie . Albo jak stoję w starym autobusie... cieszę się, że mam długie płaszcze to nie widać jak mi wszystko wibruje... jeszcze bym komuś oko podbiła
Cytat:
nom... Ja to cała jestem jak fala, jak się rozpędzę to ciężko zatrzymać
wariatki jesteście

tygryskowym_okiem: nie obraziłabym się gdybyś pokazała mi swoje zdjęcia poka poka
Jeżeli oczywiście masz taką ochotę.

Stary 2011-03-18, 23:39   #1602
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Zrobiłam dzisiaj fire60, upper20 i dołożyłam jeszcze h&t zrobione z ciężarkami na nogach ... tak wiem oszalałam ... i jakbym jutro nic nie pisała tzn. że nie mogę dojść do kompa

Cytat:
radzia1608: ej, no nie mogę z WAS
My z siebie też nie możemy

Cytat:
OneSweetTaste: wariatki jesteście
Nie, My jesteśmy normalne inaczej

Cytat:
nie obraziłabym się gdybyś pokazała mi swoje zdjęcia poka poka
Mam w profilu

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-03-18, 23:43   #1603
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Zrobiłam dzisiaj fire60, upper20 i dołożyłam jeszcze h&t zrobione z ciężarkami na nogach ... tak wiem oszalałam ... i jakbym jutro nic nie pisała tzn. że nie mogę dojść do kompa

My z siebie też nie możemy

Nie, My jesteśmy normalne inaczej

Mam w profilu
Ale dałaś czadu i obyś doszła jutro do kompa
ok zaraz spojrzę

ja pikole! Dziewczyno Ty rządzisz! Boska zmiana! Gratuluję Ci! Niesamowite, że tak można
no powiem Ci...motywacje zdobyłam dzięki

Edytowane przez OneSweetTaste
Czas edycji: 2011-03-18 o 23:45
Stary 2011-03-19, 08:47   #1604
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Chyba tak Chociaz pewnie Agusiek by dawala czadu, ja bym markowala z tylu, nie wiem jak reszta dziewczyn

Ok, obejrzalam sobie Twoje zdjecia tygrysku, ponownie, i ide robic hula hop... Mam ten ciezki, chyba 1,5 albo 2 kg wazy. A jutro interwaly.
Czy ktoras z was biega?
Haha!
Bym dawała czadu, przez pierwsze 10 minut

Dziewczyny bierzecie coś? Czy od szalonej Szaliny się zaraziłyście?

Tygrysek ja też ćwiczę H&T z ciężarkami na nogach 1,5 kg. Ale w ogóle nie mam zakwasów juz po H&T Będę musiała zainwestować w 5 kilowe haha
Stary 2011-03-19, 09:12   #1605
radzia1608
Raczkowanie

Agusiek zawsze możesz założyć 2 ciężarki na jedną nogę i będziesz miała 3kg dociążenia
U Was też śnieg za oknem sypie porażka ...

Stary 2011-03-19, 09:30   #1606
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek zawsze możesz założyć 2 ciężarki na jedną nogę i będziesz miała 3kg dociążenia
Co racja to racja

Daj spokój, myślałam że już wiosna a tu lipa. Od Tygryska przywiało, bo skarżyła się na nędzną pogodę.
Stary 2011-03-19, 10:35   #1607
tak
Zakorzenienie

agusiek, nie męczy Cię H&T?! O matko, mnie tak dupa boli podczas tego, że nie mogę wytrzymać. Chociaż nie miałam nigdy po BBL zakwasów, a szkoda, bo je lubię
Dzisiaj Core20 i strecz40 i dorzucę jakiś hiit, albo fire.
Tygrysek, ale gdzie masz zdjęcia, jakim profilu? tym na wizażu? Ja tam nic nie widzę!

Edytowane przez tak
Czas edycji: 2011-03-19 o 10:36
Stary 2011-03-19, 10:45   #1608
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
agusiek, nie męczy Cię H&T?! O matko, mnie tak dupa boli podczas tego, że nie mogę wytrzymać. Chociaż nie miałam nigdy po BBL zakwasów, a szkoda, bo je lubię
Dzisiaj Core20 i strecz40 i dorzucę jakiś hiit, albo fire.
Tygrysek, ale gdzie masz zdjęcia, jakim profilu? tym na wizażu? Ja tam nic nie widzę!
Nie mam zakwasów po H&T niestety. Za to po bum bum mam straszne na tyłku
Nie dorzucaj sobie ćwiczeń, idź zgodnie z rozpiską. Skończysz program będziesz mogła szaleć Po to masz tylko core, żeby reszta mięśnie się zregenerowała. Chyba że chcesz mieć gorsze efekty

Musisz dodać Tygryska do przyjaciół żeby zobaczyć foty
Stary 2011-03-19, 11:18   #1609
Dobrenka
Zadomowienie

ja tylko na chwilę.. kurcze na urlopie jestem a czasu nie mam.. ale dziś wezowy wcześniej wraca więc znowu nie popiszę z Wami..

Dziewczyny nie wiem co się dzieje ale opuściłam ostatnio jeden dzień ćwiczeń bo byłam taka obolała i zmęczona.. (ogólnie ostatnio trochę problemów nie moich ale bardzo bliskiej osoby.. szpital i w ogóle) wracając do tematu.. Czuje się strasznie "zakwaszona" a kończę 6 tydzień więc powinno być lepiej.. w ogóle czuje się smuklejsza a w centymetrach zmian nie czuje (spodnie tak samo ciasne.. nie mierzyłam się.. na wagę też nie wchodzę). Miałyście tak?
Na dodatek chciałam zacząć BBL ale jak tak będzie to nie zacznę..

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-19 o 11:20
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:21   #1610
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilę.. kurcze na urlopie jestem a czasu nie mam.. ale dziś wezowy wcześniej wraca więc znowu nie popiszę z Wami..

Dziewczyny nie wiem co się dzieje ale opuściłam ostatnio jeden dzień ćwiczeń bo byłam taka obolała i zmęczona.. (ogólnie ostatnio trochę problemów nie moich ale bardzo bliskiej osoby.. szpital i w ogóle) wracając do tematu.. Czuje się strasznie "zakwaszona" a kończę 6 tydzień więc powinno być lepiej.. w ogóle czuje się smuklejsza a w centymetrach zmian nie czuje (spodnie tak samo ciasne.. nie mierzyłam się.. na wagę też nie wchodzę). Miałyście tak?
Nie przejmuj się tak tymi efektami, skończysz program to wtedy będziesz się martwić Chociaż to raczej nie możliwe Ćwicz i nie mierz się!
Stary 2011-03-19, 11:54   #1611
tak
Zakorzenienie

Postanowiłam: nie ważę się! Bo wariuję przez wagę! Nawet nie wiem, do czego mam się przyczepić. Jeśli zjem coś więcej, to staram się dodać ćwiczenia, by móc to spalić. I codziennie się ważę, i sobie wypominam, że na pewno robię coś źle :/ nie ważę się do poniedziałku 28go marca, o! Wtedy zacznie się trzeci tydzień TF, i zaplanowałam sobie, że wtedy się zważę dopiero, a tak naprawdę ważyłam się codziennie.
Agusiek, ja w ogóle podczas BBL nie miałam prawie wcale zakwasów, mimo że dawałam z siebie wszystko i mimo że podczas np. H&T tyłek mnie boli
Dobrze, nie będę sobie dodawała, za Twoją radą

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Dodałam Tygryska do znajomych, teraz ona musi dodać mnie i zobaczę zdjęcia
Stary 2011-03-19, 11:59   #1612
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się tak tymi efektami, skończysz program to wtedy będziesz się martwić Chociaż to raczej nie możliwe Ćwicz i nie mierz się!
ale czemu ja jestem taka obolała?
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:39   #1613
tak
Zakorzenienie

Może to przez pogodę? Ja ostatnio ciągle ziewam, chce mi się spać. Pomijając fakt, że normalnie, zazwyczaj, śpię po dwanaście godzin, to teraz mogłabym cały czas spać!
Stary 2011-03-19, 12:43   #1614
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Może masz jakieś niedobory witamin? Ciężko stwierdzić. To też może być pewne przetrenowanie. Ja wiem, że plan to plan, ale nie każdy organizm jest w stanie to znieść. Mamy mimo wszystko pewne granice wytrzymałości i chociaż mamy wielką ochotę na ćwiczenia, to mięśnie nie. Jesteś na R? Staraj się może jeść więcej warzyw i owoców, może pomyśl o jakiś suplementach, ale to też z głową.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
Może to przez pogodę? Ja ostatnio ciągle ziewam, chce mi się spać. Pomijając fakt, że normalnie, zazwyczaj, śpię po dwanaście godzin, to teraz mogłabym cały czas spać!
Z tego co kiedyś słyszałam ziewanie to też objaw niedoboru tlenu. Polecam jakiś spacer

Stary 2011-03-19, 13:33   #1615
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Dzisiaj już normalnie chodzę

ale super Bo już myślałam, że wezmę taką siekierkę do schabowych i odrąbię sobie łydy

Moonwalker

Stary 2011-03-19, 13:45   #1616
radzia1608
Raczkowanie

Cytat:
Łączę się z Tobą w cierpieniu też się ostatnio niewyraźnie czuję ...
Ale u mnie nie objawia się to bólem mięśni (tak miała ok. 2 tygodnia) ale ogólnym zmęczeniem i brakiem siły chyba, tak jak to któraś z Was wspomniała, spowodowane jest to brakiem witamin. Poczytałam trochę o napojach izotonicznych (jeśli któraś jest zainteresowana tematem to odsyłam do stronki http://www.female.pl/artykul/892/Nap...otoniczne.html )
i stwierdziłam, że warto zainwestować Na allegro znalazłam dużo tego typu produktów, ale w proszku (są wydajniejsze i o wiele tańsze niż napoje sklepowe typu ISOSTAR). No i przymierzam się do kupna, czekam tylko na stypendium

Stary 2011-03-19, 14:28   #1617
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:

(...)
Tygrysek chyba próbuje dojść do komputera od rana Cuś go nie widać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-19, 14:45   #1618
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Haha!
Bym dawała czadu, przez pierwsze 10 minut

Dziewczyny bierzecie coś? Czy od szalonej Szaliny się zaraziłyście?
Pomyslalabym, ze masz najwiekszy staz z nas jesli chodzi o TurboFire...

Cytat:
Tez sypie! Ach, chce wiosny!

Cytat:

Na dodatek chciałam zacząć BBL ale jak tak będzie to nie zacznę..
Pomyslec, ze teraz bylabym z Toba na 6 tygodniu Zdrowia dla Twojej bliskiej osoby
Ja tez tak mam, olalam wszystkie cwiczenia jak na razie, bo nie mam sily isc do sklepu, jestem totalnie oslabiona. Ziewam calymi dniami, a spie przecie z otwartym oknem... Nie rozumiem. Brak apetytu, nic mi nie smakuje, zero energii.
Ale bedzie lepiej Wiec obie przeczekajmy i robmy tyle na ile jest sily
Stary 2011-03-19, 14:46   #1619
tak
Zakorzenienie

Pewnie tak, Tygrysek, doczłapać się do komputera nie może!
OneSweetTaste, ja codziennie, od poniedziałku do piątku, mam spaceru godzinę. Czasem szybkiego, czasem wolnego, zależy, jak się mi chce
Ja też chcę wiosnę! Śniegu nie było, ale lał okropny deszcz. Dzisiaj nie leje, ale i tak, jest ponuro na zewnątrz.
Kupiłam sobie linki do ćwiczeń dzisiaj. I zauważyłam też, że w Realu są ciężarki na nogi lub ęce. Po 1,5 kg za 30 zł, a po 2 kg za 35. Chyba je również kupię

Edytowane przez tak
Czas edycji: 2011-03-19 o 14:48
Stary 2011-03-19, 14:50   #1620
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
OneSweetTaste: ja pikole! Dziewczyno Ty rządzisz! Boska zmiana! Gratuluję Ci! Niesamowite, że tak można no powiem Ci...motywacje zdobyłam dzięki
Dzięki

Cytat:
Agusiek: Dziewczyny bierzecie coś? Czy od szalonej Szaliny się zaraziłyście? Tygrysek ja też ćwiczę H&T z ciężarkami na nogach 1,5 kg. Ale w ogóle nie mam zakwasów juz po H&T Będę musiała zainwestować w 5 kilowe haha
Tak, biorę skrzypowitkę
A ja wczoraj pierwszy raz z ciężarkami zrobiłam. Wcześniej ćwiczyłam bez. Ja mam 0,5kg na nogę i narazie czuję, że nogi ćwiczą, więc nie będę zwiększać. I zakwasów nie mam dzisiaj, jedynie tyle że jak napnę mięśnie to czuję, że ćwiczyły

Cytat:
Agusiek: Daj spokój, myślałam że już wiosna a tu lipa. Od Tygryska przywiało, bo skarżyła się na nędzną pogodę.
U mnie wczoraj śnieg sypał, dzisiaj w miarę sucho, tylko strasznie wieje teraz

Cytat:
Dobrenka: Dziewczyny nie wiem co się dzieje ale opuściłam ostatnio jeden dzień ćwiczeń bo byłam taka obolała i zmęczona.. (ogólnie ostatnio trochę problemów nie moich ale bardzo bliskiej osoby.. szpital i w ogóle) wracając do tematu.. Czuje się strasznie "zakwaszona" a kończę 6 tydzień więc powinno być lepiej.. w ogóle czuje się smuklejsza a w centymetrach zmian nie czuje (spodnie tak samo ciasne.. nie mierzyłam się.. na wagę też nie wchodzę). Miałyście tak?
Trzymaj się, będzie dobrze

Cytat:
OneSweetTaste: Może masz jakieś niedobory witamin?
To jedna z możliwości, do której się przychylam. A może po prostu przemęczenie, nie tylko fizyczne ale takie duchowe ?

Cytat:
Agusiek: Tygrysek chyba próbuje dojść do komputera od rana Cuś go nie widać
A nieprawda, spałam długo, potem sprzątałam, potem obiad i dopiero usiadłam do kompa i nadrabiam teraz

edit:
Aha, i chciałam zapytać czy któraś łyka może jakieś takie zestawy witaminek dla sportowców/osób z intensywniejszym trybem życia (nie mówię o jakiś specjalnych suplementach czy coś, tylko taki ogólny zestaw witamin) i ma coś sprawdzonego ??

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-03-19 o 14:55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości