|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
U mnie dzisiaj całkowita tragedia
Mam w planie Fire 55, chciałam zacząć teraz, ale po 13 minutach mam dość, bo nie mogę robić tego tak jak ona, nie wiem gdzie stawiać te nogi, to mnie tak bardzo denerwuje, chce mi się wręcz płakać z tak błahego powodu :/Denerwuje mnie to w sobie, że zawsze muszę robić wszystko idealnie jak jest na ćwiczeniach i choćby jeden krok nie tak, a ja już wpadam w szał. I nie, nie jestem przed okresem. Spróbuję wieczorem... |
|
|
|
#1592 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja ogólnie to tyłka obwisłego nie mam więc podnosić nie muszę. Jedynie co to fajnie by było gdyby był twardy a nie taki że się w nim utopić można Cytat:
Teraz waga jest dla mnie nieważna. Chcę po prostu dobrze wyglądać |Cytat:
Jakbyś Ty mnie zobaczyła jak pląsam to byś dopiero w szał wpadła
|
|
#1593 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fire Hiity sa super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
tak: też miałam taką obsesję (zwłaszcza jak się odchudzam, bo jak nie zrzucam zbędnego balastu to nawet nie chcę na nią patrzeć
), ale rozumiem Cię. Trzeba do tego samemu dojść, bo inaczej człowiekowi ciężko jest to przetłumaczyć. Jeśli byś chciała faktycznie ważyć się rzadziej, to polecam małymi kroczkami. tygryskowym_okiem: te wahania bywają dobijające, kochany organizm ale dobrze, że rozsądnie do tego podchodzisz ![]() radzia1608: Bardzo dobre podejście. Dla mnie liczy się zarówno waga jak i cm, bo mimo wszystko jestem gruba, więc i z wagi trzeba zejść. Czekam na wiadomości o efektach pewnie będzie dużo powodów do radości jedwabna: ojj ![]() Kasieńka_666: Zdarza mi się spojrzeć na filmiki w internecie jak ludzie ćwiczą. I jak sobie pomyślę, że skoro oni tak...zabawnie A co do wagi, to mam nadzieję że i dla mnie kiedyś waga nie będzie ważna. Już niedługo ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-06-06 o 17:25 |
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nienawidzę Fire30
Ta typiara w pomarańczowym i jej twarz mi działa na nerwy. Cytat:
|
|
#1596 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja pląsam jak mi się podoba, myślę że gdybyśmy się wszystkie zebrały to dopiero byłoby wesoło chyba ze śmiechu nie byłybyśmy w stanie przetrenować ani jednego filmiku w całości
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no... masakryczne to uczucie . Albo jak stoję w starym autobusie... cieszę się, że mam długie płaszcze to nie widać jak mi wszystko wibruje... jeszcze bym komuś oko podbiła No myśle, że byłoby ciężko ale żałuję, że nie mam z kim ćwiczyć. Znacznie łatwiej mi było się katować jak chodziłam na fitness. To dodawało siły
|
|
#1598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaz pewnie Agusiek by dawala czadu, ja bym markowala z tylu, nie wiem jak reszta dziewczyn ![]() Ok, obejrzalam sobie Twoje zdjecia tygrysku, ponownie, i ide robic hula hop... Mam ten ciezki, chyba 1,5 albo 2 kg wazy. A jutro interwaly. Czy ktoras z was biega? |
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Jedwabna, ej, co się wkurzasz! Ja nie zawsze dokładnie robię to, co ona. Czasem nie nadążam, czasem nie mam już siły, i wtedy po prostu podskakuję, wygibasy robię tylko po to, by się spocić! Na pewno nie musisz robić tak, jak ona
Jesteśmy chyba w tym samym dniu ;> Idę na Pierwszą Miłość i na stepper, bo Fire55 już zaliczone!
|
|
|
|
#1600 |
|
Raczkowanie
|
Poszłam ćwiczyć, wracam a tu naskrobana cała strona ![]() ![]() ![]() Ja zamiast Class zrobiłam Fire45ez. Mój brzuch niestety nie nadawał się do ćwiczeń więc pomęczyłam poślady Jestem na maxa wyprana, najchętniej uskuteczniłabym teraz jakąś odnowę biologiczną w luksusowym SPA, hmmm ... a że prowadzę ubogie, studenckie życie będę musiała zadowolić się gorącą kąpielą .. dobre i to ![]() Do juterka dupeczki ![]()
|
|
#1601 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nom... Ja to cała jestem jak fala, jak się rozpędzę to ciężko zatrzymać wariatki jesteście tygryskowym_okiem: nie obraziłabym się gdybyś pokazała mi swoje zdjęcia poka poka ![]() Jeżeli oczywiście masz taką ochotę.
|
|
#1602 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam dzisiaj fire60, upper20 i dołożyłam jeszcze h&t zrobione z ciężarkami na nogach ... tak wiem oszalałam ... i jakbym jutro nic nie pisała tzn. że nie mogę dojść do kompa
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i obyś doszła jutro do kompa ok zaraz spojrzę ![]() ja pikole! Dziewczyno Ty rządzisz! Boska zmiana! Gratuluję Ci! Niesamowite, że tak można ![]() no powiem Ci...motywacje zdobyłam dzięki
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-03-18 o 23:45 |
|
|
|
|
#1604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bym dawała czadu, przez pierwsze 10 minut ![]() Dziewczyny bierzecie coś? Czy od szalonej Szaliny się zaraziłyście? ![]() Tygrysek ja też ćwiczę H&T z ciężarkami na nogach 1,5 kg. Ale w ogóle nie mam zakwasów juz po H&T haha
|
|
|
#1605 |
|
Raczkowanie
|
Agusiek zawsze możesz założyć 2 ciężarki na jedną nogę i będziesz miała 3kg dociążenia
![]() U Was też śnieg za oknem sypie porażka ...
|
|
#1606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daj spokój, myślałam że już wiosna a tu lipa. Od Tygryska przywiało, bo skarżyła się na nędzną pogodę.
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
agusiek, nie męczy Cię H&T?! O matko, mnie tak dupa boli podczas tego, że nie mogę wytrzymać. Chociaż nie miałam nigdy po BBL zakwasów, a szkoda, bo je lubię
![]() Dzisiaj Core20 i strecz40 Tygrysek, ale gdzie masz zdjęcia, jakim profilu? tym na wizażu? Ja tam nic nie widzę! Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-03-19 o 10:36 |
|
|
|
#1608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie dorzucaj sobie ćwiczeń, idź zgodnie z rozpiską. Skończysz program będziesz mogła szaleć Po to masz tylko core, żeby reszta mięśnie się zregenerowała. Chyba że chcesz mieć gorsze efekty ![]() Musisz dodać Tygryska do przyjaciół żeby zobaczyć foty
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
ja tylko na chwilę.. kurcze na urlopie jestem a czasu nie mam.. ale dziś wezowy wcześniej wraca więc znowu nie popiszę z Wami..
Dziewczyny nie wiem co się dzieje ale opuściłam ostatnio jeden dzień ćwiczeń bo byłam taka obolała i zmęczona.. (ogólnie ostatnio trochę problemów nie moich ale bardzo bliskiej osoby.. szpital i w ogóle) wracając do tematu.. Czuje się strasznie "zakwaszona" a kończę 6 tydzień więc powinno być lepiej.. w ogóle czuje się smuklejsza a w centymetrach zmian nie czuje (spodnie tak samo ciasne.. nie mierzyłam się.. na wagę też nie wchodzę). Miałyście tak? Na dodatek chciałam zacząć BBL ale jak tak będzie to nie zacznę.. Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-19 o 11:20 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż to raczej nie możliwe Ćwicz i nie mierz się!
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam: nie ważę się! Bo wariuję przez wagę! Nawet nie wiem, do czego mam się przyczepić. Jeśli zjem coś więcej, to staram się dodać ćwiczenia, by móc to spalić. I codziennie się ważę, i sobie wypominam, że na pewno robię coś źle :/ nie ważę się do poniedziałku 28go marca, o! Wtedy zacznie się trzeci tydzień TF, i zaplanowałam sobie, że wtedy się zważę dopiero, a tak naprawdę ważyłam się codziennie.
Agusiek, ja w ogóle podczas BBL nie miałam prawie wcale zakwasów, mimo że dawałam z siebie wszystko i mimo że podczas np. H&T tyłek mnie boli ![]() Dobrze, nie będę sobie dodawała, za Twoją radą ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Dodałam Tygryska do znajomych, teraz ona musi dodać mnie i zobaczę zdjęcia
|
|
|
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Może to przez pogodę? Ja ostatnio ciągle ziewam, chce mi się spać. Pomijając fakt, że normalnie, zazwyczaj, śpię po dwanaście godzin, to teraz mogłabym cały czas spać!
|
|
|
|
#1614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Może masz jakieś niedobory witamin? Ciężko stwierdzić. To też może być pewne przetrenowanie. Ja wiem, że plan to plan, ale nie każdy organizm jest w stanie to znieść. Mamy mimo wszystko pewne granice wytrzymałości i chociaż mamy wielką ochotę na ćwiczenia, to mięśnie nie. Jesteś na R? Staraj się może jeść więcej warzyw i owoców, może pomyśl o jakiś suplementach, ale to też z głową.
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj już normalnie chodzę
ale super Bo już myślałam, że wezmę taką siekierkę do schabowych i odrąbię sobie łydy
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
Łączę się z Tobą w cierpieniu
też się ostatnio niewyraźnie czuję ...Ale u mnie nie objawia się to bólem mięśni (tak miała ok. 2 tygodnia) ale ogólnym zmęczeniem i brakiem siły chyba, tak jak to któraś z Was wspomniała, spowodowane jest to brakiem witamin. Poczytałam trochę o napojach izotonicznych (jeśli któraś jest zainteresowana tematem to odsyłam do stronki http://www.female.pl/artykul/892/Nap...otoniczne.html )i stwierdziłam, że warto zainwestować
|
|
#1617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1618 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tez sypie! Ach, chce wiosny! ![]() Cytat:
Zdrowia dla Twojej bliskiej osoby Ja tez tak mam, olalam wszystkie cwiczenia jak na razie, bo nie mam sily isc do sklepu, jestem totalnie oslabiona. Ziewam calymi dniami, a spie przecie z otwartym oknem... Nie rozumiem. Brak apetytu, nic mi nie smakuje, zero energii. Ale bedzie lepiej
|
||
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak, Tygrysek, doczłapać się do komputera nie może!
![]() OneSweetTaste, ja codziennie, od poniedziałku do piątku, mam spaceru godzinę. Czasem szybkiego, czasem wolnego, zależy, jak się mi chce ![]() Ja też chcę wiosnę! Śniegu nie było, ale lał okropny deszcz. Dzisiaj nie leje, ale i tak, jest ponuro na zewnątrz. Kupiłam sobie linki do ćwiczeń dzisiaj. I zauważyłam też, że w Realu są ciężarki na nogi lub ęce. Po 1,5 kg za 30 zł, a po 2 kg za 35. Chyba je również kupię
Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-03-19 o 14:48 |
|
|
|
#1620 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja wczoraj pierwszy raz z ciężarkami zrobiłam. Wcześniej ćwiczyłam bez. Ja mam 0,5kg na nogę i narazie czuję, że nogi ćwiczą, więc nie będę zwiększać. I zakwasów nie mam dzisiaj, jedynie tyle że jak napnę mięśnie to czuję, że ćwiczyły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() edit: Aha, i chciałam zapytać czy któraś łyka może jakieś takie zestawy witaminek dla sportowców/osób z intensywniejszym trybem życia (nie mówię o jakiś specjalnych suplementach czy coś, tylko taki ogólny zestaw witamin) i ma coś sprawdzonego ??
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-19 o 14:55 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

Mam w planie Fire 55, chciałam zacząć teraz, ale po 13 minutach mam dość, bo nie mogę robić tego tak jak ona, nie wiem gdzie stawiać te nogi, to mnie tak bardzo denerwuje, chce mi się wręcz płakać z tak błahego powodu :/

A tak szczerze, to nawet mnie to nie interesuje. Ważniejsze są dla mnie utracone cm niż cyferki na wadze.
Co prawda patrząc w lustro nie widzę jakiś większych efektów, ale w dotyku to już nie to samo
Mimo wszystko liczę na choćby najmniejszy ubytek, głównie w udach
Fire
), ale rozumiem Cię. Trzeba do tego samemu dojść, bo inaczej człowiekowi ciężko jest to przetłumaczyć. Jeśli byś chciała faktycznie ważyć się rzadziej, to polecam małymi kroczkami.
ale dobrze, że rozsądnie do tego podchodzisz 

i obyś doszła jutro do kompa
porażka ...
chyba, tak jak to któraś z Was wspomniała, spowodowane jest to brakiem witamin. Poczytałam trochę o napojach izotonicznych (jeśli któraś jest zainteresowana tematem to odsyłam do stronki