|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Ja jestem na 10 pż, więc posiłki okołotreningowe to jedyna okazja by zjeść węgle
bez nich bym chyba nie miała siły ruszyć nogą Fire45ez+stretch10 zrobione Dziś zaczęłam 2 tydzień. Edytowane przez kalija Czas edycji: 2010-08-23 o 12:28 |
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Ja przed ćwiczeniami białko szybkowchłanialne (najczęściej placki otrębowe z czymś ) a po białko+węgle. Jak przedtreningowy to moje śniadanie to oczywiście dodaję węgle. A jak drugie śniadanie to nie, bo mam energię z rana
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś mam fire 45
nie lubie tego za bardzo, strasznie mi sie dłuzy, ale mam nadzieje że dobrze dziś pojdzie ![]() Ja dziś zaczynam 4 tydzień, czyli koniec 1. miesiaca trzeba bedzie zdjecie zrobic dla porownania z przed treningu ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() Napisz wrażenia po ćwiczeniach
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszłam prosto spod prysznica opisać wrażenia i zameldować, że żyję (co po HIIT-cie jest istotne
).Mama pyta, czy zaraz nie dostanę zawału Ogólnie jestem cała czerwona, ale było super Dałam radę bez przerywania. A ta satysfakcja po ćwiczeniach jest nie do opisania
|
|
|
|
#215 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fire45ez bardzo lubię, bardziej niż fire30. Byłam cała mokra, ale dałam rade ![]() Cytat:
![]() Wkleisz nam tu zdjęcia? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać próbowania kolejnych treningów ![]() Gratuluję wytrwałości :brawo: Ja również liczę na zdjęcia ![]() Obiecuję wkleić swoje po miesiącu zmagań ![]() |
|
|
|
|
#217 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, to jest super!
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
u mnie w sumie nie wiem jak z tymi weglami. zdaje mi sie ze jak bym ich nie spozywala szybciej by mi sie tkanka tluszczowa redukowala
ale niestety nie dala bym rady bez wegli. bardzo lubie weglowodany i chyba w kazdym posilku je spozywam nie no chociaz przed treningiem wlasnie zjadam zawsze bialko bez wegli (no staram sie tak zjadac ) ale to jest dla mnie trudne jednak ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- a tak właściwie to dzisiaj zaczynam turbo fire tylko teraz zjem coś białkowego i do roboty
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
No i jakie wrazenia dziewczyny. Polukalam na ten program, macie troche skakania. Kobitka ma niezly power
|
|
#220 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
Mi tez sie strasznie podoba. Najbardziej fire 45 ez ![]() A jutro HIIT 20, łaaaaa
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja jutro wolne, pojutrze FIRE30+Stretch10, a w czwartek wyjeżdżam do niedzieli (Kraków ![]() Mimo jutrzejszego wolnego wybieram się na rower, w środę też Uwielbiam jeździć
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
więc tak już po 1 dniu TF
![]() więc wrażenia... hmm w sumie nijakie. niby fajne ale tez cos jest w tym nie tak. myslałam że bardzo się zmęczę i zaleję potem ale jednak tak się nie stało gdy zaczynalam cwiczyc BBL i Hip Hop ABS (jednoczesnie) bylam duzo bardziej mokra i zmeczona co ona sobie mysli ludzie pierwszy raz na oczy te cwiczenia widza i juz mysli ze beda znac je na pamiec no wiec szybkie szybkie ale jednak nie zmeczylam sie bardzo no ale dzisiaj również było Stretch 10 i to powiem bylo fajniejsze nie takie szybkie i bylo czuc miesnie jak sie rozciagaja i wszystkie sciegna he. dobra wiec jeszcze zobacze co bedzie dalej z tym TF i moze docwicze te 3 miesiace ale na dzisiaj jednak jakos malo mi tych cwiczen i moze dorobie jeszcze cos z BBL najlepiej Bum Bum zobacze hehe wiec tak sie ma mój dzisiejszy dzień z ćwiczeniami
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko na chwilke bo prosto z placu zabaw dzieci ogarnelam i siadłam...
Aguś ty mozesz nie zauwazyc zmian bo masz sie na codzien wklej w profil fotki. tak na jeden dzien chociaz. ja dzis nie bardzo mam sile, nie dosc ze @ to jeszcze pol dnia ze starszym u lekarza spedzilam a drugie pol na placu zabaw i naprawde padam, stopy i kostki mnie aż rwą z bólu |
|
|
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#225 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a efekty napewno będą Ja też jutro HIIT 20... nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kalija Czas edycji: 2010-08-23 o 21:26 |
|||
|
|
|
#226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to może dlatego że już od dwóch miesięcy ćwiczę dzień w dzień (oprócz niedzieli no i tam z malymi przerwami :P BBL i HH ABS i jakąś kondycję już sobie wyrobiłam. no właśnie zastanawiałam się kiedyś nad insanity ale ten program służy przede wszystkim jeszcze lepszemu poprawieniu kondycji i wyrzezbieniu miesni a ja jako takich bardzo widocznych nie chce miec wiec sobie odpuscilam ten program i dlatego chce dalej kontynuowac ten program. no chyba ze nastepne cwiczenia tez wydadza mi sie za lekkie to nie bedzie mi sie oplacalo ciagnac dalej tego programu wiec wtedy sobie odpuszcze ale to jeszcze zobacze z kilka dni
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Kalija
![]() zmusiłam się..... aż dumna z siebie jestem... troszke tam sobie przerw zrobilam bo nie wszystkie ruchy wyrabiam w tym 45ez ale bylam w ruchu wiec nie jest źle. pulsometr pokazuje 400spalonych kcal.... jeszcze tylko 10 min stretchingu.... i finito... leje sie ze mnie... normalnie czuje jak mi wszedzie cieknie po ciele strużkami ehhe ale ta Chalene jest poprostu niesamowita... tak pozytywna jest ze az milo sie cwiczy i ma sie ochote jeszcze troche powalczyć.... wczoraj na YT wyszukalam jej kanał, gdzie odpowiada na maile "fanów" i m.in. było o tłuszczyku na brzuchu... i powiedziala ze cwiczenia owszem pomogą wzmocnic i wyrzeźbić miesnie pod tluszczykiem, ale 80% sadełka to niestety walka dietą a tylko 20% ćwiczeniami.... ehhh... normalnie zaczne zbierać na plastyke brzucha chyba. bo dietowac nie umiem.... KOCHAM WĘGLOWODANY..... ziemniaczki pieczywko i wogole.... a pełnoziarnistego niestety jeść nie mogę ze względu na jelito drażliwe.... ani błonnika za dużo... i weź tu sie odchudź dietą... jak mi dieta poprostu szkodzi... :-/ dobra bo sie rozgadalam i stygne... ide sie wystretchingować jeszcze.... ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- koniec...... padam.... 500kcal..... matko jak przyjemnie na ten licznik patrzeć.... tak sie rozciągając myslalam sobie i doszłam do kilku wniosków: - w pierwszym tygodniu mialam zakwasy.... teraz nie ma nic... więc ten stretching naprawde świetnie działa i chyba ciało sie juz przyzwyczaiło - kondycja jest zdecydowanie lepsza.... w 1 tygodniu przy Fire45ez tetno mialam średnie 150, maxymalne 180, teraz średnie jest 130 a max 160 wiec wydolność się bardzo poprawiła... - dziś podbiegłam do sklepu.... niewiele... 200m... ale bylo naprawde ok... miesiac temu nie przebieglam nawet 20m... naprawde ! zaciskalo mi sie gardło poprostu i wypluwałam płuca.... ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- AAAAA ZNALAZLAM PRZYPADKIEM NA TORRENTACH http://torrentz.com/057aee7d0df7156d...b0e38d573398bf tam są te filmiki do Advanced !! tylko przy otwieraniu okienka w swoim programie do torrentow trzeba odznaczyc to co juz mamy zeby niepotrzebnie nie pobierac, mam nadzieje ze sie uda !! bo bardzo mało "seederów" jest |
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja pobierałam z tego torrenta i tam jest cały zestaw, nawet zeskanowane książeczki, wszystkie plany
|
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
no moze w dzien by mi sie udalo jakos dodatkowo np to abs10 robic, moze brzuch by sie szybciej "poprawił".....
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak leciutko podbiec kilkanascie metrów to tez dla mnie nic, jakbym szła super A jeszcze całe 2 miesiace
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Agusiek, czy oprócz schudnięcia zauważyłaś jakieś wyrzeźbienie
?
|
|
|
|
#232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To czekam na opinie HIIT 15 ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Tak ramiona mam wyrzeźbione bardziej, w koncu widac mi biceps Na udach tez mam bardziej zarysowane mięśnie i twardsze nogi mam Łydki maja ladniejszy kształt i tez sa twarde Talia bardziej mi sie zarysowała i mięsnie brzucha bardziej widac
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mnie wciągnął ten program
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z HIITami sobie poczekam... narazie wystarczajaco sie ze mnie leje i cos mi kurde w plecy wlazło... tak mnie ciągnie ciśnie i sama nie wiem.... wkurzające to jest |
|
|
|
|
#235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już po HIIT 20, jejku wyłączyłam 7 minut przed koncem bo znowu strasznie mnie brzuch bolał ból na wysokosci wyrostka tyle że z lewej strony, niby kolka ale nie kolka. Taki tępy ból, okropny. Nie można dalej ćwiczyc, a o skakaniu to można sobie pomarzyć. Przy fire 30, 45, 45 ez i 55 ez nie mam tak, tylko przy HIITach :/
|
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
HIIT20 okazał się dla mnie łatwiejszy od HIIT15
![]() nie wiem czy po prostu układ bardziej mi podpasował czy to zasługa większej kondycji... pewnie to i to ![]() Już widzę oczami wyobraźni, jak po ukończeniu TF wyglądam jak Chalene ![]() ![]() Chciałabym kiedyś uczestniczyć w jej zajęciach... fajna babka ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Teraz czekam do końca treningu nim sięgnę po butelkę wody. |
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nic mi nie było |
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj przy fire45 0.5l wypilam w trakcie, duzo nie chcialam pic bo wlasnie z reguly mnie wtedy boli albo kłuje cos w boku...
|
|
|
|
#239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedyne co mi sie u niej nie podoba to brak talii, i zauwazylam że dużo dziewczyn które tam ćwicza też tak maja... Chyba trzeba bedzie hula hop pocwiczyc ![]() Piłam, ale dosłownie 2 duże łyki. Możliwe... To nie bede juz pila wody przy HIITach
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
a to ja obstawiam to picie, a dokladnie ilość. malymi lyczkami trzeba, bo duzymi lapiesz tez powietrze i pewnie jakas kolka cie wziela...
![]() patrz, zupelnie nie zauwazylam braku talii u nich, chyba za bardzo bylam zapatrzona w brak oponki i tluszczyku na brzuchu heehehehhe to wazniejsze dla mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

bez nich bym chyba nie miała siły ruszyć nogą

Od miesiąca regularnie ćwiczę (prawie codziennie) treningi cardio, interwałowe, siłowe. Mogę nawet Wam powiedzieć, że ćwiczenia "weszły w nawyk". Mam więc nadzieję, że jakoś dam radę z tą "palarnią tłuszczu", bo przyda mi się zlikwidować troszkę ciałka głównie z ud. Jestem bardzo ciekawa tego treningu i zmotywowana. Zaczynam jutro. 3mam kciuki za wszystkich! 

nie no chociaz przed treningiem wlasnie zjadam zawsze bialko bez wegli (no staram sie tak zjadac

no wiec szybkie szybkie ale jednak nie zmeczylam sie bardzo
ból na wysokosci wyrostka tyle że z lewej strony, niby kolka ale nie kolka. Taki tępy ból, okropny. Nie można dalej ćwiczyc, a o skakaniu to można sobie pomarzyć. Przy
I nic mi nie było