|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Ja jestem na 10 pż, więc posiłki okołotreningowe to jedyna okazja by zjeść węgle
![]() ![]() Fire45ez+stretch10 zrobione ![]() Dziś zaczęłam 2 tydzień. Edytowane przez kalija Czas edycji: 2010-08-23 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przed ćwiczeniami białko szybkowchłanialne (najczęściej placki otrębowe z czymś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś mam fire 45
![]() ![]() Ja dziś zaczynam 4 tydzień, czyli koniec 1. miesiaca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() Napisz wrażenia po ćwiczeniach ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Wyszłam prosto spod prysznica opisać wrażenia i zameldować, że żyję (co po HIIT-cie jest istotne
![]() Mama pyta, czy zaraz nie dostanę zawału ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Fire45ez bardzo lubię, bardziej niż fire30. Byłam cała mokra, ale dałam rade ![]() Cytat:
![]() Wkleisz nam tu zdjęcia? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać próbowania kolejnych treningów ![]() Gratuluję wytrwałości :brawo: Ja również liczę na zdjęcia ![]() Obiecuję wkleić swoje po miesiącu zmagań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, to jest super!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
u mnie w sumie nie wiem jak z tymi weglami. zdaje mi sie ze jak bym ich nie spozywala szybciej by mi sie tkanka tluszczowa redukowala
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- a tak właściwie to dzisiaj zaczynam turbo fire ![]() ![]()
#219 |
Raczkowanie
|
No i jakie wrazenia dziewczyny. Polukalam na ten program, macie troche skakania. Kobitka ma niezly power
![]()
#220 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jutro HIIT 20, łaaaaa ![]()
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja jutro wolne, pojutrze FIRE30+Stretch10, a w czwartek wyjeżdżam do niedzieli (Kraków ![]() ![]() Mimo jutrzejszego wolnego wybieram się na rower, w środę też ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
więc tak już po 1 dniu TF
![]() więc wrażenia... hmm w sumie nijakie. niby fajne ale tez cos jest w tym nie tak. myslałam że bardzo się zmęczę i zaleję potem ale jednak tak się nie stało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ale dzisiaj również było Stretch 10 i to powiem bylo fajniejsze nie takie szybkie ![]() ![]() dobra wiec jeszcze zobacze co bedzie dalej z tym TF i moze docwicze te 3 miesiace ![]() ![]() ![]() ![]() hehe wiec tak sie ma mój dzisiejszy dzień z ćwiczeniami ![]()
#223 |
Raczkowanie
|
Ja tylko na chwilke bo prosto z placu zabaw dzieci ogarnelam i siadłam...
Aguś ty mozesz nie zauwazyc zmian bo masz sie na codzien wklej w profil fotki. tak na jeden dzien chociaz. ja dzis nie bardzo mam sile, nie dosc ze @ to jeszcze pol dnia ze starszym u lekarza spedzilam a drugie pol na placu zabaw i naprawde padam, stopy i kostki mnie aż rwą z bólu |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#225 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też jutro HIIT 20... nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez kalija Czas edycji: 2010-08-23 o 20:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Kalija
![]() ![]() zmusiłam się..... aż dumna z siebie jestem... troszke tam sobie przerw zrobilam bo nie wszystkie ruchy wyrabiam w tym 45ez ale bylam w ruchu wiec nie jest źle. pulsometr pokazuje 400spalonych kcal.... jeszcze tylko 10 min stretchingu.... i finito... leje sie ze mnie... normalnie czuje jak mi wszedzie cieknie po ciele strużkami ehhe ale ta Chalene jest poprostu niesamowita... tak pozytywna jest ze az milo sie cwiczy i ma sie ochote jeszcze troche powalczyć.... wczoraj na YT wyszukalam jej kanał, gdzie odpowiada na maile "fanów" i m.in. było o tłuszczyku na brzuchu... i powiedziala ze cwiczenia owszem pomogą wzmocnic i wyrzeźbić miesnie pod tluszczykiem, ale 80% sadełka to niestety walka dietą a tylko 20% ćwiczeniami.... ehhh... normalnie zaczne zbierać na plastyke brzucha chyba. bo dietowac nie umiem.... KOCHAM WĘGLOWODANY..... ziemniaczki pieczywko i wogole.... a pełnoziarnistego niestety jeść nie mogę ze względu na jelito drażliwe.... ani błonnika za dużo... i weź tu sie odchudź dietą... jak mi dieta poprostu szkodzi... :-/ dobra bo sie rozgadalam i stygne... ide sie wystretchingować jeszcze.... ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- koniec...... padam.... 500kcal..... matko jak przyjemnie na ten licznik patrzeć.... tak sie rozciągając myslalam sobie i doszłam do kilku wniosków: - w pierwszym tygodniu mialam zakwasy.... teraz nie ma nic... więc ten stretching naprawde świetnie działa i chyba ciało sie juz przyzwyczaiło - kondycja jest zdecydowanie lepsza.... w 1 tygodniu przy Fire45ez tetno mialam średnie 150, maxymalne 180, teraz średnie jest 130 a max 160 wiec wydolność się bardzo poprawiła... - dziś podbiegłam do sklepu.... niewiele... 200m... ale bylo naprawde ok... miesiac temu nie przebieglam nawet 20m... naprawde ! zaciskalo mi sie gardło poprostu i wypluwałam płuca.... ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- AAAAA ZNALAZLAM PRZYPADKIEM NA TORRENTACH http://torrentz.com/057aee7d0df7156d...b0e38d573398bf tam są te filmiki do Advanced !! tylko przy otwieraniu okienka w swoim programie do torrentow trzeba odznaczyc to co juz mamy zeby niepotrzebnie nie pobierac, mam nadzieje ze sie uda !! bo bardzo mało "seederów" jest |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja pobierałam z tego torrenta i tam jest cały zestaw, nawet zeskanowane książeczki, wszystkie plany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
no moze w dzien by mi sie udalo jakos dodatkowo np to abs10 robic, moze brzuch by sie szybciej "poprawił".....
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Agusiek, czy oprócz schudnięcia zauważyłaś jakieś wyrzeźbienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To czekam na opinie HIIT 15 ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a z HIITami sobie poczekam... narazie wystarczajaco sie ze mnie leje i cos mi kurde w plecy wlazło... tak mnie ciągnie ciśnie i sama nie wiem.... wkurzające to jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już po HIIT 20, jejku wyłączyłam 7 minut przed koncem bo znowu strasznie mnie brzuch bolał ![]()
![]() |
#236 | |
Zadomowienie
|
HIIT20 okazał się dla mnie łatwiejszy od HIIT15
![]() nie wiem czy po prostu układ bardziej mi podpasował czy to zasługa większej kondycji... pewnie to i to ![]() Już widzę oczami wyobraźni, jak po ukończeniu TF wyglądam jak Chalene ![]() ![]() ![]() Chciałabym kiedyś uczestniczyć w jej zajęciach... fajna babka ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Teraz czekam do końca treningu nim sięgnę po butelkę wody. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj przy fire45 0.5l wypilam w trakcie, duzo nie chcialam pic bo wlasnie z reguly mnie wtedy boli albo kłuje cos w boku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Piłam, ale dosłownie 2 duże łyki. Możliwe... To nie bede juz pila wody przy HIITach ![]()
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
a to ja obstawiam to picie, a dokladnie ilość. malymi lyczkami trzeba, bo duzymi lapiesz tez powietrze i pewnie jakas kolka cie wziela...
![]() patrz, zupelnie nie zauwazylam braku talii u nich, chyba za bardzo bylam zapatrzona w brak oponki i tluszczyku na brzuchu heehehehhe to wazniejsze dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.