TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-09, 17:46   #2911
Dobrenka
Zadomowienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cholera nie wiem co się dzieje.. chce mi się strasznie pizzy i czekolady jednocześnie.. oczywiście narazie się powstrzymuje.. chociaż za tą czekoladę nie ręcze ale chodzi mi głównie o to że jak zjem cokolwiek to robi mi się brzuch jak balon.. mam tak od dwóch dni.. zastanawiam się czy to nie zapowiedź @.. czy ja mam panikować
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 17:48   #2912
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
Cholera nie wiem co się dzieje.. chce mi się strasznie pizzy i czekolady jednocześnie.. oczywiście narazie się powstrzymuje.. chociaż za tą czekoladę nie ręcze ale chodzi mi głównie o to że jak zjem cokolwiek to robi mi się brzuch jak balon.. mam tak od dwóch dni.. zastanawiam się czy to nie zapowiedź @.. czy ja mam panikować
A może fasoleczka w brzusiu rośnie

izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:40   #2913
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: Coś Ty.. Nie lubie z ciężarkami... nie zależy mi na rękach.. i ogólnie ćwiczyłabym tylko dół.. Myślałam żeby kontynuować Szalinkę ale jak jest tak jak mówisz to jednak wytrwam w swoim postanowieniu i jak skończe zaawansowany to wezmę się za program Lanessy puki ciepło a potem BBL..
Ano niestety dużo jest tam z ciężarkami/gumą, ćwiczenia przerywane są jedynie czymś "żywszym". To nie jest złe, bo siłowy trening też jest potrzebny, tyle że w hybrydce tego CE jest jak dla mnie za dużo, bo oprócz siłowych potrzebuję też sporo aerobów. I dlatego muszę sobie coś poprzerabiać.

Cytat:
Blameworthy: kobitki, sto lat mnie tu nie było ! (...)
buziaki serdeczne
Hejo Jak to tak porzucić TF, oj nieładnie

Cytat:
Dobrenka: chce mi się strasznie pizzy i czekolady jednocześnie
Weź bo mi się chce wszystkiego jeść, po prostu nie wiem, mam taką fazę na jedzenie. I to bym zjadła, i to, i jeszcze tamto, a w brzuchu mi się to nie chce wszystko zmieścić

Cytat:
Izabelka: A może fasoleczka w brzusiu rośnie
Oho

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 20:01   #2914
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

No Dobrenka to mamy chyba podobnie Bo mi się chce pizzy i dla odmiany draży mlecznych Ani jednego ani drugiego nie powinnam, koniec końców się odchudzam w pierwszej kolejności, modeluję sylwetkę w drugiej Ale kurde, tak mi się chce, że szok. Tylko, że ja wiem, że to od hormonów, bo @ się zbliża wielkimi krokami.

tygryskowym - smacznego :P Ty jak raz coś zjesz to nie tragedia...

Cytat:
Izabelka: A może fasoleczka w brzusiu rośnie
Eee... u wszystkich na raz? :P
Stary 2011-06-09, 20:10   #2915
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sanea Pokaż wiadomość
Eee... u wszystkich na raz? :P
A czemu nie? TF robimy razem, to i zafasolkowć można jednocześnie

Stary 2011-06-09, 20:15   #2916
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Izabelka: A czemu nie? TF robimy razem, to i zafasolkowć można jednocześnie
No raczej nie można, chyba że kobiety stały się gdzieś w trakcie ewolucji wiatropylne i ta cecha objawiła się akurat u mnie, to może wtedy faktycznie bym mogła zafasolkować. Ale że takie cuda miejsca nie mają więc fasolki u mnie nie ma na 100%

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-06-09, 20:30   #2917
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
No raczej nie można, chyba że kobiety stały się gdzieś w trakcie ewolucji wiatropylne i ta cecha objawiła się akurat u mnie, to może wtedy faktycznie bym mogła zafasolkować. Ale że takie cuda miejsca nie mają więc fasolki u mnie nie ma na 100%
No dobra, Ty zaciążysz w późniejszym terminie

Wracając do tematu, dziś Fire 30 i Lower 20 zaliczyłam

Stary 2011-06-09, 21:30   #2918
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Izabelka: No dobra, Ty zaciążysz w późniejszym terminie
Ja tam wcale bym się nie obraziła gdyby to było wcześniej niż później

Dzisiaj zaliczona tamilka na pośladki i hiit25.

Stary 2011-06-10, 11:59   #2919
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Efekty dobre, tzn czulam niezly wycisk zarowno w nogach (udach) jak i taki przyjemny wysilek. Nie wiem nic o cm, bo dwa tyg temu zachorowalam i tak sie trzyma mnie chorobsko do dzisiaj, wiec jedyne co robie, to biegam wieczorami. Cialo jedrniejsze.
U mnie niestety taka pogoda, ze cwiczenia groza zaslabnieciem (jestem bardzo wrazliwa na temperature) dlatego tylko latam wieczorkiem w lesie.
.
Alez ja jestem ciekawa jak centymetry.. zmierz się proszę a waga ważyłaś się? Kurcze a u lekarza byłaś.. Jakie masz objawy chorubska? Je jeśli chodzi o temperaturę to raczej dobrze reaguje.. tylko wiadomo jak gorąco to odbiera mi siły wczęsniej niż powinno a jak deszczowo to jestem słaba..
Stary 2011-06-10, 21:24   #2920
mikasa5
Zadomowienie

Dziewczyny uważajcie na pupki przy TF
Ja dałam sobie spokój po zakończeniu 3-ciego miesiąca, bo moja pupa się brzydko spłaszczyła, a tłuszczu z wewnętrznej części ud już chyba niczym się nie pozbędę :P
Dlatego teraz po raz kolejny robię BBL+ pilates
Stary 2011-06-10, 22:15   #2921
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Mikasa: Dziewczyny uważajcie na pupki przy TF
Hejo, dawno cię nie było
Myślę, że z tymi pupkami to sprawa indywidualna, podobnie jak z efektami po TF. Ja zauważyłam ,że ładnie spadła, ale nie spłaszczyła się, więc jest okej.

A może zamiast BBL-a spróbuj Tamilkę na pośladki, ja to obecnie robię i naprawdę czuć i pośladki i uda. Mnie Leoś wkurza i coś nie mogę wrócić do jego ćwiczonek. A tamilka jest taka akurat

edit:
dzisiaj zaliczone fire 60

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-06-10 o 22:16
Stary 2011-06-10, 22:44   #2922
mikasa5
Zadomowienie

Cytat:
Hejo, dawno cię nie było
Myślę, że z tymi pupkami to sprawa indywidualna, podobnie jak z efektami po TF. Ja zauważyłam ,że ładnie spadła, ale nie spłaszczyła się, więc jest okej.

A może zamiast BBL-a spróbuj Tamilkę na pośladki, ja to obecnie robię i naprawdę czuć i pośladki i uda. Mnie Leoś wkurza i coś nie mogę wrócić do jego ćwiczonek. A tamilka jest taka akurat

edit:
To prawda Mnie też Leoś wkurza i to jeszcze jak, ale wyłączam głośniki w komputerze i ćwiczę z radiem Też się zastanawiałam nad Tamilką, ale może dzięki BBL coś mi jednak z tych udek jeszcze zleci...
Stary 2011-06-11, 11:16   #2923
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blameworthy Pokaż wiadomość
kobitki, sto lat mnie tu nie było !
i muszę przyznać, że długo nie ćwiczyłam ;x i powinnam dostać tysiąc pięćset kopniaków w dupę. ale... ale!
jestem oburzona Twoim zachowaniem młoda damo
Cytat:
teraz znowu wzięłam się za treningi, na razie nie TF, ale ćwiczę sobie z Jillian Michaels.
z powodu Twojej skruchy i zadość uczynienia zostaje Ci to wybaczone
Cytat:
Lanesso, nowy avatar piękny, masz śliczną buzię!
zgadzam się w 100 %
Cytat:
Napisane przez izabelka_007 Pokaż wiadomość
A może fasoleczka w brzusiu rośnie
nie to nie fasoleczka.. jak coś nie wyjdzie "w praniu" to na fsoleczkę będzie mnie stać za 2 lata dopiero.. akurat przed 30- tką
Cytat:
Ano niestety dużo jest tam z ciężarkami/gumą, ćwiczenia przerywane są jedynie czymś "żywszym". To nie jest złe, bo siłowy trening też jest potrzebny, tyle że w hybrydce tego CE jest jak dla mnie za dużo, bo oprócz siłowych potrzebuję też sporo aerobów. I dlatego muszę sobie coś poprzerabiać.
musze je zobaczyć i coś postanowić.. ale "muli" mnie to BBL chyba przy tym pozostane.. Lubie siłowe treningi ale na rączki "lajtowo" bo nie potrzebuje.. ten mięsień który mam cieszy mnie jak cholera i chce go powiększyć jednak bez przesady.. Ja tak na prawdę nie wiem czego potrzebuje.. kocham callanetics na pewno dużo mi daje fizycznie i psychicznie jednak to za mało.. a może ja po prostu zbyt krótko go stosowałam (36 dni ) jednak spadło mi po nim 2 cm w biodrach i to się mu chwali
Cytat:
Weź bo mi się chce wszystkiego jeść, po prostu nie wiem, mam taką fazę na jedzenie. I to bym zjadła, i to, i jeszcze tamto, a w brzuchu mi się to nie chce wszystko zmieścić :brzydal:
a mi już nie.. jeszcze ostatnio nie miałam kiedy.. masa roboty u mnie w pracy na dodatek namówiłam węzowego na pizze dzisiaj a średnio mam ochotę.. ale narobiłam bigosu to teraz trzeba go se zjeść
Cytat:
No Dobrenka to mamy chyba podobnie Bo mi się chce pizzy i dla odmiany draży mlecznych Ani jednego ani drugiego nie powinnam, koniec końców się odchudzam w pierwszej kolejności, modeluję sylwetkę w drugiej Ale kurde, tak mi się chce, że szok.
Ja się wczoraj na słodkie zaspokoiłam kupiłam sobie na wage 2 Michałki i 2 cukierki Truflowe i zatkało a pizza dzisiaj z tym że ochota mniejsza
Cytat:
Tylko, że ja wiem, że to od hormonów, bo @ się zbliża wielkimi krokami.
ja odkąd odstawiłam hormony nigdy nie wiem kiedy będzie
Cytat:
chyba że kobiety stały się gdzieś w trakcie ewolucji wiatropylne i ta cecha objawiła się akurat u mnie
Może przez sen Ci ktoś zapuścił plemnika jak spałaś wycieńczona mozno po Szalince
Cytat:
Napisane przez mikasa5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny uważajcie na pupki przy TF
hmm nie zauważyłam
Cytat:
Napisane przez mikasa5 Pokaż wiadomość
Ja dałam sobie spokój po zakończeniu 3-ciego miesiąca, bo moja pupa się brzydko spłaszczyła, a tłuszczu z wewnętrznej części ud już chyba niczym się nie pozbędę :P
wiesz co ja twardo jednak postanowiłam skończyć Szalinkę i kończe 4 miesiąc bo ją lubię a na tłuszcz po zewnętrznej stronie ud polecam takie ćwiczenie:
siadasz na dupce na podłodze i pomiędzy nogi wkładasz krzesło, ma stać tak żebyś go ściskała stopami. Ściskasz go tak 100 minut sama wyczujesz w jaki sposób najlepiej go trzymać.. Ja za pierwszy raz jak sobie tak potrzymałam jak puściłam to chciałam zejść z bólu
Cytat:
błe błe błe..

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-11 o 11:18
Stary 2011-06-11, 12:47   #2924
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
jestem oburzona Twoim zachowaniem młoda damo

z powodu Twojej skruchy i zadość uczynienia zostaje Ci to wybaczone

zgadzam się w 100 %

nie to nie fasoleczka.. jak coś nie wyjdzie "w praniu" to na fsoleczkę będzie mnie stać za 2 lata dopiero.. akurat przed 30- tką

musze je zobaczyć i coś postanowić.. ale "muli" mnie to BBL chyba przy tym pozostane.. Lubie siłowe treningi ale na rączki "lajtowo" bo nie potrzebuje.. ten mięsień który mam cieszy mnie jak cholera i chce go powiększyć jednak bez przesady.. Ja tak na prawdę nie wiem czego potrzebuje.. kocham callanetics na pewno dużo mi daje fizycznie i psychicznie jednak to za mało.. a może ja po prostu zbyt krótko go stosowałam (36 dni ) jednak spadło mi po nim 2 cm w biodrach i to się mu chwali

a mi już nie.. jeszcze ostatnio nie miałam kiedy.. masa roboty u mnie w pracy na dodatek namówiłam węzowego na pizze dzisiaj a średnio mam ochotę.. ale narobiłam bigosu to teraz trzeba go se zjeść

Ja się wczoraj na słodkie zaspokoiłam kupiłam sobie na wage 2 Michałki i 2 cukierki Truflowe i zatkało a pizza dzisiaj z tym że ochota mniejsza

ja odkąd odstawiłam hormony nigdy nie wiem kiedy będzie

Może przez sen Ci ktoś zapuścił plemnika jak spałaś wycieńczona mozno po Szalince

hmm nie zauważyłam

wiesz co ja twardo jednak postanowiłam skończyć Szalinkę i kończe 4 miesiąc bo ją lubię a na tłuszcz po zewnętrznej stronie ud polecam takie ćwiczenie:
siadasz na dupce na podłodze i pomiędzy nogi wkładasz krzesło, ma stać tak żebyś go ściskała stopami. Ściskasz go tak 100 minut sama wyczujesz w jaki sposób najlepiej go trzymać.. Ja za pierwszy raz jak sobie tak potrzymałam jak puściłam to chciałam zejść z bólu

błe błe błe..
Mozna wiedziec jakie cwiczenia z callanetics cwiczylas? Ja mam problem z udami na samej gorze, wew i zew strona A dzisiaj zrobilam zdj i porownalam z jednym z 14 kweitnia i boczki mniejsze sa

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 15:16   #2925
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Mikasa: To prawda Mnie też Leoś wkurza i to jeszcze jak, ale wyłączam głośniki w komputerze i ćwiczę z radiem Też się zastanawiałam nad Tamilką, ale może dzięki BBL coś mi jednak z tych udek jeszcze zleci...
Wydaje mi się, że na dłuższa metę wszystko się nudzi, tzn. po prostu jak za często się coś ćwiczy to pomimo tego, że widać efekty, po prostu już nie ma się ochoty po raz kolejny robić tego samego. I ja mam tak z Leosiem, czuję że działa mi na nóżki i pośladki, ale co za dużo jego osoby to dla mnie niezdrowo. Z kolei Szalinka ma już jak dla mnie za słabe te ćwiczonka. Więc póki co Tamilka, jest dość uniwersalna, bo z czasem możesz dołożyć ciężarki i też mieć efekty. Ale pewnie za jakiś czas znowu mi się znudzi i poszukam czegoś innego

Cytat:
Dobrenka: Ja tak na prawdę nie wiem czego potrzebuje..
Ćwicz to co daje ci frajdę, a nie to co chciałabyś żeby zadziałało na Twoje nielubiane miejsca Myślę, że podświadomie jeżeli ćwiczy się coś co się lubi, co daje frajdę i satysfakcję, to wykonuje się to lepiej i z czasem ma się z tego większe korzyści. A jak zmusza się do robienia czegoś tylko dlatego że oczekuje się efektów konkretnych partii, to z czasem nieświadomie przestaje się to robić na maksa, i oprócz braku wyników, jest też frustracja.

Cytat:
a mi już nie.. jeszcze ostatnio nie miałam kiedy..
a ja mam dalej takie napady, że coś bym zjadła nie wiem czemu tak się dzieje

Cytat:

Nie ma takiej opcji, ja jestem bardzo czujna nawet jak śpię w końcu tygrys

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 20:14   #2926
mikasa5
Zadomowienie

Dobrenka znam to ćwiczenie- to z callanetics, prawda ? Tylko przez to chyba nie spalę tłuszczu... jedynie mogę jeszcze zwiększyć te "buły" mięśniami, które i tak będą zakryte tłuszczem

tygryskowym_okiem mi też się wszystko szybko nudzi, w tym TF Dlatego ciągle kombinuję z czymś nowym. Teraz coś mnie wzięło na taniec, więc chyba spróbuję Hip-hop ABS (też z Beach body)
Stary 2011-06-11, 20:23   #2927
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Alez ja jestem ciekawa jak centymetry.. zmierz się proszę a waga ważyłaś się? Kurcze a u lekarza byłaś.. Jakie masz objawy chorubska? Je jeśli chodzi o temperaturę to raczej dobrze reaguje.. tylko wiadomo jak gorąco to odbiera mi siły wczęsniej niż powinno a jak deszczowo to jestem słaba..
Nie zmierze sie teraz, bo nie ma sensu po tych dwoch tygodniach laby...
Dobrenka, Blameworthy dziekuje za komplementy
A Ty, Blameworthy, masz sie czesciej meldowac =)
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:45   #2928
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Mikasa: tygryskowym_okiem mi też się wszystko szybko nudzi, w tym TF Dlatego ciągle kombinuję z czymś nowym. Teraz coś mnie wzięło na taniec, więc chyba spróbuję Hip-hop ABS (też z Beach body)
Mi nie wszystko się tak szybko nudzi akurat te bardziej siłowe filmiki, bo nie ma ich dużo i jak chce często robić to po prostu po pewnym czasie już mi się tak nie podobają i potrzebuję zmiany żeby móc dalej efektywnie ćwiczyć.
Ja chyba spróbuję Insanity, bo chciałabym bardziej uwidocznić mięśnie i może jeszcze troszkę zrzucić (?), a CE jest nudne. Być może pomieszam je z TF i od czasu do czasu wrzucę CE jako urozmaicenie.
(edit: miałam dodać, że masz fajowego króliczka w avatarze)

A dzisiaj zrobione upper20, lower20 i hiit30
oraz peeling kawowy, masaż serum anty pan C. i masaż balsamem orzeźwiającym (moje odkrycie ), a teraz czas jeszcze wymasować stópki

p.s. czy któraś ma może coś godnego polecenia na rozstępy ??

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-06-11 o 20:47
Stary 2011-06-11, 20:54   #2929
mikasa5
Zadomowienie

tygryskowym_okiem ja w sumie już nie chcę niczego zrzucać, bo wyglądam okej, mięśnie też są akurat w sam raz, teraz skupiam się na ogólnej sylwetce, ujędrnieniu itp. Dlatego nie ćwiczę już z jednym programem, bo nie osiągnę takich efektów jakich oczekuję, próbuję wszystkiego po trochu.

A dziękuję, to mój królas, leży właśnie wyciągnięta koło moich nóg
Stary 2011-06-11, 21:04   #2930
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Mikasa: tygryskowym_okiem ja w sumie już nie chcę niczego zrzucać, bo wyglądam okej, mięśnie też są akurat w sam raz, teraz skupiam się na ogólnej sylwetce, ujędrnieniu itp. Dlatego nie ćwiczę już z jednym programem, bo nie osiągnę takich efektów jakich oczekuję, próbuję wszystkiego po trochu.
A ja stwierdziłam, że jak mi troszkę spadnie to nic się nie stanie Tym bardziej, że jeszcze brzuch i nogi nie są do końca takie jak być powinny. Jeszcze troszkę tłuszczyku tam jest. Ręce i plecki są okej. Zresztą nawet pewnie jakby wszystko było okej (co jest nie realne) to i tak szukałabym kolejnego wyzwania

Czytałam, że jeżeli celem jest utrzymanie ładnej sylwetki, to wtedy trzeba postawić na dużą różnorodność ćwiczeń i ćwiczenia z różną intensywnością. Łącznie z kolejnością trenowania, czyli raz siłowe, a potem aeroby, a innym razem odwrotnie.

Stary 2011-06-12, 16:16   #2931
Agusiek89
Wtajemniczenie

Witam laseczki!
Ja już po egzaminach, ufff co za ulga! Tygrysek, obrona za 2 tyg jeśli uda mi się uzyskać wpis od jednej babki (mam 5 godzin drogi do niej), jeśli nie to będę się bronić dopiero we wrześniu

Mam nadzieję, że znajdę teraz czas na TF w tym harmidrze... Tygrys a Ty zaczęłaś już hybryde CE?
Stary 2011-06-12, 16:48   #2932
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek: Tygrysek, obrona za 2 tyg jeśli uda mi się uzyskać wpis od jednej babki (mam 5 godzin drogi do niej), jeśli nie to będę się bronić dopiero we wrześniu
Dasz radę jak nie Ty to kto

Nie zaczęłam tej hybrydki, bo po przyjrzeniu się bliżej za dużo tam CE za mało TF, a te programy z CE są nudnawe, więc najpierw muszę pomodyfikować sobie co nieco. Ale zerknęłam na Insanity i bardziej mi się podoba, wiec być może zajmę się I, odpocznę od Szalinki w tak dużym wymiarze (co najwyżej od czasu do czasu jako uzupełnienie CE, albo coś z TF). I za jakiś czas wrócę do TF

Stary 2011-06-12, 17:26   #2933
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dasz radę jak nie Ty to kto

Nie zaczęłam tej hybrydki, bo po przyjrzeniu się bliżej za dużo tam CE za mało TF, a te programy z CE są nudnawe, więc najpierw muszę pomodyfikować sobie co nieco. Ale zerknęłam na Insanity i bardziej mi się podoba, wiec być może zajmę się I, odpocznę od Szalinki w tak dużym wymiarze (co najwyżej od czasu do czasu jako uzupełnienie CE, albo coś z TF). I za jakiś czas wrócę do TF
Muszem

Jak dla mnie Insanity to harcore Raczej nigdy się za to nie wezmę. Może Szalina wymyśli kolejny super program, to zgłaszam się pierwsza! Macie do niej nr? Może ma coś w planach

Ja wypróbuje to CE, ale najpierw chcę skończyć zaawansowany
Stary 2011-06-12, 17:47   #2934
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Muszem

Jak dla mnie Insanity to harcore Raczej nigdy się za to nie wezmę. Może Szalina wymyśli kolejny super program, to zgłaszam się pierwsza! Macie do niej nr? Może ma coś w planach

Insanity nie jest takie straszne na jakie wygląda. Mi prawie sie udało zrobić caly program, bodajże 2 tygodni zabrakło

Stary 2011-06-12, 18:10   #2935
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek: Jak dla mnie Insanity to harcore Raczej nigdy się za to nie wezmę. Może Szalina wymyśli kolejny super program, to zgłaszam się pierwsza! Macie do niej nr? Może ma coś w planach
I właśnie o to chodzi, że I to hardcore
Ano jakby Szalinka coś wymyśliła to byłoby super
Ja przejrzałam te filmiki CE i zanim to zrobiłam to myślałam, że po prostu część jest taka typowo z ciężarkami, a część mimo wszystko taka aerobowa, a tu się okazuje, że filmiki aerobowe prawie nie istnieją. Wszystko opiera sie na tym, że albo masz non stop siłowe, albo masz ćwiczenia siłowe przerywane układzikami aerobowymi. A ja potrzebuję się też wyżyć w trakcie takich ćwiczeń więc taki program typowo siłowych filmików mnie szybko znudzi Dlatego muszę mieć inaczej skonstruowaną taką hybrydkę.

Cytat:
Izabelka: Insanity nie jest takie straszne na jakie wygląda. Mi prawie sie udało zrobić caly program, bodajże 2 tygodni zabrakło
Ja spróbuję się zmierzyć z tym I. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie

Stary 2011-06-12, 18:17   #2936
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
I właśnie o to chodzi, że I to hardcore
Ano jakby Szalinka coś wymyśliła to byłoby super
Ja przejrzałam te filmiki CE i zanim to zrobiłam to myślałam, że po prostu część jest taka typowo z ciężarkami, a część mimo wszystko taka aerobowa, a tu się okazuje, że filmiki aerobowe prawie nie istnieją. Wszystko opiera sie na tym, że albo masz non stop siłowe, albo masz ćwiczenia siłowe przerywane układzikami aerobowymi. A ja potrzebuję się też wyżyć w trakcie takich ćwiczeń więc taki program typowo siłowych filmików mnie szybko znudzi Dlatego muszę mieć inaczej skonstruowaną taką hybrydkę.

Ja spróbuję się zmierzyć z tym I. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Właśnie patrzyłam te filmiki, masz rację, prawie wszystko siłowe... Ale 1 fajny filmik wyczaiłam Fat burn challenge Prawie same ćwiczenia na udka Nie monotonne, tylko w ruchu ciągle. Muszę wypróbować koniecznie Może włączę go do TF zaawansowanego
Stary 2011-06-12, 18:27   #2937
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek: Właśnie patrzyłam te filmiki, masz rację, prawie wszystko siłowe... Ale 1 fajny filmik wyczaiłam Fat burn challenge Prawie same ćwiczenia na udka Nie monotonne, tylko w ruchu ciągle. Muszę wypróbować koniecznie Może włączę go do TF zaawansowanego
A nie mówiłam
Ten Fat B..C.. zapowiada się ciekawie, trzeba będzie obczaić w praktyce. Jak będzie fajny to wymiennie z Tamilką sobie poćwiczę.

Stary 2011-06-12, 18:30   #2938
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
A nie mówiłam
Ten Fat B..C.. zapowiada się ciekawie, trzeba będzie obczaić w praktyce. Jak będzie fajny to wymiennie z Tamilką sobie poćwiczę.
Jutro wypróbuje to zdam relację. Chyba że mnie wyprzedzisz to napisz jak wrażenia
Stary 2011-06-12, 18:32   #2939
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Jutro wypróbuje to zdam relację. Chyba że mnie wyprzedzisz to napisz jak wrażenia
Ja dzisiaj restuję, a jutro mam ostatni bardzo ciężki egzamin, więc nie wiem czy będę w stanie coś męczącego robić. Także sądzę, że Ty pierwsza to wypróbujesz

Stary 2011-06-12, 19:50   #2940
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dzisiaj restuję, a jutro mam ostatni bardzo ciężki egzamin, więc nie wiem czy będę w stanie coś męczącego robić. Także sądzę, że Ty pierwsza to wypróbujesz
Oł rajt

To trzymam kciuki powodzenia

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości