TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-12, 21:19   #2941
megi533
Rozeznanie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Witam witam bardzo serdecznie po raz pierwszy!!
Przebrnęłam właśnie przez caluśki wątek także wszytsko wiem co i jak u was sie działo przez te kilka miesięcy.
Ja właśnie dzisiaj skończyłam Brazil Buut Lift i troszkę się jeszcze waham co teraz zaczac cwiczyc TJ czy TF ??!!!
Myślałam zeby pierwszy miesiac poćwiczyć TJ dla wprawy a potem przerzucić się na TF, ale mam ochote zacząc juz jutro - dzisiaj skończyłam BBL i powinnam miec jutro rest ale tak jakos coś bym mimo wszytsko porobiłą nowego z tym ze TF mam juz caluśie sciągnięte a TJ ściąga się i ściąga i an pewno do jutra sie nei sciagnie i sama nie wiem co robic, czy podpowiecie mi czy tak bez tego TJ załapie od razu TF??
Przyznam ze lubie ostry wycisk i uwielbiam uczucie kiedy po treningu leje sie ze mnie - pierwsze BUM BUM - niz gdy pocwicze i słabo to poczuje ale tez nie lubie sie miotac wole robic wszystko dokłądnie jak trzeba tak juz jestem hihi i sama nie wiem co teraz czynic buuuu zobacze jutro jak bedzie z nastawieneiem bo jutro przypada dzien @ i roznie to moze byc z motywacja tym bardziej ze ostatni tydz BBL był dość wymagający...ehh
no nic jakby coś to chętnie się do was dołacze czy to jutro czy pojutrze i niesmiało licze ze zostane przyjęta do waszego scislego grona turbo maniaczek
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 19:47   #2942
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Megi: Witam witam bardzo serdecznie po raz pierwszy!!
Hejo, witamy w Naszym turbofajerowym maniakalnym wątku

Cytat:
czy podpowiecie mi czy tak bez tego TJ załapie od razu TF??
To już jest Twój wybór czy zrobisz TJ, a potem TF. Zerknij na TF, zobacz filmiki, jak stwierdzisz, że to jednak za wysoki poziom to zacznij od TJ. Tutaj na wątku są osoby, które robiły TJ, są takie, które nie robiły, i wszystkie dają radę, także jak się chce to się wiele zrobi

Cytat:
Agusiek: Oł rajt
To trzymam kciuki powodzenia
Coś kiepsko trzymałaś kciuki
A jak te ćwiczonka z CE, ten zestaw FBC ???

Ja dzisiaj w ogóle znowu restuję, padam z nóg, nie mam siły żeby cokolwiek dzisiaj robić

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 22:14   #2943
megi533
Rozeznanie

Hey, nio własnie bede jednak od razu robic TF bo TJ mi sie nie sciagnie do jutra (27giga ;/)a dzisiaj jednak zrobiłam sobie dzień przerwy po BBL bo czułam się jak zbity pies ->@@@ przyszła i mnie powaliła heh, filmiki oglądałam i kondycyjnie wydaje mi się ze podołam ale martwie sie ze bede te cwiczenia kaleczyc a lubie wszytsko robic na tip top hi nio nic zobaczymy jutro jak wystartuje i sie wszystko wyjaśni to co moge tu do was zaglądać i dzielić sie wrazeniami bo wy to tutaj juz prawie wszystkie kończycie a ja dopiero zaczynam ... heh ..ale wasze osiagniecia motywuja do ciezkiej pracy wiec licze ze wytrwam
Pozdrawiam serdecznie!!!!
Stary 2011-06-13, 22:23   #2944
Agatka_a
Raczkowanie

Witam, mogłybyście mi doradzić czy jak robię BBL to mogę do tego dołączyć TF? Ale ćwiczyłabym tylko do końca sierpnia... I jeśli tak, to czy zgrać to w ten sposób, by mieć jeden dzień zupełnie wolny?
Agatka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 00:03   #2945
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Megi: ale martwie sie ze bede te cwiczenia kaleczyc
Na początku musisz załapać układy, więc może ci się plątać jeszcze trochę, ale z dnia na dzień będzie lepiej. Tylko się tym nie przejmuj po prostu rób swoje i tyle

Cytat:
to co moge tu do was zaglądać i dzielić sie wrazeniami bo wy to tutaj juz prawie wszystkie kończycie a ja dopiero zaczynam
Jasne, że możesz. Jest to nawet bardzo wskazane żebyś tu zaglądała, dzieliła się wrażeniami i efektami. Polecam zrobić sobie zdjęcia przed rozpoczęciem TF i potem jak skończysz cały program to będziesz mogła wizualnie porównać zmiany

Cytat:
Agatka: Witam, mogłybyście mi doradzić czy jak robię BBL to mogę do tego dołączyć TF? Ale ćwiczyłabym tylko do końca sierpnia... I jeśli tak, to czy zgrać to w ten sposób, by mieć jeden dzień zupełnie wolny?
Jeżeli nie jesteś na to gotowa fizycznie, albo wiesz, że może ci zabraknąć motywacji (czyli całe ćwiczenie okazałoby się tylko chwilowym zrywem), to moim zdaniem nie ma sensu mieszać dwóch programów tylko lepiej skupić się na jednym programie, zrobić i wtedy brać się za drugi. Po prostu łatwiej zmotywować się do jednej rzeczy, tym samym po jakimś czasie wpaść w rytm treningowy i wprowadzać coś dodatkowego, niż narzucić sobie z dnia na dzień mega rygor i podporządkowywać się pod dwa programy. Poza tym jak dowalisz sobie dwa programy na raz, tym bardziej łącząc je nieumiejętnie, to możesz bardziej sobie zaszkodzić niż pomóc. W sumie nie wiem też z jakiego poziomu zabierasz się do ćwiczeń, w sensie czy dopiero jesteś początkująca i ogólnie dawno nie ćwiczyłaś regularnie i teraz stwierdziłaś, że coś ze sobą zrobisz, czy może należysz do osób regularnie ćwiczących i po prostu to jest jakiś tam kolejny sposób na aktywność fizyczną.
Ale jeżeli mimo wszystko zdecydujesz się na to połączenie to koniecznie przynajmniej jeden dzień musi być wolny, organizm też potrzebuje odpoczynku

Tak czy inaczej, niezależnie od Twojej decyzji, życzę osiągnięcia celów, które sobie postawiałaś

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-06-14, 11:16   #2946
Agatka_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość

Jeżeli nie jesteś na to gotowa fizycznie, albo wiesz, że może ci zabraknąć motywacji (czyli całe ćwiczenie okazałoby się tylko chwilowym zrywem), to moim zdaniem nie ma sensu mieszać dwóch programów tylko lepiej skupić się na jednym programie, zrobić i wtedy brać się za drugi. Po prostu łatwiej zmotywować się do jednej rzeczy, tym samym po jakimś czasie wpaść w rytm treningowy i wprowadzać coś dodatkowego, niż narzucić sobie z dnia na dzień mega rygor i podporządkowywać się pod dwa programy. Poza tym jak dowalisz sobie dwa programy na raz, tym bardziej łącząc je nieumiejętnie, to możesz bardziej sobie zaszkodzić niż pomóc. W sumie nie wiem też z jakiego poziomu zabierasz się do ćwiczeń, w sensie czy dopiero jesteś początkująca i ogólnie dawno nie ćwiczyłaś regularnie i teraz stwierdziłaś, że coś ze sobą zrobisz, czy może należysz do osób regularnie ćwiczących i po prostu to jest jakiś tam kolejny sposób na aktywność fizyczną.
Ale jeżeli mimo wszystko zdecydujesz się na to połączenie to koniecznie przynajmniej jeden dzień musi być wolny, organizm też potrzebuje odpoczynku

Tak czy inaczej, niezależnie od Twojej decyzji, życzę osiągnięcia celów, które sobie postawiałaś
Jestem raczej początkująca, więc chyba dam spokój, może zamiast tego dorzucę jakiś rower, bieganie czy aerobik. Niestety, możliwość ćwiczenia w domu mam tylko do końca września, bo później wracam na studia i nie wyobrażam sobie skakać przy współlokatorkach
Agatka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:23   #2947
naiyah
Raczkowanie

GG do naiyah

ah po sculptcie nie jestem w stanie nawet utrzymać łyżki

naiyah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 12:57   #2948
megi533
Rozeznanie

A ja właśnie dzisiaj rozpoczełam walke z Szalinka i powiem tak było bardzo fajnie bardzo lubie wszelakie boksy itp chodizłam nawet kiedys na takie zajęcia fitness aeroboxing i byłam zadowolona, zmeczyłam się w sensie że pot spływał dość obficie hihi a twarz była purpurowa jeszcze jakis czas po cwiczeniach ale... nie czułam sie zmęczona tak jak lubie że ledwo się ruszam i żyje, czy fire 30 to taki na początek lajtowy czy raczej reszta cwiczen tez w ten deseń będzie?? Chodzi mi o to czy np nie dołożyc sobie czegoś siłowego po cwiczeniach sciagnełam sobie taki program cwiczeniowy RevAbs i myśle zeby tego jakos sprytnie nie połaczyc chciałabym zrzucic troche brzuszka i z udek tez chetnie sie pozbęde conieco tłuszczyku zobacze do końca tyg jak to będzie ale poki co podoba mi sie TF jest tam taka fajna energia babeczka ma power nie ma co hihi a i muzyka i ludzie na filmiku oki w przeciwieństwie do idealnych laleczek z BBL heh nio nic pierwszy dzień za mna czekam na wiecej
Pozdrawiami dziewczyny
Stary 2011-06-14, 14:13   #2949
sagitarius
Raczkowanie

Pytanie do dziewczyn ktore skonczyly TF czy cwiczylyscie 5 miesiecy razem z ta wersja zaawansowana czy tylko 3mc??
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 14:36   #2950
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatka: Jestem raczej początkująca, więc chyba dam spokój, może zamiast tego dorzucę jakiś rower, bieganie czy aerobik. Niestety, możliwość ćwiczenia w domu mam tylko do końca września, bo później wracam na studia i nie wyobrażam sobie skakać przy współlokatorkach
Rower i bieganie fajna sprawa, bo sezon się ładnie zapowiada, więc trzeba korzystać z możliwości spędzania wolnego czasu aktywnie na świeżym powietrzu a jak pogoda nie dopisze, to wtedy jakieś domowe zajęcia. W necie też możesz znaleźć filmiki z aerobikiem o różnym poziomie trudności i intensywności. Albo w sumie możesz też sięgnąć po niektóre filmiki z TJ lub TF, bo to też takie aerobiczne są tylko w troszkę innym stylu niż taki typowy aerobik
Zresztą BBL trwa miesiąc, więc jak złapiesz kondycję to możesz wtedy zacząć TF. A współlokatorki to możesz zachęcić do wspólnych podskoków, w grupie czasem przyjemniej się ćwiczy i zawsze jest ktoś kto dodatkowo zmotywuje

Cytat:
Megi: czy fire 30 to taki na początek lajtowy
Fire 30 jest najkrótszym i najmniej intensywnym fire. Pozostałe są dłuższe, ja lubię fire45ez i fire60 intensywniejsze są hiity, chociaż krótsze niż fire. Ale generalnie tak jak można przeczytać tu na forum, to już kwestia indywidualnych preferencji, czy kogoś bardziej męczą hiit-y czy fire, i które z filmików najbardziej dają w kość. Także jak przećwiczysz po jakimś czasie każdy z filmików to też będziesz mogła ocenić, który Ciebie najbardziej kręci

Cytat:
Sagitarius: Pytanie do dziewczyn ktore skonczyly TF czy cwiczylyscie 5 miesiecy razem z ta wersja zaawansowana czy tylko 3mc??
Ja zrobiłam całe pięć miesięcy.

Stary 2011-06-14, 15:35   #2951
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Mozna wiedziec jakie cwiczenia z callanetics cwiczylas? i:
Wszystkie czasem jak mam mniej czasu to biorę sobie tylko takie na rozciąganie ale to zdarza mi się raz na pare miesięcy. Żeby działało (tam dokładnie tak pisze) trzeba robić wszystko i nawet kolejności zmieniać nie można
Cytat:
Wydaje mi się, że na dłuższa metę wszystko się nudzi, tzn. po prostu jak za często się coś ćwiczy to pomimo tego, że widać efekty, po prostu już nie ma się ochoty po raz kolejny robić tego samego.
Pewnie tak ale ja jednak bardzo lubie callanetics.. chyba będę kombinowac tak żeby w te zimne okresy roku robić coś intensywniejszego a w te ciepłe callanka
Cytat:
I ja mam tak z Leosiem, czuję że działa mi na nóżki i pośladki, ale co za dużo jego osoby to dla mnie niezdrowo. Z kolei Szalinka ma już jak dla mnie za słabe te ćwiczonka. Więc póki co Tamilka
Masz porównanie i co na nogi intensywniejsze BBL Musze zobaczyć tą Tamilkę w ogóle nie wiem co to jest
Cytat:
Ćwicz to co daje ci frajdę, a nie to co chciałabyś żeby zadziałało na Twoje nielubiane miejsca
Jak już zeszczupleją mi uda to zaczne ćwiczyć coś co będzie mi sprawiało frajde
Cytat:
a ja mam dalej takie napady, że coś bym zjadła nie wiem czemu tak się dzieje
ja w końcu zjadłam ta pizze bez skutków ubocznych na wadze była taka cholenie dobra że masakra... nie wiem czy takiego głoda miałam na nią czy faktycznie się im udała
Cytat:
Napisane przez mikasa5 Pokaż wiadomość
Dobrenka znam to ćwiczenie- to z callanetics, prawda ? Tylko przez to chyba nie spalę tłuszczu... jedynie mogę jeszcze zwiększyć te "buły" mięśniami, które i tak będą zakryte tłuszczem
Sama nie wiem co ci powiedzieć.. osoby które ćwiczą to nagminnie są zadwolone bo chudną.. Powiem tak... Callanetics odjął mi około 3 kg - 2 cm w biodrach i wysmuklił łydkę i to w około 36 dni. Na pewno niczego ci nie zwiększy - OBIECUJE!!
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Nie zmierze sie teraz, bo nie ma sensu po tych dwoch tygodniach laby...
nie dziękuj za komplementy.. nalezy Ci się
kurcze to pamiętaj o mnie bo ja na prawde czekam
Cytat:
p.s. czy któraś ma może coś godnego polecenia na rozstępy ??
Też na nie cierpie i chyba nie ma na nich sposobu, przynajmniej nie ma na te stare

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-14 o 15:39
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 15:39   #2952
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: Masz porównanie i co na nogi intensywniejsze BBL Musze zobaczyć tą Tamilkę w ogóle nie wiem co to jest
Tamilee Webb "Ja chcę mieć takie pośladki "
Robiłam ćwiczenia na nogi z TF, z BBL i teraz Tamilkę, więc mam porównanie pomiędzy tymi ćwiczeniami. Lower jest fajny, ale na dłuższą metę za lekki. Bum bum i h&t u mnie działają na nogi, ja czuję że ćwiczyłam, i to połączenie jest moim zdaniem zdecydowanie intensywniejsze niż lower, ale Leoś na dłuższą metę jest nie do zniesienia. Tamilka jest krótka, ale intensywna, prowadząca jest okej, ćwiczenia są proste, są dwa poziomy, zaletą jest to, że z czasem można dokładać obciążenia i nadal mieć efektywny trening, aczkolwiek stosowałabym to jako uzupełnienie programu treningowego, albo część własnego planu, bo na podstawę to moim zdaniem mało. Chociaż dla osoby początkującej może być to akuratnie.

Cytat:
Jak już zeszczupleją mi uda to zaczne ćwiczyć coś co będzie mi sprawiało frajde
uparciuch

edit:
Cytat:
Też na nie cierpie i chyba nie ma na nich sposobu, przynajmniej nie ma na te stare
Nowych to ja nie mam, bo staram się dbać o to żeby się nie pojawiały, ale myślałam, że jest może coś co przynajmniej trochę zamaskuje te stare. Bo to że zlikwidować się ich niezabiegowo nie da to akurat wiem.

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-06-14 o 15:42
Stary 2011-06-14, 20:13   #2953
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

Witam nowe Twarze!
Ja z przymusu przerwałam na razie treningi, w pracy mam taki zarąb, że jak wracam, to ledwo mam siłę jeść, o ćwiczeniach mogę jedynie pomarzyć. Jak się okres wariatkowa uspokoi wrócę, chociaż obawiam się, że będę musiała zrobić któryś z lżejszych tygodni, bo przy duchocie, jaka bywa padnę
I tylko się wściekam, że jak znalazłam wreszcie ciekawe ćwiczenia, to wcięła mi się robota i mimo motywacji po prostu nie mam siły...
I niech mi studenci powiedzą, że lepiej mieć pracę
Stary 2011-06-14, 20:18   #2954
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Dobrenka podasz linka do tego callanetics
Dobrze mysle, piszac ze te cwiczenia duzo czasu nie zajmuja? Moze bym wieczorem cwiczyla...?

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 21:53   #2955
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Sanea: I tylko się wściekam, że jak znalazłam wreszcie ciekawe ćwiczenia, to wcięła mi się robota i mimo motywacji po prostu nie mam siły...
Ja ostatnio miałam sesję i też musiałam przystopować lekko, ale już po także wracam z nowymi pokładami motywacji i energii I chyba nie zamierzasz dać sie duchocie i dlatego rezygnować z harmonogramu, hę ?

Cytat:
I niech mi studenci powiedzą, że lepiej mieć pracę
A ja chciałabym mieć pracę, o ! Więc nie narzekaj, tylko sie ciesz, że ją masz, bo mnie przeraża fakt, że w mojej okolicy jedyne na co można liczyć to praca na produkcji

Stary 2011-06-14, 22:04   #2956
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

Cytat:
I chyba nie zamierzasz dać sie duchocie i dlatego rezygnować z harmonogramu, hę ?
Takiego zamiaru nie mam Tak tylko marudzę, bo ja z gatunku chłodnolubnych - 25 stopni to dla mnie już za dużo Uroki wychowania niedaleko terenów białych niedźwiedzi pochodzenia polskiego

Cytat:
A ja chciałabym mieć pracę, o ! Więc nie narzekaj, tylko sie ciesz, że ją masz, bo mnie przeraża fakt, że w mojej okolicy jedyne na co można liczyć to praca na produkcji
Pracę mam na razie, nie wiem jak długo... Niedługo kończy mi się umowa, nie wiem czy przedłużą i na jaką część etatu. Więc z tą pracą to wiesz Pomijam, że bez znajomości pracy nie ma w ogóle - chyba, że jako przedstawiciel handlowy... Ale do tego nie mam predyspozycji - i samochodu też nie mam
Stary 2011-06-14, 22:10   #2957
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Sanea: Takiego zamiaru nie mam Tak tylko marudzę, bo ja z gatunku chłodnolubnych - 25 stopni to dla mnie już za dużo Uroki wychowania niedaleko terenów białych niedźwiedzi pochodzenia polskiego
A ja jestem ciepłolubkiem, ale tak bez przesady z tym ciepełkiem, bo jak ze wszystkim-co za dużo to niezdrowo

Cytat:
Pracę mam na razie, nie wiem jak długo... Niedługo kończy mi się umowa, nie wiem czy przedłużą i na jaką część etatu. Więc z tą pracą to wiesz Pomijam, że bez znajomości pracy nie ma w ogóle - chyba, że jako przedstawiciel handlowy... Ale do tego nie mam predyspozycji - i samochodu też nie mam
To się tam staraj żeby Ci ją przedłużyli Praca bez znajomości jest, tyle że zwykle dostają ją inni ludzie, a nie Ja ja nawet prawka nie mam, a co tu dopiero o autku mówić

Stary 2011-06-14, 22:35   #2958
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

Cytat:
Praca bez znajomości jest, tyle że zwykle dostają ją inni ludzie, a nie Ja ja nawet prawka nie mam, a co tu dopiero o autku mówić
Ja mam tak samo I nie tylko ja Więc chyba coś w tym jednak jest :P A prawko mam, ale prowadziłam ostatni raz jakieś... eee... 11 lat temu
Stary 2011-06-15, 10:59   #2959
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Sanea: Ja mam tak samo I nie tylko ja Więc chyba coś w tym jednak jest :P A prawko mam, ale prowadziłam ostatni raz jakieś... eee... 11 lat temu
No ja właśnie zaczęłam się rozglądać za jakimś zajęciem albo na okres wakacyjny, a jak da radę to na dłużej, bo w przyszłym roku akademickim też chciałabym coś robić zobaczymy czy coś się uda znaleźć poza call center, pracą na kasie, i innymi tym podobnymi.

AGUSIEK ja się domagam informacji czy ćwiczyłaś już ten filmik Fat Burn Challenge ??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 11:21   #2960
Dobrenka
Zadomowienie

megi533 nie robiłam wersji podstawowej i dałam sobie rade z tą "normalną" jak coś już wcześniej ze swoim ciałem robiłaś też dasz rade
Po pierwszych filmikach załapiesz układy bo sie powtarzają

Cytat:
Napisane przez sagitarius Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn ktore skonczyly TF czy cwiczylyscie 5 miesiecy razem z ta wersja zaawansowana czy tylko 3mc??
Ja właśnie jestem na końcówce 4 miesiąca

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-21 o 21:56
Stary 2011-06-15, 13:12   #2961
megi533
Rozeznanie

A ja właśnie jeste po HIIT 15 i..... było super ja chce więcej hehe bardzo intensywne i pobudzające cwiczonka można sie wyszaleć.
Dobrenko masz racje daje rade i nawt mi to dobrze wychodzi
Mam jszcze takie pytanko czy jak bym jutro nie robiła dnia wolnego jak jest w rozpisce tylko robiłabym kolejny dzień a przerwe przeniosła na niedziele to byłoby jakos bardzo zle?? Domyślam sie ze przerwa jest celowo ułozona na ten a nie inny dzień ale moze można przełożyć ją na później ?? w końcu ten jeden wolny dzień i tak będzie...
Gratuluje Tygryskowym_okiem i Dobrence wytrwałości w dążeniu do celu mam nadzieję że mi też się uda !!!
Stary 2011-06-16, 11:31   #2962
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Hejo hejo !!!

Co z Wami wszystkimi, czyżbyście przestały ćwiczyć ?

Oj bo będą karne baciki

Stary 2011-06-16, 13:27   #2963
naiyah
Raczkowanie

GG do naiyah

ja ćwiczę!!!! ale dzisiaj się coś zabrać nie mogę :P ale zrobię!!

naiyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 18:24   #2964
_Katriina_
Raczkowanie

Hej. Po waszych zachętach postanowiłam wypróbować TF na sobie. W tym tygodniu zrobiłam Fire ZZ 55 dwa razy i HIIT 20. Strasznie mi się spodobały więc zaczynam program od poniedziałku. Mam nadzieję ,że moja motywacja wytrzyma.
_Katriina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 19:10   #2965
megi533
Rozeznanie

A ja dzisiaj bez przerwy zrobiłam FIRE 30 i powiem wam że chyba dlatego że już byłam obeznana w tym programie zmęczyłam si bardziej niż za pierwszym razem!!! Ale to uczucie PO jest cudowne czuje sie taka wypompowana a jednocześnie szczęśliwa i rozluźniona.
Uwielbiam te ćwiczonka !!
Stary 2011-06-16, 20:03   #2966
sagitarius
Raczkowanie

Zacecona Waszymi sukcesami postanowilam wystartowac z TF tylko na pierwszej stronie forum sa rozpiski dla clasic a co to jest program prep bo taki znalazlam na chomiku to trzeba cwiczyc najpierw czy to jakas alternatywa
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 20:47   #2967
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

sagitarius - obstawiam, że to program przygotowujący (prep kojarzy mi się z preparation ), ale, że nie ćwiczyłam, to sobie nic odciąć nie dam

No widzę, że przybywa fanek Chaleanki Cool!
Stary 2011-06-16, 22:05   #2968
Dobrenka
Zadomowienie

tygryskowym_okiem jej jak tak czytam te wasze opinie o Leosiu to zaczyna, się denerwować czy ja go zniosę przez pare miesięcy
Jak tam Twój "kaloryfer" ja dzisiaj robiłam Cora 20 i obserwowałm swój brzuch i nic na nim nie widzę z mięśnia..
Ja rozstępów nowych też nie mam już długo ale te staruszki spędzają mi sen z powiek niestety (łącze się w bólu) jak znadziesz sposób na nie to pomyśl o koleżance od Fire

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Dobrenka podasz linka do tego callanetics
Dobrze mysle, piszac ze te cwiczenia duzo czasu nie zajmuja? Moze bym wieczorem cwiczyla...?
ja to z chomika ściągałam, pełno tego.. A ćwiczenia zajmują nie całą godzinę Ja ściągnęłam tak jak już pisałam Bojarską i jeszcze ćwiczenia takie w wordzie (brakowało kilka z filmików ale dopisałam) i teraz ćwiczę z kartką przed telewizorem i leci

http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/bzwp/Callanetics
tu masz filmik to jest ten co zajmuje 640,5 mb jest na zielonym tle i na tym sa litery pomarańczowo żółte, a na dole masz w wordzie callanetics 30 ćwiczeń to chyba jest to co ja mam tylko tak jak mówie musisz dopisac sobie te ćwiczenia których tam nie ma, moge podpowiedziec że to są te właśnie na bioderka
Tam gdzie masz kwadraty wpisz sobie homikuj.pl i Ci sie otworzy tylko przez "ch" wpisałam przez "h" bo wyskakiwały znowu kwadraty

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-16 o 22:09
Stary 2011-06-16, 22:18   #2969
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: tygryskowym_okiem jej jak tak czytam te wasze opinie o Leosiu to zaczyna, się denerwować czy ja go zniosę przez pare miesięcy
Jak tam Twój "kaloryfer" ja dzisiaj robiłam Cora 20 i obserwowałm swój brzuch i nic na nim nie widzę z mięśnia..
Ja rozstępów nowych też nie mam już długo ale te staruszki spędzają mi sen z powiek niestety (łącze się w bólu) jak znadziesz sposób na nie to pomyśl o koleżance od Fire

Ne wiem czy go zniesiesz, są kobietki, które z tego co czytam go lubią, więc może Tobie podpasuje. Mnie on irytuje, jego sposób bycia i w ogóle.
Mój kaloryfer, hmmm ... pracuję ciągle nad nim. Zaczęłam od poniedziałku Insanity i zobaczymy co zdziała, mam nadzieję że pozbędę się tej resztki okładziny i w końcu światło dzienne ujrzą moje mięśnie
Wyczytałam, że polecany jest no-scar, cepan albo contratubex na różnego rodzaju blizny, w tym właśnie rozstępy. No-scar mam i nie widzę jakiś powalających efektów. Chyba już będę musiała się przyzwyczaić do tego, że tam są

Cytat:
sagitarius: a co to jest program prep bo taki znalazlam na chomiku to trzeba cwiczyc najpierw czy to jakas alternatywa
Z tego co wiem w TF jest właśnie jakaś najłatwiejsza wersja na początek, w której nie ma hiitów, dla tych co chcą zacząć trochę luźniej. Ktoś kiedyś o niej pisał. Więc być może to o czym Ty piszesz, ten program prep, to właśnie ta wersja

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-06-16 o 22:22
Stary 2011-06-18, 09:49   #2970
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejo, witamy w Naszym turbofajerowym maniakalnym wątku

To już jest Twój wybór czy zrobisz TJ, a potem TF. Zerknij na TF, zobacz filmiki, jak stwierdzisz, że to jednak za wysoki poziom to zacznij od TJ. Tutaj na wątku są osoby, które robiły TJ, są takie, które nie robiły, i wszystkie dają radę, także jak się chce to się wiele zrobi

Coś kiepsko trzymałaś kciuki
A jak te ćwiczonka z CE, ten zestaw FBC ???

Ja dzisiaj w ogóle znowu restuję, padam z nóg, nie mam siły żeby cokolwiek dzisiaj robić
Cytat:
No ja właśnie zaczęłam się rozglądać za jakimś zajęciem albo na okres wakacyjny, a jak da radę to na dłużej, bo w przyszłym roku akademickim też chciałabym coś robić zobaczymy czy coś się uda znaleźć poza call center, pracą na kasie, i innymi tym podobnymi.

AGUSIEK ja się domagam informacji czy ćwiczyłaś już ten filmik Fat Burn Challenge ??
To jak to, nie zaliczyłaś egz? Ja miałam teraz 2 poprawki i dlatego mnie nie było znów

Wiesz co, ćwiczyłam ten FBC ale po 10 minutach wysiadłam Moja kondycja teraz równa się 0 Ale Ty możesz z powodzeniem to ćwiczyć Ja muszę nadrobić trochę TF, może później włączę FBC w grafik

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości