|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Witam witam bardzo serdecznie po raz pierwszy!!
Przebrnęłam właśnie przez caluśki wątek także wszytsko wiem co i jak u was sie działo przez te kilka miesięcy. Ja właśnie dzisiaj skończyłam Brazil Buut Lift i troszkę się jeszcze waham co teraz zaczac cwiczyc TJ czy TF ??!!! Myślałam zeby pierwszy miesiac poćwiczyć TJ dla wprawy a potem przerzucić się na TF, ale mam ochote zacząc juz jutro - dzisiaj skończyłam BBL i powinnam miec jutro rest ale tak jakos coś bym mimo wszytsko porobiłą nowego z tym ze TF mam juz caluśie sciągnięte a TJ ściąga się i ściąga i an pewno do jutra sie nei sciagnie i sama nie wiem co robic,![]() Przyznam ze lubie ostry wycisk i uwielbiam uczucie kiedy po treningu leje sie ze mnie - pierwsze BUM BUM ale tez nie lubie sie miotac wole robic wszystko dokłądnie jak trzeba tak juz jestem hihi no nic jakby coś to chętnie się do was dołacze czy to jutro czy pojutrze i niesmiało licze ze zostane przyjęta do waszego scislego grona turbo maniaczek ![]()
|
|
|
|
#2942 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak te ćwiczonka z CE, ten zestaw FBC ??? Ja dzisiaj w ogóle znowu restuję, padam z nóg, nie mam siły żeby cokolwiek dzisiaj robić
|
|
|
#2943 |
|
Rozeznanie
|
Hey, nio własnie bede jednak od razu robic TF bo TJ mi sie nie sciagnie do jutra (27giga ;/)a dzisiaj jednak zrobiłam sobie dzień przerwy po BBL bo czułam się jak zbity pies ->@@@ przyszła i mnie powaliła heh, filmiki oglądałam i kondycyjnie wydaje mi się ze podołam ale martwie sie ze bede te cwiczenia kaleczyc a lubie wszytsko robic na tip top
hi nio nic zobaczymy jutro jak wystartuje i sie wszystko wyjaśni Pozdrawiam serdecznie!!!! |
|
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Witam, mogłybyście mi doradzić czy jak robię BBL to mogę do tego dołączyć TF? Ale ćwiczyłabym tylko do końca sierpnia... I jeśli tak, to czy zgrać to w ten sposób, by mieć jeden dzień zupełnie wolny?
|
|
|
|
#2945 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jeżeli mimo wszystko zdecydujesz się na to połączenie to koniecznie przynajmniej jeden dzień musi być wolny, organizm też potrzebuje odpoczynku ![]() Tak czy inaczej, niezależnie od Twojej decyzji, życzę osiągnięcia celów, które sobie postawiałaś
|
|
|
#2946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Raczkowanie
|
ah po sculptcie nie jestem w stanie nawet utrzymać łyżki
|
#2948 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie dzisiaj rozpoczełam walke z Szalinka
![]() Pozdrawiami dziewczyny |
|
|
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie do dziewczyn ktore skonczyly TF czy cwiczylyscie 5 miesiecy razem z ta wersja zaawansowana czy tylko 3mc??
|
|
|
|
#2950 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak pogoda nie dopisze, to wtedy jakieś domowe zajęcia. W necie też możesz znaleźć filmiki z aerobikiem o różnym poziomie trudności i intensywności. Albo w sumie możesz też sięgnąć po niektóre filmiki z TJ lub TF, bo to też takie aerobiczne są tylko w troszkę innym stylu niż taki typowy aerobik ![]() Zresztą BBL trwa miesiąc, więc jak złapiesz kondycję to możesz wtedy zacząć TF. A współlokatorki to możesz zachęcić do wspólnych podskoków, w grupie czasem przyjemniej się ćwiczy i zawsze jest ktoś kto dodatkowo zmotywuje ![]() Cytat:
intensywniejsze są hiity, chociaż krótsze niż fire. Ale generalnie tak jak można przeczytać tu na forum, to już kwestia indywidualnych preferencji, czy kogoś bardziej męczą hiit-y czy fire, i które z filmików najbardziej dają w kość. Także jak przećwiczysz po jakimś czasie każdy z filmików to też będziesz mogła ocenić, który Ciebie najbardziej kręci ![]() Cytat:
|
|
|
#2951 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Wszystkie
czasem jak mam mniej czasu to biorę sobie tylko takie na rozciąganie ale to zdarza mi się raz na pare miesięcy. Żeby działało (tam dokładnie tak pisze) trzeba robić wszystko i nawet kolejności zmieniać nie możnaCytat:
![]() Cytat:
Musze zobaczyć tą Tamilkę w ogóle nie wiem co to jestCytat:
Cytat:
była taka cholenie dobra że masakra... nie wiem czy takiego głoda miałam na nią czy faktycznie się im udała![]() Cytat:
Cytat:
kurcze to pamiętaj o mnie bo ja na prawde czekam ![]() Cytat:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-06-14 o 15:39 |
|||||||
|
|
|
#2952 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Robiłam ćwiczenia na nogi z TF, z BBL i teraz Tamilkę, więc mam porównanie pomiędzy tymi ćwiczeniami. Lower jest fajny, ale na dłuższą metę za lekki. Bum bum i h&t u mnie działają na nogi, ja czuję że ćwiczyłam, i to połączenie jest moim zdaniem zdecydowanie intensywniejsze niż lower, ale Leoś na dłuższą metę jest nie do zniesienia. Tamilka jest krótka, ale intensywna, prowadząca jest okej, ćwiczenia są proste, są dwa poziomy, zaletą jest to, że z czasem można dokładać obciążenia i nadal mieć efektywny trening, aczkolwiek stosowałabym to jako uzupełnienie programu treningowego, albo część własnego planu, bo na podstawę to moim zdaniem mało. Chociaż dla osoby początkującej może być to akuratnie. Cytat:
edit: Cytat:
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-06-14 o 15:42 |
|||
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowe Twarze!
Ja z przymusu przerwałam na razie treningi, w pracy mam taki zarąb, że jak wracam, to ledwo mam siłę jeść, o ćwiczeniach mogę jedynie pomarzyć. Jak się okres wariatkowa uspokoi wrócę, chociaż obawiam się, że będę musiała zrobić któryś z lżejszych tygodni, bo przy duchocie, jaka bywa padnę I tylko się wściekam, że jak znalazłam wreszcie ciekawe ćwiczenia, to wcięła mi się robota i mimo motywacji po prostu nie mam siły... I niech mi studenci powiedzą, że lepiej mieć pracę
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka podasz linka do tego callanetics
![]() Dobrze mysle, piszac ze te cwiczenia duzo czasu nie zajmuja? Moze bym wieczorem cwiczyla...?
|
#2955 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I chyba nie zamierzasz dać sie duchocie i dlatego rezygnować z harmonogramu, hę ? ![]() Cytat:
|
|
|
#2956 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak tylko marudzę, bo ja z gatunku chłodnolubnych - 25 stopni to dla mnie już za dużo Uroki wychowania niedaleko terenów białych niedźwiedzi pochodzenia polskiego ![]() Cytat:
Pomijam, że bez znajomości pracy nie ma w ogóle - chyba, że jako przedstawiciel handlowy... Ale do tego nie mam predyspozycji - i samochodu też nie mam
|
|
|
#2957 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Praca bez znajomości jest, tyle że zwykle dostają ją inni ludzie, a nie Ja ja nawet prawka nie mam, a co tu dopiero o autku mówić
|
|
|
#2958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie tylko ja Więc chyba coś w tym jednak jest :P A prawko mam, ale prowadziłam ostatni raz jakieś... eee... 11 lat temu
|
|
|
#2959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobaczymy czy coś się uda znaleźć poza call center, pracą na kasie, i innymi tym podobnymi.AGUSIEK ja się domagam informacji czy ćwiczyłaś już ten filmik Fat Burn Challenge ??
|
|
|
#2960 | |
|
Zadomowienie
|
megi533 nie robiłam wersji podstawowej i dałam sobie rade z tą "normalną" jak coś już wcześniej ze swoim ciałem robiłaś też dasz rade
Po pierwszych filmikach załapiesz układy bo sie powtarzają ![]() Cytat:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-06-21 o 21:56 |
|
|
|
|
#2961 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie jeste po HIIT 15 i..... było super ja chce więcej hehe
Dobrenko masz racje daje rade i nawt mi to dobrze wychodzi ![]() Mam jszcze takie pytanko czy jak bym jutro nie robiła dnia wolnego jak jest w rozpisce tylko robiłabym kolejny dzień a przerwe przeniosła na niedziele to byłoby jakos bardzo zle?? Domyślam sie ze przerwa jest celowo ułozona na ten a nie inny dzień ale moze można przełożyć ją na później ?? w końcu ten jeden wolny dzień i tak będzie... Gratuluje Tygryskowym_okiem i Dobrence wytrwałości w dążeniu do celu mam nadzieję że mi też się uda !!! |
|
|
|
#2962 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo hejo !!!
Co z Wami wszystkimi, czyżbyście przestały ćwiczyć ? ![]() ![]() ![]() Oj bo będą karne baciki ![]()
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
ja ćwiczę!!!! ale dzisiaj się coś zabrać nie mogę :P ale zrobię!!
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Po waszych zachętach postanowiłam wypróbować TF na sobie. W tym tygodniu zrobiłam Fire ZZ 55 dwa razy i HIIT 20. Strasznie mi się spodobały więc zaczynam program od poniedziałku. Mam nadzieję ,że moja motywacja wytrzyma. ![]()
|
|
|
|
#2965 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj bez przerwy zrobiłam FIRE 30 i powiem wam że chyba dlatego że już byłam obeznana w tym programie zmęczyłam si bardziej niż za pierwszym razem!!! Ale to uczucie PO jest cudowne czuje sie taka wypompowana a jednocześnie szczęśliwa i rozluźniona.
Uwielbiam te ćwiczonka !! |
|
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
Zacecona Waszymi sukcesami postanowilam wystartowac z TF tylko na pierwszej stronie forum sa rozpiski dla clasic a co to jest program prep bo taki znalazlam na chomiku to trzeba cwiczyc najpierw czy to jakas alternatywa
|
|
|
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
sagitarius - obstawiam, że to program przygotowujący (prep kojarzy mi się z preparation
), ale, że nie ćwiczyłam, to sobie nic odciąć nie dam No widzę, że przybywa fanek Chaleanki Cool!
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
tygryskowym_okiem jej jak tak czytam te wasze opinie o Leosiu to zaczyna, się denerwować czy ja go zniosę przez pare miesięcy
![]() Jak tam Twój "kaloryfer" ja dzisiaj robiłam Cora 20 i obserwowałm swój brzuch i nic na nim nie widzę z mięśnia.. Ja rozstępów nowych też nie mam już długo ale te staruszki spędzają mi sen z powiek niestety (łącze się w bólu) jak znadziesz sposób na nie to pomyśl o koleżance od Fire ![]() ![]() Cytat:
Ja ściągnęłam tak jak już pisałam Bojarską i jeszcze ćwiczenia takie w wordzie (brakowało kilka z filmików ale dopisałam) i teraz ćwiczę z kartką przed telewizorem i leci http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/bzwp/Callanetics tu masz filmik to jest ten co zajmuje 640,5 mb jest na zielonym tle i na tym sa litery pomarańczowo żółte, a na dole masz w wordzie callanetics 30 ćwiczeń to chyba jest to co ja mam tylko tak jak mówie musisz dopisac sobie te ćwiczenia których tam nie ma, moge podpowiedziec że to są te właśnie na bioderka Tam gdzie masz kwadraty wpisz sobie homikuj.pl i Ci sie otworzy tylko przez "ch" wpisałam przez "h" bo wyskakiwały znowu kwadraty
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-06-16 o 22:09 |
|
|
|
|
#2969 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ne wiem czy go zniesiesz, są kobietki, które z tego co czytam go lubią, więc może Tobie podpasuje. Mnie on irytuje, jego sposób bycia i w ogóle. Mój kaloryfer, hmmm ... pracuję ciągle nad nim. Zaczęłam od poniedziałku Insanity i zobaczymy co zdziała, mam nadzieję że pozbędę się tej resztki okładziny i w końcu światło dzienne ujrzą moje mięśnie ![]() Wyczytałam, że polecany jest no-scar, cepan albo contratubex na różnego rodzaju blizny, w tym właśnie rozstępy. No-scar mam i nie widzę jakiś powalających efektów. Chyba już będę musiała się przyzwyczaić do tego, że tam są ![]() Cytat:
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-06-16 o 22:22 |
||
|
|
|
#2970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiesz co, ćwiczyłam ten FBC ale po 10 minutach wysiadłam Ale Ty możesz z powodzeniem to ćwiczyć Ja muszę nadrobić trochę TF, może później włączę FBC w grafik
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

z tym ze TF mam juz caluśie sciągnięte a TJ ściąga się i ściąga i an pewno do jutra sie nei sciagnie i sama nie wiem co robic,
tak juz jestem hihi 

powodzenia 

Musze zobaczyć tą Tamilkę w ogóle nie wiem co to jest

Tak tylko marudzę, bo ja z gatunku chłodnolubnych - 25 stopni to dla mnie już za dużo