|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Twister!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Rozeznanie
|
No to myślę, że jak innego z linkami nie znajdziesz to możesz śmiało brać
![]()
![]() |
![]() |
#1863 |
Przyczajenie
|
Ja miałam pierwszy taki z linkami, nie napiszę chyba jakiej firmy, ale rozpadł mi się po dwóch tygodniach. A taki ładny był, biało-niebieski
![]() Jagoda, takie najzwyklejsze chyba są najlepsze, ja teraz mam jakieś wyprodukowane oczywiście w Chinach, paskudne z wyglądu ale sprawne i cichsze niż ten pierwszy.No i na dwóch jest lżejszy nacisk, to może więcej wytrzymają? Acha, dziś zauważyłam coś na kształt zarysu mięśni skośnych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Raczkowanie
|
po dłuższej przerwie 3 000 obrotów
![]()
![]() |
#1866 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() kusisz... kusisz tymi cwiczeniami na 2 twistery... ![]() ![]() przypatrz sie /lub zapytaj męża ![]() ![]()
Lista fajnych sklepów w Trójmieście ![]() Edytowane przez jagoda83 Czas edycji: 2010-04-02 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Zadomowienie
|
Pati155- mam ten sam, z tego właśnie sklepu
![]() ![]() Kurcze, nie mam obecnie kasy ale kusicie tymi ćwiczeniami na dwóch twisterach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
Jak narazie bez zastrzeżeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Rozeznanie
|
Zaraz sobie tam założę konto i go zamówię ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Przyczajenie
|
Jagoda, za przeproszeniem, tyłek znacznie mi się poprawił po steperze skrętnym. Bardzo polecam. To znaczy pośladki są mniejsze ale ładniejsze, "zadarte"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Rozeznanie
|
Wesołych ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
Dalki_mama możesz napisać jak długo i ile czasu cwiczyłaś na stepperze, żeby zauważyć efekty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Przyczajenie
|
Rossi, pierwsze efekty po około miesiącu ćwiczeń, mniej-więcej 40 minut dziennie. Potem dokupiłam sobie jeszcze rowerek i tak naprzemiennie używałam, 45 minut stepper, 45 rowerek albo w innych dowolnych kombinacjach. Po kolejnym miesiącu efekty są naprawdę super. Z tym, że na stepperze ćwiczyłam zawsze podczas transmisji skoków narciarskich (czyli ze 60 minut), potem rowerek albo twistery do 1,5 h. Teraz główny nacisk kładę na twistery bo okolice hipotetycznej talii mnie wkurzają okropnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Zadomowienie
|
To sporo ćwiczyłaś, mam też rowerek i twister więc zazstosuje sie do Twojego planu
![]() Aaa i jeszcze jedno - czy steperowałaś spokojnie, na lekkim/średnim obciążeniu czy na ciężkim? Ja zlana potem nigdy nie jestem a może to ma duży wpływ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Zadomowienie
|
16 min...
ale dziewczyny, ja niczego nie czuję jak na tym ćwiczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Przyczajenie
|
Rossi, zależy jak konkurs przebiegał
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Oczywiście dzieci nie śpią przed TV ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Mnie też boli pod żebrami, ale zawsze uważałam, że to kolka
![]()
![]() |
#1880 |
Zadomowienie
|
Może faktycznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
U mnie też dzisiaj już mniejszy ból. Ale jak tylko zaczynałam go odczuwać, to od razu się rozciągałam i ustawało
![]()
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś zaczęłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Raczkowanie
|
Proszę o pomoc
![]() Kupiłam twister jakis czas temu w realu na dziale sportowym, dałam za niego ok. 30 zł. Taki zwykly pomaranczowy plastikowy bez linek i licznika. Kręce sie tak, ze staje na niego, nie trzymam sie sciany, szafy itp. ;p Tylko tułów nieruchomo, kręce sie w talii i biodrach balansuje rękoma - jak przy jezdzie na rolkach/łyżwach, staram sie wykonywać dosc mocne te skręty. Po jakims czasie łapie mnie kolka. Ale zero zmeczenia, potu, zakwasów na nastepny dzien. Zauwazyłam, ze mozna sie krecic napinajac tylko posladki, albo samymi stopami tez sie da krecic. No to jak ja mam cwiczyc zeby bylo prawidłowo. I robie to w dość szybkim tempie, przez ok 15 minut. Nie wiem czemu mnie to nie meczy jakos mocno, a super sporowcem nie jestem ![]() Proszę o Wasze rady. Edytowane przez UmbraBumbra Czas edycji: 2010-04-06 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
To i ja zaczynam kręcić ;-) Twistera kupiłam już dawno, jednak dopiero teraz zmotywowałam się porządnie, aby w końcu zrzucić zbędny tłuszczyk. (do 5-go czerwca chciałabym jakieś 6kg). Oczywiście do tego lekka dieta
![]() Wczoraj: rano 29'; wieczorem 21' Dziś: 30' Zakwasy lekkie są, głównie mięśnie skośne brzucha i górna część pleców. ![]()
![]() |
![]() |
#1885 |
Rozeznanie
|
A więc za pozwoleniem, przyłączam się
![]() Dzisiaj kręciłam tylko 10 min, ale planuję jeszcze z 20 min pokręcić. Włączę sobie jakiś filmik i jazda. Mam nadzieję, że dam radę, bo mnie trochę skośne mięśnie brzucha rozbolały, ale się przełamię ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj: 30'
Dziś: 32'
![]() |
![]() |
#1887 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny niech sie ktoras zlituje i mi odpowie na powyzsze pytanie
![]() Edytowane przez UmbraBumbra Czas edycji: 2010-04-09 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1888 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- A ja właśnie skończyłam 30 min kręcenia. Wcześniej było 10, więc dzisiaj w sumie 40 min ;] Co prawda trochę kuje mnie pod żebrem i boki bolą, ale nie jest tak źle. Teraz chyba jeszcze porobię tak około 10 min brzuszków skrętnych. Mam nadzieję, że niedługo po boczkach zostanie tylko przykre wspomnienie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Być może dla Ciebie 15 minut to za mało? Albo robisz zbyt "luźno" ? Jeżeli ćwiczysz tylko na twisterze to albo dorzuć inne ćwiczenia albo wydłuż czas ćwiczeń i jak zawsze: lepiej trochę wolniej a dokładniej ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Raczkowanie
|
Dzziekuje za Wasze odp.
![]() Zastosuje sie do rad i zobacze co z tego wyjdzie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.