|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
Cytat:
Dlatego ja wszystko sobie zapisuję w kalendarzu biurkowym i zawsze mam przed nosem wszystkie spotkania jak siedzę przed kompem ![]() Ale świetnie, że się rozmowa udała, już coraz bliżej Cytat:
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28965735]a ile Was kosztują te owocowe wyspy? czy to w cenie?[/QUOTE] U mnie w lokalu to chyba w cenie zamiast owoców na stołach, ale pewna nie jestem, więc musimy dopytać ![]() Cytat:
Do ślubu się powinno zakładać wyłacznie to, co się PMce podoba, a brać w tym dniu pod uwagę jakąś modę, to dla mnie zupełnie zabawne Biorąc pod uwagę, że to suknia na jeden dzień co prawda, ale na zdjęciach i filmie zostanie na wiele lat i osobiście miałabym do siebie ogromne pretensje, gdybym po latach widziała coś, co mi się już kompletnie nie podoba, bo brałam pod uwagę ówczesną modę.. No, ale ja w ogóle modnisią nie jestem, więc może stanowię tu jakiś wyjątek w swoich poglądach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Także taki mixik mam w domu ![]() Też mi się podoba te 8 minut ABS Jak robotnicy pójdą, to aż sobie poćwiczę ![]() Cytat:
mocno się 3mają!!!! Niech stanie się wolność![]() Cytat:
Marzy Jej się weterynaria, ale teraz po 6 latach studiów będzie ciężko z tym raczej... szczególnie, że właśnie poznała całkiem fajnego chłopa ![]() Cytat:
leeecą do Ciebie! Oby ten garaż Wam się zmieścił w kredycie, bo to bardzo przydatna rzecz w warszawskim mieszkaniu ![]() tenebrosko, ja też jestem za pierwszym, popieram poprawki maxwelki i jestem jak najbardziej za tym, żebyś założyła wątek - świetnie sobie radzisz w tej roli ![]() No, dziś siedzę na kompie Rodziców (stacjonarnym), ale do pisania wzięłam sobie mojego lapka, w którym, uwaga - nie ma netu (multimedia to sprytna firma, nie dało się do lapka podłączyć kabelka z netem)! Więc jest szansa, że może coś popiszę, a do Was zajrzę tylko od czasu do czasu w ramach przerwy
|
|
#4922 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
obiecuje sobie , że bedzie bez nerwów, ryczenia itp. wszystko na spokojnie, przemyslane, zaplanowane ale czasem nie wierzę , że uda mi się być taką opanowaną ![]() mocno liczę na mojego kochanego TŻcika
|
|
|
|
|
#4923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem tu do nas tylko zaglądała ![]() Cytat:
Ja tam się nie zadowolę kilkoma ogólnikami. Czekam na szczegóły
|
||
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Nie od dziś wiadomo, że wizaż wciąga.... więc czym prędzej się ewakuuję
![]() Zmykam czytać książkę "Coś pożyczonego" (bo po 2 m-cach polowania i czatowania na nią w bibliotece - udało mi się ją zdobyć) ![]() A potem wchodzę na kompa i zaczynam działać jeśli chodzi o moją pracę mgr.... ![]() Chatko - przesyłam Ci wspierałki w postaci kciuków |
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż nie mogę się doczekać ![]() A teraz uciekam.... Będę po 17! Buziaki
|
|
#4927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już widzę, jak będę mieć łzy w oczach czytając Wasze relacje! A wiecie co mi TŻ powiedział? Że jak bym tak płakała na przysiędze jak ta PMka http://www.youtube.com/watch?v=lTaX6gyEjy4 to by się poważnie zastanawiał czy ja na pewno chcę za niego wyjść za mąż
|
|
#4928 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zdaję sobie niestety z tego sprawę. Jak moja babcia przeprowadzała się spod Łodzi do Warszawy, to za cenę jej trzypokojowego mieszkania tam tutaj nie dałoby się kupić nawet kawalerki Do wzięcia kredytu nie musicie mieć ślubu! Bierzecie wtedy jako współwłaściciele, pół na pół. Mam dwie znajome pary, które tak zrobiły. Z tym, że wtedy po prostu nie można brać rodziny na swoim. My chcieliśmy rodzinę, więc wzięliśmy szybko cywilny ![]() Cytat:
Przesada i szaleństweo.A nena ma rację, koncepcja czarno-biała sprawiła, że Kim zginęła wśród gości ![]() Cytat:
![]() Wizażowe kciuki mają MOC!!! Dostaniemy kredyt na całość, nie ma problemu Ale deweloper sam sobie strzelił w kolano źle formułując umowę przedwstępną, która przedłuży okres do momentu przelania pieniędzy |
||||
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo i super ![]() ![]() klask i:a co do złota to skoro ta sama cena to nie powinno być problemu wkońcu oni tylko wyceniają to co przyniesiesz i odliczają od ceny obrączek przynajmniej u nas tak jest przeczytałam relację Jenny super i wszystkie fortki cudne a najbardziej mi się dekoracja kościoła spodobała tak nie typowo z tymi klatkami najczęściej lampiony to po prostu swiece w jakiś szklanych świecznikach
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CHATKO, PISZ PISZ PISZ BO INACZEJ SIĘ Z TOBĄ NIE SPOTKAM! ![]() ![]()
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-08-25 o 11:26 |
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, które piszą prace - sio z wizażu a ja wracam do swoich zajęć, mam dziś nudny wywiad i muszę się przygotować. miłego dzionka |
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zreszta jemu na przysiędze na początku też sie głos załamał. Jak by mój TŻ płakał na przysiędze to chyba bym padła z wrażenia ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=ddqwlcqEgiY zerknijcie na to to dla odmiany ![]() to już chyba wolałabym płakać ze wzruszenia
|
|
|
|
|
#4935 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wątek już przygotowany, tylko czeka na wybicie 5000 postu ![]() Cytat:
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
nam ksiądz prowadzący nauki opowiadał jak raz on i Pan Młody mieli tak samo na imię a Pmka nie patrzyła na męża tylko na ksiedza przy przysiędze i oczywiście "Ja... biorę sobie Ciebie Tomaszu za męża..." a on mówi że mało brakowało a by się śmiać zaczął bo to wyglądało jakby jemu dosłownie składała przysięge
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym tak nie mogłana dzień dzisiejszy obstawiam, że będę miała przeszklone oczka ale ze szczęścia
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4940 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
To cudownie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Są trzymane!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja świadkowa jest tym kompletnie zafascynowana, robi doktorat z kurczaków ![]() Cytat:
Dzięki |
|||||||||
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Nie mam szans na to, żeby Was nadrobić. Strasznie gonicie z postami
Wczoraj kupiłam sobie Simsy3 i jak tylko odpalam lapka, to od razu włączam grę :P Poza tym nic nowego. Mam pomysł na teledysk ślubny, ale najpierw muszę to obgadać z TŻ, czy się w ogóle zgodzi a później będę pisać do kamerzysty ![]() Za wszystkie dziewczyny 3mam jeśli chodzi o kredyty, pracę do napisania i w ogóle
|
|
|
|
#4942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepiej idźcie do jakiegoś doradcy kredytowego i się wszystkiego dowiedzcie - usługi takich doradców są bezpłatne, a naprawdę zyskuje się bezcenną wiedzę - wiem co mówię, bo sama korzystam! |
||
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dałam radę to i Ty dasz, musisz tylko pożądanie do tego usiąść i trzymać wenę do upadłego. Mam Ci coś powiedzieć- skończyłam No został tylko spis tabel i wykresów + dopisanie czegoś do biblio, ale na dzień dzisiejszym mam wyje****. Teraz pozostaje się modlić, by promotorka nie miała zbyt wielu uwag, czego się boję. No ale najważniejsze, że wstępny tekst jej wysłałam. Dobra idę pod prysznic, bo z tej całej determinacji łażę jak dzikus
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko dopadnę kompika TŻta, to sobie pogram, oj pogram
|
|
|
|
|
#4945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O kurcze, ćwiczyli przysięgę? Ja bym chciała tylko raz w życiu ją powiedzieć i ewentualnie potem przy jakiejś rocznicy odnowić. Bo to tak jakby przez cały tydzień zawarli małżeństwo wiele razy, w końcu tego sakramentu udzielają sobie sami małżonkowie.
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podczytuje Was z doskoku, bo robi mi sie małe zamieszanie w pracy
|
|
|
|
|
#4947 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pięknie Cudowny moment, teraz tylko czekac na termin obrony |
|
|
|
|
#4949 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz mi jak to jest z tymi pękającymi lakierami? wystarczy taki pękający wierch kupić i on będzie pękać na dowolnym innym lakierze? :O bo nie znam się na tym w ogóle też ostatnio w Rossmanie rozważałam zakup Cytat:
ja bym już odpuściła Słońce na Twoim miejscu, ileż można sie szarpać Cytat:
![]() też miałam być panią nauczycielką, ale nie było etatów, stażu nie zrobiłam i cóż, przepadło Cytat:
![]() też nie wiem o co chodzi z tym ich kursem, ale to chyba taki poradnik "jak dobrze wypaść na sesji" jest ![]() Cytat:
Cytat:
Ale uzupełniamy się idealnie jeśli chodzi o zdolności ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czytałam, nadrabiałam i tylko tyle cytatów mi sie zapisało ale na bieżąco jestem bo w pracy podczas przerw śniadaniowych podczytywałam ![]() Dziś mam wolne i biorę się za sprzątanie, bo wczoraj skończyliśmy remont i teraz pewnie co najmniej tydzień będziemy mieszkanie do porządku doprowadzać
|
||||||||
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze to tak opadłam teraz z sił... idę pod ten prysznic, żeby sie rozbudzić, a później gotuję obiad bo rodzinka z Niemiec w odwiedziny przyjdzie o 14.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

widać trochę osiedla fakt faktem a dalej widać właśnie wieś lasy pola.
Dlatego ja wszystko sobie zapisuję w kalendarzu biurkowym i zawsze mam przed nosem wszystkie spotkania jak siedzę przed kompem 
Chodzi o to, że moja patronka jedzie w przyszłym tygodniu na 3-dniowe szkolenie i strasznie zależy mi, żeby w tym czasie dała mi wolne a nie podrzuciła komuś innemu 
mocno się 3mają!!!! Niech stanie się wolność

o vanish znacznie łatwiej
Zdaję sobie niestety z tego sprawę. Jak moja babcia przeprowadzała się spod Łodzi do Warszawy, to za cenę jej trzypokojowego mieszkania tam tutaj nie dałoby się kupić nawet kawalerki
Przesada i szaleństweo.
klask i: