|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Dzień dobry
![]() Sobotnie sprzątanie mam już za sobą! Więc do końca dnia już tylko wypoczynek A wieczorkiem widzę się z TŻciekiem ![]() Także póki co.... zabieram się za nadrabianie
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2193 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Evooniu - STOOO LATTTT
![]() !!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego!!Cytat:
Jeśli będzie jakiekolwiek prawdopodobieństwo, że @ mi wtedy wypadnie - nie będę miała innego wyjścia. zdjęcie księżniczki - ooo fuck Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze Cytat:
hehe niezłe przygody mieliście. będziecie mieli co wspominać. zdjęcia - widoki nieziemskie!!!! zapierają dech w piersiach Sztuczko - pomysł z piosenką "Kocham Cię kochanie moje" znakomity!! Tym bardziej, że ta piosenka "była" z Wami w początkach Waszego związku! Także pomysł mi się podoba ![]() edit: No i życzę Tobie Chatko udanego wyjazdu
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2011-08-13 o 16:01 |
|||||||
|
|
|
#2194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Umówiłam się na mierzenie w środę wieczorem, oczywiście będą zdjęcia dla was
|
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mozemy sie smiac, ale PMka to pewnie plakala juz nie mozemy sie doczekac fotek
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
A'propos "szopek"/"występów (zwał jak zwał) na weselu.....
W przyszłym roku moja kuzynka też wychodzi za mąż i zamierzamy z TŻ zrobić im "małą niespodziankę" TŻ przebierze się za "ciotkę z Hameryki", ja będę jego konferansjerką, poukładamy jakieś śmieszne teksty i wyskoczymy z tym jak będą składane życzenia do mikrofonu na sali (u nas podczas wesel zawsze parę dzieciaków i dorosłych - najczęściej jakieś babcie/ciocie - mówią wierszyk, składają życzenia do mikrofonu i dostają za to czekoladę/flaszkę).Chcemy, żeby było coś z jajem i żeby zapamiętali to Oczywiście wczystko będzie rozgrywało się w granicach dobrego smaku (TŻ nie będzie zbliżał twarzy do kroku jakiegoś faceta jak pan z filmiku ).Co o tym myślicie??? mam smak na budyń.... idę go robić
|
|
|
|
#2197 | ||||
|
Podróżniczka
|
Evooonia - wszystkiego dobrego!!
Ale mam dzisiaj stresowy dzień. Cały czas się sprzeczaliśmy z TŻtem wreszcie pojechał na mecz. Poza tym wysprzątałam dzisiaj cały dom jakby miała sama królowa brytyjska przyjechać Został mi jeszcze pies do wykąpania Aaa właśnie sprawdziłam - dziś mam równo 9 miesięcy do ślubu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będzie dobrze, szybko wracaj do zdrowia! Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-08-13 o 16:55 |
||||
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem wszystko co jest zrobione ze smakiem jest fajne! wiec jak uda Wam sie wymyslec jakies super teksty to czemu nie? tym bardziej, ze u Was taka tradycja![]() oki, ja spadam po TZcika do pracy
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za 2 godzinki będę już na fotelu u dentysty. Mam nadzieję, że zrobi mi przyzwoicie ząbki, bo to jedynki. Boję się trochę, bo zawsze chodziłam do swojego sprawdzonego dentysty, ale on jest oddalony o 150 km
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też to jest!!!!! I zawsze dużo dzieciaków mówi wierszyki typu: "Jestem mała różyczka, wypadłam z koszyczka, nic nie mogę podarować, ale szczęścia zdrowia powinszować". "Jestem mały chłopek, przyniosłem Wam topek, topek = nocnik niech się Pan Młody nie śmieje, tylko pierwszy do niego naleje" i to mówią zazwyczaj małe dzieci. Do tego dorośli się przebierają, albo i nie i startują do PM z wierszykami oczywiście Ci starsi to na jaja wszystko biorą i teksty tez raczej śmieszne. No i nie raz z TŻcikiem układamy wierszyk o parze młodej i startujemy po czekolady. A PM zazwyczaj daje nam flachę. I wtedy jeszcze raz idziemy z wierszykiem, który ułożyliśmy raz na poczekaniu, żeby czekoladę dostać. Ale to po śląsku i takie nasze, więc się nie podzielę z Wami ![]() Kurka, moja kumpela jutro rano wraca do Anglii, nie wiadomo kiedy się znowu spotkamy, bo na ślub może nie dostać urlopu. I chce jej jakiś upominek na szybciora kupić. A bagażu ma już nad to i nie chcę nic ciężkiego. Może taką lajtową biżu??? Naszyjnik z kolczykami??? Może być???
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Łomnicy wiesz może ile kosztuje bilet na kolejkę? Ja tam byłam, ale chciałabym zabrać tam Tż może w przyszłym roku. Jednak zamierzamy wyjechać na górę i wracać na nogach stąd moje pytanie...
|
|
#2203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a propo pierwszego tańca to my bedziemy mieli Anne Jantar "Moje jedyne marzenie". wiem że to jest "oklepane" ale nam sie bardzo podoba i mamy sentyment do tej piosenki a pozatym jestem pewna ze to napewno naszas orkiestra świetnie zaśpiewa
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2205 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jeszcze nie wiem dokladnie do ktorej...mamy kilka ulubionych, wiec na pewno cos wybierzemy... Ta mi sie podoba najbardziej, ale zastaanwiam sie czy nie zatanczymy jej na samo zakonczenie jako " The last Dance" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=LAjfB0XfjkA Cytat:
![]() Cytat:
A to jest wlasnie druga piosenka ktora bierzemy pod uwage ![]() Na pewno u nas odpadaja wszystkie towarzyskie tance...bo ja nigdy nie tanczylam, moj TZ cos tam umie, ale nie ma zamiaru przed pierwszym tancem sie stresowac, i w tancu zamiast patrezc mojemu ukochanemu w oczy zastanawiac czy na pewno nie pomylimy krokow...jesli ktos czuje sie w takich tancach dobrze to uwazam super sprawa, ale sama nie zdecydowalabym sie na cos takiego..a nie wydaje mi sie zeby kilkudniowy kurs mogl mi w czyms pomoc...a poza tym chyba jestesmy za malo powazni do takich tancow Mi sie podoba cos z jajem...Tak zeby zaczac od czegos wolnego, taki wrecz dreptany przytulaniec...czeby sie niczym nie stresowac...a pozniej cos bardziej szalonego dla rozluznienia atmosfery Kilka przykladzikow ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EMQuf...feature=f vwrel http://www.youtube.com/watch?v=kGTLm...feature=f vwrel http://www.youtube.com/watch?v=VtABX...eature=re lated http://www.youtube.com/watch?v=bUHix...eature=re lated |
|||
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ja dziś caaały dzionek z TŻcikiem tylko szkoda że w dzień pogoda się popsuła bo lało przez jakiś czas.a tak w ogóle znalazłam sobie śliczne szpilki do tej nowej sukienki na wystawie w ccc i czekam do wtorku idę je zmierzyć one są brązowe tylko na zdjęciu nei widac
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-13 o 20:36 |
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
widze weekend na całego cisza
|
#2208 |
|
Wtajemniczenie
|
Niezłą bramę koleś z ta typeska Młodym wymyślili
http://www.youtube.com/watch?v=jlGVd...eature=related Aczkolwiek mogła mieć prawdziwe psy
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie za✂✂✂iste zdjęcia mają
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie do domku. Zęby połatane, ale dentystka powiedziała, że niedługo trzeba będzie koronę założyć...
|
#2211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ zrobił mi parę jak brałam udział w zabawie, ale nie mam ich na lapku jeszcze. Zrobiłam też zdjęcie fryzury i już wiem, że takiej nie chcę na ślub wyglądała dobrze, ale źle się w niej czułam, nie mój styl. Wiem już co zmienić i wypróbuję to przed weselem na które idziemy we wrześniu. Za to makijaż musiałam zmywać bo wyglądałam fatalnie - chciałam smokey eye, a dostałam czerń na powieki i srebrny cień na górę, jak się zobaczyłam w lustrze to wyrwało mi się "łoł" i nie było to z zachwytu, uwierzcieCytat:
|
|
|
#2212 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale nie martw sie, do wesela sie zagoi A my z TZ wlasnie wcielismy paczke chipsow i wypilismy 1,5 litra coli ogladajac Pozyczonego Narzeczonego Polecam na sobotnie wieczory we dwoje
|
||
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj biedulka
|
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór dziewczynki
![]() Długo mnie tu nie było. Jak wracam z pracy wieczorami to każdego dnia mam kilka stron do nadrabiania takie jesteście zdolne w tych pogaduszkach Kiepsko się dziś czuje więc nawet nie mam siły aby coś odpisać i włączyć się w rozmowy. Gdzieś się przeziębiłam i cały dzień spędziłam w łóżku zażywając różne medykamenty. Jutro jednak muszę wstać bo jedziemy do Tż babci w odwiedziny i dostaniemy złoto aby zrobić z niego nasze obrączki ślubne Evooniu Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, dużo miłości, i owocnych przygotowań do tego Waszego szczęśliwego dnia zaślubin
|
#2215 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej moje Słodziaki!
Wiem, ledwo wyjechała, a już się tu wpindala, ale co ja zrobię, jak tęsknię za Wami Chciałam nadrobić wszystko, ale TŻ się trochę za szybko wykąpał, więc tylko 2 strony przeczytałam, coś odpiszę i lecę do TŻcika, bo czeka wiernie w łóżeczku ![]() evooniu - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy, oraz najlepszego, co Ci się może przytrafić. Niech Twój ślub będzie ukoronowaniem cudownych przygotowań, a Twoje małżeństwo pasmem wspaniałych przeżyć i wielkiej miłości STO LAT STO LAT!!!Cytat:
Czekamy na fotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
3maj sięCo do drzewka i gości, a cholera, co oni są hrabiostwo jakieś, że paluszka na 5 sekund zabrudzić nie mogą?? Bez przesady, jak ktoś mi będzie kręcił nosem, to już ja sobie przygotuję parę ciętych ripost, nie będą mi tu marudzić - moje wesele, moje zasady, przychodzą wszak na własną odpowiedzialność ![]() sztuczko, "Kocham Cię kochanie moje" na pewno wyjdzie Ci fantastycznie! Ja swojemu chciałam zaśpiewać "Po to jesteś na świecie" też Manaamu, bo słowa tej piosenki znów idealnie pasują do nas, ale nie wiem, czy ostatecznie to zrealizuję... Też właśnie nie chciałabym wielkiego przedstawienia z tego robić, wolałabym w ramach zabawy... no, myśleć jeszcze będę. maxwelko, ale z Ciebie laseczka!!!!! Taka groźna pani prawnik wyglądasz ![]() Byłam dziś w jednym z tomaszowskich salonów i przymierzyłam sobie 2 suknie, ale nie wkleję Wam ich tu teraz, bo raczej nie będę miała dostępu do neta przez jakiś czas, tak więc nie mogłabym opinii poczytać ![]() Pozdrawiam Was serdecznie z naszych deszczowo-słoneczno-wariackich wakacji, dziś i jutro jeszcze rodzinnie, ale już jutro wieczorem jedziemy do naszej leśnej samotni i tam będziemy wypoczywać pełną japą No i oczywiście odwiedzimy miejsca naszego ślubnego pleneru Buziaczki moje kochane dzieciaczki (cholera, tyle się napisałam, że mi usnął TŻcik ) Wizaż to zło
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-08-13 o 22:57 |
||||
|
|
|
#2216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja siostra tak miala ze dostali złoto to za obraczki im wyszlo tylko 300zl a wzor maja świetny
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
A czy wie ktoras z was, jak sa robione obraczki z bialego zlota? One sa w srodku zlote, a na gorze czyms powlekane czy jak? I czy w takim wypadku moglabym tez ze swojego zlota zrobic takie obraczki...
http://www.taxor.pl/altravision-obra...hp?ido=5&kol=1 |
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny załamka
Nie ma mowy, żebym do ślubu z takim czymś poszła Korona to bardzo duży wydatek, a tu na ślub trzeba zbierać... Idę dalej ryczeć w poduszkę.
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
A ja spać nie mogę,wstałam o 7 masakra
Też bym się musiała wybrać do dentysty,bo mam parę zębów do plombowania ale jakoś się zmotywować nie mogę ech ;/
|
#2220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Idź jeszcze raz do dentyski, w końcu to ona zawaliła, może jakoś wybieli? Na pewno da się coś zrobić... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

A wieczorkiem widzę się z TŻciekiem 

No, ale to jeszcze się okaże, zobaczę bliżej ślubu, jak będzie wyglądał mój cykl (bo niestety prócz okresu brania tabletek nigdy nie był regularny i teraz też niestety nie jest).
Jeśli będzie jakiekolwiek prawdopodobieństwo, że @ mi wtedy wypadnie - nie będę miała innego wyjścia.
ooo fuck
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

Przepyszne śniadanka. Oczywiście już pierwszego dnia obtarły mnie moje traperskie buty, więc śmigałam w plastrach i bandażach.
Będzie dobrze, szybko wracaj do zdrowia!