|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Miłego przytul(bzyk)ania ![]() Cytat:
Ciekawe na czym ostatecznie stanie ![]() Słodko, że będziecie wybierać sypialenkę Fajna sprawa urządzanie mieszkanka ![]() Cytat:
Nic się nie martw - przyjedziecie to na spokojnie pozałatwiacie i będzie z główki Trzymam kciuki za kilogramy Pozdrawiam ![]() Dziewczyneczki, Sztuczka zjadła, więc teraz wskakuje pod kocyk na małą drzemeczkę... Musi zregenerować siły przed tańcami
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj długi weekend już mamy. Mieliśmy z TŻtem jechać do Wiednia, niestety TŻ jest w Niemczech i nie jedziemy. Wczoraj kumpel mi pisał, czy nie jedziemy do Tatralandii, dzisiaj się ekipa posypała i z wyjazdu nici. A Wy macie jakieś plany???
|
|
#2073 |
|
Rozeznanie
|
Oj długi weekend już mamy. Mieliśmy z TŻtem jechać do Wiednia, niestety TŻ jest w Niemczech i nie jedziemy. Wczoraj kumpel mi pisał, czy nie jedziemy do Tatralandii, dzisiaj się ekipa posypała i z wyjazdu nici. A Wy macie jakieś plany???[/QUOTE]
ja właśnie zaczęłam 2-tygodniowy urlop
|
|
|
|
#2074 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
dzięki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jeśli msza o 15....no to może poproście o długie kazanie albo wybierzcie długie czytania nie no, żartuję sobie...ale myślę, że powinni Was wpuścić wcześniej na salę i tyle! Faktycznie tylu osób nie zabierzesz w plener, co innego młodzież, ale nie wszystkich....no niezależnie od wszystkiego, jak inne Dziewczyny, jestem przekonana, że Twoje wesele będzie czadowe! a głównie ze względu na Wasze taneczne zacięcie, na pewno porwiecie wszystkich, nawet niemrawych, gości do zabawy a DJ faktycznie musi być świetny i jest elastyczny i profesjonalny, więc nie może być źle!są świetni, chyba już każdy o nich słyszał, kocham oglądać ich produkcje! Cytat:
![]() Cytat:
piknie ![]() Cytat:
miłego wypadu!Cytat:
Cytat:
bardzo miły sms faktycznie a co do obrączek to ja chciałabym łączone kolory złota, bo zaręczynowy mam z białego i chcę żeby się komponowało, też wolę klasyczne i proste obrączki i jakoś odstraszają mnie matowe, wolałabym błyszczące....z Taxora podobają mi się 1, 5 (z żółtym złotem, nie czerwonym), 7, 14, 24, 29, czyli spełniające kryteria dwa kolory i błyszczące no i raczej bez kamyków. i zakochałam się w tych właśnie z kamykiem....ale obrączki to jeszcze kwestia dalekiej przyszłości ![]() Cytat:
jakoś wolę wybrać zdjęcia i zrobić sobie filmik ze zdjęć, a na pewno ktoś coś kamerą nagra czy tam aparatem nawet ![]() Cytat:
no i wracaj do PL szykować weselicho a nadrobić ten wątek nie sposób, ja chyba musiałabym spędzać całe dnie tutaj, żeby być na bieżąco ![]() a propos spędzania dni przed komputery to się muszę pochwalić....koniec z lenistwem po studiach (jeszcze miesiąc nie minął od obrony a tu już koniec laby.... ), idę na staż do laboratorium na razie z urzedu pracy 3 miesiące, ale muszą mnie zatrudnić na 3 miesiące, a szef mnie chętnie weźmie potem do pracy tylko trza będzie masę kasy na podyplomówkę wyłożyć i zasuwać do weekendy do krakowa, no ale coś trzeba w życiu robić, o!---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
przymierz jeśli jest okazja ![]() Cytat:
ale mam wolną chatę
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja za tym tesknie i będziemy jeszcze w domku siedzieć upieczemy ciacho ja zrobię sałatkę którą chcę wypróbować i będziemy miło spędzać wieczór ![]() w niedzielę może pojedziemy nad jakieś jeziorko jak będzie pogoda
|
|
#2076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[/QUOTE]ja jutro po południu jadę z tżtem i jego rodziną do babci i wracamy w poniedziałek ![]() mam plan zajęć zajęcia są co drugi dzień i zaczynam od 5 września do 3 października
|
|
#2077 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjj!
Wczoraj TZcik mnie troszke wkurzyl, ale widocznie skumal sie, ze mi sie przykro zrobilo i dzisiaj z pracy jak przyszedl to taaaki milutki byl i dopiero przestalismy sie godzic no to do roboty (czyt. czas Wam troche poodpisywac )[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28713367]Teraz tak mi się nasunęło-a która z Was mieszka ze swoimi TŻtami już? [/QUOTE]ja mieszkam z TZcikiem 2 lata i prawie 4 misiace i jest gicior![]() Cytat:
i nie klaaam, moglas zrobic chociaz taką focie:PCytat:
Kozica wy-mia-taaaaaaaaaaaaa no nie moge ja Ona cos palnie![]() kindziulindzia STOSUNKI na pewno sie ocieplą Cytat:
tez stawiamy na klasyczne, lekko splaszczone, zolte zloto Cytat:
to pewnie Twoja Mała nie daje Ci chwili odpoczynku 3maj sie i zagladaj czesciej![]() a jakie plany na weekend? za cholere nie wiem co bede robic bo TZ idzie w sobote i niedziele do pracy |
||||
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jutro z tżcikiem przed 6 na targ do 14-15 potem szybkie pakowanie wyruszymy pewnie 16-17 i podróż około 2h będzie trwać bo to pewnie będą korki jak nie wiem co eh ciężki to dzionek będzie
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to ładnie. Na pewno coś z tego Ci się bardzo przyda i to dodatkowy papierek. Ale ja myślę, że Ty i tak ich wszystkich oczarujesz, kaskę zgarniesz i otworzysz swój biznes!!!!!
|
|
#2080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja w ten week z Tz-tem jechalismy 46h do PL(tzn w 2 strony)
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybraaacz mi ![]()
|
|
#2082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
A ja jutro do pracki...buuu...takie uroki pracy w sklepie
![]() Ale wrzucam wam linka z fajnym filmikiem, tak mnie cos naszlo poszukac filmikow ze slubu po tym co tu ostatnio wrzucilyscie ![]() Taki troche inny |
|
|
|
#2086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() odpisała mi ta dziewczyna od tej sukni oprócz sukni ma bolerko etolę buty rozmiar 39 jedna para druga 40 (a ja nosze takie buty) do tego dwa welony. Czekam na odpowiedź ile za całość. Jak 900-1000zł to umawiam się z nią na przesyłkę(bo do Przemyśla mam trochę daleko). Przymierzę w domku i jak będzie wszystko pięknie cacy to będę miała suknię
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
sztuczko przeglądając jakąś stronkę ślubną natknełam się na kilka motylkowych dekoracji
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-12 o 20:13 |
|
|
|
#2088 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- A będziecie miały winietki na stołach? |
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie ale Was nie nadrobię teraz. Miałam mały wypadek na rowerze i niby jestem cała, ale jutro się okaże wszystko. Wizyta u dentysty obowiązkowa, bo cały przód wybity... :beczy: Trzymajcie kciuki, żeby tylko na tym się skończyło.
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TRZYMAM KCIUKI |
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Tż mnie jutro umówił do dentysty, bo wyglądam okropnie. Całe ubranie rozdarte, wszędzie krew. Musiałam się Wam troszkę wyżalić, bo jestem w szoku jeszcze.
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
no nie dziwię się... a poważnie sobie ząbki uszkodziłas??
|
#2096 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja bede miala napewno i prawdopodobnie takiez podziekowaniami odrazu zeby nie bylo balaganu na stole cos w tym stylu..http://allegro.pl/podziekowania-wini...730128853.html
Cytat:
mam nadzieje ze to nic powaznego! ja codziennie robie tyle km na rowerze do pracy i z powrotem.. i tez nie jeden wypadek za mna ale dzieki Bogu nie grozne zawsze..
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! Trzymaj sie... |
|
|
|
|
#2098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mała to masakra nie długo wejdzie mi na głowę bo za dobra jestem tym czasem siada pupą do kominka...nawet nie dawno zamierzała zasiąść na rozgrzanym wegielku w kominku takze zmuszeni byliśmy kupic specjalne zabezpieczenie (siatke) na kominek ...jest teraz na takim etapie ze wszedzie wejdzie i dosłownie jakas masakra zamykam wszystkie pokojne na klucz i ide z nia do kuchni robic obiad ...także wiecie...jak TŻ jest w domu (wolne) to w domu panuje spookój i dzieciątko sie grzecznie słucha ale tylko taty.... no i jak chce zeby jej przeczytac bajke to trzeba czytać układac klocki ona je rozwali to na nowo takze noo jest bosko...![]() ![]() ![]() ha ha ale takie sa dzieci
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro dentysta zrobi Ci ząbki i bedzie oki![]() gratki to pochwal sie godzinka![]() a my wlasnie wrocilismy ze spacerku dodaje focie
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-08-14 o 14:14 |
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- 16.30 :d |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

Miłego przytul(bzyk)ania

Ciekawe na czym ostatecznie stanie 
Fajna sprawa urządzanie mieszkanka
Trzymam kciuki za kilogramy

), idę na staż do laboratorium
18.08.2010 - zaręczyny

mam nadzieje ze to nic powaznego! ja codziennie robie tyle km na rowerze do pracy i z powrotem..