Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-15, 14:00   #2341
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Witam nową PMkę, czarna_kawa80! Dopisać Cię już do kalendarza na 21 lipca 2012? Czy to jeszcze nie jest ostateczna data? Ja też wtedy wychodzę za mąż!
jeszcze nie wiem

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze chce!!! Czekam zatem z niecierpliwoscia

ok to wrzucę

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
hej, hej!
nena dziewczynę znam z liceum. No i tak naprawdę to pan młody jest znajomym naszych znajomych i stąd wiedziałam, że się pobierają, gdyż z panną młodą koleżankami nie byłyśmy. Przez przypadek miałam możliwość obejrzeć jej zdjęcia i jak zobaczyłam suknię, to nie mogłam się powstrzymać i Wam ją pokazać.

Wczoraj wróciliśmy z wesela mojej kuzynki. Jesteśmy niezadowoleni i spełniły się wszystkie moje obawy, które mówiły aby tam nie jechać. Sala i jedzenie było ok. Gości weselnych było zaledwie 42 osoby, z czego to więszkośc starsze osoby. Muzykę puszczano z komputera a za dja robił kolega młodych. Podobna była sprawa z fotografem. Spóźnił się na ślub i dotarli dopiero na salę.... normalnie porażka. A i widać było, że młodym jakoś bardzo nie zależało, aby urzadzić w miarę dobre wesele.
kurcze moze nie każdy lubi wesela i im to wystarczyło
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Czarna kawa witaj! To i ja mam pytanko makijażowe - co zrobić, żeby taki makijaż oczu jak w załączniku utrzymał się całą noc?? Czy jest to wogóle możliwe, boję się że o północy będę miała efekt pandy. Możesz też polecić jakieś bibułki matujące no i co dla mnie najważniejsze - prawdziwy błyszczyk/szminkę w odcieniu nude, która byłaby w miarę trwała. Ja już mam tak ogromną kolekcję mazideł co to niby miały być real nude, że już po prostu boję się kupować w ciemno.

wydaje mi sie to to kwestia dobrej bazy i ogolnie utrwalenia, mysle ze jak skorzystasz z uslug dobrej wizazystko towszystko sie bedzie trzymac jak powinno
jesli chodzi o trwale pomadki to ja osobiscie nie polecam trzeba pamietac zeby nawilzac usta bardzo czesto, bo niestety wszystkie kosmetyki do ust long lasting wysuszaja. pojawily sie na rynku błyszczyki maxfactora lipfinity (maxfactor kiedys mial tylko pomadki z tej serii) trzymaja sie nieziemsko

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Kicia ja Cie nie chciałam urazić swoimi uwagami dotyczącymi makijażu Szczególnie chodziło mi o to co czarna_kawa napisała, że w Twoim przypadku obrysowanie całego oka czarna kredką jest nieodpowiednim dla Ciebie rozwiązaniem, zwykle optycznie zmniejsza oko. Po zdjęciach nie widac dokładnie makijazu, wcale nie chciałam Ci powiedziec że czarnemu makjiażowi musisz powiedzieć stop i koniec. Tu chodzi bardziej o triki w makijażu o którym zazwyczaj nie wiedzą osoby które nie mają z tym styczności od strony praktycznej.
Chodzi tu bardziej o cieniowanie. Wiele dziewczyn nie uzywa to malowanie oka np 3 barw jednoczesnie tylko często jednej a jak juz sie weźmie ta ciemniejsza to nie trudno o całe ciemne oko i wyjdzie ciemny makijaż.
Malując oko powinnas zaczynac od malowanie jasnym cieniem, nieco ciemnieszym i na koniec uzywasz najciemniejszego odcienia. Jasny cien lezy zazwyczaj w wewnętrznym kąciku, nieco ciemniejszym odcien na środku powieki i najciemniejszy w kąciku zewnętrznym i na części ruchomej powieki. Wszystkie odcienie musisz ze sobą połaczyć rozcierając je delikatnie aby jeden odcien przechodził lekko w drugi i trzeci. (np. biały cień+ różowy + fiolet)
nie każdy makijaz musi sie składac z np 2, 3, 4 czy 5 barw. To zalezy od upodobań.
Pani Marta która bedzie Cie malowac na pewno uwzględni to że chcesz miec ładnie podkreslone oko i zobaczysz że wszytsko bedzie grało idealnie.

Zgadzam się Tylko w Twoim wypadku kicia nie czarna.
amen

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Witam Kawę dzięki której wybór foto był oczywisty!
hej dzięki
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek!!!!!!!!

Cieszę się bardzo, że spotkanie się udało!!!

Witaj serdecznie
Bardzo, bardzo podoba mi się Twoja wizja stylizacji na ślub

To tak w telegraficznym skrócie. Lecę na obiad!
zobaczymy co z tego wyjdzie

Cytat:
Ja również się witam w ten słoneczny dzień!

Jakoś ostatnio jestem poza tematami ślubnymi, do tego lipca jeszcze tyle miesięcy :P W czwartek wycieczka na salony z Chatką, może w końcu poczuję, że ślub coraz bliżej. Póki co żyję jednak ślubem przyjaciół, u których bawimy się już w najbliższą sobotę na weselu

Dzięki, wysłałam już maila, będę wdzięczna za rady.

Miłego popołudnia!
odpisałam

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 14:18   #2342
Lady_Aga
Przyczajenie

Witam wszystkie PM 2012 I ja się dołączam do Was Nasz ślub 30.06.2012
Stary 2011-08-15, 14:21   #2343
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lady_Aga Pokaż wiadomość
Witam Resztę nowych PMek tez witam bo nie sposób tu każdej z osobna przywitać
Opowiedz coś o was, pochwal się pierścionkiem, przygotowaniami do ślubu i czym tylko chcesz
Stary 2011-08-15, 14:29   #2344
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj i opowiadaj! Skąd jesteście, gdzie wesele, co już macie pozałatwiane itd. A ja już dopisuję Cię do kalendarza ślubów PM2012
Stary 2011-08-15, 14:33   #2345
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ten ostatni do Czerwonych Gitar świetny! Bardzo lubię tą piosenkę.
Ja to chyba nienormalna jestem bo jak oglądam pierwszy taniec nawet obcych ludzi to mam świeczki w oczach
To w takim razie i ja jestem nienormalna ))
Kawuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 14:36   #2346
Lady_Aga
Przyczajenie

Cytat:
Witaj i opowiadaj! Skąd jesteście, gdzie wesele, co już macie pozałatwiane itd. A ja już dopisuję Cię do kalendarza ślubów PM2012
Bardzo dziękuje za miłe przyjęcie A więc pochodzimy z małej miejscowości na Pomorzu (koło Gdańska) i tam też mamy ślub, a także wesele. Wesele na około 80 osób.
Mamy załatwione.. myślę, że najważniejsze rzeczy : Kościół, fotograf, wodzirej, sala. Wy coś macie już więcej pozałatwiane?
Niedługo zamierzamy rozglądać się za naukami przedmałżeńskimi.

Pozdrawiam wszystkie PM
Stary 2011-08-15, 15:02   #2347
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo dziękuje za miłe przyjęcie A więc pochodzimy z małej miejscowości na Pomorzu (koło Gdańska) i tam też mamy ślub, a także wesele. Wesele na około 80 osób.
Mamy załatwione.. myślę, że najważniejsze rzeczy : Kościół, fotograf, wodzirej, sala. Wy coś macie już więcej pozałatwiane?
Niedługo zamierzamy rozglądać się za naukami przedmałżeńskimi.

Pozdrawiam wszystkie PM
My mamy za sobą jeszcze nauki. Najlepiej zrobić wcześniej, bo przed samym ślubem może brakować na to czasu. Zamówiliśmy też kamerzystę.

Niektóre dziewczyny mają już także suknie. Ja co prawda idę w czwartek coś poprzymierzać, ale decyzję podejmę dopiero w grudniu/styczniu.
Stary 2011-08-15, 15:10   #2348
(kicia)
Zakorzenienie

Witam nową PMke

Co do pytania co mamy pozałatwiane to każda PMka jest na różnym etapie przygotowań. Niektóre mają już sukienki obrączki a niektóre spokojnie mają pozałatwiane podstawowe rzeczy i powoli rozglądają se za resztą
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-08-15 o 15:11
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 15:15   #2349
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

witam! tymbardziej, ze jestes z Pomorskiego!!! malo nas tutaj jest z tych okolic niestety, ale mam nadzieje, ze nasze grono sie poszerzy My mamy zalatwioną salę, foto, DJa, kosciol czyli top 4
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 15:19   #2350
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
My mamy za sobą jeszcze nauki. Najlepiej zrobić wcześniej, bo przed samym ślubem może brakować na to czasu. Zamówiliśmy też kamerzystę.

Niektóre dziewczyny mają już także suknie. Ja co prawda idę w czwartek coś poprzymierzać, ale decyzję podejmę dopiero w grudniu/styczniu.

Ja też się rozglądam za kiecuszką, ale jeszcze nie ma ciśnienia. Dobrze, że jest dużo czasu, bo i przemyśleń dużo. Podobnie myślę podjąć decyzję z końcem, bądź początkiem roku.
Kawuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 15:24   #2351
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

kurcze moze nie każdy lubi wesela i im to wystarczyło
No wiadomo, że każdy ma swoje wyobrażenie dotyczące wesela. Wg mnie mogli spokojnie zrezygnować z organizacji wesela na rzecz obaidu w restauracji po ślubie i zaprosić tylko rodziców. Bo to co zorganizowali, to naprawdę trudno zdefiniować. Z jednej strony można było uznać za przyjęcie koktajlowe, ale w takim razie po co był pierwszy taniec, rzucanie welonem (było nas 4 do łapania)?
Nie mam nic przeciwko puszczaniu muzyki z komputera zamiast zespołu, ale włączenie playlisty to wg mnei troche za mało, aby goście sami poszli tanczyć.
Stary 2011-08-15, 15:32   #2352
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
No wiadomo, że każdy ma swoje wyobrażenie dotyczące wesela. Wg mnie mogli spokojnie zrezygnować z organizacji wesela na rzecz obaidu w restauracji po ślubie i zaprosić tylko rodziców. Bo to co zorganizowali, to naprawdę trudno zdefiniować. Z jednej strony można było uznać za przyjęcie koktajlowe, ale w takim razie po co był pierwszy taniec, rzucanie welonem (było nas 4 do łapania)?
Nie mam nic przeciwko puszczaniu muzyki z komputera zamiast zespołu, ale włączenie playlisty to wg mnei troche za mało, aby goście sami poszli tanczyć.
dla mnie osobiście nie ma znaczenia czy gra zespół czy muzyka z komputera, ludzie idą tańczyć, bo po prostu chcą. Nie widzę różnicy

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 15:38   #2353
__Paulinka__
Zakorzenienie

Jak ktos na weselu slyszy tylko muzykę to mysle, ze kazdy sie wstydzi jako pierwszy wyjsc na parkiet ... (jak sobie wypija to inna sprawa) jak jest DJ/wodzirej to zaprasza do zabawy, prowadzi wesele i taka oto duza roznica miedzy puszczaniem playlisty a DJem weselnym
Stary 2011-08-15, 15:42   #2354
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny myślicie,że już spokojnie mogę jechać do kościoła załatwiać termin i godzinę??

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 15:45   #2355
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Jak ktos na weselu slyszy tylko muzykę to mysle, ze kazdy sie wstydzi jako pierwszy wyjsc na parkiet ... (jak sobie wypija to inna sprawa) jak jest DJ/wodzirej to zaprasza do zabawy, prowadzi wesele i taka oto duza roznica miedzy puszczaniem playlisty a DJem weselnym
ja widziałam pierwszy taniec rozpoczęty przez pare młodą, a potem już wszyscy przy kolejnej piosence im towarzyszyli, więc jestem w stanie zrozumieć pare, która nie miała wodzireja, a skoro miała dj (nawet kolege) to on mógł również zaprosić gości

Daniel
Stary 2011-08-15, 15:45   #2356
madzia2306
Zakorzenienie

witam was wiem tęsknilyście
od piątku byłam u tżta jego rodziców nie było do dzisiaj wiec gospodarzyliśmy w domu, eh.. jakby już chciala zamieszkac z tżtem
wczoraj przyjechala siostra ze szwagrem zrobiliśmy pieczonki
i siedzielismy przy ognisku do 23 taka fajna pogoda była

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 15:48   #2357
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny myślicie,że już spokojnie mogę jechać do kościoła załatwiać termin i godzinę??
No pewnie że tak ja załatwiałam w styczniu i nie dostałam godziny która chciałam. Przynajmniej dowiesz się czy już zapisują. Lepiej wcześniej niż za późno

Stary 2011-08-15, 15:53   #2358
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kawuszkaa Pokaż wiadomość
Ja też się rozglądam za kiecuszką, ale jeszcze nie ma ciśnienia. Dobrze, że jest dużo czasu, bo i przemyśleń dużo. Podobnie myślę podjąć decyzję z końcem, bądź początkiem roku.
I ja nie mam ciśnienia A co do przemyśleń to masz rację, ostatnio rozmawiałam z Mamą i trochę zmieniło mi się podejście do wybierania sukni. Będę miała też poprawiny i całkiem możliwe, że wizję sukni, którą miałam szyć jako ślubną zamówię sobie właśnie na drugi dzień, a na pierwszy rozejrzę się za jakąś bardziej rozłożystą kiecką. Zobaczymy, co mi się spodoba jak pójdę pomierzyć

Cytat:
Paulinka, zgadzam się z Tobą w 100%. Właśnie dlatego mamy wodzireja, żeby zapraszał ludzi na parkiet i do zabawy, tworzył atmosferę całego przyjęcia. Wesele to w końcu nie domówka, żeby puszczać playlistę i niech sobie leci Ale każdy ma własną wizję wesela. Jak dla mnie najfajniej jest, gdy jest osoba taka jak wodzirej/DJ/lider zespołu, który prowadzi całe przyjęcie i nadaje mu ton.
Stary 2011-08-15, 15:56   #2359
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie musi być ktoś kto zachęci do zabawy/prowadzi jakiś dialog z goścmi, obojętnie czy to zespół czy DJ, sama puszczona playlista to za mało

Cytat:
zależy od parafii, my już godzinę mamy od lutego 2011 zaklepaną, a w niektórych parafiach słyszałam, ze dopiero na początku 2012 zapisują, ale lepiej iść załatwić wcześniej
Stary 2011-08-15, 15:58   #2360
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
dla mnie osobiście nie ma znaczenia czy gra zespół czy muzyka z komputera, ludzie idą tańczyć, bo po prostu chcą. Nie widzę różnicy
Tylko jak masz zespół, to zazwyczaj ktoś od nich wita gosci, zaprasza na salę bo jest pierwszy taniec, ogłasza że zaczynają się oczepiny. Tam było tak, ze cały czas leciała muzyka (podczas posiłków także) i trudno było połapać się co się teraz dzieje. Dopiero jak świadkowa powiedziała, że młodzi tanczą pierwszy taniec, to podeszliśmy na salę i zobaczyliśmy czy to prawda czy nie. Tak samo było z oczepinami. Dodatkowo reperutar to ciagle powtarzajaca się Amy winehouse, Michael Jackson oraz kilka innych piosenek. Polskich było może ze 3. Większość utworów nadawała się tylko i wyłącznie do słuchania a nie do tańczenia. Dlatego uważam, że na takich imprezach jak wesele potrzebna jest osoba, która będzie zachęcać oraz prowadzić imprezę.

A i oczepiny poprowadził fotograf, który powiedział tak: jak to bywa na porządnym weselu...

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2011-08-15 o 16:00
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 16:13   #2361
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko jak masz zespół, to zazwyczaj ktoś od nich wita gosci, zaprasza na salę bo jest pierwszy taniec, ogłasza że zaczynają się oczepiny. Tam było tak, ze cały czas leciała muzyka (podczas posiłków także) i trudno było połapać się co się teraz dzieje. Dopiero jak świadkowa powiedziała, że młodzi tanczą pierwszy taniec, to podeszliśmy na salę i zobaczyliśmy czy to prawda czy nie. Tak samo było z oczepinami. Dodatkowo reperutar to ciagle powtarzajaca się Amy winehouse, Michael Jackson oraz kilka innych piosenek. Polskich było może ze 3. Większość utworów nadawała się tylko i wyłącznie do słuchania a nie do tańczenia. Dlatego uważam, że na takich imprezach jak wesele potrzebna jest osoba, która będzie zachęcać oraz prowadzić imprezę.

A i oczepiny poprowadził fotograf, który powiedział tak: jak to bywa na porządnym weselu...
ja uważam, że każdy robi jak lubi, jak im się podobało to chyba dobrze, prawda?

Daniel
Stary 2011-08-15, 16:18   #2362
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

znam przykład gdzie na weselu byl dj który grał też u mojej siostry opowiadał o weselu na którym PMka nakazała puszczac samą muzykę typu metal ... i niczym nie mogli PMki przekonac że ludzie też chcą potańczyc aż wkońcu coś Młody zareagował i zmienili muzykę ale przez parę godzin non stop leciał metal
a dj nic nie mógł zrobic bo tak ustalili a on musiał się dostosowac, mógł tylko próbowac coś powiedziec PMce

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 16:18   #2363
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Myslę, ze isc powinnas jak najbardziej sie zapytac czy juz zapisują, a jak sie okaze, ze tak to sie zapiszesz i bedziesz miala z glowy to zalezy od parafii z jakim wyprzedzeniem ksiądz zapisuje. U jednych nie bylo problemu juz w styczniu (u Kici na przyklad), jak ja bylam w kwietniu to zapisal mnie, ale bylam chyba pierwsza na ten rok,a u jeszcze innych dopiero w grudniu/styczniu zaczną sie zapisy takze idz i sie dopytaj

Cytat:
ja widziałam pierwszy taniec rozpoczęty przez pare młodą, a potem już wszyscy przy kolejnej piosence im towarzyszyli, więc jestem w stanie zrozumieć pare, która nie miała wodzireja, a skoro miała dj (nawet kolege) to on mógł również zaprosić gości
tez zalezy od towarzstwa pewnie a ten Dj`o-kolega o ktorym pisała Jagata to chyba nie prowadzil imprezy z tego co tutaj przeczytalam tylko puszczał muzę ale jak kto woli oczywiscie

Cytat:

Paulinka, zgadzam się z Tobą w 100%. Właśnie dlatego mamy wodzireja, żeby zapraszał ludzi na parkiet i do zabawy, tworzył atmosferę całego przyjęcia. Wesele to w końcu nie domówka, żeby puszczać playlistę i niech sobie leci Ale każdy ma własną wizję wesela. Jak dla mnie najfajniej jest, gdy jest osoba taka jak wodzirej/DJ/lider zespołu, który prowadzi całe przyjęcie i nadaje mu ton.
Sama tez mam DJa/Wodzireja Wkoncu za to sie placi DJowi, zeby prowadzil tez impreze, zabawy, oczepiny, powital PM i gosci, jakby tego nie robil, to kazdy wolalby sam nagrac jakąs muze i zatrudnic jakiegos kumpla, zeby ją puszczał Poza tym DJ dobiera odpowiednią muzykę dla wszystkich gości, jak widzi, ze wszyscy sie bawią przy disco polo to pewnie puszcza wiecej takich piosenek, itd
Stary 2011-08-15, 16:25   #2364
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
No nie wiem czy im się podobało. Zrobili imprezę na odwal się, co można było odczuć już w domu przed ślubem. Młody w ogóle zachowywał się jakby wszystko mu zwisało i miał gdzieś to co się dzieje wokół niego. Uważam, że jak nie chce się bawić w organizację wesela, to tego nie robi. A nie zmuszanie się do zorganizowania czegoś bo tak wypada i wbrew sobie.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
znam przykład gdzie na weselu byl dj który grał też u mojej siostry opowiadał o weselu na którym PMka nakazała puszczac samą muzykę typu metal ... i niczym nie mogli PMki przekonac że ludzie też chcą potańczyc aż wkońcu coś Młody zareagował i zmienili muzykę ale przez parę godzin non stop leciał metal
a dj nic nie mógł zrobic bo tak ustalili a on musiał się dostosowac, mógł tylko próbowac coś powiedziec PMce
No tak, ale tutaj nie było DJ'a tylko kolega przywiózł komputer i puscił playlistę.

Cytat:

tez zalezy od towarzstwa pewnie a ten Dj`o-kolega o ktorym pisała Jagata to chyba nie prowadzil imprezy z tego co tutaj przeczytalam tylko puszczał muzę ale jak kto woli oczywiscie

Sama tez mam DJa/Wodzireja Wkoncu za to sie placi DJowi, zeby prowadzil tez impreze, zabawy, oczepiny, powital PM i gosci, jakby tego nie robil, to kazdy wolalby sam nagrac jakąs muze i zatrudnic jakiegos kumpla, zeby ją puszczał Poza tym DJ dobiera odpowiednią muzykę dla wszystkich gości, jak widzi, ze wszyscy sie bawią przy disco polo to pewnie puszcza wiecej takich piosenek, itd
Tak jak napisałam powyżej - kolega podjął się puszczania muzyki i tyle.
Stary 2011-08-15, 16:36   #2365
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko moim zdaniem organizując wesele na ileś tam osób trzeba też pomyśleć o gościach i o ich samopoczuciu. Bo owszem to nasze wesele i nasze życzenia są ważne ale nie do przesady

Stary 2011-08-15, 16:42   #2366
nena1984
Zakorzenienie

dla dziewczyn, które planują fuksję jako kolor przewodni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg TEN_EYCK_WEDDING_SARA_0295-Edit.jpg (50,9 KB, 34 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 16:48   #2367
Lady_Aga
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Witam nową PMke

Co do pytania co mamy pozałatwiane to każda PMka jest na różnym etapie przygotowań. Niektóre mają już sukienki obrączki a niektóre spokojnie mają pozałatwiane podstawowe rzeczy i powoli rozglądają se za resztą

My zaczynamy powoli rozglądać się za obrączkami, chociaż tyle ich, że można oczopląsu dostać.
Za sukienką myślę, że będę się rozglądać gdzieś właśnie grudzień/styczeń.
Stary 2011-08-15, 16:50   #2368
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Od wczoraj jestem u TŻcika i jest bosko. Czas leci jak szalony przy nim

Wybaczcie ale nie dam rady was nadrobić

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 16:50   #2369
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dla dziewczyn, które planują fuksję jako kolor przewodni
teraz juz nie mam wątpliwosci co do koloru przewodniego informuję, ze zostala nim FUKSJA!! zakochalam sie
Stary 2011-08-15, 16:51   #2370
Lady_Aga
Przyczajenie

Cytat:
witam! tymbardziej, ze jestes z Pomorskiego!!! malo nas tutaj jest z tych okolic niestety, ale mam nadzieje, ze nasze grono sie poszerzy My mamy zalatwioną salę, foto, DJa, kosciol czyli top 4
Tak samo jak my Właśnie zauważyłam, że coś mało tu ludzi z pomorskiego.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości